Gotland i bilder :)

Nu äntligen har jag tagit mig tid att lägga in alla bilder på datorn, så då är det dags att bjuda på lite av härligheten här på bloggen också! Resan var verkligen fantastik, hoppas att det blir fler gånger! :))

Vackra Almedalen


Almedalen med en Robin


Solnedgång över havet




Mini-rauker


Puss i solnedgången, hihi :)



Ett av alla fina små Lammgift




Picknick och dinglande med benen på en rauk, myys! :)




Finaste!


Rauker


Spider-man-Robin ;)


Mer rauker


Älsklingen och jag! :)

Gotland

Kom hem från Gotland natten till fredag och jobbade sedan i skobutiken, så har inte hunnit med att uppatera er om min semester ännu. Befinner mig i butiken idag igen och när jag slutar drar jag till norn med favotjejerna. :)

Hur som helst har Gotlandsvistelsen varit hur fin som helst! Jag vill bara tillbaka! Jag vill tillbaka till solnedgångar vid havet, klättring och hoppande vid underbara rauker, färjeåkning och långa promenader hand i hand, cykelturer på ängar och i skog med Robin, långa morgnar i sängen, alla söta får och fina lamgift, fotbollsgolf, minigolf och krusmyntagården. Jag vill tillbaka till Fårö (i detta fall närheten av Lansa), Visby och överhuvudaget tillbaka till Gotlands fina miljöer. Ååh, kan man vara kär i naturen? Isåfall har jag fallit pladask för Gotland och allt vackert ön har att erbjuda! Att få besöka Gotland för första gången, tillsammans med min älskling och hans familj, har varit helt underbart!

Jag bjuder nog på lite bilder efter helgen!:)

:)

Idag känner jag mig så otroligt glad, lycklig och förväntansfull! (trots att det är fredag den 13e idag) Efter en sista arbetsdag idag tar jag semester en vecka på Gotland med finaste Robin. Som jag för övrigt inte träffat sedan i måndags då han kom och överraskade mig på jobbet, hihi. Det är helt otroligt att man kan sakna någon så mycket på bara några dagar! Och när man inte setts på några dagar är det så mysigt att helt plötsligt få ett sms som säger "i laaav jo, bara så du vet!". Ååh, fastän man hört det förut är det ord som får mig att skina som en sol av glädje! Jag tokälskar när Robin skriver sånt där, och jag tokälskar honom! :)

Lördag!

Godmorgon! Har precis kommit till jobbet och ska snart öppna butiken. Hoppas att det kommer kunder idag trots att det är dåligt väder, för idag vill jag jobba hårt och sälja mycket skor! För övrigt känns det kul att ansvara för butiken på egen hand och greja med allt själv. Kunder, kassa, kollin (leveranser)! Det känns som att det blir en bra dag! :)

Ikväll ska jag ut med systrarna Arvidsson och Ida. Det blir Klippan-fest, hoppas att det inte kommer regna då!!

Premiärdopp och picknick

I måndags tog jag bussen till Långshyttan för att få mig lite kärlek. Himlans mysigt var det! I går gymmade vi och därefter tog jag och Robin vårt premiärdopp för i år, galet sent tycker jag! Till kvällen åkte jag hem och träffade några av tjejerna. Vi picknickade lite på Henemoren och pratade av oss om en hel del, så mysigt! Jag och Lisa hämtade förresten ut en vinst från Way out west, en låda med 15 påsar chips! Haha

Ikväll ska jag på teater i Husby med familjen, Robin och min morbrors familj, det ska bli mysigt! Hoppas bara att det inte börjar regna!

Hökartorget

Ååh, som jag längtat! Äntligen är resultatet här och jag kan inte vara mer stolt. Så stolt statist, fan, hedemorabo och lillasyster! Hökartorgets musikvideo till den nya låten ADHD-skalle är verkligen helt underbar. Här snackar vi sommarplåga, vi snackar glädje, galenskap, energi och eufori!

MISSA INTE:


julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0