Hos E

Hello! Kom hem till Emelie för en liten stund sedan. Just nu sitter jag och snackar med Lisa medan Emelie står i duschen. Och snart kommer Linnéa också! :) Då får dom hjälpa mig att välja kläder, för jag har svårt för sånt där, haha! ;) Senare blir det käk, och så länge regnet håller sig borta ska vi grilla, gööött! :D



Lisa och Jag från ett äventyr i höstas! ;)

Valborg

Hey sweethearts! För tillfället har jag fullt upp med packning och funderingar om kvällens klädsel. Så fort jag är färdig trampar jag hem till Emelie på cykeln. Jag tror verkligen att kvällen kommer bli grym, oavsett väder. För umgås man med dem man tycker allra allra bäst om så ska inte en sådan sak kunna förstöra någonting, eller vad säger ni? :) Jag önskar i alla fall er alla en toppenkväll och jag hoppas att ni hittar på något riktigt kul eller mysigt, PUSS PÅ ER! :*




Even when you're mad, put a smile on your face and it will get better!
Cause we don't want any sadface's tonight, right?! ;)

everything seems to go just fine

Hej! Dagen har varit riktigt skön. Skolan var kul som vanligt och idag slapp vi ju även att gå långdag till fyra som vi brukar göra på torsdagar, tack vare dansens dag! :) De flesta var ju verkligen hur duktiga som helst, och nästa år är det väl min tur då, om jag nu hamnar på mitt första hans val till individuella valet, dans alltså.. :)

Haha, just det. När dansen var slut blev innebandyskollagen uppkallade på scenen för att ta emot priser. Så det var väl bara att göra som man blev tillsagd. Rätt pinsamt men väldigt kul också, så det var det ju värt! ;) En första plats inom Dalarna är ju inte fy skam precis! ;) Men nu ska jag äta lite och senare drar jag iväg på speed box med Rebecca i Vasahallen, vilket jag verkligen ser fram emot. Dock kommer det väl gå åt helsike för mig och min kondition, men jag menar, man lär ju börja någonstans! ;)

OCH BTW. Jobbet på Lundströms blev mitt, så i sommar hittar ni mig där, sjukt kul! :)

oh happy day

Okej, jag kan inte längre hålla mig... ;) Jag har förmodligen och förhoppningsvis fått sommarjobb på Lundströms skor i stan. Jag ska dit och prata lite om det imorgon, så det ser jag verkligen fram emot! :)
Jag är så sjuukt glad just nu, för vem vill leva hela sommaren på ett reservarbete som jordgubbsförsäljare? Visst är det mer än något, men hur ofta kommer man få hoppa in och sälja där då? Så jag hoppas hoppas hoppas verkligen på att allt går vägen imorgon! :)))

Nu ska jag skriva lite fler läsloggisar och sedan ska jag nog krypa till kojs. Jag är nämligen riktigt trött och även fryssen. Sitter i soffan med tofflor, filt och tjocktröja, fast blir säkert varm snart. Men jaja, nattinatti sweetiepies! :*



Såååå himla fin, och såå himla bra! Rysningar i hela kroppen!
Och just det, snart är det Valborg också, gööött! ;)

HAPPYYYYY

Oh yes!!!! Am I happy, or am I happy?!?!?!?!?!?!?! :D
Wow, när telen ringde gick ett pirr genom hela kroppen! Fyfan vad glad jag är! Helt sjukt..!

Vill ni veta varför? Hm njaae.. Kika in efter 20:00 vettja, ni får hålla er tills dess! ;)
Jag med för den delen.. ;)

Sunshine in my eyes

Mörrn mörrn! Jag har precis stylat klart mig inför dagen. Blev enkla och sköna kläder idaag, gött!
Nu ska jag ta mig en frukt och sedan ska jag slänga mig på cykeln när till skolan och plugga lite innan jag käkar där och går på lektion. Hade tänkt att jag skulle skriva lite läsloggar och så ska jag träffa emsii och så ska vi göra om nästan hela vårat NK-arbete. Det har itne funkat att redovisa, det har varit något fel, så nu ska vi göra om det på plats i skolan så att vi kan redovisa någon gång! :)

Härligt vädar idag, inte sant? :)
Tur att man slutar någolunda tidigt så att man kan njuta lite av solskenet! 

Ska nog köpa mig en glass på vägen hem idag tror jag,
blev så sugen nu när vädret är så fint! ;)




Whitney Port

Ny vecka, även den fylld av plugg

Då var man äntligen hemma! Skolan gick bra och den muntliga redovisningen gick nog också riktigt bra tror jag, den kändes i alla fall helt okej! Träningen gick också rätt bra, det var väl kanske tredje träningen för sessen? Känns kul, men har inte bestämt mig för om jag ska fortsätta än eller inte, men jag tror nog att det blir så! :)

Nu ska jag slänga mig i duschen, käka och sedan väntar plugg resten av kvällen. Läsloggar ska skrivas och glosor ska tränas in. Jag hoppas att ni haft en bra dag samt en bra kväll. Det har då jag i alla fall haft. Men just det, ni har väl hört redan att man hittat ett lik i hönsan? Lite skrämmade tycker jag! Någon borde väl vara saknad, eller? ;s
När vi hörde detta på träningen slängde jag och Lisa en varsin blick på varandra. Ja, för ett tag sedan såg vi en man/gubbe gå ute på isen när den inte var så säker, så började vi snacka lite om typ "tänk om han skulle falla igenom?! ;s" "vad läskigt, jag skulle verkligen inte gå ut dit om jag vore han.." Tänk tänk tänk tänk om? Man blir ju lite skrajsen och fundersam. Men kroppen verkar ju legat där ett bra tag, så antagligen var det inte denna mannen. Men vi alla får väl bara hoppas på att sanningen kommer fram nu! ;/ Ööösch, så sorgligt med sånt här!


Myslördag

wiho, en trist kväll som denna. när man är trött som 17 och pendlar på gränsen mellan feber och icke-feber hela tiden, med ett huvud som dunkar och sonoret som rinner, så kommer Cammsing hit och myser med mig. Det kan nog inte bli så mycket bättre tror jag! :)
Var länge sedan nu så vi har väl antagligen massor att ta igen, greeat! :D



förhoppningsvis får jag med mig Camilla ut på en promenad, jag tror att jag kan behöva lite frisk luft. och det är ju en såååå fin kväll, så ut och njut! :)

r u b r i k

Wow, gårdagen var både bra och dålig. Den var dålig för att IBF tyvärr förlorade sin match, riktigt synd. Jag tycker verkligen att dom förtjänade en plast i tvåan, men vi får väl bara önska dem bättre lycka nästa gång!

Anledningen till att det blev en bra dag för att jag för det första blev tillfrågad om att sjunga, på ett dop! Kan inte riktigt förstå att någon vill ha mig till det, men det var verkligen kul att få höra och jag tror nog att jag ställer upp. Jag har tills på onsdag att bestämma mig. Så idag har jag suttit och lyssnat på lite låtar och kollat runt lite vad som kan passa. Det skulle ju verkligen vara kul att få sjunga på ett dop, men frågan är ju bara om jag vågar!? Hm..., måste nog fundera lite mer på det här.. :) Men har ni tips på låtar får ni gärna kommentera eller höra av er på annat vis! :)

En annan anledning var väl senare på kvällen. Jag och Emelie tog oss en vända över stan och träffade på Chrille, Linus och Johan. Så vi traskade runt med dem ett tag och senare träffade vi även på Viktor. Så vi alla gick till Mc Donalds och käkade, hungriga som 17 var vi nog hela slanten! Trots att det inte blev något festande blev det en bra kväll. Det kan faktiskt vara riktigt skönt att bara vara med några trevliga människor och inte göra mycket alls. Så jag tackar för kvällen, det var fint! Tackar och Emelie för att hon sov hos mig så jag slapp sova ensam, tack emsiii! :)

Men nu lär jag sätta igång med läsningen av svenskaboken på typ 300+ sidor, som ska vara klar att redovisas samt vara läsloggad på måndag och för tillfället befinner jag mig på sidan 70, hehe.. ;s
Så det är väl bäst att sätta igång, hoppas ni får en bra dag!

uppiduppiboomboom

Hej! Tänkte bara slänga in en snabb uppis. Skolan var riktigt skön idag, endast två lektioner och ett möte med skolsyster: mätning, synkoll, snack. Det gick finfint och mina ögon är grymma, tur att jag ärvt pappas syn och inte mammas synfel, hehe... :) Nu har jag proppat i mig glass med kaffesmak samt ett glas mjölk, det var gött de! Och nu täntke jag ta tag i lite mer plugg. Svenskajävlen var tvunget att lämnas in på datorskrivet papper, och jag som satt och skrev så fint igår..! :( Ajaa, är väl lika bara att sätta igång, om jag inte tar ett A.A avsnitt innan det. Och nej, inte anonyma alkisar, utan Andra avenyn. Grymmeligrymast är ju det, haha! ;) Senare ikväll blir det till att kolla på den stooooora aaaavgörande innebandymatchen med några friends, ska bli grymt spännande! LYCKA TILL HERRARNA!!!!



Aaaaw, blir helt tårögd av att se den här bilden.
En sån liten Atlas som fick så bra plats att mysa i knät,
nu är han ju nästan lika stor som jag och fortfarande lika knäig fast han inte får plats...
GULLE :')

release me

God kväll och ursäkta för en riktigt dålig uppis. Det har verkligen varit fullt upp med skolan. Prov, redovisningar och inlämningsuppgifter. Helt sjukt så trött jag är på skolan just nu...! Jag har suttit med svenskainlämningar sedan jag kom hem från träningen vad kvart i sju, tills nuuu. Eller ja, jag har duschat och ätit också, men ändå! Gooosh, jag är så himla trött just nu. Men jag kan inte lägga mig och sova heller, neej, måste läsa lite en boken vi ska redovisa nästa vecka först. Har en hel del kvar att läsa, om jag säger så..! Så jag antar att det är lika bra att köra igång. blir väl ungefär läsning hela helgen, men imorgonkväll ska jag i alla fall hitta på något kul, det har jag bestämt mig för!!

Och just det! Förhoppningsvis får jag ett riktigt bra sommarjobb, men jag avslöjar inget eftersom att inget är färdigt. Jag får en pling med besked nästa vecka. Nervöst som 17, jag vill verkligen ha det här jobbet!!!! Men nu ska jag sussa, NIGHTY NIGHTY SWEETHEARTS!

Gratis är gott

Jepp, det kan ni ge er på! För efter skolan drog Jag, Emelie och Lisa och hälsade på Lisas grabb som börjat provjobba på Lappens Grill. Och vi hade tur som hamnade i kassan när Emelies kusse stod och tog betalt, så tre pommes fick vi for free, hihi, tack Johannes! :)

Nu ska jag i alla fall sätta fart med plugget. Imorgon har jag svenska prov om "skapelsemyter, samt konst och folksagor", så det är väl vad jag ska göra i första hand. Och när jag känner mig klar med det ska jag plugga samhällskunskap. För på torsdag har vi prov om EU och FN, vilket jag verkligen inte har någon lust att skriva, men har man prov så har man... Och imorgon har jag förhoppningsvis muntlig redovisning i NK, det blev inget idag för att vårat arbete krånglade.. ;s Hoppas det löser sig imorgon! Och på torsdag har jag även en muntlig redovisning tillsammans med Lisa på svenskan, då vi jobbar om mystiska väsen och vi valde älvor. Haha, rätt intressant men busenkelt.. Tror nog att vi får ta med lite mer om det ska bli bra betyg Lajsen.. ;> Aja, nu ska jag först och främst hjälpa mamma med lite mat och sedan blir det plugg och eventuellt en springtur, dvs om jag hinner och om foten pallar. Så jaa, ha en fin kväll!

Sovmorgon =

En helt vanlig morgon hos familjen Nordman:








Hahaha.. Jag har skrattat så tårarna runnit. Jag tror till och med att det syns på någon bild.. Nu måste jag i alla fall sminka om mig, men jaja, det var det vääääärt! ;D

Är det glatt eller är det GLATT?

GLATT skulle jag nog svara på den här frågan faktiskt. Japp, rätt rejält GLATT! För igår övningskörde jag för _första_ gången och det gick superduperalabästastebra!! Och jaaaa, jag vet att det kanske är lite sent, men nu är jag igång iaf! :D Och nästa glada sak = Jag har börjat med fotbollen igen! HUR GLATT ÄR INTE DET?? Jag är i alla fall asalaglad! Trodde inte riktigt att mitt knä skulle hålla faktikst, men det gjorde det minsann. Så en träning har jag klarat av hittills, känns så himla härligt! Nu gäller det väl bara att få igång konditionen lite mer och försöka få bättre grepp om bollen, ja det försvinner ju lite under den tid man inte spelar. Men det känns hur som helst ruskigt kul!

Nu ska jag fortsätta träna lite på muntliga redovisningen i NK imorgon, som jag har tillsammans med Emelie. Det känns faktiskt som att det kommer gå ganska bra, men det visar sig väl när nerverna bryter in. Haha... Aja, massa plugg blir det nu, har en hel del annat i veckan också. Så det är väl bäst att slänga sig i duschen och sätta i gång! :)

PUSSSSs

please be mine'

Tjatja! Nu har jag varit ute och powerwalk'at lite med Tanja, så nu ska jag käka lunch och sedan sätter jag tänderna i naturgodiset jag just var iväg och köpte på ICA! ;) GRRRRRRRReat säger jag bara, haha! ;))))

Så efter lunchen hade jag alltså tänkt att gosa ner mig i soffan igen, tillsammans med katterna. Jag tog även några bilder med camen nyss för att visa er hur mysigt jag och katten Pyret har det, men hon verkar inte vilja vara med på bild. Så fort man ska till och knäppa så sprattlar hon till och försöker sticka iväg, eller också riktar hon bort huvudet eller så blundar hon bara för att förstöra jag lovar..! Haha, så det här är lite av resultatet, ni ser ju själva hur tråkig hon är:




hahah, jävla surkatt.. ;>

sundaay

Hillooo! Vädret är rätt skapligt fint idag, och jag känner mig på fint humör. Så snart ska jag kila ut på en promenad med voffis. Just nu springer hon runt i trädgården och busar mad katterna, haha dom är så söta! :) För övrigt har jag dragit på mig en förkylning och sitter och snorar en hel del framför filmer och annat mys. Och för en stund sedan kom Moster Gördis förbi, hon är egentligen mammas moster, men hon har alltid kallats så, så jaa. Moster Gördis var här och hälsade på lite i alla fall. Var ju tänkt att hon skulle prata med mammis, men det var ju bara lilla jag hemma. Så vi stod ute i solen och pratade en stund, trevligt! :) På ett sätt blir jag riktigt glad när man träffar henne för att hon är så gullig och snäll, men samtidigt blir jag lite arg för att hon är så mycket bättre än mormor på att höra av sig. Tänk ändå om man hade haft en mormor som brydde sig, hon vet ju fan inte ens hur gammal jag är... Ni minns väl att jag berättade om det förut? Jaa, ibland tycker jag faktiskt att livet kan vara bra orättvist. Men jag ska inte klaga, "tänk på barnen i afrika" som man brukar säga...

Jason Mraz - Live High (cover by Niklas Hedman)


Aja, nu blir den som sagt en promenad i vårsolen, TJING!:*


Kiss and some fans ;)



what if..?

Ojoj, jag fick mig just en riktig tankeställare. Ni vet att det sades/sägs att jorden kommer gå under år 2012? Jag började just fundera lite kring det där och blev faktiskt lite skraj. Med tanke på vad som hände för inte alls länge sedan på Haiti, då man snackade en del om det, började man ju faktiskt fundera lite. Och det har ju ärligt talat suttit kvar i mitt huvud sedan dess. Så nu när man har hört om Kina, Island och Tibet så kommer självklart tanken "Tänk om jorden faktiskt börjar falla sönder?". Tänk om jorden ger vika och börjar gå sönder bit för bit och att det faktiskt slår till ordentligt år 2012? Flodvåger, vulkanutbrott, jordbävningar och jordskalv som tagit tusentals liv ifrån oss, tänk om det börjar nu, tänk om det här är starten? Man kan ju tolka det som man vill, ta det på allvar eller också skratta åt hela saken och säga "klart att det inte händer något". Men så som jag ser på det, så ska jag nog faktiskt ha den här tanken i bakhuvudet och försöka leva livet fullt ut och se vart det leder. Jag vill leva ett liv fullt av glädje, lycka och kärlek, eller håller ni inte med, är det inte det ni vill också? Även om det nu bara är en slump att allt detta har hänt och att jorden inte går under är det väl ändå bäst att ta chansen och försöka ha det så bra som möjligt? Jag ska i alla fall göra mitt bästa. Även om inget händer så kan man ju se tillbaka på tiden som en bra tid då man har levt ett härligt liv! :)



Nu ska jag se klart på en film med mamma och Krister. Sedan väntar sängen som står uppvärmd av voffsingen, härligt! Imorgon ska jag förmodligen äntligen börja övningsköra med Mamma, det ska isåfall bli riktigt riktigt roligt! Bra start huh? ;)



dancefever

Dåså, tackar ännu en gång för en riktig toppenkväll igår! Jag hade verkligen jätteroligt! Kan ju säga som så att jag är rätt rejält trött i benen idag efter all dans och shake, haha! ;) Blev ju även någon lek och pingis, störtkul! Jag och Karris kom dessutom till final i "hela havet stormar", vi tänkte att vi skulle sätta oss tillsammans, men hon var ju ute och dansade omkring så det råkade lixom bli så att hon hamnade i mitt knä ändå, så segern blev ju min! ;) Höhö, härligt!! ;)

Nu ska jag dra på mig lite varmare kläder och ta en promenad med Tanja. Hoppas det är fint med er!

party like a rockstar





tack för en grym kväll classmates + några till, lär göras om snaart!!

Klassfeest

Gokväll/morgon/natt?! Vad säger man egentligen klockan tre på natten? God natt antar jag!
Jag kom hem för ett tag sedan, jag har hunnit duscha, städat lite och tagit mig någon smörgås. Det tog ett bra tag innan jag fick ur all svart färg ur håret kan jag säga! Men jag har haft så sjuukt kul ikväll! Klassfesten blev verkligen awsome! Visst, det var faktiskt liite stelt i början, men det gick bara finfint sen! Så jag har haft riktigt kul! De i klassen som inte var där missade något tycker jag! 2 bad for ya! ;)

Nu ska jag dra på mig sovklädar och slänga mig i sängen. Imorgon blir det till att vara hundvakt och bara chilla antar jag, gött! Hoppas ni alla haft en bra kväll! Och juste! Det jag och brudarna klädde ut sig till var ju självklart KISS, bilder kommer väl så småningom! ;) PUSS OCH GOD NAAATT!




Toorsdag

God morgon! Nu har jag fixat mig klart för dagen, det har varit lite stressigt här hemma nu på morgonen för att det kommer en kille som ska kolla våran vattenläcka igen. Så mamma har hållit på och städat som vanligt när det kommer hit någon, hon kan bara inte låta bli! Nu ska jag i alla fall slänga mig på cykeln och dra till skolan, tror väl att jag bli lite tidig men tänkte att jag kan fixa lite arbeten under den tid jag får över isåfall. :)

Aja, hoppas ni får en greeeat day!



Haha, Karro och Jag var ju självklart tvungna att testa kameran på mammas nya dator! ;)
Mycket snyggt måste jag säga! ;D

Nattinattinattinatti

Nu är det dags att sova hemma hos familjen Nordman. Jag och mamma har haft en lugn kväll i vardagsrummet. Jag har pluggat engelska och mamma har färgat håret. Så har vi lyssnat miljontals gånger på en ny låt från kören ikväll, ååh den är så bra! Och jag trooor att jag kanske kommer att sjunga solo när vi har musikcafé, det beror lite på hur jag vågar och om ingen annan hinner före. Men hm, pirrigt värre om det blir jag som får solot! ;) Låten är i alla fall sjuukt bra, men tänker inte avslöja vilken den är, för då blir det förstört tills vi uppträder tycker jag.. Vet ju att pappa läser och han ska väl förhoppningsvis dit, så ska väl brudarna komma och kika också hoppas jag! :) Så det får bli en surprise! ;)

Men nu är det tandborstningstime och läggdags! SÅ PUSS & GOD NATT

MIN STORA VÅRSTÄDNING ÄR IGÅNG

Shuluu! För tillfället är jag på riktigt toppen humör! Emelie åkte hem för en stund sedan och mamma har kommit hem från jobbet. Just nu sitter jag och funderar lite kring klädsel till klassfesten på fredag. Det blir ju maskerad och jag vet precis vad jag ska vara, nu gäller det bara att hitta kläder! ;) Var in på "Lekia" efter skolan och köpte mig lite spray hårfärg så jag kan bli svarthårig, haha kommer nog bli snyggt! ;) Har nog i alla fall listat ut vad det blir för skor, ett par svarta boots, grymt tror jag att det bli när jag är klar, eller jag hoppas på det!

MEN NU ska jag ta tag i mitt rum! Börjar med en ordentlig städning, sedan drar jag ut alla möbler och möblerar om som jag vill ha det efter att vi fixat om alla väggar. Och om jag hinner tar jag mig en promenad/springtur efteråt eller också tar jag ett ryck i garderoben och rensar och städar den lite också. Vi får helt enkelt se hur långt jag hinner! Hoppas ni får en härlig kväll! :*

09:00

Godmorgon! Jag har varit vaken i en halvtimme nu, känns rätt skönt att gå upp i tid trots att jag har sovmorgon till klockan tolv. Inatt blev jag verkligen hur allergisk som helst, var knappt att jag kunde andas ett tag så jag var tvungen att byta rum till ett som katterna sällan vistas i. Usch, det var verkligen läskigt!

Just nu sitter jag i vardagsrummet och kikar på Vakna med The Voice, jag tycker att det kan vara rätt intressant ibland faktiskt, kul också! ;)

Men nu ska jag lämna datorn i fred och börja göra mig iordning lite. Sedan blir det cykeln till skolan idag, fyfan vad gött! :D

feels like im loosing it

Just for tillfallet har det hant nagot konstigt med datorn sa jag kan inte skriva de tre sista bokstaverna i alfabetet, ja ni vet [ ' ; . Haha, ja som ni ser! Inte kan jag gora olika tecken heller, sa jag blir rattsa irriterad. Men pa nagot satt ar det lite roande ocksa, haha... Sen har jag blivit jatte allergisk i ogonen, igen... Imorse nar jag vaknade var det katastorf och nu har jag hamnat i samma situation igen. SUCKS! Antar att det enda jag kan gora nu ar att peppa tills fredag och klassferren vi ska ha. Alskade SPettan, det kommer bli grymt! Sarskilt med maskerad, looovely!!

Nu ska jag kika TV och slanga ner nagot gottigott i magen, far se vad jag hittar pa.
Jaja, mumsmums pa er!

@ home

Hey lovers! Nu är jag äntligen hemma! Eller jag kom väl hem vid halv åtta ungefär, men jaja. När jag säger äntligen syftar jag på dagens långa tågresa, men det har gått fint och det fanns nån läckerbit mitt emot man kunde glutta lite på, höhö. Trevligt nog gluttade grabben tillbaka, det var fan i mig inte helt fel om man hade vetat vad han hette ;) Haha, men tyvärr Jullan det vet du inte. Nejnej, det var väl antagligen en sån där engångsgrej, men snygg som fasiken var han i alla fall. Konsigt nog känns det som vi setts förut, hmm? ;) Du är välkommen in i min värld om du vill i alla fall pöjken! Haha..... 

Ja hur som helst, jag har haft en toppen"helg" i Göteborg. Det känns lite trist att åka hem, så självklart fälldes någon tår vid farvälet, men samtidigt får jag komma hem till Pappa, hunden och vännerna, skönt! Som jag saknat er alla! <3 
Nu ska jag försöka lägga beslag på mammas nya dator för ett ögonblick och ladda upp lite bilder här i bloggen, tror dock inte att jag kommer lyckas! Men i så fall får ni stå ut ett tag till! PUSS SÅ LÄNGE! :*

Utflykter i finafina Götet.

Familjen Nordman minus Pernilla. Här är vi på utflykt i Botaniska Trädgården, hur fint som helst!



Hejhej! Jag har fullt upp med joggingturer, shopping, umgänge, sol och vårväder här i Göteborg så det har inte blivit så mycket bloggande... Men ni kan hitta fler bilder från gårdagen på syrrans blogg: http://barabarfotabarn.blogg.se/. Jag antar att de kommer upp några på min blogg också, men det tar nog ett tag, så kika in syrrans vettja! :)

Nu ska jag hjälpa Jossan med håret för att hon ska ut och shake'a ass och dricka öl med några vänner. Senare blir det lite bakad potatis med olika tillbehör, ska bli såå gött! Efter middagen väntar Körslaget och kanske en liten promenad i nya skorna jag inskaffat idag. Två par blev det, och mamma pröjsade, så jag är GLAD! Det blev dock inte vita converse som jag hade tänkt, dom verkar vara slut ööööverallt! Men jag får väl tag på dem senare, hoppas jag! Annars är det väl en ny skinnjacka i kort modell och en bikini som jag letar efter. Men det får väl bli senare det med. Hittade en söt grön/rosa bikini på hennes och mau idag, får se om jag köper mig en sådan innan vi åker hem imorgon, mamma och jag. Hur som helst har vi i alla fall haft det superduperbra här nere. Det är lite blåsigt, men det gör oss ingenting! Vi har ju gött sällskap och fina omgivningar, så jag är jättenöjd med helgen som varit! Tack för det!!! <3

 

A little bit more from Gothenburg.

Hallå igen! Nu har vi precis ätit lite kvällsmat jag och mamma. Jossan och Karro skulle dra ut och träffa några kompisar på klubb "publik", tror jag att det var? Detgör iaf inte oss någonting, det kan så lätt bli att man går varann på nerverna annars här i lägeheten. Så än så länge har vi inte hunnit umgåtts så himla mycket. Jag och mamma tog ju en promenad tidigare under dagen, omkring halv sex och sen åkte vi till fotbollsplanerna och kollade på Karros en match, tyvärr förlorade dom. Under deras uppvärmning traskade jag och mamma runt kring stora Ullevi stadion och även Gamla Ullevi, åh det är bra fint här i Göteborg alltså! Jag ska nog slå mig ner här några år i framtiden tror jag, det är så fint och det finns bra många trevliga människor här också. Dessutom är det ju underbart med spårvagnar!

Så än så länge måste jag faktiskt säga att jag har klarat mig mycket bra. Jag och mamma hittar runt själva, för det mesta är det nog faktiskt jag som styr vägen också, tänk så duktig jag är! Och dessutom har vi ju varit riktigt duktiga som har traskat runt sååå himla länge och såå mycket! Nyttigt! Tummen upp för oss!

Imorgon väntar ett besök på Botaniska Trädgården och förmodligen en shoppingrunda. Det visar sig helt enkelt vad vi hittar på, vi har massor av tid att ta död på! Men nu ska jag sla mig ner bredvid mamma i soffan och kolla på "Mamma Mia!". Haha jaa, självklart "Mamma Mia!", det är ju mammas favvo! :)

GBG

Hej! Jag och mamma har nu befunnit oss i Göteborg i hela 4 timmar! Vädret är lite halvtråkigt, det småregnar lite och himlen är grå. Men det är inget som stoppar oss. Vi ska nämligen snart ge oss ut på en springtur här i Kaverös, Göteborg. Vi väntar bara på att Karro ska komma hem och göra oss, samt Jossan sällskap.

Resan har gått finfint och vi var framme preciiiis 13:17, som vi skulle! Riktigt bra kört då lär jag säga! ;) Under tiden att vi väntade på att Jossan skulle sluta för dagen har vi gått runt och kollat i butiker, hittills har endast mamma handlat. Men hon skulle nog bidra mig lite till något plagg tror jag, så det tackar jag för! Fattiga lilla jag i stora Göteborg fullt av frestande plagg, skor och väskor, hur ska jag kunna överleva tills på söndag?! Jag förstår inte riktigt vad jag gett mig in i tror jag... 

Hur som helst, det är verkligen fullt av snygga grejer här i butikerna, jag har redan hittat en uursnygg bikinitopp som jag antagligen kommer köpa. Behöver ju en ny till i sommar och framför allt till Grekland, det vore ju perfekt att köpa en nu innan så det är klart på den fronten i alla fall. Sen ska jag leta efter massor av sommarklänningar/kjolar, hattar, brillor, skor och shorts. Rejäl sommarshopping är det alltså jag ska försöka utföra här i veckan. Känns bra men samtidigt inte, vet inte om mina pengar räcker så långt. Men det visar sig väl! :)

NU; ombyte till springkläder, kramkalas med Karro och lyssa på skön musik.
PUSS&KRAM

21:21

Go kväll på er där ute! Nu har jag packat klart för en stund sedan och sitter för tillfället framför teven med efterlyst, det är så himla bra!! Jag ska precis ta och göra lite kvällskäk och sedan kryper jag till kojs. Mina fötter är totaldöda efter dagens springtur, uurk! Kan nog behövas lite sömn om jag ska orka gå långt resten av veckan!  
Tåget går 08:24 imorgon, härligt! Blir väl en update när jag är framme! Ha det gött! :*

Hejs!

Har ganska nyligen kommit hem från Linnéa och en toppen natt med brudarna, himlans vad vi har snackat! Man får då aldrig nog av det! Nu har tjejorna dragit till Borlänge för shopping, jag stannade hemma i alla fall och packar inför imorgon och resten av veckan, tog farväl med kramar av tjejerna, vi ses ju faktiskt inte förens skolan börjar igen!!!!
Anyhow, GÖTEBORG HERE I COME!

Oldie But Goldie!!!



Karolina den fina
Gammal och go, aj lav jo




Girlsnight in!

Hejhej! För tillfället ligger jag i Linnéas säng och myser med bästa brudarna. Emelie läser högt ur "SOLO" och vi skrattar, diskuterar, göra olika quiz's, snackar skit och har det bra som så många gånger förr! Jag älskar verkligen dom här brudarna, här kan man verkligen slappna av och vara sig själv! Ibland är vi bara så sjukt lika, love it!
När jag och Lisa trippade upp för trappan här hos Linnéa överraskade vi Emelie och Linnéa med en kladdis och ett tänt rosa ljus format till en 4 = fyra bästa vänner, för alltid! :)) Hihi gulligt, jag vet!! :D
Snart ska vi nog poppa lite popcorn och se på någon film, mysigt!
Hoppas alla har det bra där ute, på kryssningar, fester, myskvällar, i biosalonger, what ever! Nighty ;*

Härligt väder idag!

God morgon! Jag har varit vaken ett bra tag nu och för tillfället sitter jag med en öppen balkongdörr och lyssnar på fåglarna medan vinden drar in på mina bara ben, hur skönt som helst! Det känns verkligen underbart att solen tittar fram och jag tror att det kommer bli en riktigt bra dag.

Klockan halv två ska jag vara på Hud&Kroppsboden för att göra "Spa-face" tror nog att det ska bli riktigt skönt. Spabehandlingen fick jag i present av Emelie när jag fyllde år, så det ska bli spännande, tack igen darloo! Därefter blir det en sväng på stan med Emelie och det inkluderar självklart en fika på inget annat än Wiernan, bästabästa fiket i stan tycker jag! Sedan ska jag träffa Lisa och gå hem till hennes farmor och jobba lite med historian som vi ska börja med efter lovet, bra att vara förberedd! Och till kvällen blir det nog en övernattning med bästa tjejerna och imorgon blir det en shoppingdag i Borlänge, dock ska jag spara mina slantar till Göteborg, men jag följer nog med dit endå!

Men nu ska jag klä på mig och sedan slår jag mig ner på balkongen och läser, ciaoo!
   

Vem är det här?



Inte så svårt kanske? Länge sedan bilden togs i alla fall.
Satt och kikade gamla bilder på datorn och i en alla alla miljoner mappar dök den här upp.
Hur söt som helst, så jag var bara tvungen att lägga upp den! :)
Ser du inte vem det är så får du svar imorgon. PUSS OCH GOD NATT

a piece of my life, enjoy!

1. Jag har allergier, bla pollen, olika sortes gräs och pälsdjur. Har kommit på genom åren att jag inte alls är nötallergiker som vi fick höra av läkarna.
2. Jag har aldrig träffat min morfar, han dog när mamma var 11år. Jag har aldrig haft någon bra kontakt med mormor heller, pga att hon gick med i jehovas när morfar dog.... Hon har aldrig funnits här för mig eller min familj.
3. Jag kramar alltid en kudde när jag sover, för att jag hatar att sova ensam.
4. Jag är en riktig chokladälskare/förbrukare.
5. Ibland tror jag att det spökar i pappas hus = kusligt att vara hemma ensam. En gång blev jag och Linnéa så rädda att vi sprang ut på grusgången med stekpanna och kökskniv i högsta hugg. Vi tyckte att vi såg någon, haha! Konstigt nog så såg vi ju båda två att det stog någon i köket. ;s
6. Jag älskar våran hund enormt mycket, hon finns alltid där för en, tex om man behöver tröstas.
7. Mina föräldrar skilde sig när jag gick i tvåan. Ibland tänker jag på hur livet hade sett ut om de fortfarande varit dom två tillsammans.
8. Jag, Linnéa och Emelie har bott grannar hela livet och vi har kännt varandra sedan vi föddes. Inte konstigt att vi tänker och tycker så lika om allt. Världens bästa är dom! 
9. Jag är riktigt dålig på att komma ihåg vilken artist som sjunger vilken låt eller vad det är för låt man snackar om ifall jag bara hör namnet. Oftast måste någon sjunga låten för mig för att jag ska veta vilken låt dom menar. