bättre

nu känner jag mig mycket piggare och mycket bättre. är förmodligen för att jag sminkat mig och fixat håret lite, känner mig alltid piggare då. så nu när jag fått mig lite ork ska jag ta mig en liten promenad med hunden så hon inte får ligga inne hela dagen. och snart kommer pappa hem från jobbet, så jag ska försöka få honom att göra lunch åt mig för de har jag inte orkat med.. men nu väntar tanjis, kramkram!

sjukling..

vaknade för ungefär en timme sedan och har hunnit duschat nu. riktigt skönt att tvätta av sig efter att ha haft feber en hel dag. den verkar i alla fall vara borta nu, känner mig mycket piggare idag! :) fast idag har jag fått hosta istället, en rejält jobbig sådan också! ;/ ska be pappa att köpa hostmedicin på sin lunch, för så här kan jag bara inte ha det!
och bara för att jag snyter mig så mycket har jag typ fått ormskinn vid näsan! :(( haha, eller ja, ni fattar säkert hur jag menar. trots att jag smörjer in mig om ansiktet och näsan hela tiden så har det blivit såhär, så nu har vet inte riktigt vad jag ska göra ;o
men det försvinner nog med förkylningen någon gång......
nu ska jag äta frukost och försöka bete mig som om jag inte var sjuk alls. tror faktiskt att det kan hjälpa en på vägen! ;)
kram

Min Karro

ja, jag börjar med det tråkiga och sorgliga. min syster är justnu påväg till göteborg. hon och mamma är väl framme någon gång ikväll kanske? så himla tråkigt att jag är själv nu igen. usch så mycket jag hatar att vara utan mina systrar!
så jag är ledsen över att Karro flyttar, det är ett som är säkert. min karro vad jag kommer sakna dig. :( 
något annat tråkigt/jobbigt, är att jag är hemma från skolan idag och även imorgon, sååå himla förkyld och har haft feber från och till. hostar lite smått och nyser hela tiden som jag sa igår också. usch så jobbigt. hoppas bara att jag tillfrisknar snabbt!

nu till lite bättre. :) självklart är jag hur glad som helst för Karros skull att hon får läsa dramatik som hon så länge velat göra nu! så grattis för det kära du! kommer absolut sakna dig massor, men får väl se fram emot höstlovet då jag antagligen kommer ner och hälsar på och shoppar och bara myser! :)
sedan fyller pappa år idag och det är väl också kul, så grattis pappa! :)
han har redan fått sin present och han blev så glad så. han fick två små ljuslyktor från mur och kamin av mig, supersöta!
de ska väl få hänga ute på verandan tror jag. kommer bli urmysigt i höst när löven och mörkret börjar falla.
men nu orkar jag inte med nå mer dator, så ska väl slå igång någon rolig film och försöka sova lite. sömn och skratt sägs ju vara de bästa medicinerna, så jag får hoppas på det nu!
kramkram

en hel del massa uppdatering..

något som inte publicerades --> "snart ska jag och mamma åka och hämta ranja. och när vi kommer hem ska vi äta lite för jag antar att ranjis är hungrig nu när hon åkt sedan klockan fem idag. efter det ska vi nog bara slå oss till ro i mitt rum för hon är säkert trött också, och imorgon blir det nog en hel del mys kan jag tänka mig! vi kommer säkert köpa oss någon godispåse och bara njuta! :)"  jaa, vårat internet krånglade så det gick inte hela vägen fram.. men som sagt så var ranja här, och det var hur bra som helst! saknar henne massor nu efter att hon åkte hem i söndags.. :(
hon kom iaf hit på onsdagen och jag hade ju skola torsdag, fredag så då fick hon roa sig lite själv under tiden.. till helgen, lördagen närmare bestämt, blev det fest och det var supermysigt! satt nere vid munken ett tag och bara snackade, innan det hade vi varit lite här och var och träffat mycket trevligt folk! lisa och emelie som kom lite senare tyckte nog inte att det var så kul dock, men jag, linnéa och anna hade iaf en riktigt trevlig kväll tror jag? ;) haha, nämner inga detaljer där inte!

