underbar dag med heja :)

monday

Hellu! Sitter här med huvudvärk och magont, känns inge vidare.. Tidigare idag var jag och tjejerna ut med UF-företaget och fotade lite, det kändes dock finfint! Och snart kommer samma tjejor hem till mig så ska vi arbeta lite, så gott det går iaf! :)

Sen ska jag börja planera min packning inför min Norge-tripp! Som jag har längtat! :D
Förresten var helgen toppen, kommer nog lite bilder senare! :)

today i dont feel like doing anything

Puuh, äntligen kan man pusta ut. Det har varit två riktigt intensiva dagar då vi slitit som djur för att få så mycket som möjligt klart till öppet hus på skolan, och det gick faktiskt riktigt bra! Även dansen gick kanon, så det känns riktigt skönt.

Nu när man väl slappnar av inser man hur mycket stress och skit kroppen har fått tagit, så idag ska jag bara ta det lugnt och försöka mig på att installera min nya, fina iphone 4. Försökte nämligen det igår också, men lyckades inge vidare, så vet inte hur jag ska bära mig åt för att få igång den...

I nuläget verkar även kvällen bli lugn. Middagsmys med mamsen? Rätt lockande faktiskt. För varför inte ta det lugnt ikväll om man ändå ska ut på äventyr imorgon? :)

Jag och mina finfina tjejoor!:*

HEJA

Wihoo, idag har jag och tjejerna jobbat häcken av oss med UF-företaget! Och fy rackarns vad roligt vi har haft! Nu är vi laddade kan jag lova! :D

Nu väntar sängen, för imorgon blir det en låååång dag med massor av dans och framför allt massor av UF! :D
Förresten finner ni oss på facebook nu; HEJA UF :)

Här har ni framsidan av boken. Illustratören är min kära syster Karolina Nordman! :)
(klicka på bilden för att se den i större format)

uuuups.

Jag slängde precis ur mig världens knäppaste ord, trots att jag inte ens var med i konversationen från början. Jag tänkte att jag skulle förklara för Karro hur det egentligen låg till eftersom mamma inte lyckades. Ni ser ju själva hur jag lyckades med det.... haha, märks det att någon börjar bli trött kanske?

mamma - cykeln står längst bak i garaget, så du vet.
karro - står den inte längst fram? annars blir det ju krångligt ändå?
jag - neej, den står längstnärmast....
mamma&karro - ???

shopaholic

Känner mig på så sjukt bra humör just nu, trots att jag har huvudvärk och är febrig och trots att jag är stressad över allt som ska ske inför öppet hus med uf och dansen nu. Men jag känner mig ruskigt pepp och det känns ändå som att vi är på väg åt rätt håll nu! :) Med rätt inställning och peppande kommer det ju gå vägen, för det är ju det vi gör i vårat UF, peppar alltså! ;)

För övrigt har jag varit hemma idag pga sjukan jag nämnde ovan. Så jag har mestadels sovit idag, men även kikat runt lite på Nelly och har beställt hem en vinterjacka och en sjal nu (hoppas det blir bra i storlek bara). Och igår beställde jag och pappa en ny telefon till mig, äntligen! :D Den borde anlända om några dagar, precis som grejerna från Nelly. Känns fint! :)

Kan lova er att jag är pepp på öppet hus, dans och framför allt massa mysigheter på lovet som kommer!
Wiiiiiiehooo! :D

Kommer ni ihåg?

Någon får ni ha lite tålamod med, men jag lovar, totally worth it! ;)

tillsammans gör vi skillnad

SÅ.FIN.LÅT


longing for you

Om 10 dagar befinner jag mig i Norge hos syrran!
Känns underbaaaart! :D

hurricane

Idag har det grejats med montern inför öppet hus, vilket faktiskt var ganska kul. Men nu är jag trött i armarna kan jag lova, hua! Dessutom är jag trött som attan! Låg i sängen och läste i några timmar efter att jag kom hem från äventyren med Anna och Lisa. Vaknade sedan vid tio över fyra igen av den där jäkla telefonen som plingade på nattduksbordet, haha.. Så nu är jag trött och slut, behöver antagligen mer sömn. Och därför tänker jag belöna mig med lite 90210 och vila innan jag tar tag i sista läsningen som ska vara klar imorgon. Hoppas ni har det fint! pussss

