30 december 2010

Ikväll har det åkts skridskor, spelats innebandy och fikats med innebandylaget. Riktigt trevligt har det varit, skrattat så jag har ont i magen! Dock måste jag ju erkänna att jag inte är något proffs på det där med skridskor. Men jag lyckades iallafall med att hålla mig på skrillorna under hela tiden! Inte en enda gång jag trillade omkull! Heja Jullan! ;)

Imorgon väntar jobb från 10-13, ser fram emot det! Därefter ska jag träffa Lisa och fixa resten inför kvällen. Imorgon är sista dagen på år 2010. Ser verkligen fram emot ett nytt år, då kan man lämna det jobbiga bakom sig och minnas allt fint. Nu har vi samlat på oss ännu fler egenskaper och blivit ännu lite klokare. Och år 2011 kommer nog bli fint, massor av 18års fester, bla min egen! Soom jag längtar! Jag ska göra mitt bästa för att avsluta året på ett bra sätt! Nu kommer ett nytt år med nya möjligheter!

New Year Of 2009/2010:


New Year Of 2008/2009:


you sure been messing with my mind

Igår blev det en shoppingdag i Borlänge med Lisa och Karolina. Vi fick skjuts upp av Per och Velvet och sedan blev det buss hem. Och med det ville jag få sagt att jag gillar bussresor, då har man verkligen tid att snacka skit! Looovely!

Hur som helst blev det en mycket trevlig dag! Köpte dessutom den snygga klänningen jag funderade på till nyår. Den fanns ju fortfarande kvar i rätt storlek, och den satt ju som en smäck! ;)

Nu ska jag slänga mig i duschen och sedan rota fram ett par skrillor/grillor (vad är det man kallar skridskor egentligen?! haha..) så att jag kan ut och åka lite med innebandylaget ikväll innan träningen. Hoppas att jag hittar dem och jag kan ha dem fortfarande!!

This ain't no one man show

You enter my life
You come and you go
Ain't happy about it
So I gotta know
What's in it for me?

Please understand me
Your games ain't working anymore 
You can't have this candy
And keep one foot outside the door 
And how you only come around
When your life is upside down
And I'm about to blow your cover
So tell me
What's in it for me ?

full moon?

Har vi haft fullmåne inatt eller vad är grejen?!?! Har inte fått mig en blund!!!! Har bara legat och tänkt på allt möjligt. Har haft för varmt i rummet. Har haft för kallt i rummet. Har inte haft någon mobil att kolla klockan på. Har inte orkat gå upp på toa. Har inte orkat gå in till syrran. Har blivit hungrig. Har blivit klarvaken och på samma gång jättetrött. Neeeej fy, har bara legat och varit irriterad och besviken och tänkt på en hel massa. Så det var verkligen en toppennatt, verkligen...

Nu ska jag käka frukost med syrran (som även hon sovit lika dåligt tydligen!?), sedan får vi helt enkelt se vad dagen har att erbjuda. Tror nog att sömn står övert på min lista iallafall!

myspys

Har hängt hemma hos pappa framför teven i stort sett hela dagen. Fick sällskap av en syrra och en Lisa efter ett tag. Sedan bjöd Robin mig och Lisa på lunch också. Hon har en snäll och bra grabb hon! därefter kikade jag och de tidigare nämnda tjejerna på Harry Potter, haha oväntat.

Nu ska vi iallafall ha myskväll hemma hos mamma. Jag, Karro, Mickis och Susanna. Kommer bli trevligt! Hoppas att ni får en trevlig kväll ni med! :)

you have to swallow your pride

Klantade ju till mig rätt rejält under juldagen. Dels med telefonen, men bara den händelsen räcker ju inte. Telefonen är bara en småsak jämfört med "resten". Men det kan jag inte göra något åt, så jag får väl bara försöka gå vidare och rätta till en sak i taget.

Igårkväll hade jag iallafall sällskap av Karolina här hemma hos pappa. Och efter en stund kom Elias och Perra hit och gjorde oss sällskap också. Hade en riktigt trevlig kväll, så det tackar jag för!

no phone

Har lyckats knappa in fel kod på mobilen tre gånger. Och ni vet väl alla vad det betyder... Den är låst, och jag måste ringa efter puk kod. Och pappa som är den händiga i familjen när det gäller sånt där är inte hemma, så antar att jag får vänta ett tag till. Men då vet ni iallafall hur läget ser ut, ifall någon nu har försökt nå mig på mobilen. SÅ bara så att ni vet kommer jag förmodligen spendera väldigt mycket tid framför datorn. Ärligt talat, det känns som att man är handikappad på något vis. Pappa som jämt klagar på att jag har mobilen med mig. "Borde du inte sy fast den där i handen snart?" haha ååh. Men jag antar att det är bra för mig, och varför klagar jag egentligen? Det finns dom som har det värre. En mobil liksom... Och när jag tänker efter så är det rätt skönt faktiskt!

awsomeness

Har haft en toppendag hos Morbror Nisse med en del av släkten! Och på vägen hem körde vi dessutom förbi Morbror Anders och hans familj också! Så jag har haft en himla himla himla toppendag! Så nu laddar jag om och drar snart hem till Robin och startar kvällen med mina brudar. Senare drar vi vidare mot Hampus och grabbgänget som väntar på oss där. Får se vad kvällen har att bjuda på, bra kommer det iallafall att bli! ;)

christmastime

Eftersom att jag och mamma var ensamma hemma under en stor del av dagen så spenderades en hel del framför vår kära tvapparat. Det har kikats på Kalle Anka och hans vänner, Kan du vissla Johanna, Love Actually mm! Jag har suttit och myst på fårskinnsfällen framför brasan, med både julmust, kuddar, kissekatter och varm choklad. Har alltså haft en riktigt fin dag, med baara massa mys!



Senare till kvällen anlände Karro och Jossan till hemmet och det käkades julmiddag, vilket satt riktigt fint! Därefter traskade vi tre (av fyra systrar) hem till Dessi och hälsade på henne, Pappa och co. Så jag har haft det riktigt trevligt! Har ätit massor med onyttigt och gott, myst med väldigt många fina människor och äntligen fått krama om Karro och lyssnat till hennes nyare men också äldre låtar. Underbart. Men jag saknar såklart att krama om både Pernilla och Tanjis, julen utan er har varit lite kämpig. Jag hoppas att ni har det bra där ni är! I Indien och i himlen! <3

R.. vad?

Jag och mamma är ensamma hemma just nu. Pappa och Jossan har åkt till Stockholm för att hämta Karro. Vi har precis ätit och eldar just nu i nya kaminen. Mysigt! Så har vi kikat på Kalle och hans vänner. Och på slutet visade dem ju som vanligt en ny film. Frågan var ju bara vilken?

Jag till mamma:
- Vad var det där för film?
- Jaaa.. Det var ju den där Rapsunell iallafall!
- Rapunsel heter det...

Haha, från oss "alla" till er alla: en riktigt god jul!

It's Christmas

Nu är den här. Älskade julafton! Jag hoppas verkligen att ni får en underbar dag och att ni tänker på dem ni älskar och inte bara bryr er i vad som finns i paketen.. ;) Antar att det inte finns så mycket mer att säga nu. Förutom:

julen är här

Nyss hemkommen från Vasahallen och den traditionella julinnebandyn. Mitt kära damlag kammade hem vinsten mot dam veteranerna. Och sista matchen vanns av IBF Herrarna, vilket var härligt att se! Hade dessutom riktigt trevligt sällskap under hela kvällen. Mamma, Jossan, Emelie, Karolina, Isabelle och Anna! Kunde ju inte blivit mycket bättre än så! :)



Nu ska vi ha lite mys här hemma, jag, Mamma och Jossangossan! Bingolotto, godis, julebrus, tända ljus, ompyssling av varandra och senare ska vi kika på film. Imorgon är det äntligen dags för den underbara dagen. Behöver ju egentligen inte nämna dagens namn, men det känns så härligt att säga det. Imorgon är det julafton!!!!

