det är fred och kärlek

Nu ska väskan packas och partyhumöret dras på! Vid tretiden ska jag vara packad och klar och sen får vi helt enkelt se när det bär iväg. Jag och brudarna åker upp till campingen till grabbarna och sedan är vi igång! Det kommer bli så himla braa! Snart befinner vi oss på peace and love på riktigt! :D Vi ska sjunga oss hesa, festa till småtimmarna, träffa både gammalt och nytt folk. Lovely! :)

förra året, mitt i smeten

it's not me, it's you.

Förstår du inte att du har gjort tillräckligt nu? Jag vill inte höra mer.

and.... we're off to peace and love!

Ååh, nu börjar det kännas i kroppen att något är på gång! Pirr i magen och ständigt ett leende på läpparna. Peace and love 2011 kommer bli grymt! :D

Igår bildade vi ett camp och slog vi upp cirka 15(?) tält och därefter blev det nattligt besök på Max för mat. Tomma magar och trötta människor åkte sedan hem för att ladda batterierna inför den kommande veckan. Det här kommer bli så sjuuukt! :D

Men nu är det dags att höja volymen på piiiiis änd löv 2011 listan, ta en dusch och därefter göra lite ärenden. Laddad till tusen, nu kör vi!

kärlek rakt igenom

Gårkvällen var riktigt trevlig! Skaldjurskväll med några tjejer hemma hos Lisa. Jordgubbar med choklad, vin, cider och lite spel. Även lite drömplanering inför sommaren hanns med, gud vad kul det skulle vara tjejer!;)
Tackar för gårkvällen med allt skratt och ska nu förbereda mig inför ännu en kväll med fint umgänge, dock med lite mer dricka i kroppen denna fina kväll, hihi! Snart kommer fler brudar och sällskapar mig och Lisa och sedan blir det fin förfest och därefter Säterdalen. Vi ses väl!?

Snart dags för peace and love igen också, älskar mitt liv just nu! :D

happy girl

Åker med Viktor och hämtar mamma hos några vänner. Sedan börjar jag förberedelserna för ikväll! Kommer blir så mysigt! :)

love life

Har haft en enormt trevlig kväll. Det blev lappensglass med Anna och Jossan och därefter hämtade vi upp Karro och Viktor som kom med tåget från Bergkvara. Sedan blev det en riktig brakmiddag hemma hos pappa med lite släkt och vänner. Det var verkligen supertrevligt! :) Tackar för en fin kväll och tar nu emot mörkare dagar, kvällar och nätter med glädje och kärlek! you gotta love life

shiny water and cheese balls

en spontan kvällsutflykt med Lisa. Och vilken toppenkväll det blev!!! :)
Jag lovar att detta kommer att göras igen!

adventure

Kilar ut på äventyr med Lisa! Spännande, vad ska vi hitta på tro?? ;)
För övrigt är det nya tröjisen som är påå! pusstjing!

Clarence Clemons

Saxofonkungen har lämnat oss inatt.
Vila i fred, Clarence!

shopaholic

Idag har det shoppats vill jag lova! Tre par skor, varav ett par partypjucks från din sko och två par tygskor från scorett, en svart kjol från Indiska, en randig, stickad kofta och en ring från Åhlens, hårspray, solbrillor, och två (läs sex ringar) från H&M, samt ett litet mönstrat paraflax från Lindex. Tror det var allt!? Känns som att jag är pank, trots att jag har en del pengar kvar. Antar att det är för att så mycket försvinner på en och samma gång! haha ;)
Dock får man tänka på att det går pengar till lunch osv också! Tacobar som start innan shoppingen, och som avslut blev det Chai Latte från Waynes och även varsinn goding från Subway, yummie!

