"puh, vad jobbigt det här är asså. puh!"

Har bara varit en massa plugg sedan jag kom hem från skolan. Eller ja, lite till och från såklart. Har tagit lite små pauser då och då och rotat runt i garderober efter både oc-boxar och julsaker, och jag lyckades finna det jag sökte, vilket kändes enormt skönt! Så någon dag i veckan då jag får tid över ska jag fixa lite jul/mys-stämning på rummet tänkte jag och självklart ska det kikas oc! :)

Men nu ska jag fortsätta med skolarbetet igen, och den här gången är det geografi som står på schemat, enogena och exogena krafter/processer m.m m.m m.m!! Fast iof, det har jag väl arbetat med i en timme snart, men inte är jag klar för det... Neejdå, Julia ska allt få jobba ikapp allt hon missat efter en dag!!! suck.

Hur som helst, tack för hjälpen Anna, tur för mig att du var i skolan när jag var sjuk i torsdags! Och tur för mig att du ställer upp och berättar allt som ska vara med, tusen tusen tack!

i skolan

Tänkte bara säga att sömn måste vara rena mirakelkuren! Känner mig frisk som en nötkärna! Nästan i alla fall.. Förkylningen är kvar, men febern är borta!

Men jag ska återgå till företagsekonomin nu, ciao!

bring it on

Helgen har varit riktigt bra! Sov hos Emelie i fredags och var hundvakt med henne. Vi lagade middag och såg på film, myspys var det! Och Harley är verkligen hur gullig som helst! Annars i helgen har det väl varit fullt upp med rummet eftersom att vi gjort om, och det har pluggats en del och spelats match, mm. Orkar inte sammanfatta allt, men helgen har iaf varit jättebra! :)

För övrigt har jag råkat ut för feber ikväll, så tofflorna är på "och pyjamasen med" (orden tillägnas lisa och karolina, haha) och en varm vetekudde kommer snart att infinna sig i min famn under täcket, skönt. Så det är väl bara att krypa till kojs och ladda inför en ny vecka nu, hoppas att det är bättre imorgon, annars får jag gå till skolan och skriva prov och sen traska hem igen. Men nu ska jag iallafall dra mig mot sängen, för det är helt otroligt vad trött och fryssen jag är...


I helgen var det lite väl kallt ute tycker jag. Så det vore ju inte helt fel med lite sommar och värme, eller också en varmare vinterjacka kanske!? Kallaste vintern på tusen år sägs det ska bli, vad tror vi om det?

forever we'll be, you and me

Har precis kommit hem till pappa och ska väl stanna här en liten stund. Sedan kilar jag ca 200m hem till Emelies pappa. Ikväll ska vi två nämligen vara hundvakt åt lilla Harley. Så vi ska laga middag (som vanligt när vi har myskväll!) och så ska vi kika på film och förmodligen snacka massa skit, det brukar ju bli så! ;) Och självklart blir det väl en och annan promenad med Harley också! Dock får vi se hur långt jag orkar gå, jag lyckades ju såklart skada låret på innebandyturneringen i skolan idag (som utöver skadan var huur kul som helst!). Men om det är en sträckning eller en så kallad lårkaka har jag inte riktigt listat ut än, haha. För ärligt talat har jag aldrig varit med om varken det ena eller det andra, så vet inte hur det ska kännas för att kunna dra en slutsats! Jag får väl helt enkelt hoppas att det går över fort, jag som lovade Tony att vara med på matchen på söndag..! Men jaja, det är ett tag kvar dit, för nu är det soffläge och myskväll med Emelie som står på schemat!

den goa glada

IDAG är det en speciell dag! För IDAG är det gosetjejens födelsedag! KAROLINA FYLLER ÅÅÅR!
Hoppas att din dag blev/blir jättebra, jättemysig, jätterolig, jättemumsig, jättekul, jättegod, jättefin, jättehärlig, jättevacker, jätteglad, jättejättejätte. JÄTTEBÄST och JÄTTETOPPEN HELT ENKELT, det förtjänar du gullet!

sufferer

Idag är jag hemma från skolan. Så fort jag vaknade kände jag hur hela kroppen protesterade, men jag pallrade mig upp till mamma i köket för att be henne sjukanmäla mig och då möttes jag av något sånt här "Nejmen, vad är det med dig? Har du blivit sjuk?". Haha, antar att det syntes så väl på mig att jag var helt slut... Så ja, hemma idag alltså. Dock mår jag lite bättre redan nu, antaligen för att jag proppat i mig ipren och sovit några timmar.