Julebrus

Familjens egna lilla norsk är hemma! Hon har tagit med sig Norges egna version av julmust.
Julebrus, check it out! Smakar nog faktiskt ännu godare!!

en av tre <3

Det blev en vända till Borlänge med tjejerna igår. Känner mig nöjd med inköpen, dock ångrar jag nu att jag inte köpta nyårklänningen jag velade så mycket med. Kan ju hoppas att den finns kvar efter helgen när jag och Lisa och säkert någon mer(?) åker upp och fixar det sista inför nyår. Finns den kvar då är det ingen tvekan om att den ska med mig hem i en påse. Men är den borta så var det väl meningen att jag inte skulle ha just den! Isåfall hittar jag väl något ännu bättre! ;)

Hade tänkt att slänga upp lite bilder på inköpen, men tror inte att jag orkar det faktiskt. Åtminstone inte just nu. Vi får se om de kommer upp senare istället! Nu ska jag käka frulle med Jossan som kom hem inatt! ÅÅH, så skönt att iallafall ha en av tre systrar hemma!

lite skolavslutning, lite juldans


HAHAHA

Tillåt mig att presentera en "liten" Julia. Vet inte riktigt hur många år sedan det där är, men tror att det var när jag gick i sjuan. Hur som helst var jag ute på en slalomdag med Linnéa och hennes mamma. Trevligt var det! Trots att jag ramlade i stort sett varje gång jag skulle göra ett försök att åka... Jaja, bjuder på den! ;)





Som sagt..

take it on the other side

Då var det äntligen jullov! Och det innebär: täckbrallor, pannband, varmvantar, kaffe, varm choklad, pepparkakor, anisbröd, bästa vänner, kyla, skratt och enorm lycka! Alltså innebär det att jag ska bege mig ut i kylan med några bästa vänner och ha pulkarace i Sveaparken. Ses! ;)

assååå...

Just då man inte trodde att något kunde bli så mycket sämre.. Vad fan tror ni händer?! Karro är fast på flygplatsen i England!!! Hon skulle åkt hem i natt, men telefonen ringde vid ett-tiden, och i andra änden av telefonen befinner sig en frustrerad liten krake som inte kan lämna England ännu. Flyget fick såklart inte lyfta. Bästa tiden hon kunde få var den 23:e. Till Köpenhamn..... Så då gäller det att ta sig hem därifrån också!

Jag håller tummar och tår för att min syster är hemma till julafton! It will suck without you. Fast det är klart. Det är väl bättre att dom inte låter flygen lyfta för säkerhetsskull än att de får de och att något hemskt inträffar. Men ändå, jag vill ha hem min syster nu.. Det räcker bra nog med att Pernilla inte är hemma och att ingen hund kan krypa upp i ens famn. Pernilla kommer som sagt inte hem förrän i Januari. Och det blir första julen utan Tanja, sedan hon kom till oss i november -98. I tolv år har jag firat jul med lillskrutten, men nu är det över :(

Men nu ska det, som jag nämnde, hållas tummar och tår!

wouldn't it be good

Har haft en mysig dag med Karolina och Lisa. Satt och pratade, fikade, "kaffade" massor och hade det skönt på Winan. Sen traskade vi hem till Karolina i motvind och snöväder och bakade snickerskakor, dock på våret egna sätt! "Man tager vad man haver, det é ett bra recept!". Sen har vi snackat mer, mys mer, kikat på film och haft det allmänt bra!

För övrigt är det bara två dagar kvar av skolan nu innan jullovet. Varav en består av få lektioner och ännu mer fika och en annan består enbart av avslutning, med bla lite dans. Kommer nog bli bra, men nervöst!
Nu ska jag bara krypa ner under täcket och kolla på oc. Shocking, huh? ;)

happy birthday



Yepp, that's right! Min fina storasyster fyller år idag! Och om några dagar kommer hon hem från England, sooom jag längtar! Hoppas att din dag blir underbar, ses snart älskade du!

what's in it for me?

Har varit vaken i över en timme nu, tack vare mamma... Hon kan aldrig ta det lugnt på mornarna. Vaknar man inte av att hon tömmer diskmaskinen, så vaknar man av att hon snickrar eller dammsuger. Jag lovar, så är det alltid här hemma. I vanligt fall brukar jag inte bry mig, brukar ha rätt lätt att somna om. Men inte idag. Inte nu när jag är sjuk och lite deppig. Nej, när man mår som sämst, då kan man inte sova. När man mår som sämst, då måste man tydligen få känna på lite mer pina genom att vara vaken och tänka, OCH genom att vara vaken och må dåligt pga att man är sjuk. Känns ju kul..!