Nu saknas egentligen bara ett linne och ett par nya strumpbyxor, sen är min midsommar-outfit komplett!;)
Tänk att man nästan alltid, alltid, alltid måste köpa nya strumpbyxor till varje utekväll? Förstår inte att man alltid lyckas dra sönder dem på något sätt! Konstigt nog nästan alltid på samma ställen också. Antar att jag river mig med ringarna.. Men jaja, totally worth it!;)

Får se om jag slänger upp bilder på inköpen lite senare, we'll see, we'll see!

jumping horses

Sitter hemma i Annisens säng medan hon duschar och fixar sig i ordning för en dag i Borlänge. Så snart hon är klar ska vi åka in till stan och hämta upp Lisa och sedan vidare mot shoppingen! ;)

För en stund sedan kom vi hem från Hamre. Jag var dit och kollade på Annas hopptävling. Det var faktiskt riktigt kul, jag har aldrig sett något sådant tidigare, så det var spännande och roligt. Dessutom riktigt kul att se Anna göra något som hon verkligen gillar! :)

Laater!

dancefever

Ooooh! Hur underbar är inte Hall&Oates - Make my dreams? Kan erkänna att jag måste röra på mig när jag hör den. Höfterna bara måste rulla med, fötterna måste få sprattla och jag lovar att det blir balettsnurr efter balettsnurr över hela övervåningen. Haha, så knäppt men det går inte att stoppa. :)

Höj volymen och testa själv!;)

Snart kommer Anna hit och har myskväll med mig också. Jag vill köpa godis och hyra film! Får se vad hon säger ;) hihi puss

show me what you got now

Känner mig så rukigt trött och rätt surig just nu, and there's lots of reasons... Mer än så tänker jag inte gå in på.
Dagen i Säter blev lång och jag var inte på humör när jag skulle vänta på bussen. Men rätt vad det är kan det vända på bara någon sekund. En liten gubbe i busskuren började tjattra med mig, han hatte Hans, hur gullig som helst. Vi snackade sommarstugor, dialekter, bussar, utbildning, framtid osv osv.. Han listade till och med ut att jag ville bli reseledare/showartist! Haha, finurlig gubbe den där Hans! ;D

Efter en stund fick vi även sällskap av en kvinna i 40års åldern och därefter en till gubbe. Samtalet slutade med att de alla tre tyckte att jag skulle satsa på att bli modell, trots att jag är lite för kort. Haha! Jag fick lova Hans att göra mitt bästa innan han ens ville låta mig kliva på bussen.. Tror dock inte att det är något för mig, men massor av upplyftande ord fick jag höra och jag blev på bättre humör igen. :)

Men nu när jag varit hemma ett tag, ensam i huset och i det tråkiga vädret kom känslan tillbaka. Jag borde sluta läsa runt på internet på bloggar hit och dit. Det folk skriver ibland kan verkligen få mig upprörd! haha snälla....

Nu tänkte jag iaf sluta vara bitter. Så ska dra på mig favotröjan nu och sedan kika på GLEE, = fredagsmys. Finns inget bättre! Nästan.. ;))

thursday

Hellooo! Tiden rullar och jag rullar med i den silvriga lilla bilen i säter. Det går framåt, men fort det veti17!
Ikväll ska jag umgås med mina fina pinglor hemma hos Emelie. Det blir balkonghäng, jordgubbar och glass. Satan i gatan vad härligt!

Systrarna J. Nordman, only for you!;)

the trust we had is broken :(

Nobody said it was easy
Oh it's such a shame for us to part
Nobody said it was easy
No one ever said it would be so hard
I'm going back to the start

Darling, I thought we meant more than this...

full gas!

Jag har blivit busskortsägare. Jag åker buss två gånger om dagen. Jag kör bil minst en timme om dagen. Jag läser trafikvett och vägmärken.. Jajamen, jag snackar om intensivkursen i Säter. Det går sakta, men säkert. Inom några veckor kan jag förhoppningsvis hålla ett körkort, tryckt i mitt namn och med min bild, i handen. Sinnessjukt!!

Så ber om ursäkt för dålig uppdatering, men har fullt upp just nu!;)
Men kika in då och då iaf, så ni har koll på mig! hihi. pussss

love

Den övre bilden är från underbara skolavslutningen. Den nedre är från halloween. Vi var ju tvungna att ta en (nästan) likadan.. Hihi. Mer bilder från skolavslutningen kommer nog! puss

will i ever trust a new person again?

Gårdagen/kvällen/natten var helt amaziiing! Kunde nog inte blivit så mycket bättre, faktiskt!
Fast ah okej, en grej, kanske två, gjorde mig riktigt besviken.......

MEN, tack alla underbara pålitliga vänner för en helt otrolig kväll! GRYMT!

bruce

sitter i en jävligt skön säng. anna halvsover och matihas och emelie studerar mig och husbyjackan!
trevlig efterfest" natti gott folk !!!!

consideration

Trots motgångar, saknad, besvikelser och funderaringar... Så kan jag ändå säga att jag nästan aldrig varit lyckligare.