Menmen, kan ju inte lata mig hela dagen bara för attt jag är hemma. Så jag ska skriva lite engelska eftersom att jag missar den idag och mamma ville att jag skulle måla om en av mina väggar!? HAHA, vad tänkte hon med då? Ibland känns det som att hon går lite väl fort fram. Och ärligt talat så gjorde vi ju nyss om mitt rum, satte ju ny fondvägg osv, men hon blev inte nöjd och jag tyckte inte heller att det blev riktigt som vi tänkt oss. Så nu hade hon beställt nya tapeter utan att ens säga något till mig. Så nu ville hon att jag skulle passa på att grunda väggen så att hon eventuellt kan tapetsera redan ikväll! Är jag ensam som tycker att det låter lite knäppt? Gullmamsen!


aaaaw, förra julen. "lilla" knähunden Atlas, gosisen!

why england?

Om en månad är det julafton, och om mindre än en månad är Karro hemma igen!
Som jag längtar efter min yngsta storasyster! Kom hem snaaart!


höstlövskrattning hos famo och faffa


familjesemester och bad, bad, bad!


världens bästa fotbollssupportrar för de två äldsta tjejerna en la familia!

studiedag ♥

Det blev en riktigt mysig dag! Den bestod av frukost framför teven med Lisa, ärenden på stan, allergier, pepparkaksbak med fina vänner, ätande av pepparkaksdeg, brända pepparkaksgubbar, tacos med två snyggingar, samtal om jobb i december♥, innebandyträning med styrka och idioten, bilfärd i snökaos och mörker och nu som avslut har jag och mamma kollat på finalen av Biggest Loser Sverige! DET tackar vi för!


long time no see

Förlåt för lite halvtaskig uppdatering, men har haft rätt mycket för mig, så datorn har kommit lite i andra hand om man säger så...

För tillfället är jag i alla fall med Lisa och var har precis kikat klart på första Harry Potter filmen. För imorgon har vi studiedag, och det innebär att vi har Harry Potter/Julfilms-marathon, tittar lite på det vi känner för tror jag! Man måste ju passa på när man har chansen! ;) Nu ska vi först och främst laga lite mat och sedan fortsätter vi med filmerna. Antar att den blir sent ikväll, hehe. Natti!


Anna, Lisa och Jag från halloween! Eller ska jag kanske säga "Danny, Tjuv och Polis"?

what a day

Egentligen skulle min skoldag redan ha börjat nu, men jag fick ett antal sms som varnade om att administrationen var inställd pga att Marika var sjuk. Så det innebär att jag inte börjar förens halv tolv! Dock går jag till skolan lite tidigare tillsammans med Linnéa så att vi hinner äta då och så att vi slipper laga mat hemma. Men hur som helst känns det skönt med lite längre sovmorgon, då kan man verkligen kolla igenom spanskan en sista gång till provet.

Efter skolan väntar en mysdag/skräckiskväll med några fina tjejer. Vi ska till Karolina och klippa/klistra ihop lite mallar till pepparkaksbygget vi ska göra på tisdag när vi har studiedag. Vi kom ju tvåa med Fantomengrottan förra året i tävlingen, och i år tänkte vi satsa på förstaplatsen. För ingen "Vinstragård" ska väl få oss att ge upp!? ;)

Efter pysslet ska vi alltså ha skräckfilmskväll!! Något jag konstigt nog ser fram emot! Jag klarar verkligen inte av sånt där med skräckisar, men jag lär ju inte bli botad från dem om jag inte tvingar mig själv att se på dem heller! Så det är väl bara att bita ihop och försöka hålla upp ögonen! Wish me luck!

