baby, move your feet

Är så enormt glad! Ska nämligen äntligen få träna igen. Jag är verkligen trött på vila och lugna kvällar nu. Så ikväll är det innebandy som gäller, som jag har längtat! Glaaaaad tjej! :D

Romme Alpin

Förvånansvärt vad duktig jag var på slalom idag! haha
Nejmen, trodde faktiskt att jag skulle vara sämre, trots att jag inte var något vidare proffs idag.
Men kul var det ju iaf! :) Synd bara att Emelie fick så ont i benen att hon inte kunde åka...

Men som ni ser, jag var proffs redan i sjunde klass! ;)

happy happy girl

Är på strålande humör just nu, trots massor av plugg. Är nämligen äntligen igång med träningen igen efter massa dagar av sängliggande och vila. Så det var enormt skönt att kunna vara med och dansa idag, gud vad jag tycker om det! :) Något mer som gör mig glad är att det ringde från Lundströms och gav mig några jobbdagar, känns verkligen toppen! :) Dessutom åker vi till Romme med klassen imorgon, och jag och Linnéa ska få modella lite igen inom en snar framtid tror jag, vilket ska bli jättekul! :)

Så jag tänkte att jag ska använda min positiva inställning till lite plugg nu. Har som sagt en hel del att få klart. Men det ska nog gå bra om jag bara sätter igång!

streptokocker

Var till vårdcentralen idag och tog lite prover. Och det visade sig att jag fått streptokocker. Så nu blir det penicillin i tio dagar. Dessvärre är att medicinen inte fanns inringd när jag skulle hämta den idag, så jag måste tillbaka och köa på vårt sega apotek imorgon igen. Och alltså skjuter jag ännu längre på att behandla min lilla sjuka, vilket inte känns kul.

När doktorn berättade om streptokockern tyckte jag att det lät rätt läskigt. Man kunde tydligen få hemska följdsjukdomar, som tex hjärtfel eller reumatiska problem. Och det vill vi ju inte ha, så jag ska se till att få i mig min medicin så snart som möjligt!

Men nu väntar ännu mera Glee och sen är det sovdags!

i'll be seeing you

Åååh, djupa suckar varje minut från min sida nu tror jag... Undrar hur många gånger febern har kommit och gått den senaste veckan? Det här är inte okej, och inte det minsta kul! Dessutom har halsen hakat med i sjukan nu också. Kan inte få i mig en bit mat, blir bara drycker från och med nu tror jag. Det här funkar ju inte!

Fick dock ett tips om en dunderkur för halsen, vilket jag absolut ska testa! Och mamma kommer snart hem med halstabletter åt mig, det tackar vi för :) Men för övrigt ska jag nog ta och vila lite från bloggen nu, orkar inte sitta vid datorn när det är såhär. Så jag återkommer när jag känner mig bättre. Kan bli imorgon, kan bli senare! Det visar sig helt enkelt! Men nu blir det iallafall sängen. Ciao så länge! :)

lite tisdag. lite allt möjligt.

Efter skolan hängde jag med Emelie och Lisa till lagunen en sväng, mysigt var det! Sedan var det bara till att traska hem och plugga ekonomi, jag har nämligen prov imorgon. Har pluggat som en galning eftersom att jag tycker det är så svårt, fattar ärligt talat inte varför jag går ekonomi ibland.. Men hur som helst, har pluggat massor, så klarar jag inte provet imorgon vet jag inte vad det är för fel i mitt huvud. Kanske är som jag brukar skämta om, att jag har två högerhalvor, eller helt enkelt ingen vänsterhalva iaf. Hmm, jag undrar jag!

Snart ska jag åka ut till Vikmanshyttan och kika när tjejerna tränar. Själv är jag ju fortfarande sjuk, så jag följer bara med dit, har ju inte varit med på så länge nu. Vilket känns jättetråkigt! Hoppas verkligen på att jag blir frisk snart. Står inte ut med att ha det så här länge till, USCH. Förresten måste jag boka P&L biljett snarast. Helt sjukt att Bob Dylan kommer ju!!!!!!!

nedräkningen kan börja

Hej Barcelona! Vi ses om 2 månader!!

"surprise att ni var på wienan"

Tänkte bara berätta att det blev kaffe på stan med Lisa och Emelie efter skolan. För ovanlighetens skull liksom..
Jag och Emelie stannade till stängning. Det gjorde även hockeypojkarna, även det för ovanlighetens skull... Tänk att det nästan alltid blir vi kvar till sist? Haha, jag säger då det.