One of us had to go
Now it's different, I want you to know

One of us is crying

One of us is lying
In a lonely bed
Staring at the ceiling...

it can turn around in a second

Sjukt glad tjej för tillfället! Har nyligen klarat av en promenad/springtur i värmen, vilket gick toppen! Belönade mig med ett skönt, varmt bad. Sedan har jag haft en skön dag i skolan och lite mys vid svarttjärn med klassen, blev dock inte där så länge, men det var mysigt i alla fall. Därefter gick jag hem till Hampus en sväng, trevligt var det! Har även fått reda på två MVG'n idag, och det återstår enbart skolavslutning nu. Och på måndag börjar jag en körskola i säter, så förhoppningsvis har jag körkort inom 3veckor (sinnes!!!). DESSUTOM kom det tillbaka pengar från skatten idag. Vilket kommer mycket lägligt. Herregud vilken bra dag! Jag är helt salig! Åååh! :D Snacka om att jag är glad nu!

Och juste!!! Får inte glömma..! På lördag kommer en efterlängtad syster hem på semester från Norge också.
Har inte träffat henne sedan i julas!!!!! Så fan vad bra jag mår plötsligt! hihi :)

torsdag 9/6-11

Hola Amigos! Snart ska jag trampa ner till skolan för sista lektionen den här terminen, dvs sista lektionen i tvåan!!! Känns helt otroligt, kan ni tänka er att jag bara har ett år kvar sen? Lite smått läskigt om ni frågar mig! Vad händer sen liksom? Iiiiiih! :D

Idag ser jag iaf ut såhär. Tänkte att det skulle vara en skön klädesl till senare idag, då det blir bad, kubb(?), sol, fotboll(?), fika.. Ja, mys helt enkelt! Med världens goaste klass och eventuellt ekonomistudenterna. Blir nice! Puss

sommar och sol

Har legat ute i hängmattan och glassat, kan ju hoppas att det gav något resultat! Har även målat om trappräcket lite, blev brabra! Snart kommer Mikael hit på besök också, och så ska jag och mamma bjuda på glass. Mysigt!

Haha, var ett tag sedan man var en sådan pepparkaka!


freedom, at least for now!

ÄNTLIGEN!!! Sista arbetet är klart, nu kan jullan i stort sett räkna med att det är sommarlov. Endast tre dagar kvar liksom, varav en består av avslutning, och dans i kyrkan för Juliets del.. Men det kommer väl gå prima? elleR....?
Inte så pepp på dans om jag ska vara ärlig, så gåre megakasst vet ni varför!;)

Nu ska friheten firas med fotboll och lappenglarre tillsammans med Anna som snart kommer in från landä!
Blir ju en toppenkväll det!:D PUSS från HAPPY JULIET

long time agoo.

Lite outfit sisådär..



För övrigt: lämnade in 5 arbeten idag.. och gjort ett klart för en stund sedan = ETT ARBETE KVAR, sen äre fan bara att invänta fredag! :D

myspysigt!

Igår blev det alltså lite picknick med Emelie. Blev ju nästan lite nationaldagsfika! Hade tänkt att jag skulle förena nytta med nöje också, och tog därför med mig ekonomiböckerna... tror ni att jag pluggade eller? ;)

Så får väl skylla mig lite själv att provet idag inte gick toppen.. jaja, nya krafter efter lovet hoppas jag!
Ska iaf ta tag i de två sista uppgifterna innan lovet nu. Känns great!:D

bilderna snodde jag från ehms. ;)

bara-du-och-jag-dag

Blir upphämtad av Emelie och hennes mamma vilken sekund som helst. Sedan blir det jag, emelie, fikakorgen och snacket som ska umgås någonstans i lilla staden. Som jag saknar min tjej!



haha!

fred och kärlek

Shiiit, hade nästan glömt hur otroligt många bra artister det är som kommer på peace and love.
Förresten är det bara 22 dagar kvar nu!!!!! Hjälp, det här kommer ju bli hur grymt som helst!! :D

but i am a good girl

Okeej, nu kavlar vi upp ärmarna, kör igång musiken från "burlesque", drar på oss vinnarskallen och kastar oss in i marknadens och lokaliseringens värld... Här ska pluggas!