men nog om det nu.. skolan fungerar i alla fall hur bra som helst och jag tycker att klassen är störtskön!
Sp1, tummen upp! kommer lite nytt folk hipp som happ också. men det är väl inga problem. så länge vi förblir en klass på omkring 30pers så är det lugnt! och imorgon fyller min käre fader år också, hurra för pappie!
han ska minsann få ett paket av mig, men får väl se hur vi firar honom. är ju bara pappa och jag kvar hemma från och med imorgon. pernilla är ju tillbaka på öland, jossan i leksand och imorgon flyttar karro till göteborg! där ska hon läsa dramatik, riktigt glad för din skull sis! kommer dock att sakna dig en hel del eftersom att jag säkert inte kommer få träffa dig förens i jul... och mamma hänger ju med karro till gbg i några dagar så då förflyttar jag mig nu till pappa för ett tag. inte för att det är ovanligt men iaf.. ;)

sedan håller jag på att bli riktigt förkyld också. får snyta mig stup i ett och jag nyser heeela tiden! men med lite olika kurer som min mamma lärt mig kanske jag kan klara mig? får hoppas på det!
har ingen lust till att missa skolan såhär i början. men aja. nu ska jag tare chillbill och undvika alla äckliga virus! :)
kram.

tisdag, 18 aug.

två dagar kvar tills skolan börjar. känns inte som en så big deal. däremot! så är det två dagar kvar tills linnéa fyller 16 också, det är en big deal! grattisgrattis i förskott gumman <3

imorse hade jag klockan på kvart över sex för att jag skulle hinna upp och duscha och greja, men inte kom jag upp förens kvart i sju istället. hehe, jaja. jag hann i alla fall med duschen, så det var inga problem. anledningen till tidig uppgång var för att jag och mamma hade möte med min nya handledare, mattias zakrisson. riktigt trevlig kille som tydligen också blir min idrottslärare, blir säkert superbra!

gårdagen: vaknde vid elva, käkade frukost och umgicks med två av systrarna. efter lunchen tog jag en dusch och gjorde mig i ordning lite. sedan blev jag upphämtad av äldsta syster pernilla som körde mig ner på stan så jag kunde köpa present till pappie som fyller den 27e! hoppas han blir glader över det han får! :)
sedan hämtade vi upp karro på bokia, så då passade jag på att köpa lite grejer inför skolan. kom ut från butiken med tio block och en typ kalender kanske man kan kalla det? och jaa, tio block kanske verkar mycket, men då har jag ju tre år att förbruka dem på också, kommer nog få handla fler dock.. ;>
efter bokia plockade vi upp jossan och sedan for vi mot avesta till morbror nisse! :)
ååh, älskar verkligen att få komma ut till landet. fast det känns lite speciellt att komma ut till nisse, kanske är för att det är mammas barndomshem. jaja, jag älskar iaf att få hälsa på islandshästarna, tyckte särskilt om en svart hingst som hette tengil. haha, läckert! ;)
sedan något mer som jag tycker om är att få gå ut i växthuset och se allt fint och gott som Inger odlar alldeles själv. urmysigt! har nog aldrig ätit så goda tomater som vi fick smaka igår. mums!

men nu har jag annat att göra. som att städa fint på rummet tills min gäst, RANJA kommer hit! :)
ååh, underbart att få ha henne hemma hos mig. vi ska ha det så mysigt! :)

myskväll

idag blev det ju shopping som sagt. härligt! hittade inte så mycket, men är hur nöjd som helst endå! hittade iaf tre tröjor, ett par jeans och lite smink. känns bra!
kom väl hem för ungefär tre timmar sedan nu kanske, sedan har vi varit och handlat på hemköp också. käk till ikväll plus lite onyttigheter. hehe, ovanligt hos familjen nordman.. (; för mig blir det i alla fall att mysa med en ben & jerry's, gött!
men nu ska jag hjälpa till med lite matlagning, ha en bra kväll!

shopping

god morgon!
fick mig en riktigt god natts sömn, härligt! nu har jag nyss ätit frukost och ska snart fixa mig lite för jag ska iväg och shoppa! ;) ååh, underbart! ska väl försöka hitta mig en hel del nytt till garderoben nu när jag tömt ut nästan allt. plus att skolan börjar så då är det väl alltid kul med lite nytt! :)
men nu lär jag fixa mig så jag hinner med tåget, puss!

såå bra!

jo minsann! hade jag inte rätt? det är väl klart att mina pinglor gjorde mig på bra humör i ett kick! :)
det sa jag ju att de skulle fixa, och de gjorde dom! så fina mina tjejer! vi myste och fixade oss iaf hemme hos emelie, sen drog vi vidare till stureskolan vilket vi verkligen trodde skulle bli askasst, och jaa. det var ju helt klart flopp där, men vi fick sebastian att dra ihop en liten fest i lägenheten, så vi hänge där ett bra tag och det var verkligen hur kul som helst! men sedan kom grannarna så då stack vi vidare upp över stan och hänge i en liten gränd(?) i våran finfina stad, hedemora. hade riktigt roligt, så tack till att folk som förgyllde kvällen!

jag och lisa sov ju hos emelie också. och gissa om det var varmt i emelies säng imorse. oj, vilken hetta! ;)
haha, vi som myser galet minsann. haha! jaja, när vi vaknade bestämde vi oss för att dra till hemköp och köpa massa onyttigheter. sedan blev det film hela dagen lång. och självklart en massa prat också! tack pinglorna för en grymt härlig helg!