Haha, inte det minsta negativtladdat inlägg. Sorry!

if you knew

Ett ostädat rum, en lagomt mätt mage, ett värkade huvud, en täppt näsa, en stor säng, en stor kopp tee med honung, två fluffiga täcken, flera tända ljus, massor av kuddar, en Julia och OC säsong 2. Med andra ord kryper jag alltså ner och myser med min lilla "sjukdom". Trevlig kväll allesammans!

"Glad och positiv ändå" var orden. Det brukar oftast stämma bra på mig, men just nu vet jag faktiskt inte.. Men kan ju åtminstone försöka leva upp till det!

pepparkaka

EN av alla gårdagens fikalektioner. Mysigt vare!



Idag har jag bara legat i sängen heeela dagen och kollat på oc och gråtit som ett litet barn. Hur sorgligt är inte slutet av första säsongen egentligen? Till att börja med: låten Hallelujah... Sen seglar Seth iväg, Ryan åker till Chino, Marissa börjar dricka massvis pga att Ryan åker och Summer, Sandy och Kirsten blir lämnade. Gulligt slut, nej skulle väl inte tro det. Helt otroligt att man kan gråta lika mycket varje gång man ser det.. Buhu, snyft.

Förövrigt ringde Tony nyss för att höra hur det var med mig, snällt av honom! Alla borde ha en tränare som honom! Men jag fick tyvärr säga att det inte blir någon match för mig i helgen. Känns tråkigt, men förhoppningsvis ska jag orka mig dit och se på iallafall. :) Heja ibf dam!

TiK ToK

Kom igeeen.. Ställde klockan på åtta för att gå upp och göra mig klar för skolan. Meen, idag ville inte kroppen att Julia skulle gå upp.. Vaknade med huvudvärk och känner mig ungefär som en tickade bomb. När ska mitt huvud explodera egentligen?! Hur som helst tvingade jag mig upp för trappan, sa till mamma att jag blir hemma idag, och gick ner och sov igen, vilket jag har gjort fram tills nu. Alltså 5 timmar extra. Men tror ni att huvudvärken har försvunnit för det?

surprise

Nu tänkte ni säkert att jag skulle klaga på vilken hemsk dag jag har haft och på hur dåligt jag mått. Men så är inte fallet! Min dag gjorde en rejäl vändning och blev faktiskt en riktig höjdardag!
Såhär har den sett ut:
  • Danslektionen som jag sett fram emot, visade sig inte riktigt bli som jag tänkt. Sia hade blivit sjuk! Jag blev sur och tyckte lite synd om mig själv. Varför gick jag upp?! Sias lektion var ju anledningen till att jag ens lämnade sängen från första början!! Menmen, det vände och blev bra trots det! Vi hade en riktig mystimme med dans, ballonger, pepparkakor, saft och lite utvärdering. Lyckades även få tre delar på pepparkakan (vilket ju betyder att man får önska sig något) ;) = blev en bra start ändå!
  • Håltimmen, lunch och kaffe på favoritfiket i stan, Winis. Tillsammans med några favorittjejor. Karolina, Emelie och Lisa = toppenlunch! (fika för andra gången)
  • Internationella Ekonomin, vi delades in i grupper och hade tävling. Mitt lag vann = alltid kul med vinst! ;)
  • Engelskan, vi kikade på serien "Get a new lifestyle" (eller något sådant) som var anledningen till att Hollie och Nikki flyttade hit med sin familj och började i min klass i fyran på Stureskolan, roligt att se. Dessutom bjöds det på fika! Kladdkaka, megastora bullar, shortbreads, chokladbollar. Samt kaffe, tee och saft! = Roligt, och gott!! (fika för tredje gången!)
  • Naturkunskapen, fick tillbaka proven, skrev utvärdering och tro det eller ej... Fikade för FJÄRDE GÅNGEN! Julmust, ischoklad, skumtomtar, chokladskum, pepparkakor! Och därefter hade vi även omdömessnack!
Som grädden på moset hade jag tänkt att skriva ut vilka superfina betyg jag fick idag (eller jag gjorde t.o.m det först, men insåg att det var lite väl mycket skryt så var tvungen att ta bort det, haha). Hur som helst blev jag jättenöjd och stolt över mig själv! Inte ofta jag haft den känslan om skolan på senaste tiden, har snarare haft känslan av att jag inte orkar med allt. Men idag kom känslan tillbaka. Fick känna mig duktig för en gångs skull!