<3<3<3<3<3
aaaw, var ett tag sen det där!

always something

Ååh, så det kan gå. Efter träningen sitter man nu här med en inte så trött kropp utan med en lite smått trasig fot sådär istället. Det var ju inte så roligt, nej. Kan väl inte göra annat än hoppas att fossingen är bra till torsdag. För då är det dans och innebandy igen! Vill inte missa massa träning nu pga att man kliver snett. Så det är ju egentligen inte särskilt allvarligt, men det gör ju ont ändå. Antar att sömnen kanske kan göra lite nytta! Det är väl trots allt bästa läkningsmetoden!? Eller?

"ingen kickar fotboll som han"


Oväntat att Zlatan fick guldbollen eller? Naaej, skulle väl inte tro det.
Dock är han värd det, duktig som han är!

Nu ska jag slänga mig i sängen och sova iaf, natti!

fotbollsgala och myskväll

Sitter och myser framför fotbollsgalan med mamma. Har nyss färgat hennes hår och så har vi haft mysmiddag och massor av tända ljus. Så det blev en fin kväll detta! Lite då och då kikar jag i Idrott och Hälsa boken så att jag ska kunna förbereda mig inför provet på onsdag.

Men nu ska jag kika vidare på alla heta fotbollsspelare ;)
Och dessutom är det dags för årets mittfältare nu, kan inte missas!!

Fars dag!

Har inget vettigt alls för mig ikväll. Eller jo, har pluggat en del, vilket känns skönt. Det blir en del i skolan kommande vecka, så det är väl bra om man är förberedd och börjar plugga i tid. Bland annat har jag två prov, en inlämningsuppgift, samt 108 glosord. Så det är väl bara att tugga på nu när man är igång antar jag.. För så duktig är jag! ;))

Passar på att slänga in ett grattis till pappa på fars dag också! Du är bäst! <3


take a minute

Det blev förlust med 1-9, vad fan hände egentligen? Så dåliga var vi/95tjejerna inte.. Men jag sa ju att jag var otaggad. Antar att det kanske låg något i det. Hm jaja, nya tag till nästa match. Dock är det väl någon annan som får ställa upp då, och inte jag och Ronja.

Nu ska jag i alla fall käka och bara ta det lugnt, är helt slut efter alla aktiviteter i helgen. Kanske blir det ett hett bad eller nått, så man får slappna av lite. Känns rätt lockade lär jag ju säga..

african dancers



Några av "afrikanerna" i vårat ind-val dans. Bilden togs innan öppet hus för några veckor sedan! :)

dancer in the dark

Godmorgon! Har samling till match om lite mindre än en timme och känner mig inte det minsta taggad. Fan... Aja, får väl gå in och göra mitt bästa och se vart det leder. Ska bli intressant att hoppa in och hjälpa 95-tjejorna, var ju ett bra tag sedan!

Dansen igår gick helt okej! Någon liten tabbe gjorde vi nog allihopa under afrikanska, men duetten med Sara känner jag mig faktiskt riktigt nöjd över! Vi klarade lyftet och höll samma tak rakt igenom hela låten, vilket vi faktiskt kämpat en del med, så himla lätt att man gör vissa rörelser olika fort. Men det tycker jag att vi satta bra igår, i alla fall av det jag såg! :) Det enda som kändes kasst med duetten var ljus/ljudteknikerns tabbe. Lite taskig volym och han glömde helt bort att tona ner ljuset i slutet, vilket var riktigt synd för det kändes som att slutet blev askasst pga det. Sedan att dom läste fel i programmet så att jag och Sara blev ett helt nummer tidigare var väl också rätt klantigt. MEN, inte vårat fel åtminstone! :) 

- Vi väntar på Julia och Sara!
- VA? Är det redan vi!? Gick det så fort?!
- Ja, det är eran tur nu.

Och efter att vi hade dansat kallade hon fram oss igen för att få rosor och bad om ursäkt och sa att hon hade läst fel och att det skulle varit diktläsning emellan afrikanska dansen och oss (vilket vi visste). Inte konstigt att det gick så fort och att publiken fick sitta och vänta och kolla på en enda mörklagd scen. Haha, klantigt!

Systeryster

En av de tre fina systrarna jag har fyller år idag. Hela 24år! Och det känns lite tråkigt att inte kunna finnas där för henne på hennes dag. Men jag hoppas att hon har en underbar dag i Norge istället, och vi ses ju trots allt till jul!