och btw, så är storbråken med syrrorna över. haha, lättad! kan ju nästan skratta åt det lite nu. jag klarar verkligen inte av att vara seriös när jag bråkar med dem. slutar alltid med att jag flinar eller skrattar. menar inte att göra de, men det är iaf så det blir! ;) hehe.. jaja, nu ska jag sussa. go'natt!

och förresten, jag fick mitt blåmärke! ;)

samhäll!

hm, ojoj. har verkligen inte skrivit på länge nu. funderar på om jag verkligen ska ha bloggen kvar eller inte?
känns inte som att jag har tid att skriva. hur som helst, de senaste dagarna har varit hur bra som helst! var ju i norn två nätter med mina pinglor, uunderbart!;* sedan har jag fixat en massa saker hemma. tömt hela garderoben typ, känns inte som att nånting är kvar!;o
juste, hur ser kvällen ut?
-jaa. nyss bråkade jag lite med syrrorna, känns lite som att kvällen är förstörd justnu. men det kan säkert mina flicker fixa i ett kick! så bäst som de är!<3
hatar att bråka med mina systrar, de är så jävla hemskt och jag mår alltid så jävla dåligt efteråt. usch!
menmen, får väl göra det bästa av situationen nu!
såg klasslistan för samhäll idag också, kommer säkert bli hur bra som helst! några av namnen kände jag inte alls igen, men alla är säkert trevliga. eller man får väl hoppas på de iaf! (;
men nu ska jag dra till Emelie där hon och Lisa väntar på mig. sedan blir det party..!

FREDAGSMYS!

ojoj, tältningen var ju kanonkul! :) haha, tur att vi var sent ute för att göra iordning med madrasser och annat. annars vet jag någon som hade velat sova inne inatt! ;) linnéas föräldrar hade tydligen bestämt sig för att skrämmas lite, men som tur var skulle vi precis gå ut till tältet när de skulle skrämmas, så de gick inge vidare för dem! ;) haha. det var allt bra kul att höra storesyrran (som gick först) säga "det är någon i trädgården!" . haha, när hon sagt det började jag backa till tjejerna bakom mig och säga till dem också hur läget var. uuuh, gissa om vi var rädda! tror minsann att frida sprang in i huset igen för hon blev så rädd. haha! ;)
jaja, imorse vaknade vi iaf av värmen. svetten. krypen. uuh, kläderna klibbade mot kroppen och frida hade tydligen två tvestjärtar på sig. usch! och som hon skrek! tror nog att hela kvarteret hörde. haha!
vi bestämde oss för att förflytta oss till studsmattan. ååh vad skönt vinden fläktade! där låg vi och snackade ett bra tag och sedan käkade vi frukost. efter att vi suttit inne vid köksbordet ett bra tag skulle vi ta ner tältet igen. och vilken tid det tog. men det var det värt de! hade så himla roligt! 
och juste! Lisa du kan ju fortfarande räkna med att jag ska hämnas! ;) haha.

nu har jag iaf riktigt fredagsmys! sitter inne på storasysters rum och lyssnar på bra musik. snart ska jag fortsätta med att kolla på gilmore girls som jag gjort mycket de senaste dagarna. har laddat upp med gottgott och duntofflorna är på. ;)
sen så är jag ju själv hemma också, vilket betyder att jag har hela huset för mig själv. och det är något jag helt och hållet älskar! :)
att få ha hela huset tyst och lugnt, man kan bara koncentrera sig på precis vad man vill. och det ska jag som sagt göra nu, gilmore girls! uuunderbart! ;*
ha nu en bra fredagskväll. mys ordentligt, I will!

mopedtokar

För tillfället sitter jag och väntar på Frida och Lisa som snart anländer med dricka. De var nyss här och dumpade tältet så snart lär de väl komma tillbaka med resten av de vi behöver. Tycker mig nog höra en moppe i trakterna nu. Kanske är de dom som kommer tillbaka? :)
Vi ska iaf ut och kämpa med tältuppsättning bland myggen strax. Det kommer nog bli en riktigt trevlig kväll/natt!
Har laddat upp med godis och ostkrokar för natten. :)
Nu är mina vänner här, hörs imorgon! ;)

