tell me it's not over

Nu har jag pluggat som en galning. Spanska och historia. Kan ju säga att det blir rätt uttjatat att sitta och skriva om Pakistan och dess historia en dag och varva det med spanska och olika verbformer. Mm, toppendag kan jag lova er att jag haft! Men jag ska väl egentligen inte klaga, det var iof rätt mysigt att sitta ute på verandan under filtar och höra haglet slå mot tak och fönster samtidigt som man lyssnar på chillmusik. :)

Nu tänker jag dra i mig lite daimglass och sen ska jag väl sova snart. Imorgon väntar alltså np i spanska x3. Hör-, skriv-, och läsförståelse, grymt härlig start på dagen... Efter skolan blir det hem en snabbis för käk och sen är det samling för match redan klockan fem. Antar att jag kommer hem sent eftersom att det är bortamatch så vi får se när nästa uppis kommer! God natt sweethearts. :)



mammis <3

Gårkvällen blev rätt grym. Började med grillning hos mig med brudarna och sedan massa snack på verandan, mysigt värre! Efter en stund var det bara jag och Emelie kvar så vi fick skjuts till Långsta och träffade på Anna, Sara och co. Hade riktigt tråkigt till en början men det drog ju igång ordentligt där ute efter ett tag, så kvällen blev som sagt rätt grym tröts allt! :)

Slutade kvällen med att Emelie tappat bort sina nyklar och hon stannade kvar hos mig över natten eftersom jag bott ensam hela helgen, ruskigt skönt! Men nu väntar ännu mer plugg, det är väl vad jag gjort hittills idag. Pluggat.... Senare ikväll blir det lite fika med mammis eftersom att det är hennes och alla andra mammors dag idag! :)

cozytime

Dagens jobb gick riktigt bra! Behövde inte så himla mycket hjälp idag, så det kändes skönt! :) Och det blir förmodligen jobb nästa lördag också, härligt! :)

Efter jobbet gick jag hem och käkade lite icasallad och sedan vidare och hämtade upp Lisa hos Robban och sen mötte vi Emelie och gick och solade tillsammans. Hur skönt sem helst! Och inom en månad har alla vi tre varit en vecka utomlands! Känns så konstigt att det snart är dags, det ska bli så sjuukt skönt och sen är det peace and love dagen efter att jag och Lisa kommer hem, helt galet!

Efter solningen gick vi i regnet och trängdes under ett paraply ner till ica och handlade tills ikväll. Det blir nämligen grillning här med några brudar och sen kommer förmodligen Hampus och co. :) Blir nog en toppenkväll trots att vi inte åker till varken Avesta eller Långsta, vädret är ju inte det roligaste och det är osäkert med skjutsar. Så vi kan lika gärna stanna hemma! :)

Ha en fin kväll gott folk!

norn. sommar. bästa vänner. solsken. sommarstuga. vatten. musik. veranda. grillkorv. båtturer. fiskmåsar. våningsängar. trasig brygga. stjärnfall. UNDERBART.

LAST SUMMER















banana pancakes

Haha, fyf*n vad jag har skrattat ikväll! Träffade Emelie på stan för att vi skulle sola, dock kom vi lite försent, så vi tar det imorgon när jag slutar jobbet istället! :) Vi cyklade till Lappens och käkade glass och snackade istället och sen vidare till ica så köpte vi mellanmål och lunch åt mig för morgondagen. Sen nu på vägen hem har jag skrattat så jag fått ont i magen, haha vilka gulliga männsikor det finns! På hem vägen tog vi oss en tur förbi Lisa och hennes boyfriend Robin också, trevligt var då det kan jag lova! Och nu är jag hemma och ska slänga mig iduschen och tvätta håret så jag är fräsch på jobbet imorgon, Puss och God natt!

i caught myself



Det skulle sitta fint med lite sommar och sol nu. Men imorgon blir iaf det fest i Långsta, i det kommande dåliga vädret..? Nu ska jag iaf åka hem till mamma och ta bikinin och sen cyklar jag ner på stan och möter upp Emelie. Så ska vi förmodligen sola och sen blir det promenad och säkert massa mys! :) Känns som en fin kväll!

all at once

Tjenixen! Nu har jag cyklat hem från skolan och ska proppa i mig lite käk. Vet iof inte vad som finns här hemma hos mamma, men något ska jag nog hitta på! Annars får jag väl slänga ihop nått kletigt och gott. Haha, yes indeed. Självklart är det smet jag tänker på! ;) Jag gjorde ju aldrig något sånt när jag nämnde det sist, så det skulle väl inte skada. Jag har ju faktiskt fotboll ikväll också! ;)

Men nu ska jag sätta igång så jag hinner med så mycket plugg som möjligt. Imorgon väntar nämligen del 2 av np i matte. Sen är det en del som ska vara klart nästa vecka, allt på samma gång också. Np i spanska, historiaredovisning och inläningar av svenskauppgifter. Så det är väl bäst att dra igång nu! :) Puss

behind blue eyes

Nu har jag kommit hem för en liten stund sedan och har ikväll alltså hunnit med både köravslutning och fotbollsträning. Så nu är det gjort! Det var riktigt kul på avslutningen och det gick faktiskt ganska bra också! :) Jag som var så nervös så jag var påväg att spy lyckades faktiskt genomföra mitt solo, dock kände jag väl att nervositeten tog över lite men det tyckte inte gästerna jag pratat med att det märktes, skönt det! :) Och det känns så tråkigt att det är slut nu och inte fortsätter förens i höst, man vill ju bara köra vidare hela sommaren också! Men jaja, jag får väl helt enkelt ladda mina batterier under sommarens skoj och utflykter!

Men nu väntar mat och dusch. Och imorgonbitti tar jag och Lisa itu med våran intervju om alkoholism till samhällsarbetet. Ska bli intressant! :) Puss och God natt!

Och älskade brudar, tack så hemskt mycket för rosen! Det hade ni absolut inte behövt! :) Jag är bara så himla glad att ni ville komma och stötta mig! :) Ni är verkligen urgulliga! <3

good luck jullan

Då är det snart dags! Jag är inte såå jättenervös för tillfället, men det kommer ju och går hela tiden så snart får jag väl tillbaka den stora klumpen i magen.. :( Men jag hoppas att det går bra ikväll och jag ska göra mitt bästa, mer än så kan man väl inte göra? :) Får bara hoppas att min nervositet inte tar överhanden, det är väl det som är risken... Som tur är kommer mina bästa vänner och några ur familjen och "hejar" på mig och mamma. Så det känns bra! :) Men aja, så här ser jag ut ikväll! PUSS

Nervositet...

Iiiiih, jag är så nervös nu så jag spricker nog snart! Har en rejäl klump i magen kan jag säga! Haha, uusch.. Men förhoppningsvis går det väl bra med all sång och solot. Det är väl det som är värst om det skulle misslyckas av någon anledning. Sista sången för kvällen och den blir förstörd, haha nejtack det vill vi väl ändå inte! Men fy17 vad nervös jag är nu. Tror jag aldrig varit så nervös i hela mitt liv!

Men nu ska jag dammsuga och stoppa något i magen så jag får annat i tankarna.
Wish me luck, pussss

wild world

1. Det blev ingen gympa ikväll, den blev tydligen inställd. Förmodligen för att konstgräsplanen är för blöt efter allt regn. Så det kändes riktigt tråkigt eftersom att jag var pepp som f*n. Men jaja, har väl cyklat liiiite här hemma iaf. Så det får duga för idag, haha.