Ville bara få sagt att jag saknar dig massor och att jag älskar dig något enormt! Vi ses snart!!! <3

pirrpirrpirrpirrpirr!!

AAAH, helt galet vad jag är nervös nu! Jag ska vara på Saga-Teatern om ca 20min och värma upp inför dansen. Som sagt börjar vi med den afrikanska, sedan är det några som ska läsa dikter och därefter är det MIN och SARAS tur! Och jag kan ärligt talat säga att jag känner mig spyfärdig av nervositet.. Usch har så ont i magen! HAha.. Men vi får helt enkelt göra vårat bästa och hoppas på att allt går som det ska!

Efter dansen är det bara för oss att slänga oss i mammas bil så kör hon oss till Falun så att vi åtminstone hinner upp till andra/tredje perioden av innebandymatchen. Jag menar, vad gör man inte för sitt lag? ;)

Idag har min söta mamma varit lite väl trött tror jag.
Till att börja med så råkade hon lägga osten i frysen fast den skulle läggas i kylskåpet, vilket väl egentligen är en självklarhet när man har en ny ost..(?) Hon sjöng fel och skrattade ovanligt mycket på kören och till råga på allt låste hon upp en redan upplåst dörr nu när vi kom hem. Jag låste upp och gick in i huset medan hon körde in bilen i garaget (hon visste alltså att jag var hemma!). Och jag hinner inte mer än att klä av mig jackan innan jag hör att hon sätter nyckeln i låset och försöker vrida om, vilket hon försöker en liten stund. Haha, gissa om vi skrattade när hon öppnade dörren. Lilla gulle mammis!



Hon kanske behöver lite ompyssling, min mamma. Bäst att hon utnyttjar en massagekväll jag står i skuld till då kanske... Ta hand om er, puss!

i miss you

Heejsan. Tänkte börja med att säga att det är tomt i skolan utan Emelie, jag tycker att du ska bli frisk nu! Saknar att höra ditt gulliga skratt och att få vandra bredvid dig till lektionerna eller att stå och skämta med dig vid skåpet. Usch, att du alltid ska bli sjuk så plötsligt, stackare! Kom tillbaka snart, we need you!

Annars har dagen varit bra. Beeptest på idrotten, och det gick faktiskt bättre än väntat. Gjorde en stor förfättring från förra gången (peppar peppar), vilket kändes enormt skönt! Då får man väl bara satsa på att det ska bli ännu bättre nästa gång!

Nu ska jag snart åka hem till mamma och förhoppnigsvis städa mitt rum, det beror på hur trött jag blir när jag går in i stöket.. :( Fast nejdå, så farligt är det inte! Men om jag inte gör något åt det nu så lär det väl bli hemskt om ett tag. Så det är väl lika bra att ta tag i det! Senare ikväll väntar körsång med mamma, och utan Emelie.. Som sagt, krya på dig gumman, jag saknar dig! <3

Och juste lussebrudar! Våra tröjor är klara imorgon, snackade med Mia nyss! Vi kan hämta dem efter klockan två! ;))

in your atmosphere

Det blev som sagt en lugn kväll igår. Var bara hemma myste framför tv'en med mamma och pluggade lite spanska och idrott och hälsa, känns skönt att vara ute i god tid! Men jag fattar inte att jag alltid ska lyckas göra illa mig när det är något viktigt på gång. Hoppas verkligen att ryggen blir bättre till helgen, annars kommer väl inte dansen gå riktigt som jag vill. Kände verkligen hur ont det gjorde i varenda rörelse på dansen igår, isch! Och efter massage och liniment igår, har det ju ärligt talat inte blivit bättre i alla fall.

Men nu ska jag dra mig mot skolan tillsammans med Linnéa, ha det bra i mysvädret idag!

worried shoes

Nu var det dags, vinterkyla och snö. Och ärligt talat tycker jag att det känns finfint! Allt blir mycket mysigare när det är snö ute, så jag hoppas att den håller i sig ett tag nu! Tända ljus, filtar, tofflor och varm choklad, äntligen har man en riktig anledning till mysfaktor! ;)

Dock finns det EN sak jag inte ser fram emot. Oron över att behöva gå ute och halka omkull. Jag tror nästan inte att det finns något som skrämmer mig mer än vad det gör. Inte för att det är pinsamt, för det kan jag gärna bjuda på.. Men på grund av att jag halkade för två år sedan har jag fått problemet med knät som gått ur led gång på gång. Och det är inget jag vill vara med om igen. Nu mår jag bra och mitt knä känns starkt, dock efter en lång väg tillbaka med hård träning. Så jag hoppas att jag klarar mig nu!