Halloween 2010

Lite inspiration till årets halloween kanske? ;)
Det var iaf en ruskigt bra kväll 2010 tycker jag!
Nu är ju frågan hur man klär sig i år ;)



hairdo

En mörkhårig Julia för lite mer än ett år sedan. Nu känner jag för att bli mer och mer åt det ljusare hållet. Eller är det dumt troo? Puuh, här snackar vi beslutsångest..

always on my mind

Tankarna hoppar mellan UF och andra skolarbeten. De hoppar mellan flygrädsla till Norge och packning för resan. Tankarna hoppar mellan frihet och slit. De hoppar mellan olika utbildningar och arbeten. De hoppar mellan drömmar och rädslor, mellan barndom och framtid. Ja, ett enda virrvarr så att säga.

För att avrunda detta jobbiga tankeinlägg säger jag bara att jag vill ha helg, jag vill ha en lugn och skön helg. Koppla av och släppa alla tankar och bara fokusera på mig själv och inget annat. Jag vill bara vara för en stund. Bara vila och ta det lugnt, chilla, bah va cool, ta det iskallt, ta det som det kommer... typ så, ni fattar grejen.
Hur skönt skulle inte det vara egentligen?! Ligga i soffan med en fet godispåse och en favoritserie rullandes på teven, man lagar mumsigaste måltiden, myser med världen underbaraste vänner och familj... Haha "you wish!" Så mycket som jag har på schemat har jag inte tid för varken rast eller ro.

any way you want it - that's the way you need it

Skolan var rätt skön idag. Känns som att det blev en del gjort, kom en liten bit på affärsplanen, hämtade inspiration, mätte monter och sista lektionen bestod av dans, vilket var såååååååååååå hääääääääääääääär kul! Känns som att man får ut så mycket mer av danstimmarna när många är sjuka.. Synd nog. Man får ju mer plats, och det ger bättre fokus, man kan utnyttja tiden på ett helt annat sätt. Tycker verkligen att skolan borde satsa mer på dansen inom skolan, det ger ju så mycket! Hade verkligen trevligt, dessutom skönt att ha fått lite styrketräning, det kan jag behöva nu när jag lagt innebandyn åt sidan ett tag för att finna motivationen igen. Hoppas att jag hittar tillbaka, för visst saknar jag det! Men saknad och motivation är inte samma sak, tyvärr..

Även kvällen har varit effektiv. Först UF-möte med tjejerna, känns som att vi kom en bit på väg, och veckan framöver är fullspäckad med grejer vi lär hinna fixa innan öppet hus nästa torsdag, känns bra! Efter att tjejerna åkte hem har jag lagt fokus på en filosofiuppgift som ska lämnas in imorgon, jisses säger jag bara. Jag skriver på och låtsas som att jag vet vad jag snackar om, kanske funkar? Men jag säger det igen...: Vad är egentligen meningen med filosofi?

Nu har jag precis kikat något avsnitt Grey's med Karro och ska nu byta över till 90210, känns nice. Känns som jag är värd det efter allt slit ikväll. Puuh, klapp på axeln Jullan!

sexy and i know it - LMFAO

En effektiv dag, minst sagt! Har kikat innebandy, hjälpt pappa i trädgården. Alltså släpat grenar från ett nedsågat träd, kraffsat löv och konkat på äpplen som ska köras till tippen. Har även kört lite i pappas bil idag för första gången, störtskön var den, trots att jag bara körde yttepyttelite på gatan, haha! ;)

Nu vankas snart förfest på Hedbygatan med Emelie, Lisa och snart trillar Anna innanför dörren också. Hoppas även på att Linnéa och Isabelle kommer på andra tankar så att dom hakar på å, skulle vara kul! :)

Och jag som sa att jag skulle vara nykter denna helg också.. Haha, höll ju bra!;)


parteeeeeysmile! ;))))

9 0 2 1 0

Åh, hösten är på något vis så underbar. Tänk bara vad mysigt det är att krypa ner under en filt i soffan, tända brasan och sedan bara ligga och glo på serier så länge man känner för det. Eller okej, så länge man har tid för det, då skolan inte stör... Men annars, urmysigt!

