Lördagsmys

Lördag, underbara lördag.. Har inte gjort något vettigt alls idag förutom att laga mat och läst liiite svenska. Just nu ligger jag och fryser ikapp med syrran i soffan och har precis kollat på fyra födelsedagar och ett fiasko. Förstår dock inte hur jag orkade se den med tanke på den dryga Petra och hennes röst, huvudet mår verkligen inte bra just nu.. Får hoppas att iprenen kickar igång snart och att svärdet i stenen kan göra ett bättre jobb än Eva och Adam ;) var verkligen evigheter sedan jag såg den filmen! Lite senare kommer dessutom min pojk kommer hit och myser. Ååh, som jag längtar :))

Nervositet så det skriker om det

Ligger just nu i sängen och läser igenom de olika presentationerna vi ska hålla inför juryn imorgon. Det pirrar otroligt mycket i magen, är så himla nervös! Men det ska nog gå bra när det väl är dags! Vi får helt enkelt göra vårt bästa och sen se var det leder :) Förresten hade vi i Heja möte med Rädda Barnen Dalarna idag och de var så himla fina personer vi fick träffa och det var väldigt inspirerande att få ta del av deras arbete. Nu vill jag bara skriva på boken så att fingrarna glöder! :))

Just nu önskar jag nog mest att presentationen och intervjun var över så man fick helg och kunde pusta ut någon gång. Dessutom ska jag och Lisa åka till Borlänge för att shoppa och kika balklänningar imorgon, så kan ju erkänna att jag verkligen vill spola fram tiden tills dess så allt läskigt är över! ;)

sovdags

Ska precis krypa ner i sängen och läsa lite. Det känns alltid lika tråkigt när man vet att sängen är tom och kall när man ska sova, uuuuh. Det känns ju så mycket bättre när den är varm och man har någon att kramas med. Vilken tur att jag har Jane Austens bok och x antal varma vetekuddar att gosa med nu då.

Imorgon blir det en ganska kort dag i skolan och därefter väntar gymmet på mig och Lisa. Känns otroligt härligt att komma igång med träningen igen, alltså efter att jag slutade med innebandyn. Det känns skönt att få flåsa lite då och då, oavsett om det sker på dansen, på gymmet eller utomhus. Älskar känslan av träningsvärk, så jag ska satsa på att den håller i ett tag nu! Efter gymmet åker jag med Robin till Långshyttan för att fira hans mamma som fyller år imorgon. Så det blir nog en kanondag! :)

01.22

En dags arbete med heja, middag med familjen bergström, gladiatorerna, fruktsallad och glass med lisa och därefter en vända på stan med henne och anna. För att sedan avsluta kvällen framför the day after tomorrow under täcket med lajsen. Jag lovar er att man fryser bara av att se filmen! Hujedamig.... Men nu är det då dags att dejta John blund, är ju trots allt ruskigt trött.. Och imorgon väntar en dag fylld av mys med Robin :) Kan ju int bi bättre!

You make me happy

Klockan ringer kvart över sju. Du suckar, trycker på snooze och tänder sen sänglampan för att inte somna om.. Då faller ljuset på finaste blommorna och du minns gårkvällens besök. Alltså vore det grymt dåligt att klaga. Så det var bara att skutta upp med världens bredaste leende och göra sig redo för dans, träning, skola och allt annat dagen har att erbjuda. Känner på mig att det blir en bra dag. Kan inte bli annat än bra när man vaknar på detta sätt :) tihii

Lyckligare än någonsin

En överraskning på kvällskvisten, bland det finaste jag varit med om. En bukett blomster och massor av pussar och kramar. Jag har världens finaste pojkvän <3

you have such a problem...

Har kikat igenom massa bilder på datorn idag och kommit fram till att jag borde bli bättre på att vårda mitt hår. Jag är verkligen jättedålig på att göra inpackningar och vara försiktig med mitt hår. Och när man kikar tillbaka på bl.a dessa bilder inser jag att jag faktiskt saknar att ha långt hår. Dock var jag suuupermeganöjd när jag klippte av det och fixade de ljusa slingorna, men nu börjar jag sakna det när jag haft såhär ett tag och utväxten bara blir värre och värre. ;) Dessutom vill jag ha långt hår till balen och studenten så nu ska jag bannemig bli bättre på att ta hand om mitt stackars hår som jag alltid utsätter för massa produkter och tänger. Ajaj Jullan...

- Fick ju dåligt samvete nu när jag klagade över håret när det finns de som faktiskt har riktiga, allvarliga problem..
Så... Glöm allt jag skrev ;)




Enjoying life

Igår blev det alltså bastu, svett och skratt. Ikväll blev det middag på akropolis, efterrätt på lingonstigen och därefter en riktig snyftfilm, the time traveler's wife. Jag har med andra ord haft en supertrevlig helg! Imorgon väntar lite plugg och förhoppningsvis får jag träffa en frisk och kry grabb efter det. Det lär ju visa sig :) För övrigt börjar jag tro att jag är immun mot magsjuka, det ni!

Nightynighty

Kröp ner i sängen precis och jag känner mig redan utvilad. Kanske kan bero på att jag suttit i en varm och mysig bastu med tre toppentjejer. En kanonkväll med andra ord! :) dock kan man ju önska att det vore nästan lika varmt under täcket, men icke... Så jag får helt enkelt nöja mig med en varm vetekudde eftersom pojkvännen inte heller är här. Uusch, magsjuk har den stackaren blivit.. Kan ju hoppas att jag klarar mig.

Puss och godnatt!

Sweet life

Dagarna rullar på och i fredags åkte jag tillsammans med pappa och Karro till Arlanda för att hämta Jossan som kom hem från Norge en sväng. Hon har varit hemma under helgen och vi har myst ruskigt mycket. Men imorgon åker hon ner till de småländska skogarna och hälsar på den äldsta systern, Pernilla. De två har inte träffats på över två år. Kan ni tänka er!? Helt galet lång tid att vara ifrån ett syskon ju! Jämför man det med mitt gnäll kan jag ju slänga mig i väggen. För själv klagar jag över att jag inte fått pussat på grabben sedan i torsdags, haha ;) Sicken tur för mig att han kommer hem och myser med mig imorgon!

The Holiday

Sitter i favoritfåtöljen och kollar på världens mysigaste film med mamma och Karro, "The Holiday". Love it, always have!

Tidigare ikväll har jag lagat middag med sötnosen och sedan varit på Zumba med Linnéa, vilket var riktigt kul! :) Skulle gärna fortsätta träna på det sättet. Så ett kort på Må Bättre vore väl inte helt fel, dock vet jag inte om jag har lust att lägga mina pengar på det. Vi får helt enkelt se! ;)

julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0