Ikväll blir jag i alla fall hemma från träningen pga att jag gjorde illa ryggen på dansen igår. Eller åtminstone tror jag att det är därifrån, vad skulle det annars vara? Vaknade hur som helst upp med en ordentlig ryggont men tänkte att det var lika bra att pallra sig upp ändå. För inte skulle det väl bli bättre av att bara ligga och lata sig heela dagen. Nej, istället tar jag det bara lite lugnare ikväll så får vi se hur det känns sen. Tänkte i alla fall strecha ut lite, smörja med liniment och se om det känns bättre sen. Men först ska jag laga mat med mamma och därefter krypa ner under täcket framför en film. Hoppas att ni har det bra i snövädret! Och krya på dig Emelie! <3

just deal with it

Tjena! Dagens muntliga redovisning gick faktiskt helt okej! Visst var jag lika nervös och skakig som vanligt, men det är ju trots det, så himla kul! Jag fattar inte att jag kan tycka om muntliga redovisningar fastän jag blir så nervös och blyg, rätt knäppt egentligen. Men det kanske beror på hur man känner efteråt, den där enorma lättnaden, tanken "det gick ju ändå rätt bra! :)", och den sköna utpustningen man gör när man fått allt sagt och återvänt tills sin plats. Så jag ser, konstigt nog, fram emot nästa muntliga, för då ska det gå ännu bättre! ;)

Nu ska jag äta kvällsmat, krypa i myskläder och sjunka ner i ekonomiböckerna, prov imorgon som sagt. Hoppas ni får en mysig kväll! PUSS

how can you live with yourself?

Nu är det snart dags att gå och sova. Jag ska bara göra min muntliga redovisning för mamma en gång, så att jag vet hur jobbigt det kommer kännas att stå inför hela klassen imorgon. Usch, att stå längst fram i klassrummet och hålla muntlig redovisning är verkligen inte min starka sida. Men jag ska helt enkelt göra det så bra jag kan ändå, det är ju trots allt ingen som kommer att bita mig hur skakis jag än kommer att vara!

God natt!

Enfin, Je t'aime, dimanche.

Min söndagsångest: har inte existerat idag! Åtminstone inte lika mycket som vanligt. Skönt!

Istället har jag nämligen: Tagit en låång promenad, badat bubbelbad, pysslat om mina händer, myst med kissekatterna samt pluggat lite grann. Vilket jag tycker är en helt okej dag! Idag har alltså söndagsångesten gått över till en ny fas: SÖNDAGSMYS!



Pyret och Jullan!

when you say nothing at all

Det blev en promenad på nästan två timmar, riktigt skönt att få röra på sig lite. Och riktigt skönt att bara släppa allt plugg och alla tankar för en stund. Får se om jag beger mig ut igen lite senare också, för det var verkligen otroligt skönt!

Nu har jag precis ätit lunch och ska snart hoppa ner i ett riktigt hett bubbelbad. För det tycker jag att jag förtjänar nu efter min långa powerwalk, så duktig som jag varit! :)

can we ever be, ever be, anything other than this?

Puuh, är riktigt trött idag. Men det beror väl antagligen på att jag var vaken till fyra. Kunde nämligen inte alls somna innan, så rätt dryg natt har det varit. Ena stunden var det för varmt i rummet och andra stunden för kallt. Kanske att det åtminstone var en av anledningarna till varför jag hölls vaken..

Nu ska jag först och främst ta mig en promenad och därefter hem och duscha och äta lunch. Sen ska jag nog kolla igenom företagsekonomin lite, samt gå igenom min muntliga redovisning till administrationen. Och sen får vi väl helt enkelt se vad dagen har att bjuda på!



Later

Turkeeeey!!