Själv är jag precis mitt inne i 90210-världen. Känns som att man befinner sig i en liten bubbla när man kikar på den där serien.. Jag är helt fast.... När ska dom egentligen sluta skapa så bra serier så man får ett liv igen?

go sweden

Hej kära bloggis och kära läsare! Tänkte bara skriva lite kort. Jag har haft en mysig kväll med mamma och Karro framför teven och Sverige-Holland matchen. Vi har gottat i oss massa räkor (som de flesta kvällarna på Lingonstigen), alltid lika gott och att Sverige vann matchen gjorde ju knappast saken värre! :) Morgondagen består av en svenskaredovisning och en del dans och även filmande med Karamellis :) Ser verkligen fram emot det!

Nu: borsta gaddarna, ta bort sminket och sen ska det drömmas om snygga,
svettiga fotbollsgrabbar! nom nom ;)
Pussnatter

18 and life

Hujedamig vilken kväll det blev! Är så grymt nöjd så det är näst intill äckligt! Tackar Rebecca som fick mig sugen på att dra ut i partysvängen och tackar framför allt min käre vapendragare Emelie som jag hängde med hela kvällen! Men nu orkar jag inte berätta mer, har ju fortfarande ont i huvudet.. haha
Nu ska jag ta tag i lite svenskaskriverier, dock är jag snart klar, så det känns schööönt. Sedan blir det en dusch och säkert en film med sis! :)

puss va!

generation wild

det rycker i partytarmen!! nejmen, är plötsligt festsugen och laddad till 1000!!!!!! drar ut med emelie och rebecca ikväll.
Det rycker i partytarmen!! nejmen, är plötsligt festsugen och laddad till 1000!!! (jag som inte skulle ut)
Drar ut med Emelie och Rebecca ikväll!! wöhööw

oops i did it again

Hellu! Slutade jobbet vid 13, sedan dess har jag bara lagat lunch och sträckt ut mig i soffan till "Skärgårdsdröm", finns det något härligare program eller? Jag blir på något sätt så motiverad till att bli rik och ha möjligheten till att köpa någon av alla de där lyxvillorna i skärgården för sisådär 16-35 miljoner om inte mer. Haha, tänk att ha så mycket pengar. Åååh, rena rama drömmen! ;)

På jobbet idag frågade Monika mig om jag skulle ut och roa mig ikväll, precis som man ska när man är 18. Jag svarade konstigt nog nej och förklarade att jag varit ut en del senaste tiden och ska ta det lugnt fram till Hampies födelsedag och halloween och helgen i Norge, som kommer i början på november. Men de orden ska jag snart få äta upp, då jag återigen bryter min egen plan om en vit helg. För Jullan ska visst ut ikväll! Dock är jag glad åt det, för de oplanerade och spontana kvällarna blir alltid som bäst! wiiho, nu kör vi!

"i'm a happy happy girl, with a happy happy smile"

Har haft en urmysig kväll i Ludvika på syrrans och Martins spelning. Även bilfärden hem var fartfylld och rolig med 80- och 90-talens skönaste hits. Bl.a har vi gått loss på syntar till A-ha med "take on me", skrattat åt förmodligen världens gladaste låt av älskade tjejgänget "Bubbles" (text från låten på rubriken), samt skrikit oss hesa till Anna Books "ABC". En bilfärd hem från Ludvika har nog aldrig varit så rolig eller gått så fort som nu.. Haha, vilken kväll!! ;D

the summer kid

Hallå! Är det inte härligt med fredag säg? Så skönt med helg tycker jag! :)
Nu ska jag snart sätta mig bakom ratten och brumma till Ludvika för syrrans spelning. Och där tänker ni kanske "Har hon körkort!?", svar: Nej.... För med mig tar jag min käre mor (övningskörning<3), Emelie och guldsyster Mickis.
Kommer säkerligen bli en trevlig kväll och imorgon väntar skoförsäljning 10-13, känns bra :)

darlings

Varför är man så elak mot sig själv och drömmer sig bort bland alla fina skor?
Särskilt när man vet att pengarna borde läggas på annat...
Buhuuuu, gör mig rik. nu. tack.