Tack till mig själv för att jag kämpat i skolan, tack till fina vänner och klasskamrater och framför allt TACK KAROLINA för att jag fått skuttat runt och gjort glädjeskutt med dig hela dagen och för att du orkar vara med mig när jag är sådär härligt övertrött! ;) OCH tack för en BRA dag! "Och tack Lina, tack dagboken", var bara tvungen.....

torsdag

God morgon! Jag måste antagligen vara dum i huvudet som ens drar mig upp ur sängen idag. För idag känner jag mig verkligen inte på topp. Har för tillfället ingen röst och halsen skriker efter något varmt att dricka. Fy vad jag måste tagit i igår på avslutningen, helt sjukt vad ont det gör. Jävla hals, jävla förkylning. Enda anledningen till att jag faktiskt inte stannar hemma idag är för att vi har besök, av Sia från Stockholm, på dansen idag. Vill ju inte missa det! Men antar att jag inte ens kommer orkar vara med, utan bara sitta och kolla på som ett fån. Men jaja, visar iaf att jag har intresse! Förmodligen knallar jag hem direkt efter, för såhär kommer jag nog inte orka vara vaken länge till.

Nu har Pernilla förresten landat i Indien och imorgon ska hon besöka Taj Mahal. På lördag ska hon besöka ett tigertempel!!! Lovar att jag inte är det minsta avundsjuk..! :( Hoppas iallafall att hon har det bra!

war is over, if you want to

Har precis ätit med mamma. Och nu laddar vi för julavslutning med körsångarna ikväll! Blir till att duscha och göra sig i ordning nu, för kvart i 6 hämtar vi upp Emelie! Kan ju säga att jag börjar bli sådär läskigt nervös nu.. Dock inget solo för mig denna gång, så det kommer inte bli några problem. Hoppas bara att halsen orkar med, jag som vaknade upp med en riktigt öm och illamående hals.. Kan ju hoppas att lite tee och honung hjälper och att jag spolar bort lite nervositet i duschen. Hoppas även på ni får en fin kväll, det kommer jag att ha! För ni vet ju att med inställningen på topp kan inget gå fel! Nästan iallafall.. ;)

koselig kveld

Har haft en riktigt bra kväll! Det blev lite "relax" i Vasahallen med innebandytjejerna. Eller ja, de få som kunde vara med. Hade hur som helst jättetrevligt med både bubbelbad och fika! Dessutom var jag, Karin och Maja duktiga och simmade några längder också! Så som sagt, blev en toppenkväll!

Bilderna är väl från ett och ett halvt år tillbaka, Alvaret på Öland.


Nu ska jag krama om syrran några gånger eftersom att hon reser iväg imorgon. Borta över jul och allt. Hoppas att hon får det bra i Indien i en månads tid!<3 När vi kramats klart ska jag väl krypa till sängs med skolböckerna, mysigt.

mot jobbet

Vi hade ingen idrott idag, så vi fick flytta fram företagsekonomin lite. Så nu har vi precis slutat. Känns skönt att sluta lite tidigare för en gångs skull! Nu ska jag kila upp till Lundströms och hälsa på en sväng, krama om Stina och resten av gänget! Sen ska jag bara traska hem och plugga till provet imorgon.

Senare idag/ikväll kommer Pernilla hem från Växjö, så måste krama om henne lite också innan hon åker till Indien IMORGON. Hon blir dessutom borta en månad, så hon blir borta över julen. Så känner att jag vill umgås med henne och att jag har en bra anledning om provet inte går bra imorgon, haha nejrå..!

pluggkväll



Och en pluggkväll i mitt hus innebär allt som kan underlätta för en liten stund. Varm choklad, mysig musik, varm vetekudde, mjukiskläder och ett hus för mig själv (än så länge iaf). Hade dock suttit fint med något att tugga på också, men jag klarar mig fint med chokladen, faktiskt! ;) Gör allt för att undvika att huvudet inte ska begravas i alla böcker. Men ärligt talat kan det faktiskt inte bli så mycket skönare än såhär. Jag och naturkunskapen = kärlek. Eller?

snustorrt

Glömde ju nämna något om Luciatåget imorse... Det var faktiskt helt okej. Lite fartigare än tidigare år, så det var lite speciellt på något vis. Kanske inte riktigt lika fint som det brukar vara, tex som förra året.. Men istället var det lite roligare och fartigare. Så antar att det jämnar ut sig.. :)

Sen blev det ju alltså fika med lussebullar och festis som alltid på Lucia i skolan. Så jag och tjejerna slog oss ned med några av boysen. Trevligt vare och det snackades fest, men vi kom som vanligt inte fram till något.. Sen blev man ju inte det minsta överraskad över hur fikat smakade, torrisbullar. Så Hampus fick en halva av mig. Måste erkänna att jag kände mig väldigt generös..! För vem vill inte bli bjuden på en torr lussebulle?!

självklart idag

Linnéa var sjuk idag. Hon som verkligen aldrig är sjuk! Och självklart var hon tvungen att bli dålig tills idag, just idag av alla dagar!!! Vi som hade lunchmöte med Alexander från ABC Gruppen! Jag vet inte om jag nämnt det tidigare, men det är iaf jag och Linnéa som ska ta hand om 93:ornas studentmössor, vilket är superkul! Hur som helst var Linnéa alltså sjuk så jag trodde att jag skulle bli ensam med Alex på lunchen. Men jag hade tur som lyckades få tag i både Lisa och Julia som följde med på lunch så jag slapp gå själv med Alex. Så tack tjejer, kändes skönt att ha er med! ;) 

Nu ska jag äta lite så jag orkar plugga till provet på onsdag!

julmarknad

Har inget alls för mig idag. Varken nu eller senare.. Så jag hakar på pappa och Dessie på julmarknad eftersom att jag har så tråkigt. Pappas elever ska tydligen vara med, så självklart åker vi dit och kikar! Hoppas ni har en bra dag och tar hand om varandra. Man vet verkligen aldrig när man har sin sista stund tillammans, så ta vara på den tid ni har! Man vet aldrig när olyckan bankar på dörren.

änglavakt?

Jag är så tacksam att du är oskadd. Vad skulle jag göra utan dig?
Vintervägar borde inte få finnas. Älskade lilla mamma vad du skräms!

dressed for success?

Mikael var nyss förbi och hjälpte mig fixa lite på rummet här hos pappa. Är han inte den snällaste som finns?! Nu kommer det verkligen bli kanonbra när vi är är klara med möblering osv. :) Så tack Mikey!

Nu ska jag väl bara göra mig iordning lite inför kvällen i Falun. Kanske inte skulle se så bra ut att åka i pyjamasliknande kläder? ;) Så jag antar att jag lär fräscha till mig lite, dock känner jag mig fortfarande rätt trött och hängig.. Så det var väl tur Mikael kikade förbi och uppmuntrade lite med sin hjälp. :)

För övrigt hoppas jag på att brudarna ser fram emot myskvällen lika mycket som jag gör nu! Bättre än att bara ligga hemma och slöa!

hiding in a mountain of pillows

Kom alldeles nyss hem från jobbet, och det gick super! Ska kika in igen på tisdag så att jag får träffa Stina, dessutom måste jag ju krama om alla och önska dem en god jul! :)

Nu har jag precis krupit ner i sängen för att göra ett försök till att kurera mig lite. Har fått så ont i halsen efter lussen igår och huvudet har börjat värka, så jag hoppas att jag hinner bli bättre till ikväll. Eller nej, egentligen inte kanske. Känner faktiskt hellre för att stanna hemma och mysa än att åka till Falun med några av tjejerna från klassen och kolla på en teater, som de andra i klassen redan har sett och inte tyckte var sådär jättebra.. Så måste ju erkänna att det tar emot lite att offra en lördagkväll för något som eventuellt inte ens blir roligt. Så jag hoppas på att sällskapet lättar upp stämningen lite! Men jaa, varför oroar jag mig ens för det? Självklart kommer det bli toppen oavsett om teatern är dålig. Jag menar, vad kan egentligen bli bättre än en buss full med bara goa tjejer? ;)

see you soon

Har ganska nyligen kommit hem från Avesta och kvällens lussebandy. Det gick väl inte direkt jättebra för mig och mitt lag, men vi lyckades åtminstone kamma hem en vinst, vilket ju är bättre än inget! Nu ska jag iallafall kasta mig i sängen på en gång, för imorgon(idag) väntar jobb från 10-13, och jag är dödstrött..!

Hoppas ni har det bra,
puss och godnatt!

sover du?

Har precis kommit hem från pappa! Vi hade besök av Mikael som jag inte träffat på länge, så det är ju trevligt att han kikade förbi!

Och på tal om att jag inte träffat någon på länge kom jag att tänka på Robin (f.d styvbror för de som inte riktigt förstår vem) idag. Inte tänk/träffat killen på länge nu. Och av en slump så kikade jag på något klipp där han sjöng idag. Vilket fick mig att sakna tiderna då han alltid satt i rummet bredvid och spelade och sjöng till "Hey There Delilah" på gitarren, eller då man satt och snackade skit tillsammans vid middagen eller de gånger man i stort sett tävlade om vem som lyckades äta mest ostkrokar på fredagarna, haha (tror dock att han vann varje gång, med tanke på hur mycket han kan trycka i sig!). Eller alla de kvällar man låg och knackade på väggen mellan våra rum och frågade "sover du?". Haha ååh, miss those days!

mysig kväll

Kom precis hem från genrepet med kören. Nästa vecka smäller det! Juluppvisning nästa onsdag i Vasakyrkan kl 19:30, alltså onsdagen den 15e december. Det kommer nog bli grymt bra! :) Och självklart är ni välkomna att kika, åtminstone så gott det får plats! ;)

Nu sitter jag och mamma och myser framför nya kaminen som vi invigt idag. Vi sitter under stora, gosiga filtar med glöggmuggarna i högsta hugg, koselig kveld!

your winter

Sedan jag kom hem från skolan har jag: kollat på tv och snackat skit med pappa, smsat i massor, dansat, pluggat, städat, ätit och sjungit med mamsen. Och snart åker jag iväg till Vikmanshyttan för innebandy! När jag kommer hem blir det antagligen en film eller något annat inom kategorin "mys". För imorgon är det sovmorgon <3

somebody told me...

Nu är det Geografimys igen, härligt! Sitter med samma tjejor som i fredags och det är minst sagt lika trevligt idag! Vilken toppenlektion! ;)

don't stop believin'

Idag hade skolan besök av en föreläsare som heter Johannes Hansen, och f a n vad bra han var. Det tycker jag faktiskt. Det är klart att man kan, om man vill! Fast det brukar jag väl oftast tänka ändå, men iaf! Vet inte riktigt var jag läste meningen "Att allt går om jag bara vill. Det som inte gick ville jag inte tillräckligt!", hur som helst är det något jag brukar ha i tankarna, och jag tycker faktiskt att det kan hjälpa ibland. Så ni kan ju testa ni också! ;) 

Hur som helst kom jag hem från skolan för snart en timme sedan och har precis slängt i mig lite mat. Blir nämligen alltid lika hungrig på måndagseftermiddagarna och efter dansen, som förövrigt känns rätt bra nu. Vi har hela juldansen klar nu, så då är det väl bara att nöta tills det är uppvisning på julavslutningen i kyrkan, pirrigt!

Idag/ikväll blir det nog bara att slappa och läsa lite naturkunskap eftersom att det är prov på torsdag. Det är väl lika bra att börja nu så man slipper stressa sen! Och dessutom kommer ju mami hem från kryssningen, så jag antar att vi bara ska ta det lugnt och ha lite måndagsmys.

I don't mind

Gårkvällen blev riktigt bra! Massor av oc, mumsig middag och ett galet hett skumbad. Satt ju inte helt fel om man säger så!

Idag blir det nog rätt lugnt. Tänkte börja med att ta en dusch och sedan ska jag nog krypa ner under täcket i mitt nystädade rum och kika på oc, igen. För har man väl börjat kolla kan man ju typ inte sluta.... Senare under dagen, dvs när jag blivit lite piggare, ska jag ta tag i lite skolarbete. Är väl lika bra att fixa så mycket man orkar när man ändå inte har annat för sig.. :) Dessutom passar det perfekt med en pluggkväll när man är ensam hemma, för mamma har nämligen åkt iväg på kryssning med Krister. Så hoppas att de får trevligt och att jag överlever här hemma nu när jag är ensam igen!

i can be your hero baby

Har precis kommit upp ur ett riktigt långt bubbelbad. Hur skönt som helst var det! Tyckte att jag förtjänade det efter att jag både jobbat och spelat match idag. Och det gick dessutom bra, både på jobbet och matchen, för vi vann med 5-1. :)

Ikväll hade jag tänkt att städa lite grann och bara slappa eftersom att jag är själv hemma. Så det blir antagligen att kolla på oc eller något senare. Hoppas i alla fall att det är bra med er! Och till er som ska ut ikväll, ta det lugnt! ;)

nu är det geografimys

Sista timmen för den här veckan är snart över. Och som vanligt är det geografi med Henrik. Idag har vi gjort om den tröttsamma och lite långtråkiga stämningen till "Geografimys", inte alls illa! Jag coh Karolina sjunger "OLW-låten" fast med en egen text om att det är geografimys och att vi hoppas att Bosse inte stör och att Henrik ska bjuda oss på daim. Haha, måste säga att det låter riktigt underbart!

För tillfället befinner jag och några tjejer oss inne i den liten datasal och poppar musik, allt ifrån julmusik till den senaste partymusiken. Vi har nog inte haft en så trevlig geografilektion på länge! Dock är dom ju alltid lika roliga, Henrik är ju bara för underbar! Man kan ju itne låta bli att skratta på hens geografilektioner. För någon vecka sedan "sjöng" jag, Karolina och Lisa raplåtar också. Haha, vad sjuka vi är ibland! Men antar att det lätt blir så sista timmen, när man är trött och hungrig och itne vill ha annat än helg... Men nu är geografimyset över för den här veckan. Så snart ska jag iaf kila iväg till jobbet en stund, hörs säkert ikväll. PUSS!

snart är det fredagsmys

Sovmorgon ♥
Sitter för tillfället i köket hemma hos pappa och kollar igenom företagsekonomin lite eftersom att vi har prov idag. Lite då och då pickar det på rutan av småfåglar som äter i vår nya fågelstuga, gulligt!

Efter skolan tänkte jag eventuellt gå till Lundströms och kolla upp lite om imorgon eftersom att jag ska jobba då! Det var ju ett tag sedan nu så det ska bli spännande att se hur bra kunskaperna sitter! ;)

every now and then

IGÅR blev det lunch och kaffe på Wienan med Emelie, Lisa och Karolina, mysigt och trevligt värre!
IDAG blev det lunch i skolan med näästan samma tjejer och utan kaffe, lika trevligt, mindre mysigt kanske...
Tänk vad härligt det skulle vara att gå till en skolmatsal om den vore lika mysig som Wienanfiket, då skulle man ju inte ens tveka! Så jaa, jag bara måste säga det igen, som jag sagt så många gånger förut... Tur att vi har Wienan som räddar oss.. Bäst i stan!

Nu ska jag i alla fall plugga inför läxförhör och prov imorgon. Senare ikväll drar jag mig mot Vasahallen för innebandy med tjejerna! Ha en fin kväll folkens!

Förresten har syrran en spelning ikväll, synd att man inte befinner sig i England. Men lycka till!<3

första december

Julstämningen börjar sprida sig ordentligt här hemma på Lingonstigen nu. Mitt rum får allt mer julkänsla och i vardagsrummet har vi redan nu börjat göra plats för "granen". Just precis, vi har de senaste åren inte ens haft en riktig gran, och ingen plastgran för den delen heller. Vi har ett träd, eller en gren, vad man nu vill kalla det. Det är såå fint och det passar in så mycket bättre här hemma än en riktig gran. Och ni tycker antagligen att det låter helknäppt (tyckte jag med från början!), men nu gillar jag det faktiskt riktigt mycket! Jag får väl slänga upp en bild någon dag framöver då det är klart. Vet nämligen inte om jag har någon från tidigare år. Men nu måste jag ju visa er vad jag menar, för jag kan tänka mig att det är svårt att fantisera sig. "Vadå ett träd?!" liksom.

Dock kan jag ju visa hur Wilma såg ut om mornarna förra julen. Hon hade ju tillochmed tomtepyjamas! ;)


Men nu ska jag köra igång med allt mitt plugg, för ikväll är det ju kör så då har jag inte så mycket tid över. Hoppas att ni har det bra ute i vinterkylan, puss!

julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0