<-- Arlanda, redo för semester! <-- Balkonghäng! <-- Balkonghäng <-- Som sagt, balkonghäng! <-- Turkish night. Uppdragen publik! <-- Uppdragen publik, utan tröja ;) <-- Magdans! <-- "magdans" <-- Världens flirtigaste kypare och världens fulaste kvällsunderhållning...
<-- Tror ni inte att jag lyckades dras upp? <-- Dans, tjusigt värre! ;) <--- Supersnygg målning som jag fick efter dansen!
<-- Mys på "ballen" igen ;) <-- På shoppingbesök i stan <-- Enda bilden på hela gänget tillsammans! <--- Haha! En fin ros fick jag ju i alla fall ;) <-- Mys vid poolen <-- Drink på Oscar's. <-- En del av yttepyttelilla poolen. <-- Kleopatrabeach, där vi chillade jämt! <-- Beach-Nea ;)) <-- Och Beach-Jullan. <-- Restaurangsmys på balkong! <--- Turist-Nea!  <-- Sista dagen vid stranden.. <-- Kleopatra beach

Och där avslutar vi med en riktigt snygg bild och tackar för oss! Hope you enjoyed it! ;))

it can only get better

Matchen gick tyvärr inte bra för oss idag. Den slutade 5-7, så helt borta kanske vi inte var, men det blev förlust i alla fall. Men förhoppningsvis går det bättre vid nästa möte, vi får väl helt enkelt ladda om och göra bättre ifrån oss då. :)

Nu ska jag fortsätta plugga lite och sedan ska jag ha myskväll med mamma, Krister och Atlas-hunden, som för övrigt precis kom springade genom dörren. Ååh gullevoffsing! Så himla knäpp hund så det finns väl ingen värre. Men honom tycker jag om ändå, så söt, knäpp och matfixerad som han är, haha. Hoppas ni får en bra kväll, puss! :)

tears in heaven

Nu är det hög tid att gå till sängs. Har jobbat en hel del med rapporten om Kung Arthur, men ärligt talat har jag fortfarande inte fått den klar. Dock är det bara en del kvar att jobba om nu, så det tar jag lördag/söndag.

Idag blev det som sagt en vända ner till kyrkogården för att tända ljus hos "Fammo, Faffa" och Jonas. Det var verkligen fint och mysigt att gå där på småvägarna i mörkret och se alla ljus. På något vis känner jag mig så trygg där, kanske för att jag alltid har pappa med mig, men ändå. Det var så enormt vackert att se att så många bryr sig om sina bortgångna. Helt otroligt vad fint det var med alla ljus i mörkret. :)

Men nu måste kudden nattas och batterierna laddas inför matchen imorgon! Natti natti

a little light for you

Nu har Kung Arthur varit min bästa vän lite för länge. Så jag tycker faktiskt att jag förtjänar en paus... Så nu ska jag och pappa åka ner till kyrkogården och tända ljus. Jag har inte hälsat på farmor, farfar och farbror Jonas på länge nu. Så det är väl bäst att åtminstone kika förbi idag, när det ju faktiskt är deras helg!

Saknar er älskade. Vila i frid! <3

you and i both

God morgon! Jag ligger fortfarande under täcket i sängen och bara myser och kollar på PH. För vad ska man annars göra en fredagsmorgon under ett lov? ;) Så snart jag känner att jag vaknat till igen så ska jag ta tag i rapportskrivandet. Igår läste jag i alla fall ut boken, och nu börjar helgen närma sig med stormsteg så det är verkligen dags att sätta igång på allvar nu. För vem har jag försökt lura? Jag är faktiskt inte alls vidare glad i att behöva sätta mig och plugga under ett lov, så när något annat plötsligt lockar lite drar jag mig ifrån plugget med en gång. Men idag har jag inga planer, och jag tänker inte skaffa mig några heller, åtminstone inte förens jag är klar med rapporten. Så enkelt är det! Eller ja, enkelt och enkelt... Det kommer väl bli en plåga att ligga och läsa, skriva och "diskutera" om Kung Arthur i några timmar, men någon gång lär det ju ske, så varför inte idag?

don't open your mouth

Tänkte bara tacka mina underbara tjejer för en enormt rolig kväll. Vi har nog skämt ut oss och skrattat som aldrig förr, helt otroligt! Nu väntar en varm säng, härligt! God natt!