Tänkte också berätta att jag blivit sjuk igen. Halsen skriker och gör jätteont hela tiden, dock som mest när jag ska till att svälja någonting. Dessutom är jag varm i huvudet och en lätt feber är på plats igen. Vad är det här? När ska jag bli frisk egentligen!?

För övrigt sitter jag och skriver svenska och funderar på vad det blir för utklädsel på "Floorball Night" i april. Har dock hört talas om två olika teman. Så vilket gäller egentligen, är det någon som vet?
70/80-tal eller filmisar/kändisar? Kan ju vara bra att veta om man ska kunna planera.

RockFia!!!

Haha, ville bara dela med mig av en bild jag fick av Jonathan från igår.
Sofia kan det där med karaoke hon! ;))

hot cocoa



Nu ska jag fortsätta tortera mig själv med lite svenskaplugg trots huvudvärken.......
Men som tur är belönar jag mig också med varm choklad (och säkert lite solsidan också!), sitter bra fint det!
Blir alltså en perfekt blandning av söndagsångest och söndagsmys. Wiiiieh

Innebandyavslutning mm!

Gårkvällen/natten blev bra, på många sätt! Fina vänner, mycket skratt, dans, god mat, dricka och skönsång med karaoke. Hur fint som helst hade vi det! Så det tackar vi för, näst intill en superkväll! Det blir nog, trots allt, som bäst när man inte har några förväntningar på vad som ska ske under en utekväll :)

Men idag har jag nog mått som jag förtjänat. Har ont i hela kroppen, beror nog både på träning och festande. Har dessutom lyckats få sköna skavsår från skorna och ett blåmärke på kinden, det var ju bra jobbat Julia! Men det var det värt. För kul, det hade vi!

i'm on my way

Det blev tidig uppstigning idag. Var uppe redan vid 9, en lördag, kan ni tänka er! Väldigt olikt mig!
Men idag har jag tänkt att vara effektiv! Har ju en hel del plugg att göra då jag var hemma från skolan några dagar i veckan. Så nu har jag snart läst klart engelskan och sedan ska jag ta tag i nästa uppgift, svenskaskrivande!

Känns som att det kan bi en lång dag, men jag har ju kvällen att se fram emot! Och så blir det nog ett avbrott för en promenad senare i det finare vädret, hoppas att jag får Emelie med mig!
Men nu ska jag kämpa vidare med plugget!

on my own

Som jag nämnde tidigare bor jag ensam tills söndag. Mamma åkte ju iväg igår. Så idag har jag varit duktig och skottat (helt på eget initiativ!!!) och lagat middag åt mig själv. Det blev kötbullar och spagetti, mumsmums! Trodde inte att jag var så duktig på att laga mat. Men gud vad förvånad jag blev, supergott ju!

Nu hade jag tänkt att vila lite eftersom att huvudvärken smyger tillbaka titt som tätt. Hoppas nämligen på att vara helt frisk imorgon, för då är det ju innebandyavslutning för oss damer och herrar. Ska bli kul! :)

bara för att ;)

Eftersom att alla andra säger det, så ska jag också göra det!

Snyggaste mannen ever eller?!?!?!
Okej, visst finns det fler. Men ändå, Caam, yummie! ;) haha

just deal with it

Har nyss kommit hem från skolan. Gjorde ett försök till att ta mig tillbaka idag, men det gick inge vidare. Så jag kollade bara på under dansen och sedan kom mamma och hämtade mig igen. Så nu ska jag sova lite till innan jag beger mig ner till skolan och skriver prov vid halv två.

Men jag känner mig iaf mycket piggare idag jämfört med igår. Febern är borta och den snörvliga näsan med. Nu är det endast en enorm huvudvärk jag drass med. Men det ska nog bli bra om ett tag, hoppas jag.

