Mysmiddag På En & En Halv

Middag med världens finaste kille igårkväll! Ååh, vad jag är kär! :)

Lyckorus

Ååh, jag lever just nu i ett riktigt lyckorus. Dansens dag är bland det roligaste som finns! Massa dans, föreställningar, svett, skratt, nervositet, stress, lycka och adrenalin! Det är galet underbart och dessutom har jag dansat med småttingarna ikväll. Mina små tigerungar fick otrooliga applåder och jag är så stolt över dem! :)

Nu längtar jag bara tills imorgon eftermiddag. Då väntar lite vila och en maaaassa mys med pojkvännen. Som jag längtat efter honom denna vecka.. Ååh! :)

Här är för övrigt bästa bilden jag lyckats ta på de små vilddjuren. Så sööta! :)

Väntan

Igårkväll klickade jag hem lite härligheter från HM, kändes bra! Hoppas att grejerna sitter som de ska och att de ser lika bra ut i verkligheten som de gör på bild! :)

Både idag och igår har jag jobbat i skobutiken, vilket har varit riktigt roligt. Idag har vi dessutom haft Anders i butiken för att han ska hinna lära sig kassa, lager, kundservice mm inför sommaren. Riktigt kul och det kommer nog bli hur bra som helst. :)

Nu väntas plugg inför provet i rättskunskap på måndag och därefter ska jag leta kläder inför dansens dag nästa vecka och sedan avslutar jag lördagen med Lisa! :) Greeeat!

stay happy

Till alla blivande studenter. Till alla med arbetsuppgifter liggande i högar upp till öronen. Till alla som oroar sig, är stressade, bara mår dåligt eller har en kass dag. Till alla som behöver tröst. Till alla som behöver piggas upp.
- Försök att slappna av, tänk på något du mår bra av och bearbeta en sak i taget.

Kanondag!

Sitter ute i solen på balkongen med extrem träningsvärk i benen efter gårdagens gympass med Robin och Simon. Jobbigt med trevligt, nytta med nöje med andra ord! :)

Idag har jag och Robin varit i Borlänge. Vi har hämtat ut min balklänning, lämnat in Robins kostym hos brothers skräddare, ätit god mat på Café Kompis och delat på en supergod glass! En kanondag med andra ord :)

Nu har Robin precis åkt hem och jag ska nog baka lite. Mm nom nom!

Påskhelgen

Har haft en underbar långhelg i Göteborg! :) Vi har strosat runt i butiker, fikat, shoppat, myst, träffat Robins släkt, ätit supergod mat, bowlat mm :) det känns konstigt att inte ha Robin intill nu när han är hemma i Långshyttan och när man umgåtts konstant i 5 dagar. Det har varit så otroligt mysigt och trevligt hela helgen!! :)

Påsk i Göteborg

På plats i Göteborg med Robin och hans familj! :) Vi kom fram vid tio-tiden igår kväll och sedan dess har vi myst, ätit god mat ett flertal gånger, shoppat, träffat familjen fahl-Wedin, misslyckats med en påskmiddag (då det for glassplitter i maten.. det slutade med "påskpizza", haha). För att toppa påskmiddagen lite extra blev det världens maffigaste (och godaste!) chokladtårta! Nomnom

I nuläget är vi fortfarande kvar hos Robins morbror och myser efter middagen. Robin ligger på plats i mitt knä och de andra snattrar och tjattrar runt middagsbordet, mysig stämning, minst sagt! :)

Under helgen väntar mer mys och en del aktiviteter, känns som den ultimata påskhelgen. Stortrivs i denna familj och dess släkt, vilken tur jag har haft!! :)

Hoppas att ni har en mysig påskhelg där hemma! :)

Keep on workin'

Slutade skolan vid 14-tiden och fick sedan skjuts hem av Lisa. Sedan dess har jag klarat av ett träningspass, pluggat lite och ska nu äta och sedan ta tag i fler restuppgifter från skolan.. Bara att kämpa på! :)

Wonderful

Helgen var fantastisk! Fredagens dans på modevisningen var helskoj och gick jättebra! Direkt efter den for jag tillsammans med två av mina favoriter till Sälen och har sedan myst där hela helgen! Några glas vin i solen, kalla cidrar i bastun, mumsig mat och skratt så jag fått träningsvärk i magen.. Så efter en underbar helg med brudarna fick jag komma hem och kramas med Robin, vilket såklart också var underbart!! :)

Denna dag däremot har inte varit så underbar. Brutal magvärk hela dagen, så jag har verkligen inte gjort något alls efter skolan, mer än ätit och sovit.. Så jag ska krypa ner i sängen nu och hoppas på att det känns bättre imorgon. Nighty night!

julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0