"var det pinsamt, eller var det pinsamt?"

dagens outfit

Igår kväll hade min mamma en överraskning till mig. Och så söt som hon är hade hon köpt en kjol till mig, hihi gulle! :)

shake that

Började dagen med att läsa svenska, sedan cyklade jag ner från Svedjan till musikcentrum och dansstudion för att köra ett litet pass med Sara, vi kom nog inte så långt idag, men en liten bit i alla fall. För som jag sa senast om att vi blev färdiga stämde inte alls, inte alls, inte alls, inte alls! Och först nu insåg vi att vi ska framföra en färdig dans nästa helg och att vi endast har några få dagar på oss att öva och få dansen klar. Hm, känns lite stressigt faktiskt. För imorgon åker Sara till Norge, så vi kommer inte kunna öva igen förren på måndag och då är det bara några dagar kvar! Scary! ;s

Efter dansen fick jag sällskap av Karolina och Emelie till Winan på lunch/kaffe, vilket var mycket trevligt! Jag skrattade så jag var på väg att börja gråta tror jag. Tänk att vi alltid ska överdriva allt till max, haha!

Nu hade jag bara tänkt att plugga lite och sedan dra iväg på träning och därefter dra mig vidare direkt hem till Emelie för dusch och fix hos henne. För vi bestämde oss för att gå ut ikväll trots allt. Och vi får sällskap av Karolina och Anna. Ska bli en riktigt intressant kväll! Så nu sitter jag här hemma och peppar på att det ska bli roligt! Känner mig ruskigt laddad i alla fall! ;)

Om några minuter slänger jag upp en "Dagens Outfit" också, var ett tag sedan!

spending my time

Det har verkligen varit en skön dag idag! Började som sagt med en dusch och därefter traskade jag upp på stan med Linnéa och mötte upp Lisa för en lunch på Winan. Där satt vi väl i lite mer än två timmar innan vi skiljdes åt var och en för att gå hem och plugga. Så därefter låg jag någon timme med svenskaboken om Tristan och Isolde, så snart är den utläst, skönt! Och när jag väl låg där i sängen och läste blev jag plötsligt riktigt illamående och bestämde mig för att stanna hemma från kören. Så istället har jag varit hemma och kurerat mig vid skype med Emelie och därefter snackat ett bra tag med Jossan över telefon, riktigt skönt!

Nu ska jag i alla fall värma på en vetekudde och sedan krypa till sängs och läsa. Imorgon väntar ett danspass med Sara igen och sedan lunch/fika med Emelie på Winan. Sen ska jag hälsa på lite på jobbet och därefter hem och fortsätta med plugget, fixa fram kläder till morgonkvällens härligheter och sedan bege sig iväg på innebandy och därefter ut på äventyr alltså. Vi hörs imorgon, puss!

have you ever seen the rain?

Förresten, idag tycker jag om regnet igen! Och ja, det är klart att det finns en anledning, dock inget jag nämner. "Antingen tycker jag om det eller inte", hm nej, riktigt så enkelt är det nog faktiskt inte. ;)

here i am

God morgon! Jag har precis stigit ur sängen. Det var absolut inget jag hade tänkt att göra "redan nu", men vaknar man med näsblod tror jag inte att man har så mycket annat att välja på faktiskt. Så det var bara att dra sig upp ur sängen och skynda in på badrummet, gud så trevligt!

Nu har jag i alla fall vaknat till ordentligt och ska ta en lång date med duschen och sedan äta frukost, samt göra mig klar för dagen. På dagens schema står det lunch med tjejorna och PLUGG! Har en hel del att ta tag i, så det är väl lika bra att köra igång så man blir färdig någon gång. Känner mig inte så sugen att sitta hemma på söndag med skolböcker som räcker en till halsen. Jag vill inte "ångestplugga" på söndag, då vill jag känna mig fri och färdig. Så nu är det bara att kavla upp ärmarna och köra igång..!