nya favoplatsen

Åååh, ni ska bara veta hur skönt det är att ligga och sola i den här hängmattan. Helt ny är den, och köpt i Norge. Så tänker såklart på storesister Jossan varje gång jag ser den. Underbart att ligga i den när solen steeeker, som idag! ;)

fredagsgrillning på prästgatan




b l o o d , fråga mig inte varför. coola cheyer är vi ju iaf...



sunshiiine

Kom hem från jobbet för typ en timme sedan. Är trött i fossingarna idag. Så jag tänkte lägga mig ute i solen och läsa lite ekonomi nu. Senare slänger jag in lite bilder från grillningen igårkväll! pusssnuss

skosäljarjullan

God morgon, strålande väder idag! Och bara för det ska jag befinna mig inne i butiken till kl 18? Jaja, det äre värt! Det är ändå så kul på jobbet! Och jag måste komma in i rutinerna igen så.

Nu hade jag tänkt att blåsa håret och därefter cykla ner på stan, köpa lunchis på wienarn och därefter låsa upp dörren på jobbet. Ha en fin dag alla ni som är lediga idag! Pusspåer

rajrajrajdaradaj rajdaradajdarajdararaj

Where them girls at, kan inte sluta lyssna på låten. "Rajrajandet" går på helvarv i lillhuvet.
Har precis avslutat ett kvällspass av plugg med Anna, det var trevligt med jobbigt, jobbigt och ännu mer jobbigt. Förstår inte hur man ska klara av såna där kluriga uppgifter, Bo?! Lär oss, lär oss!

Det känns verkligen otroligt skönt att andra året på gymnasiet snart, snart är över. Sedan väntar det sista sommarlovet EVER (om man nu inte blir lärare, men det finns inte med på min karta, inte nu iaf). Nu tänkte jag säga det där elaka som man själv har fått höra ett antal gånger när man gick i ettan. - Åh, era stackare, ni vet inte vad som väntar!!!
Men jag ger er tipset om att planera ALLT, allt som händer och sker. Ta vara på minsta lilla stund och jobba hårt, hårdare, hårdast på lektionerna. Då slipper man förhoppningsvis stressen under helgerna så man kan koppla av när man faktiskt ska göra det. Helger är det bästa som finns i mitt liv just nu, typ. Herregud vilken nytta man skulle haft av planering. Hör ni det?! Lär er (och framför allt lär mig) att planera.

Men nu ska jag låtsas att jag njuter av denna slutspurt så kanske jag blir lite mer pepp på plugg.
Menmenmen, snicksnack hit och dit.. Nu är det sovdags, för Jullan ska sälja skor imorgon. Hela dagen dessutom! 10-18, kika in vettja! :) pussss

beställa?

sjukligt sugen.. frågan är ju bara om den är värd mina penningar..?:)

Ett skepp kommer lastat med....



Jajemen, ni ser så rätt! Här ska ätas pannkakor, goda sådana också!!!
Det är syrran och jag som lyxar till det idag, vi är ju faktiskt lediga! ;)

it's been a perfect day

Kom nyligen hem från Garpenberg där jag och brudarna var och kikade på lite bal och lite balpar. Så himla fina allesammans, gud vad jag längtar tills det är 93ornas tur att gå på bal och ta studenten! Av min skoltid återstår nu endast 9 arbeten och ett år till därefter, helt sjukt! Vad gammal jag är! Minns när man gick på sture hur stora man tyckte att dom som gick i "första ring" var... Herregud... Ett år kvar. Ett år som kommer att bestå av sjukt mycket roligheter. Trean! UF, fester, bal, studentvecka, student och antagligen massa massa massa mer! Vi har en del att se fram emot, jag längtar faktiskt! Så jag ska nu rycka mig i kragen och ta tag i dessa sista arbeten som är kvar innan Jullan får sommarlov för sista gången.

Men nu säger jag som såhär! Imorse hade jag 11grejer kvar i skolan (om jag nu inte missat att räkna något). Justnu återstår 9 av dem och snart ska jag baskemig kunna dra några fler streck på min lista! Gjorde nämligen två prov idag, vilket kändes helt okej. Så nu jobbar vi vidare någon timme med något av återstående arbeten och sedan ska Jullan ut på äventyr med Annisen!

julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0