livin' life

Då var det snart dags! Ikväll beger jag mig till Sälen, Tandådalen med Emelie och Lisa! :)
Först ska jag och tre tjejer till dansa på en modevisning i Säter och därefter plockar Lisis och Ehmsi upp mig så drar vi iväääg! Ska bli riktigt kul att få en brudhelg på bortaplan. Bastu, mys, god mat, mm mm! Kommer bli grymt! :))

heaven

Ligger i sängen och tänker på hur bra allt i mitt liv känns just nu. Skolan, jobb, fritid <3

Har precis pluggat spanska och ska snart borsta tänderna och sedan sova. Men åter till välmåendet! I helgen kommer jag förhoppningsvis bege mig på en spontan resa till Sälen med några av de bästa brudarna som finns! Om det blir av (vilket jag verkligen hoppas!!) blir det bastu, mys, god mat, fest, chill, avkoppling, skratt och förhoppningsvis solsken hela helgen! Så nu håller jag både tummar och tår för att jag får åka på en liten trip med tjejerna! :)

Sedan gäller det nästa helg; påskhelgen. Då ska jag eventuellt följa med Robin och hans föräldrar ner till Göteborg för att hälsa på hans systrar (varav en bor i Göteborg, och en i Karlstad) och hans morbror Thomas med familj. Det skulle verkligen vara superdupermysigt, så jag vill verkligen åka! Det enda kruxet är att en av mina egna systrar kommer hem över helgen, så jag vill ju träffa Pernilla också. Saken är ju bara den att hon är så upptagen med massa annat att jag nog inte hinner vara med henne så mycket ändå. Så det lutar mot Göteborg! Pernilla kommer jag ju ändå träffa snart igen annars! :)

Men nu ska jag sova. Hoppas det är fint med er! :)
Pussnatti!

Weekend +

Helgen blev superbra på alla sätt och vis! Jag kan nog inte vara missnöjd med någonting! :)

Under fredagskvällen mystes det på en balkong på Hedbygatan med Emelie och Lisa. Vi skådade stjärnorna, åt choklad och snackade skit som vanligt ;)

På lördagen blev det grillpremiär med massa goa brudar hemma hos pappa. Såå gott, såå efterlängtat! Dessutom firade vi klassens framgångar under UF-mässan, så det intogs även en del alkohol och vi hade så otrooligt roligt!

Igår, söndag, blev det pizza på lagunen med Lisa och Emelie och strax därefter väntade ett danspass med busfröna! Sedan fick jag äntligen pussa på min fina pojke (som varit borta hela helgen) och fira våra tre månader tillsammans, hihi. En riktig myskväll i Långshyttan blev det och jag är fortfarande kvar här nu :)

Bilden är från i lördags.

Love

Ligger här i en tom säng och tänker på min fina pojke, som jag idag firar tre månader tillsammans med. Jag känner mig lyckligare än någonsin med min Robin Holm!

Massa pussar till dig hjärtat <3

survivors

Varför uppmärksammas inte sånt här mer? Så fint ju!! :')

froosh, fruit:bottled

Världens godaste fruktsmoothie på flaska, som dessutom enbart innehåller frukt. "No room for bad stuff" säger flaskan. Endast 29:90 kr för lite "vardagslyx", enligt mig. Så gott!

Krispiga brownies

Jag dööör vad jag är duktig på att baka(läs: följa recept). I onsdags när jag kom hem från Uppsala hade jag fått i uppgift av mamma att baka tills hon skulle på sin årliga Orsa-tripp med sina tjejkåmpizar. Så jag slog till rejält och provade något nytt och fy bubblan så gott det blev!! :)

Krispiga brownies med digestive och mandel. Mmm, nomnom. Här snackar vi kaloribomb ;)

 

future

Gårdagen i Uppsala var underbar! Jag strosade runt på BMC (Biomedicinska centret) med två av mina bästaste tjejor och vi kunde verkligen se oss själva traska runt på ett sådant ställe någon gång i framtiden. Blir det inte studier nu, så blir det nog senare. Jag vill veta hur det känns att studera på Univeristet, tillhöra en nation och leva studentliv med nollning, tentor, föreläsningar och massor av fester och känna en samhörighet till människor som strävar efter samma sak som jag själv, som vill samma sak som jag vill. Jag vill verkligen studera någon gång, frågan är ju då bara med vad, till vad? Vad vill jag egentigen med mitt liv? Bra fråga!

chocolate

Känner mig lite sugen på att återgå till mörkare hår eller åtminstone gör något nytt med det. Trivdes väldigt bra i det, men råkade ju åka utomlands och solbleka bort det en aning... Hmm, any ideas? ;)



Chillin'

Sitter i skolan och har håltimme.. Och jag lovar er, det är den tråkigaste håltimmen jag någonsin haft, för Emelie är sjuk och jag ska alltså överleva helt ensam... Buhu.

Nåja, kan underhålla mig själv med att berätta för er läsare om min superduperfina födelsedag. Började med att vakna upp bredvid min snygga pojkvän till skönsång av mor, Karro och Krister. Det blev frukost på sängen, rosor och lite presentöppnande. Mysig start på dagen! :)

Senare blev det lunch med samma fina skara människor: tacogratäng, sallad, guacamole och till efterrätt blev det frusen vaniljvisp med daim, dögott!