but if you never try you'll never know

Har lyssnat på Coldplay nästan hela kvällen. Något jag inte lyssnat på på evigheter, så det har varit mysigt! Så himla fin musik så det är läskigt. Imorgon (egentligen idag, klockan är ju efter tolv) blir det lunch med några av brudarna på Winan, ska bli trevligt! Så nu ska jag i alla fall försöka sova så det blir uppstigning någon gång. Jag är inte alls trött för tillfället men det kanske går att somna till slut ändå. Man vet ju faktiskt aldrig om det funkar om man aldrig försöker. Så det ska jag göra nu, försöka! :)

pump it up

Nu sticker jag på träning, hörs!



moments

Just nu sitter jag hemma med tjocka sockor på fötterna och en varm vetekudde i knät. Snacka om att man har ont i magen och känner sig kulen och inte alls vidare pepp på träning ute i Vikmanshyttan. Men trots det tänker jag bege mig ut dit och springa skiten ur mig så att jag kan känna mig duktig sen, vilket ska bli skönt! 

Dansen gick riktigt bra idag tycker jag, vi blev nog äntligen klara med koreografin till våran dans, så nu ska vi nog bara finslipa och se till så att allt blir "perfekt" eller åtminstone så bra som vi kan göra det. Dessutom var jag och Sara med i tidningen idag också, alltså från presskonferansen igår. Och när jag läste såg jag att jag själv hade sagt "Vi har ett tema och utgår från vad texten handlar om när vi gör koreografin." HAHA, så sa jag inte ens!!! Visst sa jag att vi lyssnar på texten och försöker utgå från den, men jag sa inte ett jota om något tema. Vi har ju inte ens något tema!? Så varför skulle jag säga det? Jag ska nog sluta tro på saker jag läser i tidningarna när journalisterna ändå bara hittar på saker. Jag menar, varför inte bara skriva det vi sa på riktigt?

För övrigt känner jag mig lite trött på regnet. Jag som brukar tycka om regn annars. Men i nuläget blir jag faktiskt bara ledsen av det. Hm, undra varför...?


Mobilbloggar igen...

Hej! inatt har jag haft sleepover med emelie. Så vi har precis kikat på film och bara myst och snackat skit som vanligt ;) snart ska jag kila iväg och möta upp sara och så ska vi ta oss ett pass i dansstudion, härligt! Det ska bli skönt att få svettas lite nu och ikväll blir det innebandy också, love it!

time goes on

Sitter för tillfället och väntar på att Emelie ska göra sig redo för en "chillpromenad". Dock har vi nog inte tänkt att gå i tre timmar ikväll, men det lär antagligen bli en bra vända idag också, så eeenormt skönt att snacka! Så när hon är klar ska jag traska ner från Svedjan och möta upp henne någonstans, vart vet jag inte än men det visar sig. Sen ska vi nog bara hem och ta det lugnt, laga asgod middag, se film och eventuellt plugga. Hoppas ni får en lika mysig kväll som vi!

presskonferans

HAHA ååh... Hur mycket kan man skratta åt sig själv egentligen? Men som jag sa, hade alltså ingen aning om vad som skulle hända när jag mobilbloggade! Jag lyckades alltså publicera 12 precis likadana inlägg, skapligt bra gjort måste jag säga! ;) herregud....

Nu har jag i alla fall precis kommit hem från en presskonferans på Sagateatern. Jag var där med Sara och berättade lite mer om våran del av Poesi-lördagen och om de danserna vi ska framföra. Vilka är den afrikanska dansen från öppet hus, samt en duett vi gör som vi koreograferar själva. Sedan togs lite bilder osv (känns som att jag är med överallt nu för tiden..). Var ganska trevligt, men vi hade ju ingen aning om varför vi skulle dit från första början, så vi kom dit nyuppstigna ur sängen och skapligt ofixade (jag hade träningskläder på mig!), och helt plötsligt skulle vi vara med på massa bilder. Men jaja, vi får väl bjuda på det! ;))

Mobilbloggar

Första gången jag mobilbloggar, någonsin! Har därför ingen aning om hur det kommer att se ut, så det lär bli intressant imorgon! Ikväll har iaf jag och emelie varit ute och gått i ca 3timmar, så nu har vi ont i fötterna kan jag lova, men det var det värt! Och nu har vi gossat ner oss i min säng och ska snart sova. Det blir antagligen lite mer skitsnack först, men sen så! ;) hoppas iaf att ni har det bra, hörs imorgon, puss!

julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0