Senare idag åker mamma iväg på mini-semester med sina bästizar. Annika, Ia och Katta. Dom ska till Orsa och bada bastu, åka skidor, dricka vin, äta god mat och förmodligen snacka massa skit. Så jag blir själv hemma från och med idag till söndag. Förhoppningsvis känner jag mig bättre till helgen så att jag kan göra något roligt. Är nämligen ganska trött på att slumra i soffan eller sängen nu. Förhoppningsvis är jag frisk nog imorgon så att Emelie kan komma hit och ha lite pyjamasparty med mig och så att jag kan gå på innebandyavslutning på lördag. Hoppas verkligen att jag blir frisk snart!

as the temperature's getting lower

Nu har febern lagt sig en aning, but it's stille there. Känner mig lite piggare, så jag hoppas på skolan imorgon.
Tänkte iaf försöka ladda lite mer inför provet. Så ska läsa engelska nu och samtidigt dricka varm choklad, för det gör en glad. :*


- old pic. ville bara visa favoritmuggen igen. haha ;)

thoughts

Egentligen hade jag tänkt att skriva ett inlägg om hur enormt trött jag är på feber och att vara sjuk.
Men jag struntar i det, för det finns ju faktiskt dem som har det värre. Ibland kan man bara vara lite väl självupptagen för att inse det. Men faktiskt, hur ofta tänker vi inte på saker vi vill ha, eller vill uppnå? Istället för att tänka på de sakar vi faktiskt har och borde uppskatta.

Det är bara något jag tänkt på idag när jag legat och tyckt synd om mig själv framför teven. Varför tycker man synd om sig själv egentligen, när man vet att det finns andra som har det värre?

glad tjej?

Igårkväll snurrade tankarna såhär i mitt värkande huvud: "Okej, även om det kan vara så att jag har feber imorgon vill jag inte missa engelskaprovet och skjuta det framför mig. Alltså måste jag gå upp tidigt så jag hinner duscha innan skolan, för som mitt hår ser ut nu är bara inte acceptabelt. Känner jag med dessutom pigg efter provet kan jag ju stanna i skolan så länge jag orkar?! Det blir ju kanonbra! :)"

MEN vad tror ni händer?
Jo, jag vaknar med världens huvudvärk, dock ingen feber. Bestämmer mig för att bege mig till skolan och göra provet ändå och sedan gå hem och sova/vila så mycket jag än vill och känner för. När jag väl är på plats i skolan känner jag har mycket jag skulle behövt ligga kvar i sängen och sovit. Huvudet bara snurrar och känns ungefär som att det ska sprängs i miljontals bitar. Menmen, jag är på plats och tänker därför göra det där förbaskade provet som fick mig att ens gå upp imorse. Så jag går till lektionen...

Jag: Duu, jag stannar bara och gör provet så går jag hem sen igen, mår fortfarande inge bra...
Rolf: Provet?
Jag: Ja, grammatiken? Det är väl idag?
Rolf: Neej, det är imorgon.
Jag: VA?! Men vafan gör jag ens här???
Rolf: Ja, du ser inte vidare pigg ut. Ta en bok bara och gå hem och vila sen.

Kändes värt. Kändes som att min dag fick en skön start. Kändes som att jag gått upp helt i onödan. Kändes som att jag ville slå någon i skallen så att den fick minst lika ont som jag. Kändes som att det bara var att ta mitt lilla pick och pack och gå hem igen, vilket jag gjorde..

Så nu mina damer och herrar, ska jag sova och sura!

headache and fever, such wonderful things

Har varit hemma från skolan idag. Pga huvudvärk och feber. Jag har bara legat och snytit mig framför teven hela dagen, samtidigt som jag kikat på första säsongen av GLEE. Fick ju det i födelsedagspresent av mamsen, gullehenne!:*

Har dessutom inte ätit annat än frukost vid tolvtiden och därefter glass ganska nyligen. Antar att jag ska fixa lite mat nu, trots att jag inte orkar. Men kroppen behöver mat, så enkelt är det!

"svär och tuggar snuuuus..."




Första bilden på mig någonsin som artonåring, tror jag iaf(?).
Hur som helst, var inte det som skulle skrivas nu.. Karolina lämnar oss för Thailand imorgon. Och hon blir borta i tio dagar! Kan ni förstå!? TIO långa dagar. Hur ska jag nu överleva i skolan? Mitt lyckopiller av energi försvinner ju... Vi lyckas ju alltid dra med varandra i känslosvängarna. Som du själv sa, pepp eller depp. Alltid är det samma visa för oss.

MEEN trots att jag kommer sakna dig massor, och därför är lite smått sur på dig för att du lämnar mig kvar här, så önskar jag dig vääärldens finaste resa! Hoppas verkligen att du får det toppen, med massa sol och bad! loveee

you're simply the best, better than all the rest

Tackar tjejerna ännu en gång för gårdagen. Ni gör mig så lycklig och glad!
Vad vore jag utan er?!