Vid 15 kikade jag på damernas innebandymatch med Linnea, Lisa och Emelie och vid 19 väntade en vrålgod middag på Halvan med brudarna. Jättegott, jättetrevligt och jättefina presenter! :) Så tack till alla underbara människor i min omgivning som passade upp på mig. Ni är så fina och ni gör mig så lycklig!! :)

På onsdag väntar en dag i Uppsala med Lisa och Emelie. Vi ska kika in universitetet där och få indpiration för framtiden, kul! Sedan väntar middag hos pappa med Robin, Desi och Karro. Mer födelsedagsfirande ska ske och god mat ska ätas. :))

something good

Sitter och poppar musik med syrran inne på hennes rum. Jag gör allt för att inte vara på mitt rum förrän hon drar ut ikväll. Mamma har nämligen förbjudit mig från övervåningen ikväll, eftersom jag fyller år imorgon ska hon tydligen slå in paket, ikväll... Otroligt bra planerat men ändå otroligt underhållande eftersom att det alltid blir samma sak ;) Jag får alltid hålla mig undan, likadant under jul. Fast det är väl något som numera hör till, så det är trots allt rätt kul :) Känns dock skönt att Robin kommer och håller mig sällskap så jag slipper känna mig ensam och övergiven på nedervåningen ikväll.

Förresten tror jag att det skedde ett litet mirakel under natten för idag har jag känt mig mycket piggare och jag orkade vara med och dansa i Falun. Dessutom orkade jag även kika på några föreläsningar i skolan, som för övrigt var grymma! Känner mig glad att jag stannade kvar i skolan och inte åkte hem direkt efter dansandet i Falun med Angelica. Känner mig även glad att jag ens åkte till Falun och deltog på danslektionen där, för det var verkligen riktigt, riktigt roligt! :)

Men nu ska jag ta plats i syrrans säng och skratta åt hennes virrvarr bland kläder och dammtussar ;) Hoppas ni får en trevlig kväll!

Sjuker...

Ligger nedbäddad i soffan framför teven. Febrig, hostig, fryssen (trots halsduk, filt och tänd brasa), trött, utmattad och med huvudvärk. Jag har varit småkrasslig sedan i söndags men nu verkar det som att förkylningen slagit ut ordentligt. Och jag kan säga att den inte kunde kommit olägligare.. Suck. Imorgon är nämligen tanken att jag ska åka till Falun och vara med på en dans workshop på ett ställe som jag eventuellt ska söka vidare till. Sen är det min födelsedag på lördag, vore ju skönt att inte vara sängliggandes då.. Dessutom har jag fått jobberbjudande till söndag, så det är klart som attan att det, rent ut sagt, suger att vara sjuk just nu. Tänker vila så mycket jag bara kan nu och hålla tummar och tår för att ett mirakel sker under natten så jag orkar dansa imorgon!

Önskar att jag blir så sprudlande av energi som jag kan bli när jag är tillsammans med mina underbara systrar. (på bilden ser ni Pernilla och Josefin, så ruskigt saknade!). Måste dock nämna Karro också som pysslar om mig så snällt nu när jag är sjuk. Tack syrran <3

update.

Fredag: Jobb i skobutiken och sedan skulle det bli en lugn kväll med mamsen och Krister sa jag. De planerna ändrades så fort ett litet sms damp ner i min inkorg. Lisa ville kolla nostaligisk film och så blev det! Ruskigt mycket mys på mitt rum och vi skrattade så vi grät. Haha, vilken kväll! :)

Lördag: Började med en promenad i vårsolen med min bästa Emelie. Sedan blev det frukost för min del utomhus på framsidan av huset, såå härligt! Därefter en dusch och sedan vidare iväg på Robins hockeymatch med Lisa. En vinst blev det, gött! Efter hockeyn var det bara att ladda om för innebandy och herrarnas match, spännande! Dock slutade det med en förlust, tråkigt nog. Därefter tog jag och Lisa plats i bilen för att spendera några timmar där, slutade dock med att vi hamnade på Emelies systers 25års fest, riktigt trevligt! :) Även Annis kikade förbi på festen, så det blev en riktig girls night för oss!

Nu, söndag, har jag precis käkat min frulle ute i solen igen och ska nu dra på mig springskorna och dra ner till ICA och handla. Tänkte att jag åtminstone ska springa ner och sen lär jag väl gå hem, med den förmodligen rätt tunga kassen jag kommer ut med... Puuh, bara att sätta igång! Senare väntar barndans med busfröna och därefter myskväll med min fina pojkvän! :)

hard work work

Idag blev det jobb i skobutiken, otroligt roligt och det gick superbra! Känns skönt att hålla igång med jobbet så man inte tappar bort sig bland alla numrerade hyllor och skor! ;) Kan nämligen bli lite virrig av mig när jag inte jobbat på ett tag, men det gick bra idag :)

Ikväll blir det en lugn kväll framför teven med mamsen och Krister. Först middag; bakad potatis med lite olika röror, bl.a. mammas egen skagenröra på Jullans beställning (måste ju passa på att äta skaldjur när inte Robin är med eftersom han inte gillar sånt;)). Sen blir det baaara chill. Skönt tycker jag som är trött i fötterna efter en hel dags arbete ;)

Love life

Studentkryssningen var suuuperkul! Kanske händer det att jag lägger ut någon film eller några bilder inom kort :) Men nu ska jag bara njuta av att ha sportlov och av att vara kär. Har haft två riktiga mysdagar med världens finaste kille, jag klagar inte!! :) Igår myste vi hela dagen lång och idag har vi bl.a. ätit på Wiernan. Det är helt otroligt så fjärilarna fladdrar! :)

julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0