Dublin SEK 479, Lundberg - NELLY.COMTelma SEK 749, Nelly White Label - NELLY.COMJanie SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMSindri SEK 749, Nelly White Label - NELLY.COMExclusive Matsumoto 3 SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COMCathy Boot SEK 1695, Rules By Mary - NELLY.COM

ung företagsamhet

Idag var vi ekonomer till Falun på UF Kick Off. Det var en sådan otrolig känsla och stämning, det är ju nu det börjar!
Under dagen hölls bland annat en föreläsning av Paolo Roberto, vilken var helt fantastiskt. Att få lyssna på någon som berättar om sitt liv, från botten till toppen. Han är verkligen ett levande bevis på att man kan nå sina mål, bara man kämpar och har viljan. Tackar enormt för den inspiration han gett mig och förmodligen väldigt, väldigt många andra.

Nu känner man sig verkligen peppad på att börja på allvar. Så mycket bra feedback och så mycket positiva ansikten över vår idé. Det här ska verkligen bli kanonkul! Säger som Paolo: bring it on din jävla räka nu kör vi! ;)

The party rock anthem


Craazy! Kan ni tänka er hur mycket träning det ligger bakom det här? Så coolt!

very important person



Som sagt.. Syrran har spelning med Martin på fredag. Så flera kvällar har dom repat här hemma nu, vilket jag tycker är underbart! Har allitd älskat att lyssna på Karro när hon spelat på rummet, och nu är det ännu roligare när Martin är med också. För dom spelar så otroligt bra tillsammans! Längtar tills fredag då det blir en riktig spelning! :))

yoü and i

Den här damen vet verkligen hur man tänker nytt. Älskar att hon vågar så mycket och älskar att hon gör det så bra också!

crash and burn

Wohoo! Kan börja med att säga att min helg har varit amaziiiing!! Jobbade i lördags, sedan blev det lunch med Lisen på Wiernan och därefter kikade vi på herr-innebandyn med laget + flera. Sedan drog vi med Emelie ut på lite tokigheter. Därefter bjöd jag och Lisen henne på middag och sedan kom det lite folk hem till mig på förfest för att fira våran Emelie som precis har blivit 18 barre ;) haha älskar att säga "barre", bara så ni vet! Sedan hamnade vi på förfest nr 2 hos Elina och Patrik med massa innebandyspelare, och då menar jag verkligen MASSA innebandyspelare. En hel hög av folk från både damlaget och herrlaget var där, plus en hel del andra, så det var himlans trevligt! Senare under kvällen blev det halvan och även en efterfest hos Emelies systerson, vilket blev ett bra avslut på denna kväll! Dcok hände väl en del grejer som inte var allt för roliga, men det tar vi inte upp här...

Under söndagen sov jag nog till halv fyra(?) och sedan blev det pirre med Lisa och Emelie och en jääklans massa skratt och skitsnack i Emelies säng. Finns nästan inget bättre än sådana tillfällen, så underbara.

Idag har jag varit hemma från skolan. Huvudvärken har nog aldrig varit så extrem som imorse och magen har skrikit på mig hela dagen, så ont har den haft. Trots att jag varit snäll mot den. Som tur är har jag haft Karro hemma hela dagen och hon har pysslat om mig, med både smoothiefrukost, filmer, lunch, frisk luft. Känns bra att ha en syster hemma. Antar att det är henne jag har att tacka för att jag mår bättre nu. Såå, tack tack tack för att du tog hand om mig idag!  Pussnatti på er folkens

julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0