HÄR kan ni hitta fler av Emelies bilder :*


pusspusspusspusspusssss, jag är 18år!

ain't no easy way

Det blev överraskning! Det blev halvan och middag. Det blev beställning av cider till maten (bara för att jag faktiskt fick och kunde!). Det blev förfest och mer alkoholförtäring. Det blev kul. Det blev bra. Det blev hotellet och ännu mer dricka. Det blev fint folk. Det blev snicksnack. Det blev dans!

Gårkvällen blev alltså heelt okej! Hade dock trott att det skulle vara roligare. High hopes I guess...
Men tackar iaf allesammans som gjorde min kväll så bra. Och mina tjejer är bara för underbara. Bjöd på middag och fick ett suuuperfint armband av dem, love it!

Antar att vi laddar om inför nästa helg nu. Det blir innebandyavslutning tillsammans med herrarna, eller också blir jag bara hemma. ELLER så drar jag och Anna ut på äventyr, vi får helt enkelt se! I nuläget känns det dock som att det blir rätt lugnt, men antar att jag kommer på andra tankar om några dagar.

you spin my head right round, right round.

Igår blev det en sväng till Borlänge med Emelie, Anna och Lisa. Hade supertrevligt! Vi var väl ute efter lite smått och gott inför ikväll, vilket vi lyckades finna också! Så ikväll smäller det! ;)

Igårkväll blev det dessutom tacokväll och övernattning hos Emelie, riktigt mys! Massor av snack och skratt som vanligt, vilken pärla hon är!

Snart ska jag kila iväg på fotboll med Lisa och därefter blir det direkt hem för fika och firande hemma hos pappa. Sedan blir det snabbt in i duschen och fix inför kvällen. Vid halv sex har brudarna sagt att jag ska vara redo, mer än så vet jag inte. "Var festklädd och snygg, var klar halv sex!" Jag har ju ingen aning om vad som händer ikväll, haha! Får se vad de lurar ut mig på, spännande ska det iaf bli!

See you latero! ;)

en helt ny värld?

Det har verkligen varit en toppendag! Den började med skönsång och frukost på sängen av mamma. Sedan en dag i skolan, vilket också kändes bra. Har ju så fina vänner omkring mig, så det underlättar när det är långa dagar! Efter skolan blev det en sväng ner till ICA med Emelie och hennes mamma. Vi handlade lite inför helgen då jag ska bo hos Emelie eftersom hon blir ensam. Så imorgon slår vi till med tacokväll, mumsigt! :)

Sedan har vi haft hit släkten på middag och fika, det var enooormt trevligt och roligt! Skrattade så jag fick ont i magen! De är så himla söta allihopa! Och dessutom fick jag riktigt fina presenter! Känner mig verkligen jättenöjd med dagen, den har varit såå fin! :*

Nu väntar sängen och en efterlängtad sömn. Är ruskigt trött efter födelsedagen, det tar nog på krafterna att vara igång hela dagen med firande och massor av skratt. Tackar alla igen för de fina gratulationerna. Telefonen har ringt och plingat en hel del idag och på facebook kunde jag aldrig tro att så många skulle bry sig. Det känns sp fint att så många hör av sig, man blir så glad för minsta lilla! Så tack så mycket allihopa som förgyllt min dag, ni är toppen! :*

happy birthday

och NU är det min födelsedag!!!!!!!!
hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra! :D

(lägg märke till att jag publicerade exakt på sekunden! ;))

nighty nighty

Uuäh, dags att sova kanske? Har suttit uppe och jobbat med en spanskauppgift som ska vara klar på torsdag. Känns skönt att jag bara har en grej kvar, vilket kommer gå fort att fixa. För resten av veckan blir det massor av annat plugg. Bla engelska och internationell ekonomi. Lär ju bli kul, jag ska väl ändå få hinna med min egen födelsedag?! Eller är det inte tillåtet? Ååh, suck...

Imorgon väntar en utbildning inom Skol If, eftersom jag är med i styrelsen där. Ska bli intressant! Från 9-12 och skolan bjuder dessutom på fika, myysigt! Så ja, dags att sova. Måste ju ladda betterierna inför morgondagen och alla dess prövningar! Whoop whoop.

what a surprise!