Love

Justja! Imorgon åker Emelie till sin stuga. I foskros tror jag att den ligger, och jag är inte heller helt säker på om det heter foskros. Men i alla fall så har vi inte träffats sedan i fredags och nu kommer vi inte få ses förens på lördag! Fy vad jag kommer sakna dig gumman! Fast jag saknar dig ju redan som det är nu, och nu måste jag vänta enda tills på lördag. Usch! Tycker inte om att vara ifrån er såhär länge! Men ikväll eller imorgon eftermiddag så kommer linnéa hem, så då är väl de bra iaf! :)
Men nu får jag väl bara hoppas att emelie får en bra tid i stugan, och att linnéa har haft det bra i norge. Saknar er mina puddingar!
emeliejulia
hjärta

Tältning

Har just tagit mig hem till pappa på cykeln. Den är nyss lagad efter en rejäl punktering så har inte cyklat på den sen förra sommaren tror jag. Så det här var då inte den roligaste färden kan jag säga! Haha, gud vad den är ranglig. Fattar knappt hur jag kunnat cykla på den där förut. Var ju hur läskigt som helst att bara släppa den ena handen, höll ju fan på att trilla av! ;o
Menmen, antar att jag lär mig med tiden. Har ju gått bra förut så.. :)
Nu sitter jag i alla fall och väntar på frida som snart kommer hit och så ska vi dra iväg och köpa lite godis. Sedan kommer även lisa hit så ska vi tälta! :) Kommer ju bli urmysigt!
Men nu ska jag fräsha till mig lite. Hörs!;*

mina fina flickor

Idag har jag bara varit inne hela dagen. Har inte kännt mig kry alls. Sov till 13 och sedan har jag bara slöat här hemma.
Lagat god mat till mig själv har jag i alla fall gjort och sedan har jag bara sovit och kollat på gilmore girls.
Sedan har jag funderat en hel del på hur allt kommer bli på gymnasiet. Nervös är jag som bara den men det kommer säkert bli hur roligt som helst! Det känner jag på mig. :) Jag kommer ju förmodligen hamna i samma klass som de bästa tjejerna som finns. Mina brudar! Fyfan vad jag saknar att umgås med er alla på en och samma gång. Det måste vi göra något åt nu!!

<3<3<3<3<3
Var ett bra tag sedan den här bilden togs. Och gud så mycket jag saknar er!

<3

bing och bong

Just som jag kommer hem från kryssning och inte träffat några av vännerna på någon dag. Så bestämmer sig en av de bästa att fara till norge med sina föräldrar i 3-4 dagar. Linnéa, jag som redan saknar dig och du åker om någon liten stund. Jag hoppas i alla fall att du har det så roligt i sälen + norge!
i'm gonna miss you baby!

linnéa och julia <3
bing och bong <3

i sing, you dance. åhnejdu.

Hemma nu. Eller ah, har varit hemma sedan sju ungefär. :)
Hade så himla roligt på kryssningen. Blev uppe sent sent och dansade loss ordenligt! ;)
Och en hel del bus hade vi ju somsagt för oss också. Men det är då inget jag tänker nämna vad. Haha.
Så åt vi ju massor av god mat också, ooh. Så härligt att bara ta för sig mat och sedan när man är klar kommer någon och tar undan tallriken åt en så att man kan ta en ny fräsch till ny god mat. Och sedan efterrätt också! ;) Och samtidigt som man har så himla trevligt vid matbordet kan man se på den fina utsikten! :)
Jag älskar verkligen kryssningar. Så mysigt att komma bort bara någon dag. Det känns alltid som att man är borta mycket längre än vad man i själva verket är. Men ojoj, jaa. jag hoppas verkligen att det blir av snart igen!
Men nu ska jag gå och sova. Är så himla trött efter kryssningen.
Fler bilder kanske kommer imorgon eller också senare. Får se hur jag hinner med. :)

lisa och jullan i hytten    lisa och julia i hytten    lisa och jullan på kryssning


God natt!

nu tar vi oss en båttur!

Godmorgon! Nu har jag och lisa nyss vaknat och ska snarre käka frukost. Sedan ska vi ta oss en varsin dusch och göra oss redo för bilresan mot avesta där vi tar 'kryssningsbussen' till Stockholm. och OM vi är laddade! ;) haha.
jag tror minsann att det kommer bli en riktigt trevlig båttur vi tar oss. vi har ju laddat batterierna ordentligt medan vi kikade på svanprinsessan igårkväll. haha. och innan vi skulle sova upptäckte vi en tvestjärt i taket!;s den skulle vi till att döda, men då kröp den in under taklisten! "åhnej, vad gör vi nu!? vi kan väl inte sova här nu!?!?" 
Men jodå, vi gav oss inte! haha, vi satt minsann och väntade på att Sigge skulle krypa fram igen. och det gjorde han! 
"Nu ska du fan inte få komma undan!" och sedan mosades han mot det vita taket. hehe, farväl Sigge.. ;)
sedan kunde vi sova heelt utan problem! 

laddade och krya, nu jävlar!!

julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0