Peace and love

Sitter hemma i soffan och väntar på att tiden ska ticka. Tur att jag har SATC som underhållning, funkar alltid!:) Vid halv sju åker jag med karro och mickis till Borlänge för lite fred och kärlek. Ska bli kuuul! :)

Update

Hejhopp! Här var det minsann brist på inlägg. Tiden springer förbi och jag springer med den. Det är mycket som hänt sedan jag skrev senast.. Både positiva som negativa händelser. Senast jag skrev hade jag nyligen blivit student och njöt av ledighet tillsammans med familj, vänner och pojkvän. Det gör jag på sätt och vis fortfarande, för mig känns det nästan som ledighet även om jag jobbar i skobutiken. För nu är man ledig på ett helt annat sätt än tidigare. När man gick i skolan kunde man aldrig kalla sig ledig, eftersom skolarbetena alltid fanns i huvudet och alltid följde med en hem, man hade ju inte tid till något alls! Man hade ständigt något att tänka på och något att göra.. Så jag älskar verkligen att jobba och tjäna pengar istället, nu behöver man bara fokusera när man är på plats, och inget arbete följer men en hem, så himla skönt! Det är verkligen vad jag behöver nu efter allt slit i skolan. För tillfället älskar jag att vara student!:)

Annars har jag precis firat ett halvår tillsammans med min pojkvän. Jag känner mig så lycklig som har honom vid min sida! Robin är verkligen underbar!:) Om några veckor tar vi förresten semaster och åker till Gotland med hens familj eftersom de har egen stuga där. Det ska bli så himla kul och mysigt, ååh vad jag längtar! :)

Annat som inträffat den senaste tiden är självklart midsommar! Helgen började kanon med midsommarfirande i Långshyttan tillsammans med Robin och hans föräldrar. God mat, fika i älg parken till ljudet av små grodorna och dansande barn. Sedan blev det även en mumsig middag i Långshyttan och därefter åkte vi hem och gick till Lisa på midsommarfest. En riktigt rolig fest blev det, dessvärre vaknade vi upp i olycka, då vi insåg att någon/några varit in i huset medan vi sov och roffat åt sig av en hel del dyrbara föremål. Men jag tänker inte gå in mer på detta, jag blir bara ledsen..

Nåja, ska inte sluta detta inlägg med något tråkigt. Kan istället avsluta med att peace and love väntar och att veckan antagligen kommer att bli jätterolig! Ser fram emot att gå på festivalen med både systrar och vänner! :))

Morniiing

Godmorgon! Insåg precis att jag skriver här väldigt sällan nuförtiden. Så jag ska jobba på det.

Just nu ligger jag i Robins säng, han började jobba redan vid 7 imorse så jag har tagit sovmorgon för mig själv, ganska skönt. Fast nog allt är det bättre att ligga och kramas i några timmar än att slumra för sig själv.. :) Snart ska jag ta mig upp och äta frukost, ta en promenad och läsa körteori, om jag nu orkar det vill säga. Men det vore väl bra att passa på när man har en ledig dag!:)

Om igen

Sitter och kikar bilder från studenten på datorn (det kommer nog upp några här senare, och kanske på Facebook). Det är helt galet hur många tårar det fälldes under dagen och som dessutom fångades på bild. Så mycket blandade känslor, så mycket att ta in. Skolan är över, vänner söker skolor och flyttar, kanske man inte ens träffar alla igen. Otroligt sorgligt, fastän skönt och härligt också. Det var verkligen en bra dag och en kanonkväll, jag vill göra om allt! Balen, studentveckan, studenten. Åååh!
Det positiva med att allt är över är att vi alla verkligen kan ta steget ut i vuxenvärlden och satsa på det vi vill, följa våra drömmar och kämpa för framtiden. - För vi har tagit studenten, fy fan vad vi är bra!!!

Nervositet och fjärilar i magen

Nu är det inte alls långt kvar. Jag har fortfarande inte förstått att det är min tur att ta studenten imorgon, det känns overkligt. Som att det var igår man tågade från Stureskolan och såg alla glada människor nere i parken, nu är jag snart där själv. Jag längtar verkligen tills vi vänder mössorna åt rätt håll och tills vi äter jordgubbar och dricker champagne i Sveaparken. Studenten har så länge känts så långt bort, men nu återstår bara några timmar tills det är dags. Tills det är dags att skrika för full hals, springa i skolans korridorer en sista gång, gråta några skvättar, skratta och glädjas, skriva i varandras mössor, sjunga om studentens lyckliga dag, få blommor runt halsen och dansa på vår underbart fina studentvagn. Imorgon avslutar vi skoltiden och går vidare mot nya äventyr. Vi ska ta värden med storm!

Gosdag

Eftersom vädret är så tråkigt idag, har jag och Robin bestämt oss för att bara vara inne och mysa hela dagen (förutom att Robin tränar någon timme just nu). Myskläder, godis och soffläge! Robins föräldrar är borta i några dagar så vi har huset för oss själva, så mysigt! :)

Ikväll ska förresten Robin laga finmiddag till mig, hihi vilken lyx!! :)

Are you with me?

Åååh, har suttit och kikat på massa gamla bilder. Plötsligt fick jag väärldens utomlands-sug! Tänk vad härligt att åka utomlands till hösten, någon vecka med alla goa brudar! Sol, bad, skratt, sena nätter/tidiga morgnar, paraplydrinkar, värme, vänskap och äventyr. Herrejävlar vad galet underbart det skulle vara!

- Ekonomibruuds, vad säger ni?!


One week left

Det är helt galet. Precis som jag nämnde i talet på balen så har vi studerat i tolv år nu och om en vecka tar vi studenten! Det känns konstigt, skönt, och läskigt på samma gång. Idag hade jag min sista lektion på Martin Koch någonsin, vi kramade Elin tack och hej och sen brast det för mig när vi alla blev tårögda. Haha, tårarna bara rann. Mest för att det känns sorgligt att lämna allt såklart, säkerheten, vetskapen om vad som händer varje dag. Men snacka om att jag ska ha vattenfast mascara på studenten!

julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0