2. Hur blir det i helgen egentligen? Blir det bra väder eller blir det dåligt? Blir det att bara ta det lugnt eller ska man dra ut på något? Ska man isåfall dra till Avesta eller ska man till Långshyttan? Ska man stanna i stan och mysa med vännerna? Ska man kunna mysa med mamma i det fina vädret eller måste jag komma på en reservplan? Jag blir galen när jag inte vet vad som händer. Snälla hjälp mig nuu! Och just ja, jag ska ju jobba i alla fall, något att se fram emot! :D

3. Jag börjar dessutom bli sjukt nervös inför morgonkvällen. Det är ju dags för avslutning med kören och jag ska ju alltså sjunga solo inför typ, nästan hundra pers. Det känns helt sjukt, eller det är väl helt sjukt. Så nu ska jag öva på sångerna en gång och samtidigt försöka komma på vad jag ska klä mig i. Temat är ju "vårigt/somrigt", så det får väl bli glada färger på något vis. Vi får väl helt enkelt se vad jag kommer fram till. Men nu lär jag sätta igång så jag hinner med att kolla matten lite också. NP imorgon, guuash hit me hard....

cloudy

Hallå! Har precis kommit hem från skolan och är dööööhungrig. Dock finns det typ inget mer än spagetti och korv hemma (som jag kan tillaga iaf!) för jag och pappa har inte brytt oss i att handla. Men jag får väl ta och slänga ihop något annat gott istället. Så vad sägs om lite smet? Haha, kan ju erkänna tt jag blev rätt sugen när jag och Karris satt och snackade sista timmen. Så jaa, något i den formen får det nog bli. Eller också slår jag till och bakar något på riktigt, jag ska ju trots allt på gympa ikväll! ;)

where's the sunshine?

Sådär, nu är jag äntligen klar med allt! Så nu ska jag bara trippa ner för trappan och laga mat och läsa igenom spanskan någon gång till så den sitter ordentligt. Känns som jag har jobbat på bra nu och det känns också som att både "Skräddas Marie" och faktauppgiften blivit ännu bättre än igår. Så jag är faktiskt på toppenhumör! Nu gäller det bara att sätta redovisningen på naturkunskapen också, let's rock this fucking shit Emelie!! ;)

Aaaw, snart ett år sedan tjejor. love u!
 

dreamin'

God morgon! Nu har jag precis gjort mig iordning för dagen och sitter för tillfället och läser bloggar samtidigt som jag lyssnar på skön musik och pluggar lite smått. Spanskaglosorna är väl vad jag i första hand borde göra men jag sitter istället och finslipar faktauppsatsen och lägger till saker som jag tydligen måste kommit fram till under min natts sömn. Haha, förstår inte riktigt hur min skalle fungerar ibland, men det känns bra att jag har tid att skriva in det jag kommit på! :)

Som sagt börjar jag inte förens kl. 12, så jag ska väl försöka hinna plugga så mycket som möjligt nu och sedan ska jag fixa mig lite lunch. Antar att det blir spagetti och korv, haha mumsigt värre...
Och annars då. Jag sitter och kolla yr.no för att se vad vi får för väder men det går inte längre än till torsdag och jag vill veta hur det blir i helgen så jag kan överraska mamma med min fina ide. DET MÅSTE BLI FINT VÄDER, annars går det ju inte vägen! Men isåfall får jag väl helt enkelt ta och ta hand om henne en annan dag, då det är fint. :) Sedan sitter jag också och drömmer mig bort en månad eller två, jag vill ha utomlandsresa med Lisa, P&L med brudarna, jag vill tjäna pengar och frossa i skobutiken och jag vill sola och bada. Jag vill också hitta den där j*vla kärleken som borde finnas där ute någon stans, men jag vet i 17 vart han sprungit och gömt sig, haha.. Sen vill jag ha sena sommanätter med gänget för att spela kubb, kortspel, grilla och bara mysa på varje liten kvadratmeter i stan... ååh, sommar...! :)

MEN back to reality, nu ska jag fortsätta jobba så det här inlägget inte blir på tok för långt, hehe. Pussssss

i wish you were here with me tonight

Ååh vad skönt! Nu är jag äntligen klar med faktauppgiften till naturkunskapen och jag känner mig faktiskt riktigt nöjd! Jag har slitit som en galning ikväll och jag hoppas bara att Caoline kommer tycka lika bra om den som jag gör nu. För det skulle verkligen vara skönt att få avsluta med något bra såhär på slutet av terminen. Nu ska jag krypa ner i min tomma säng och sova längelängelänge. Har ju sovmorgon till 12, och det känns ruskigt bra. För övrigt blir det tantgympa imorgonkväll med Camilla, Anna, Sara och eventuellt Isabelle. Får se om någon mer hakar på, det vore ju kul isåfall! :) Och sedan har jag också kommit på vad jag ska fixa till mamma i mors dag present. Men det är inget jag tänker avslöja än, man vet ju aldrig om hon lyckas luska sig in på sidan! ;)

Nighty nighty sweethearts

i'd do it again if i could


Jag tycker att vi drar ihop något i helgen, typ picknick, grill och kubb. Låter inte det lockande?! ;)

tell me do you feel it?

För det första, känner ni hur sommaren närmar sig? Har ni sett hur grönt det börjar bli och solen kommer fram mer och mer. Jag fullkomligt älskar den här årstiden, hellre värme och svett i pannan än skallrande tänder och knän pga kyla. Eller håller ni inte med? :) Och för det andra, hur kommer det sig att så himlans många var in på mig blogg igår? Blir så fundersam när det plötsligt sticker upp en hög stolpe i statistiken, men det är självklart bara kul! Hoppas jag lyckas få er att stanna nu bara! :))

Idag har skolan varit riktig skön, det blev fotboll på idrotten med Jocke, vilket jag gillar skarpt. Han är inte så tokig den där Jocke trots allt, dock inte riiiktigt lika rolig att ha i matte, haha.. ;p Hur som helst fick vi sluta tidigare också, skönt. Så nu ska jag väl fixa klart mina självstudier. Dvs: "SkräddarsMarie" till svenskan, vilken jag redan lämnat in en gång men som tydligen Liselott tappat bort. Naturkunskap x2. Ska skriva en faktauppgift om försurning och sen ska jag läsa på min redovisning några gånger till så det sitter som ett smäck imorgon! Och därefter blir det plugg av spanskaglosor tills imorgon, gud vilken rolig kväll.. Haha, aja. Börjar hur som helst med en promenad med mamma när hon klippt klart gräset, känner inte för att sitta inne heela kvällen när vädret är strålande! :)

Men aja, TJIING BABES

don't know how i do it.

Wahoo, snacka om besöksrekord idag. Roliroliiit! Nu ska jag bara säga god natt och skryta lite smått om att jag har sovmorgon imorgon, riktigt skönt ska det bli att få sova. För jag är sjukt trött efter allt plugg, match, spinning, sjungande och dansande som jag hållt på med idag. Känns som jag hunnit med en hel del, dock är inte inte klar med uppgifterna till skolan. Haha försår inte hur jag lyckas. Jag som kämpade på så bra idag. Men ickee.. Kanske får bli så att jag pluggar lite innan skolan imorgon istället då, f*n. Aja, nu ska jag borsta tänder och skutta i säng1. Puss och god natt! :)

♥ tonight

I remember the times we spent together
on those drives
We had a million questions
all about our lives
and when we got to New York
everything felt right
I wish you were here with me
tonight

I remember the days we spent together

were not enough
and it used to feel like dreamin'
except we always woke up
Never thought not having you
here now would hurt so much

Tonight I've fallen and I can't get up

I need your loving hands to come and pick me up
And every night I miss you
I can just look up
and know the stars are
holdin' you, holdin' you, holdin' you tonight

blir så irriterad

Fan vad sur jag är nu. Tydligen blir det ingen innebandyträning ikväll heller. Jag hade verkligen sett fram emot det och jag har kämpat massor med allt till skolan som jag skulle försöka få klart innan träningen. Och allt till ingen nytta. Jag jobbade för att jag skulle hinna träna ikväll och kunna slippa ha alla högar omkring mig efter träningen, som nu tydligen inte blir av. Blir man nå sur eller... Aja, jag får väl helt enkelt sätta mig på spinningcykeln och svettas istället då. suck... :(

victory

Ååh, shit alltså! Vilket busväder! Men måste säga att trots vädret gick matchen superbra! Jag tycker att det gick över förväntan bra för mig, fyfan vad kul det var!! Det blev en seger med 5-0 mot Nyhammar. Nu känner jag mig riktigt säker på att fortsätta, det var verkligen grymt! Dessutom fick jag spela yttermittfältare, vilket jag aldrig någonsin gjort tidigare, men det gick verkligen galant! Ser fram emot träningen imorgon. Och jag ser fram emot innebandyn ikväll också, woop woop! ;)

Men nu ska jag krypa ner i ett skollhett bad och njuta av min insats som jag känner mig stolt över. Sedan blir det käk, plugg och oth. Laddar för träningen ikväll. Pussss!

♪♫♪ ♪♫♪ ♪♫♪ ♪♫♪ ♪♫♪

Godmorgon! Värst vilket tråkigt väder vi har idag va.. Ösch! Jag som har fotbollsmatch och allt. Så för tillfället sitter jag och lyssnar på nya listan på spotify:  #$¤!!@''+?`!&] = en bra lista för att peppa till matchen. Grym musik på en grym lista som är gjord av mig, grymmaste Jullan aka Muffin, haha.. Men jag orkar inte dela med mig av den, för sånt tycker jag är pinsamt, vet inte varför. Heeeh. Aja, pepp pepp pepp pepp pepp pepp peppA. Jag vill inte göra bort mig idag! CIAOOO

headline

Nu ska jag äntligen gå och sova. Har verkligen haft en toppendag idag och jag hoppas på en minst lika bra dag imorgon. Börjar väl dagen med tidig uppstigning för samling vid brunnsjöliden vid 10, sedan blir det match, dusch och förhoppningsvis bra väder så att man kan sola lite. Senare till kvällen drar äntligen innebandyn igång igen, SOM JAG HAR LÄNGTAT! :D Men nu ska jag släppa in kissemissarna och borsta mina gaddar, puss natti! :)

spend your money honey.

PYTTE ÄR HEMMA! :D Och jag är också hemma för den delen. Jag hade verkligen en toppendag med Lisa i kuppan, tack så heeemskt mycket för det! :) Tyvärr blev det ingen Ranjis, men vi hade supertrevligt ändå. Så vi får väl helt enkelt träffa henne en annan dag :) Nu ska jag prova allt jag shoppat ännu en gång, man vet ju aldrig hur allt sitter när man väl är hemma. Men det blir nog ingen ångest här inte, känner mig verkligen superdupernöjd med allt jag köpt!

Dagens utgifter spenderades alltså på detta:
bussbiljett till borlänge, 37:-
tre par stringtrosor (gula, rosa, turkosa), cubus 98:-
turkos bh med leopardmönster runt om, h&m's rea 49,50:-
tillhörande string, h&ms's rea 24,75:-
marinblå hotpants, h&m 79,50:-
svart bikiniöverdel, h&m 79,50:-
svarta bikinitrosor, h&m 79,50:-
gul/rosa/svart bikiniöverdel, h&m 49,50:-
tillhörande underdel, h&m 49,50:-
jeanskjol med knappar frampå, h&m 199:-
"sommarstrumpor" till ballerinaskor, lindex 39,50:-
slitna jeansshorts, lindex 249:-
lunch på café kompis, 53:-
MER med hallon och passionsfrukt, ica kvantum 10,50:-
polka chokladkaka, ica kvantum 10,50:- (vi kunde väl inte vänta på tåget i mer än en timme utan något gott!?)
tågbiljett till hedemora, 0:-


Jag tror nog att det var allt, men kan ju säga som så att jag inte kommer shoppa på ett tag nu! Har ju i stort sett allt jag behöver för en semester nu, det ändå som saknas är väl någon kjol till och kanske några skor och linnen. Men det kan jag väl förmodligen klara mig utan också. Hur som helst känns det så skönt att man kan spendera pengar utan att oroa sig så mycket. För man har ju faktiskt en egen inkomst nu, and that's just so damn great! :D Och anledningen till att tågresan hem blev gratis var för att "biljettmannen" inte kunde ta oss första vändan och sedan kom han aldrig tillbaka, skapligt gött! Men nu ska jag som sagt prova kläderna igen. Och sedan plugga lite och packa väskan tills imorgon. Jag blir tydligen med på fotbollsmatchen trots att jag inte hunnit i form, ska bli riktigt spännande! :) PUSS

pytte!? :(

Förresten. Har någon sett våran lilla knubbiskatt? hon försvann igårkväll och har fortfarande inte kommit hem. Hon brukar alltid springa som en jojjo genom dörren och går aldrig långt hemifrån och hon kommer jämt när man ropar. Har kollat i både bårat och grannarnas garage också för att hon brukar vara lite nyfiken, men ingen kisse. :(

Har ni sett Pytte får ni gärna höra av er! :(
Och såklart har jag ingen bild på henne på datorn, men hon är i alla fall vit på magen, lite på benen/tassarna, sen är hon väl mörk på nästan resten. Lillsnuttan kom hem!!

charmtrollet

God morgon! Nu har jag ätit frukost och gjort mig iordning för dagen! Dagens outfit blir ett svart brottarlinne och sedan en blå kjol med leggings under. För har ni sett det fina vädret idag? Eller ligger ni kanske fortfarande och sover? ;) Klockan är ju trots allt bara tio i tio en lördag, inte ofta jag är uppe så tidigt en helg.. Men nu ska jag packa shoppingväskan och se till så jag har allt med mig, särskilt plånkisen då! Jag ser verkligen fram emot denna toppendag, den kommer nog bli asgrymisch! :)


Idag känner jag mig lite extra charmig måste jag säga! Tycker ni inte att jag är sådär fruktansvärt snygg på några bilder? haha... ;)

i like your courage

Hej, jag har precis kollat på två avsnitt av "OTH", och det är så gudomligt bra tycker jag. Kan verkligen inte få nog av det! Sitter och myser i bara leggings och favotröjan och ibland blir jag sur på mig själv över att jag inte tagit de chanser jag fått även fast jag försöker hålla mig till det, men det är inte alltid det fungerar... När mina vänner säger till mig vad de tycker så blir man verkligen fundersam, och undrar över om de har rätt eller om man ska lita till sin egen känsla. Men det är inte alltid man har rätt om sig själv, och jag har lärt mig att Linnéas ord är att lita på, hmm. ;) Hur som helst fick jag höra något mycket bra nyss! Jag gillar verkligen när folk ber om ursäkt när de inser att de gjort fel. Jag nämner inga namn, men jag tycker att det var riktigt bra och moget gjort! Så nu vill även jag be om ursäkt för allt jag skrivit om anonyma personer i min blogg. Men jag tycker fortfarande att man inte ska dryga sig och frysa ut andra, det står jag helt och hållet fast för. Självklart kan alla fela, det är bara mänskligt. Men jag blir fan stolt över andra när de tar mod till sig och ber om ursäkt till folk. BRA GJORT! :)

Imorgon väntar en
dags shopping i Borlänge med Lisa och vi ska även hälsa på Ranjagirl.Så nu ska jag sova så jag orkar upp till bussen imorgonbitti. Det blir nog en toppendag!

a man with wings

Fick ett tråkigt besked idag... Så jag tänkte bara påminna alla om att ta vara på den tid ni har tillsammans med dem ni älskar. Det är vad jag ska göra ikväll, mysa med mamma och eventuellt så kommer Krister också hem till oss. Hoppas ni får en fin kväll people ♥

in th'aaaa school'a

Tjabba! Sitter i skolan just nu och har precis haft datalektion och jobbat med ett power-point arbete om typ, sommaren. Kände mig inte direkt sugen på att skriva om julen nu, haha! Vet inte varför vi tar upp ämnet nu igen när vi började med det i höstas, så känner att jag lika gänra kan börja om från början nu. Men nu börjar min NK lektion så det är väl bäst att jag sätter igång och skriver, puss ciao!

keep on asking, maybe i change my mind one day

Känner mig sjukt trött och sliten för tillfället. Vet inte om det beror på att jag spelat fotboll eller om det är allergin eller någon förkyldning på gång. Men jag ska hälla i mig lite äppelcidervinäger i juice nu så jag förhoppningsvis slipper undan! :) För övrigt har jag alltså haft fotbollsträning ikväll, rätt kul var det faktiskt idag så det känns väl bättre och bättre nu, skönt det. Men nu ska jag käka upp min "kräftrumpemacka" och sen slänga mig i duschen så jag hinner plugga till provet imorgon! :)

"lips of an angel"

Iiiiiiih, kören ikväll gick verkligen suuuuper! Har sjungit så jag är hes nu, haha! Första gångerna på solot med mick var ju inte det lättaste och fy f*n vad nervös jag var!! Men det gick bara bättre och bättre efter varje gång och när vi körde låten sista gången innan vi gick hem så gick det verkligen grymt bra! Nu är jag så j*vla laddad till nästa vecka och avslutning. Självklart kommer jag bli illamående av nervositet eftersom att så himla många kommer och kollar, typ 100 pers om inte mer. Men det ska gå jättebra! Det har jag redan bestämt mig för och jag ska rocka låten så killen bredvid tappar bort sig, haha nu jeeevlar! ;D

Men nu blir det käk och sedan plugg i massor, sedan är det läggdags! PUSS NATTI

I survived!

Puuuuh, jag överlevde orienteringen! Dock är jag nu hemkommen både svettig, lortig och lerig, haha! Vi hade väl tur som fick sällskap av en hel del folk för när vi (jag, Lisa och Emelie) till slut blev ensamma råkade vi tappa bort både kontroll 9 och 10 och hamnade direkt på 11'an så vi fick vända och gå tillbaka för att hitta dom andra, men det gick finemang ändå! ;) Så nu ska jag slänga mig i duschen och göra mig iordning för kören ikväll, sen när jag är klar blir det väl historiaplugg så mycket jag bara orkar eftersom att det är prov på fredag! Iof så verkar det faktiskt som att ingen förstår vad vi ska kunna, men jag får väl göra mitt bästa helt enkelt...! :)

Aja, duschen är redo för mig nu.(haha, hur lät inte det där?) PUSS

A piece of cake from today

Haha, jag och Lisa hade ett weird samtal när vi gick hem från Lappens efter att Emelie lämnat oss vid en korsning. Jag har nog inte skrattat åt hennes dumhet (som sällan existerar btw) så mycket på länge!
Hur som helst såg vårat samtal ut såhär:

Lisa: Haha, såg du?
Jag: Hah, nej vad?
Lisa: Det var en typ.. neger, med snoppkuk.
Jag: Snoppkuk!?
Lisa: Ja, snoppkuk. (hon visar med händerna hur en sådan ser ut, och den sitter tydligen i ansiktet ;])
Jag: Haha, vaa? Snoppkuk Lisa? (kollar på henne som om hon vore en idiot..)
Lisa: HAHA OJ! JAG MENADE JU SNOPPNÄSA!


Haha, tänk att det alltid ska hända så mycket på samma gata. I somras när vi gick där blåste det riktigt rejält samtidigt som Lisa nös och hon fick då snor i hela ansiktet!!! Om ni tänker er en person som går med armar och händer framför kropp och ansikte för att skydda sig och samtidigt kisar med ögonen mot den starka blåsten, så såg det ut då och samtidigt kom en nys. Med snor! HAHAHAHAHA, jag älskar verkligen det minnet och skrattar alltid rakt ut när jag tänker på det. Det var så j*vla sjukt kul och jag tänker alltid på händelsen när jag går där nu för tiden och nu kan jag förknippa den med något mer. Haha, jag tror nog att hon bjuder på den! Eller ja, dessa! ;)
Men nu är det nattinatti som gäller om jag ska kunna överleva på berget imorgon!;s

will I survive?

Hej allesammans! Nu har jag precis kommit hem efter en sväng på stan med Lisa och RANJA, som jag inte träffat på evigheter, så det var riktigt kul! Vi ska ses igen i helgen när jag och Lisa drar på shoppingdag i Borlänge! :)

Efter skolan kilade jag, Lisa och Emelie till Lappens och käkade först grillkorv med strips och därefter delade vi på en glasslåda med 7kulor och mjukglass plus noasettsås(?), haha gött som fan! Dock orkade vi inte äta upp allt men vad gjorde det? ;)) Därefter drog jag väl hem en sväng och chillade lite och sedan trampade jag hem till Lisa på cykeln så vi tog sällskap hem till mig på svedjan sen. Strax därefter kilade vi ner till tågstationen och hämtade upp Ranjis och så tog vi oss en promenad ner till Lappens Grill igen och drack vatten, cola och tog oss en varsin glasstrut. Sen har vi väl vandrat omkring och pratat om en hel del. Men så nu är jag äntligen hemma på svedjan igen och det är dags att ta tag i plugget som jag verkligen bara skjutit upp dag efter dag. Men nu måste jag bara ta mig i kragen och rycka upp mig i all jävla allergi.

Och imorgon väntar ett orienteringspass på brunnsjöberget. Mitt i skogen alltså. Vi får väl se om jag överlever, det var fan knappt att jag och Isabelle gjorde det i nian alltså. Vi gick till slut och ropade efter Jon och sjöng "Vi kommer å döö samtidigt du och jag.." Haha, jaa. Det visar sig väl efter morgondagen om jag klarat mig. Annars: Tack och hej darlings! :)

one day your dream will become true

Wellwell, it's time to sleep. Hoppas att ni haft en fin dag, i det galet fina vädret! Och kvällen är ju bara så sjuukt vacker, har ni sett himlen!? :) Blir glad bara av att se ut genom fönstret. :)

Har ni någon gång varit med om att ni tänk på en person, tex "Ååh, vad länge sedan det var jag snackade med honom nu.." Och bara någon minut senare hör juuust den personen av sig! Eller att ni får ett sms och tänker "Hoppas det är han, men det är det väl inte, varför skulle han skriva..." Och så är det han! Det första hände mig idag och fan vad glad jag blev och fortfarande är! :)

time will come

Just nu har jag krupit ihop i fåtöljen igen, jag gillar verkligen att sitta i vardagsrummet och se ut över sjön, så fint och så mysigt. Jag lyssnar på samma grymma lista av Elias idag igen, får inte nog av den. Snart ska jag kila ner till brevlådan och posta iväg mammas underskrift och godkännande på ett nytt pass åt mig, eftersom att hon inte kunde vara med i Borlänge idag. Så jag ska posta iväg det nu samma dag så att det blir klart i tid! Sedan blir det väl plugg och mys resten av kvällen.

Men åååh.. För ett tag sedan sa jag "Det enda jag saknar nu, eller ah, vill ha. Det är ett jobb och kärlek." Well, now I've got a job, so just come give me some love. Ja för fy17 vad jag skulle vilja ha någon att dela täcke med och att få dela alla tankar och upplevelser med. Någon annan än en vän. Tänk att få mysa med någon under en filt ute på balkongen samtidigt som man kollar på den fina solnedgången. Nawii, jag vill bli riktigt kär nuu!

untitled

Hej! Jag kilade hem från skolan två lektioner tidigare idag eftersom att jag och pappa ska åka till Borlänge och ta ett nytt pass-foto till mig. För annars kan jag inte ens kan åka till Grekland om lite mer än en månad, inte långt kvar alls ju! Så det är väl bäst att fixa det så det är färdigt i tid. Så i helgen drar jag och Lisa och semester/festival/sommar-shoppar! Och eventuellt hakar Emelie också på. Det kommer bli så himla trevligt, det känner jag på mig! :)

Men nu ska jag fixa håret liiire innan pappa kommer hem så vi kan dra iväg på en gång så jag hinner hem till fotbollen, see you lateroo guys!

what could have been

Nu har jag fått skjuts hem till Svedjan av papi och sitter för tillfället och lyssnar på "chillar musik by elias winge" (vilket är grymt bra) och så kollar jag på våran fina utsikt över brunnsjön och alla åkrar. Det är en av anledningarna till att jag aldrig skulle vilja flytta härifrån, utsikten är verkligen amasing! :)

Men nu ska jag rota fram något gott och krypa ner i soffan och kolla på lite mer One Tree Hill, låter som en bra plan enligt mig! För plugga, det är inget jag har lust att ta tag i idag... ;)


Sitter dessutom och myser i den typ skönaste tröjan ever. En jag "råkade" sno med mig igårkväll. Hehe, dock fick jag lova att använda den en dag i skolan, så visst! Men ser den inte skön ut!? :)

AWSOME

Känns inte som att jag suttit vid datorn på evigheter, fast det har jag väl antar jag. Men jag vet att jag missat gratta folk på facebook, dock kommer jag inte ihåg vilka, haha! Så säger väl grattis till dem jag missat nu: GRATTIS! :D

Förövrigt så var gårkvällen (och dagen) verkligen awsome! Började med jobb på Lundströms och dagen flöt på bra och jag hittar bättre och bättre på lagret, skönt! :) Sedan började ju kvällen med förfest hos Hampus sen bar det vidare till Ida och sen hängde vi mest ute, för vädret var ju helt galet härligt! Kvällen var verkligen underbar tycker jag, för det finns så mycket fina männsikor! Men ja, kvällen var grym så nu är det väl inte så konstigt att jag sitter här med en fet huvudvärk, men det tar jag så gärna med tanke på hur bra det var! Så sitter väl mest och chillar i nån skön adidaströja och vill ha godis, men icke. Ingen är hemma, och jag orkar inte gå och handla ensam, så jag får klara mig utan. Men nu ska jag väl kika på one tree hill, hoppas det är gött med er people! Förresten kommer det bilder från igår så fort Emelie har skickat dem! :)

Rom byggdes inte på en dag

Nej, det fick jag lära mig idag. Allt tar sin tid och man kan inte lära sig allt på en gång och på en dag. Men det har faktiskt gått jättebra och jag trivs verkligen hur bra som helst! Ser faktiskt fram emot imorgon så jag får lära mig ännu mer! :) Efter jobbet imorgon ska jag väl träffa gänget och mysa, festa, grilla(?). Det kommer nog bli en toppenkväll i alla fall! Så jag ser då verkligen verkligen verkligen fram emot morgonkvällen kan jag säga! :D

Men nu ska jag ta ett fotbad och ta hand om mina trötta fötter. Det är ovant att gå runt och stå så mycket på en dag. Jag lovar er, it hurts! Sedan ska jag även umgås med fostersyster Marie och hennes dotter Wilma, som har blivit såå stor! Blir nog en riktig myskväll! :))

today's gonna be a good day?

Wow, idag är det en stor dag. Det är ju nämligen min första riktiga arbetsdag någonsin! ;) Kan ju säga som så att jag är sjukt nervös. Har en stor klump i magen för tillfället, haha! Men det kommer nog gå så bra så, det gäller väl bara att le och vara trevlig så att man möter kunderna på ett gott sätt. Så det blir nog prima det här! :) Stina, Monica, Eva och Per är ju så roliga och snälla så jag kommer nog trivas som fisken i vattnet! Önska mig lycka till nu! PUSS

brave new world

För tillfället sitter jag och kollar på hockeyn med mamma och krister, samt lyssnar på några asalagrymma listor jag hittade på spotify, helt sjukt bra! Tur jag hittade listorna för annars hade kvällen inte varit bra med tanke på att Sverige ligger under med 1-2, tråkigt. Kom igen nu, vi håller tummarna!

Imorgon väntar första dagen på jobbet också. Och jag börjar bli ruskigt nervös nu! Men det ska nog gå bra tror jag! :) Så fort matchen är slut ska jag sova så jag orkar med morgondagen. Wish me luck lovers, PUSS

every picture tells a story


hahahaha, vilka busfrön....

Fotbollsträningen gick väl helt okej idag, kändes dock inte så himla kul. Vet inte alls längre om jag kommer fortsätta eller inte, men det visar sig väl. Jag kanske hade för höga förhoppningar om hur det skulle vara att spela fotboll igen. Men om man känner för höga krav på sig själv och om andra blir irriterade är det inte så kul. -men jag vet inte om det känns så nu i början bara. Vi får väl se om det blir bättre.. Men däremot ser jag verkligen fram emot att få röra på mig med innebandybrudarna snart igen. Upptakt och träning nästa onsdag men då kan jag ju såklart inte för att jag har kör, och den kan jag bara inte missa. så jag får väl stå ut några veckor till innan innebandysäsongen drar igång för mig del. Men det kommer bli grymt roligt att få köra igång igen! :D

Förövrigt har jag ätit god kycklinggryta och ris till lunch och därefter tog jag mig ännu ett träningspass. Dock inomhus och inte ute i regnet. Och just det, I TOLD YOU SO, haha. Sa ju igår att det skulle bli dåligt väder! ;)
Men jaja, nu ska jag duscha och kura in i stora fluffiga morgonrocken och bara mysa. Ha det bra cutiepies!

a good feeling about this one?

Nu är det läggdags för mig. Dagen har varit riktigt toppen med fint väder och härlig fart på dagen. Känns som att jag gjort en hel del. Både vilat, pluggat och tränat. Så det känns toppen! Och kören gick bra idag också, solot börjar flyta på bättre nu också. Dock hörs vi väl inte så bra nu, men det kommer säkert bli riktigt bra när vi får mickar! :) Imorgonbitti lär jag upp rätt tidigt för jag har fotbollsträning kl. 11, jag som hoppades på en sovmorgon, men icke.. Aja, då kommer man ju i alla fall igång i skaplig tid, så det blir nog bra ändå! :) Men nu väntar sängen och mitt mysiiiiia tjocka gosia täcke! Natti sweethearts!

Och juste, hade besöksrekord här på bloggen idag, välkomna! :)

shake that ass for me

Halloo! Nu har jag kollat lite 90210 och fyfan vad bra det är. Nu har jag bara några avsnitt kvar också, suck.. :( Och sedan tog jag mig ett danspass på rummet och skakade massa roompa, så nu är jag helt slut. Men rockklassiker är fan inte dumt att träna till inte, ska nog köra lite mer nu för det blev en grymis låt, BRB..!



Haha, nu är jag tillbaka. Blev två låtar till att träna lire till. Eye of the tiger och Because the night, fyfan vad härliga dom är! Hur som helst har jag fortfarande massa tid att döda så nu ska jag ta mig en promenad. Träningsvärk vill jag ha imorgon när jag ska ligga inne och plugga i ovädret som jag hört ska anlända till staden. Men vi får väl se hur det blir med den saken, ovädret alltså.. Men ahya, nu blire en promeniiix, TJInG!


patti smith group - because the night


survivor - eye of the tiger


vart tog balansen vägen?!?

Kom just hem från skolan och dagen där har varit riktigt slapp och skön, hade endast två lektioner. :) Men hemvägen var fan inte den roligaste. Min väska är så fullproppad med grejer så den väger flera kg och det gick inte ens att cykla. Eller det gick men jag höll på att trilla två gånger på den lilla biten jag har hem till pappa från skolan. Kändes så pinsamt! 17år och kan inte ens cykla! Förstår verkligen inte var min balans tog vägen!? :o Haha, nej det var fan inte kul! Tappade balansen hela tiden, men trillade iaf aldrig omkull, men det måste sett sjukt kul ut när jag vinglade fram och var på väg att trilla av precis utanför skolan.. :( Men jaja, that's life, shit happens, så jag bjuder väl på den! ;)

Nu har jag i alla fall hela dagen framför mig till att ägna mig åt vad jag känner för. Så jag börjar väl med ett avsnitt 90210 och sedan blir det nog lite plugg. Sen får vi helt enkelt se vad som händer. Blir väl en update ikväll, see ya!

take me to the future

Hej sötnosar! Idag har det varit en riktigt bra dag tycker jag. Hade ju sovmorgon till tolv och sedan hade vi som vanligt bara tre lektioner, vilket är otroligt skönt. Efter skolan drog jag och Linnéa hem till henne en stund, men efter bara en liten stund cyklade vi hem till hennes syrra och var lite kattvakt till hennes och Jockes nya lilla kissemisse, Ville. Ååh, han är verkligen hur söt som helst och så pyttepytteliten! :)) Men hur som helst blev det en del plugg hemma hos Emelie och nu är man äntligen klar med labrapporten, ett stort tack för hjälpen åt världens bästa Linnéa! Hade nog inte klarat det där utan dig!;> Så jag är sjuukt tacksam för att du hjälpte mig.
När vi var klara med vaktande och plugg drog vi hem och lämnade cyklar och väskor hos Nena igen och tog oss sedan en lång promenad och pratade om allt möjligt, bla om tiden efter studenten! ;) Kan ju säga att vi har en hel del planer! ;) För bara några dagar sedan ville jag inte att tiden skulle gå för att det känns så skönt och tryggt att gå i skolan här, men efter att vi snackat ikväll kan jag knappt vänta! Men tänk, nu måste jag stå ut i två hela år! :( Vill bara att tiden ska rinna iväg nu så att man kan äventyra! :D


Men nu ska jag gosa in mig lite extra i morgonrocken och glo på ett avsnitt eller två av 90210, sovmorgon imorgon också minsann! ;)

cho co lat eee

God morgon! Har ni tänkt på vilket underbart väder vi har just nu? Solen bara strålar och himlen är knallblå, så härligt! Idag har jag sovmorgon till 12, as usual. Känns gött! För tillfället lyssnar jag på grymt skön och peppig musik så jag är totalladdad inför dagen. Jag ser verkligen fram emot samhällen idag och hoppas på att vi (jag, lisa, karris) får genomföra vårat arbete så som vi vill. Men då måste vi ha tillåtelse från två håll, hehe! ;)

Nu ska jag kolla kyl och frys och se vad jag kan laga för lunch. Därefter ska jag väl käka och rulla ner till skolan på Gnisslan, som jag numera börjat kalla min cykel. Haha, den låter förskräckligt farmors gamla cykel. Men men, då hör ju folk när jag kommer åkande iaf, för jag har ingen plinga! ;)



HAVE A NICE DAY FOLKS, och btw!
Kom ihåg att käka negerbollar/chokladbollar idag, det är ju "negerbollens dag" ;)

snart ett år sedan















damn, i miss you all!
ge oss sommar, sol, vänskap, kärlek och paarT'.

greeeey

Hej! Idag har skolan varit helt okej, rolig, trevlig, glad, osv osv. Men när jag kom hem kände jag verkligen hur sjukt slut jag var i hela kroppen och i huvudet. Så jag stannar hemma från träningen idag och satsar på torsdag istället, eftersom att jag har kör på onsdag. Och inte nog med att jag är slut utan jag har röda allergi/stressutslag över hela halsen och annsiktet också. Så jag känner inte direkt för att gå utanför huset med dem heller. Det skulle väl kanske vara för att köpa en stor fet godispåse att trycka i mig. Jag känner verkligen att jag skulle kunna bryta ihop vilken sekund som helst. Det är väl massa stress och problem som ligger och gnager inuti som jag inte riktigt tagit till mig än, så snart kommer helvetet gå lös. Så just nu känner jag inte för att göra annat än att krypa ner i sängen med godis, tofflor, Tanjis och 90210. Det vore nog det bästa i den här situationen.. ciaoo

FixarJullan

Hej! Idag har jag sprungit runt i snickarbyxor hela dagen. Vi håller på att grejar massor här hemma idag. Vi målar staketet, plank, grinden, lådor, spaljéer och så har vi äntligen fått tillbaka kallvattnet i köket så man äntligen kan diska i diskmaskinen! Jag tror nog inte att jag uppskattat en diskmaskin så mycket som idag! Rätt skönt att kunna diska utan att skolla händerna av sig! Så slipper man ju också springa och ta kallvatten på toan, äntligen! Det har varit riktigt skönt att varit ute hela dagen, med tanke på den solen man fått på armar och ansikte, härligt! ;) 

Men nu ska jag ta ett yoga-pass och sedan ska jag skriva en labb-rapport och nån referens på en artikel till draman. Och eventuellt ska jag skriva lite svenska också, beror på ork och tid. Ska bli skönt att få det gjort så man slipper stressa i veckan iaf.




Idag har vi även sällskap av en liten vovve som heter Nemo. Det är Kristers sons hund. Han skäller på allt och alla förutom mig! ;) Som ni ser sitter han ju bredvid mig nu också, gullehund! Han har även lyckats sprungit in i planket när det var nymålat så han har röfärg över hela sig, haha... Och självklart är virrbollen här också, Atlas! :)

Innebandyavslutning

Det har verkligen varit en kanondag! Den började med en samling på Vikmansgården kl. 10 med damlaget, för att putsa alla fönster. Det gick fint, rätt fort och det var också lite spännande! Sedan drog vi tillbaka till Hedemora för lunch och hemlig aktivitet. Det blev pastasallad hos Gunnar i kafeterian och därefter var den hemliga aktiviteten yoga, det var riktigt kul och skönt som 17! Jag ska absolut fortsätta med det där på egen hand kan jag säga! Det kändes så grymt härligt efteråt! Sedan var det bara att byta om till badkläder för bubbel, bad och bastu, riktigt skönt! Sedan blir det väl extra härligt när man har hela avdelningen för sig själv! ;) Efter all avslappning blev det ombyte för middag på En och en halv kök och bar, ruuskigt gott! Och sedan drog vi vidare till Lappens för en billig efterrätt! ;) Haha. Tackar de härliga människorna som var med, synd dock att vi inte blev fler än 8 totalt. Fler borde ställa upp, precis som jag sagt så många gånger tidigare.. Nu får vi väl hoppas på en bättre upptakt nästa vecka bara! Men hur som helst, TACK FÖR DEN HÄR SÄSONGEN :)

come on

Snälla damlaget. Vart är vi på väg? Jag blir faktiskt besviken över att vi är så några som ställer upp. Imorgon är det dessutom avslutning för laget och vi är typ 8pers som ska vara med? Jag hoppas ni vet att vi inte kommer någon vart med teamkänslan förens alla ställer upp för varandra... Skärpning, åter igen!

För övrigt är jag klar nu och väntar bara på att Lisa ska kliva innanför dörren, vilket hon borde göra vilken sekund som helst nu! :) Ha en fin fin fin kväll, love jullan

fridayy

Hej! Idag har jag faktiskt varit på bra humör i stort sett hela dagen, så det känns bra! Efter skolan gick jag hem till Mikael och hängde lite med honom och Jossan, sedan åkte vi tre till Lappens och keka lite glass, gott vare, särskillt när det är gratis som jag brukar säga! ;) Därefter blev det en tripp till Avesta för att kika i lite butiker där, men inget alls hittade jag, fast det är väl bra att hålla i slantarna också såklart! :) När vi var klara i Avesta åkte vi hem till John för att åka cross, men jag vågade inte efter att åkt ner i ett dike för några år sedan, haha! Så jag och Jossan lånade bilen och åkte hem till pappa på middag med honom och Dess istället. Grillat med rotfruktsgratäng och sallad, gööööött! Och snart ska jag träffa Lisa och eventuellt Emelie, får inte tag i henne just nu, så vet inte om hon blir med än. Men annars blir det väl bara jag och Lajsen som ska trycka i oss lite ostbollar, det är ju våran specialité. Ostbollar. Haha, vi blir ju som tokiga så fort vi får tag i en påse! Man vet aldrig vad som händer när vi är i farten tillsammans med en orange påse alltså... ;)

Men nu lär jag blåsa håret och krypa i nå myskläder, sen ska jag träffa Lisa! Hoppas ni får en trevlig kväll folks!

everything is just soo crazy

 

Jag blir så jävla matt på mig själv (och vissa andra såklart). Som ni märker har jag varit en riktigt otrevlig och sur person dom senaste dagarna. Men ja, jag har faktiskt mina anledningar.

1. Jag är som jag tidigare nämnt pollenallergiker. Det gör mig riktigt trött(kan somna även om jag sitter upp rakt på kökssoffan, tex), jag blir grining och jag får ordentliga humörsvängningar, sen kan jag ju självklart också bli allergisk på såna sätt att det syns, som röda utslag eller irriterade ögon. Ibland blir jag också så trött att jag kan börja gråta utan anledning, oftast beror det på att jag ätit och druckit för dåligt under dagen. Men hur som helst, våren är en jobbig tid för allergiker.

2. Och om man nu tänker på det innan nämnda och plussar ihop allt det där med en förjävla mensvärk så kan ni ju tänka er vart man hamnar. Så jag ber om ursäkt för mitt beteende, men tar ändå inte tillbaka något av det jag sagt. Det jag säger står jag fortfarande fast för. Och jag är fortfarande lika förbannad och irriterad att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Igårkväll slutade det med att jag var på väg att slänga datorn i golvet och jag fick lägga den ifrån mig och träna mig totalt utmattad så att jag blev lugn och trött igen. Bättre det än att slå sönder saker, right??
Nu ska jag väl göra ungefär samma sak som igår, innan jag får något typ av sammanbrott som igår igen, men fyfan vad sur jag kan bli..

Och juste. Du, eller nej, NI, som är så jävla nyfikna och bara snackar skit bakom allas ryggar, kan bara lägga ner. Seriöst, alla vet hur ni beter er och ni låtsas som att ni är bästa vän med alla. Sedan står ni där med era löjliga och äckliga "cancerpinnar" som ni flashar inför alla som om ni vore jättehäftiga. Ååh, sluta bara. Sköt er själva och lägg er inte i allt. Och en av er ska alltid vara så jävla bra och över alla andra. Det blir jag så trött på. Du är inte bättre än någon annan, alla andra är väl precis lika mycket värda som dig? Eller tycker du inte själv det? Är du on top of the world hela tiden? Jag skulle inte tro det. I mina ögon är du bara falsk och osäker. Du trycker ner och fryser ut alla andra, endast för att du själv ska må bättre. 

Jag vet, nu blev jag sådär igen, sorry. Jag kan faktiskt inte hjälpa det. Ni får väl tycka att jag är en klagomaskin om det är det nu vill. Jag kanske blir känd som "Den där KlagoJulia du vet" eller kanske "SurJullan", men det spelar ingen roll. Jag tror nog att de flesta kan hålla med om det jag skriver. Hur som helst ska jag sluta klaga på bloggen från idag, i alla fall för den här veckan. Hoppas det är bra med er. Puss och god natt

always be my true-hue-hue love...

A moment ago kom jag hem från kören och det var verkligen gryyymt kul ikväll! Fick äntligen börja öva på solot, och det gick faktiskt riktigt bra. Dock får jag dela det med en kille också, men det kommer nog bli prima-a-Á! :D Så nu ska jag bara öva som 17 tills det är dags! ;) Men jag kommer nog bli hemskt nervös när det är dags eftersom att det kommer vara upp emot 100 gäster som ska kolla!! ;s Så jaa, är väl bäst att ÖVA ÖVA ÖVA! :D

Men nu blir det käk och film, see you lateroo!
Och just det, tummen upp för min modiga vän Linnéa! ;)

shit happens, deal with it.

Och för att lätta upp stämningen här på bloggen igen efter mitt tramsinlägg(?), bjuder jag på några bilder jag och syrran tog för någon gång i förra veckan(?). Aja, snart drar jag på kör i alla fall, hoppas inte någon tog allt för illa upp tidigare. PUSS CIAO

    
   

ibland får det bara vara nog.

Åååh my god. För det första måste jag ställa "frågan": Hur kan en liten person dra ner både sig själv och så många andra i en och samma skithög? Hur kan man vilja göra sådär mot sig själv och hur kan hennes vänner låta det ske? Hur kan hon stå ut mig sig själv och hur kan folk ens vilja umgås med henne? Jag förstår verkligen inte vart dagens samhälle är på väg. Åtminstone inte Hedemoras ungdomar. Girl, what are you doing to yourself..? Jag börjar ärligt talat tycka synd om dig nu. Du skadar både dig själv och andra och du verkar inte ens förstå det? Förut var du bara oskyldig och söt i mina ögon, men nu har du förvandlats till, en vadå? Lögnare? Eller kanske något ännu värre? Snälla ta dig i kragen och hjälp dig själv nu. Jag vill inte att du lilla flicka ska bli sårad av allt snack som kan röras i den här stan och jag vill inte heller att du ska ångra dina handlingar. Alla har sina brister och det är inget att skämmas över.

För det andra börjar jag bli jävligt irriterad på folk som ska spela någon de inte är. "Wow, jag är en häftig stockholmsgrabb som snackar som om jag vore invandrare och jag är ännu coolare än mina vänner yao. Ni borde vara som jag för jag är fett tyff!" Snälla, lägg ner ditt rollspel och var dig själv istället. Jag blir bara förbannad när du vet vem jag är och ändå kommer fram och ska skaka hand och låtsas som om du inte känner mig. HAHA, ganska patetiskt, jag fick mig i alla fall ett gott skratt och blev samtidigt riktigt besviken. Längst in trodde jag faktiskt bättre om dig, och jag vet att det finns där någonstans. "Jag bryr mig inte alls om vad andra tycker om mig as0..." Nejnej, klart du inte gör. Vi alla bryr oss väl om vad andra tycker innerst inne? Det kan jag erkänna att jag gör i alla fall. MEN, Alla har sina brister och det är inget att skämmas över.

För det tredje ska jag sluta klaga nu. Ingen är ju perfekt och det finns säkert en hel del människor som blir irriterade över vad jag just skrivit eller något annat som gäller mig. Men jag försöker i alla fall stå för den jag är och säga vad jag tycker. Jag säger inte att jag är bättre än någon annan eller att någon är sämre än mig, men jag tycker synd om dem som måste spela någon annan för att passa in eller bli accepterad. Och ja, jag sminkar mig och jag bryr mig om mitt utseende, men gör det mig till en annan person för det, jag har väl samma personlighet? Men om man börjar prata med en annan röst eller gör saker som man själv vet att man inte borde och vet att man kommer ångra, tycker jag att man börjar hamna på djupt vatten. Alla gör fel någon gång, även jag, även du, men låt ingen trycka ner dig som om du vore skit för det eller som om du inte vore något värd och var dig själv och gör inte saker du ångrar. MEN som jag sa, ALLA har sina brister och det är inget att skämmas över. VAR DIG SJÄLV OCH VAR ÄRLIG DET KOMMER DU LÄNGST PÅ.

onsdag

Heeejsveejs! Jag kom hem från skolan för en liten stund sedan och nu ska jag kolla på de två sista avsnitten av Andra Avenyn, kan inte fatta att det är slut sen! Det som är så "bra", nej bra är det kanske inte alltid, men jag är fast! Såå jävla fast, även om jag inte alltid tycker att det är så himla bra så bara måste jag se hur det går, och nu är det bara två avsnitt kvar. Vill inte att det ska ta slut! :(

Aja, nu ska jag käka upp mitt sista godis från igår, chokladveckan är här nivet.. Hade så äckligt ont i magen att jag inte kunde röra på mig. En promenad runt kvarteret var det enda jag klarade av, haha. Så jag fick pappa att köra mig till ICA så jag kunde frossa i choklad resten av dagen, plus idag. Hehe, blev väl en del, helt sjukt så ont jag hade och helt sjukt sånt krav på choklad jag hade. Men jaja, ala har vi väl sämra dagar, right? A.A nu, <3

...

Måndag. Dagen har varit riktigt fin. Det var som vanligt ett långt hål vid lunch efter idrotten så jag och några tjejor drog ner till Lappens och delade på en supercombo, eller vad det nu heter. 10 smaker plus mjukglass, gött var det kan jag lova! ;) På idrotten hade vi beep-test och det gick mycket bättre för mig idag än vad det gjorde i höstas, men då var jag riktigt förkyld kommer jag ihåg, fast i alla fall, skönt med en förbättring! ;)

Imorgon har jag för det första INGEN SOVMORGON, utan i stället ska jag ta mig till skolan och skriva NP i engelska, får hoppas på att det går bra! Sedan blir det film på samhällen igen, Forrest Gump. <3. Och därefter blir det väl ääääntligen dags för mig och Emelie att redovisa naturkunskapen, ska bli så skönt att få det gjort! Men nu ska jag kolla spanskaglosorna en sista gång och sedan ska jag slänga mig i sängen och sova. ´Så godnatt! :)

söndag

Dagen har varit ganska awsome måste jag säga, i alla fall för att ha varit en söndag. Vaknade rättså tidigt och började dagen med en lång promenad på nästan en mil med Jossan och Tanja, riktigt skönt var det att få ut och gå och snacka i solskenet. Jag tror faktiskt att vi båda behövde det. När vi kom hem kollade vi klart på en film vi började kika på igår: Stekta Gröna Tomater, riktigt söt film, men fy vad man kan gråta! Efter filmen blev det en dusch och sedan gick jag hem till Linnéa och fy satan vad det blåste u svedjanbacken, helt sjukt var det. Var tvungen att hålla i halsduken hela vägen för att den inte skulle blåsa iväg, usch. Väl framme hos Nena körde hon mig på sin cykel Racer Blixten ner till Lappen där vi träffade Karolina och käkade pommes och glass, det satt fint. Vi snackade väl om allt möjligt och klagade på hur jobbigt det kan vara att bli "utbytt", haha...!!!!!! Ibland blir jag bara så arg och irriterad, lämna oss i fred "sötnos". Aja, efter Lappens drog jag hem till Pappi och somnade i soffan så fort jag kom innanför dörren typ, ruskigt trött och har varit det sedan valborg. Antar att jag tänker rätt mycket på alla svin som finns där ute och blir så irriterad att det tar musten ur mig. Aja, efter att jag sovit en - två timmar hjälpte jag pappa att möblera lite i biblioteket vi håller på att göra i ordning, det blir nog fint när det är klart dedär. :) Sedan körde han hem mig till mamma igen och sedan har jag väl bara försökt förstå mig på spanskan, men lyckas verkligen inte bra. Fast jaja, nu ska jag sova i alla fall. Hoppas ni haft en bra dag, PUSS NATTI

23:43

Sitter för tillfället nedkrupen i soffan under en filt och med en varm dator i knät. Och Tanjis ligger och sover på en fårfäll på golvet, så gullig så! Det är riktigt mysigt här faktiskt och filmen är riktigt bra - Nanny diaries. Så fort den är slut ska jag slänga mig i sängen och sova för jag är verkligen sjukt trött. Under kvällen har jag och Jossan dippat gurka och zuccini, riktigt gott var det. Och tidigare lyckades jag smälla i mig naturgodis också, hehe.. Men är det helg så är det! ;) Och imorgon väntar förmodligen ett Lappensbesök med brudarna, ska bli trevligt och jag tror att vi kommer ha en hel del att snacka om. Men jaja, god natt och sov så gott sweeties! :)

hedemora city

OKEJ, nu säger jag bara såhär: Stryk ett tjockt streck över allt som handlade om att gårkvällen skulle bli toppen. Valborg är en jävla skithögtid och inget annat. Folk har höga förväntningar, alla ska samlas med sina bästa vänner och ha det gött. Till en början fungerade allting hur bra som helst för mig och tjejerna, men så fort vi lämnade Emelies hem och vår förfest så gick hela kvällen i kras. Och jag tror att jag talar för i stort sett alla ungdomar i stan när jag säger att kvällen bara blev kaos. Vilka jävla idioter det finns i den här stan, eller nej. Hålan menar jag.. Valborg var så sjukt värdelöst förra året och än sämre i år. Jag har alltså bestämt mig för att stanna inne nästa Valborg eller också åka långt långt bort från Hedemora. För jag antar att nästa Valborg kommer toppa våran lista på otur, igår gick en hel del snett och man brukar väl säga tredje gången gillt? Så antingen blir det ett asbra Valborg nästa år eller också ett förskräckligt. Och efter gårkvällen tänker jag fan i mig inte ta risken, jag stannar hemma, no doubts about that!

Dock var jag inte inblandad i något alls som hade med problem att göra, så skönt var väl det. Men om folk i min omgivning eller människor jag älskar blir sårade vet jag inte vart jag ska ta vägen. Det är så himla tråkigt att så många inte kan kontrollera sig själva när de dricker. Kan man inte göra det ska man låta bli, that's it!

Den här hålan är fylld av så sjukt mycket äckligt folk och jag är glad att jag inte är en av dem och att jag har de vänner jag har. Vi är bra, det är vi. Ni är välkomna att lära känna oss om ni tvivlar på den saken. Men tänk att man kan bli så jävla förbannad på någon som man faktiskt trodde var en okej person eller på någon som man trodde att man kände elle rnågon man inte ens har en aning om vem det är egentligen. Det finns så äckligt jävla fega personer att man kan vilja kräkas...

Och just det. Tack dam"laget" som inte ställde upp på inventeringen... Det var jävligt kul att stå tre personer och representera resten. Ni kunde ju åtminstone hört av er.



Några bilder från INNAN allt spårade ur totalt.
Jag älskar dessa tjejer så enormt mycket,
ibland tvivlar jag på att det finns någon som har det som vi har tillsammans.


  
  
  

julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0