Vilken överraskning jag fick idag! Här har jag gått och trott att min äldsta syster Pernilla kommer hem på torsdag, alltså på min födelsedag. Hon ringde idag och frågade hur läget var osv, och berättade att hon skulle vara hemma vid åtta på torsdagkväll. Gissa om jag blev överraskad när hon ringde en timme senare och frågade om jag ville bjuda henne på tee med en gång!! Hon hade alltså tagit tåget hem idag och gjorde därför mig och Lisa sällskap på Wienan efter skolan. Jag hade verkligen ingen suck om att hon skulle vara hemma idag, vilket pokerface min familj har haft! ;) Känns iaf skönt att ha henne hemma lite längre än jag trodde att det skulle bli. Då hinner vi ju med ännu mer roligheter! Känns tipptopp!!

Nu har jag precis ätit och ska göra mig klar för träningen. Blir dessutom springning ute innan träningen ikväll, känns braaabra!

surprise surprise

Under skoldagen har jag ett x antal gånger blivit tillsagd att kila iväg eller att inte lyssna. Enbart för att mina söta vänner planerar en överraskning inför helgen eftersom jag fyller år på torsdag. För jag kan väl kalla det överraskning? Har ju ingen aning om vad de snickisnackar om! Kan erkänna att jag börjar bli riktigt nervös och pirrig nu. Vad har ni kokat ihop tjejer!?

- Kan inte du gå nu så att vi kan planera? ;D

- Men lyssna på musiken eller håll för öronen, du får inte lyssna på oss! ;) *visk visk visk*

- Men vi måste ju snacka någon dag ordentligt också, hmm?. ;) 

- Hjälp! Jag var på väg att försäga mig! "När vi kommer...." haha.

Jag börjar ärligt talat fundera på att vara sjuk någon dag enbart för att slippa höra dem/vara i vägen. Jag blir ju så nyfiken!!!! Kanske är bättre jag håller mig undan helt så dom kan snacka helt öppet utan att oroa sig! ;)

hakuna matata - it means no worries

Trots en riktigt tråkig förlust mot Furuvik och massor av plugg så deppar jag inte. Känner mig trots allt på ganska fint humör. Kanske beror på allt det fina i vardagen. Som några underbara vänner och dessutom en hel del att se fram emot! Något mer som bidrar till mitt goda humör ser ni här under! Puss på det och barndomsminnen!


Lejonkungen
, kanske gör er på gott humör också!

just like a hot summer day

Det blev en myskväll med Lisa. Startade med en promenad och Lisa åt mat på donkis där vi bjöds på massor av skratt. > Vi vandrade hem till pappa, upptäckte att vi hade massor av hallon i frysen, men ingen glass. > Så vi vandrade iväg till ICA och handlade daimkulor och vanlijglass med krossad choklad. > Hem till pappa igen. > Fixade varma hallon och käkade alltsammans! >>>> MUMS!

You're in the mud in the maze of her imagination

Enormt skönt att ha klarat av en powerwalk/springtur. Kändes skönt att få röra på benen och att släppa tankarna och bara lyssna till musiken. Dock råder jag nog folk till att inte gå ut idag. Halka och blåst är ingen bra kombination för promenader och springturer. Jag var nog på väg upp i luften där ett tag tror jag, haha. Men faktiskt klarade jag mig fint, som tur var! Hade nog inte varit så kul att göra en vurpa mitt på stan...

Nu väntar en sen lunch och därefter fiix. Senare ska jag träffa Lisa för lite plugg och galet massa snack. Vilken underbar brud hon är den tjejen! possposs

dina färger var blå

Att vakna med så här fint väder är inte tokigt! Kolla himlen bara, så fin! Det riktigt spritter i benen, jag bara mååste ge mig ut på en promenad eller springtur! Dock blåser det ju ganska ordentligt, men det ska inte stoppa mig idag. Humöret är ju på topp och senare ska jag träffa Lisen, känns som att jag kan klara av precis vad som helst för tillfället! Är full av energi! :) Blir nog en fin dag dethär! Puss

You should never take more than you give

Har haft en mysig kväll med mamma framför teven. Vi har kikat Let's Dance, käkat räkor, borstat varandras hår och pratat om allt mellan himmel och jord. Vi har även druckit kaffe och ätit choklad. Känns som att det blev en riktig mamma-dotter kväll. Så himla mysigt! :)

Nu spelas massor av goa låtar inne på mitt rum medan jag inväntar John Blund som kommer och nattar mig, vilket jag hoppas att han gör snart. För jag är verkligen jättetrött. Hoppas det är fint med er!


You are my sunshine

Är bara tvungen att ladda upp den här bilden. Blir så glad när jag ser den. Så enormt fint minne!
GUUD VAD JAG TYCKER OM ER TJEJER!!!


- Som vanligt Karolinas fina bilder. :)

every glance is killing me

Dagen började med att jag vaknade av ett fint sms från en vän, vilket bra humör jag blev på! :) Så det var bara att skutta upp och göra sig redo för en ny dag, kändes verkligen toppen! Det visade sig att klockan var ganska mycket så jag hoppade direkt på lunchen, tänkte att det var onödigt att äta frukost när det var så sent? Eller var det dumt tro?

Hur som helst fortsatte jag sedan med lite spanskaplugg och tänkte sedan traska ner till Wienan med Cammo. Men när jag befann mig hemma hos henne bestämde vi oss för att stanna inne och umgås där istället. Sedan blev det en liten promenad med henne, därefter traskade jag hem till pappa. Och därefter blev det en powerwalk, för inte kunde jag hitta någon kaffesugen kompis, haha! Men det är kanske lika bra det, annars tar ju pengarna slut på en gång! Dock kommer jag säkert infinna mig på Wienan inom de närmsta dagarna, det brukar ju bli så. Så bli inte förvånade om ni träffar på mig där! ;)

Nu ska jag bara invänta mamma så ska vi ha en skön hemmakväll. Det kommer säkert bli Let's Dance och grönsaker med dipp, lutar åtminstone ditåt! Men tills dess ska jag nog plugga lite mer. Puss på er!

right here waiting

Om en vecka. Eller okej, 6 dagar.. Så var det här ett år sedan. Min sjuttonårsdag! Tänk att det bara är en vecka kvar tills jag är 18, enormt skönt. Snart är det min tur, hihi! Ska njuta av min sista vecka som omyndig nu! ;)

if i could turn back time

Mitt fina sällskap! :*


Har nu varit hemma i några timmar. Känns både skönt och lite tråkigt på samma gång. Stockholm var verkligen underbart och hur roligt som helst! Det var enormt skönt att komma bort, även om det bara var för några dagar. Dock tycker jag att Stockholm är en sån stad som verkligen suger krafterna ur en, så det har varit skönt att komma hem också. Borta bra, men hemma bäst, man säger väl så?

Men vissa dagar kan jag verkligen känna hur mycket jag inte tycker om den här lilla hålan. Alla känner alla, alla hör och ser allt. Och om inte, så skaffar sig alla egna och ofta felaktiga uppfattningar om allt och alla, vilket jag tycker känns lite surt och jag börjar bli trött på det. Så jag har iallafall kommit fram till att jag gärna lämnar denna plats efter studenten, var jag tar vägen är ju en annan sak.. Men vem vet, kanske ändrar jag mig någon dag?

Nu antar jag att jag ska käka lite mat och plugga, för senare ikväll väntar innebandyträning. Känns som att jag vill få så mycket skolarbeten klart nu under lovet, förstår inte hur jag ska hinna med allt. Antar att jag blir inne en hel del av de dagar som återstår. Ser ju verkligen fram emot det.....

It's a great day to be alive

... I know the sun's still shinin when I close my eyes.

Är verkligen på toppenhumör! Snart blir jag upphämtad av Emelie och hennes mamma som tar oss ner på stan. Där väntar lite ärenden och sedan lunch på Wienan som sagt. Är så laddad inför Stockholm nu så jag snart spricker!
Förresten, nya bandsläpp till Peace and Love också. Ååh, så jäkla fin dag, kan nog inte bli mycket bättre! :D

PUSS PUSS PUSS

i'm so excited and i just can't hide it

Sitter och peppar inför de kommande dagarna med lite grym musik. Ska slänga mig i duschen nu och sedan fixa mig och börja packa väskan. Åh, det ska bli så skönt att komma bort! Dessutom med superhärligt sällskap!
Vid halv ett blir det lunch med Emelie på Winan (big chock there...) och eventuellt följer någon mer med också. Annars träffas vi vid stationen lite senare. Ojoj, det kommer bli awesome detta! Skuttar runt som en tok här hemma, så glad och pirrig! Wihoo! :D

Får se när vi hörs igen! Ha det bra tills dess! ;*

julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0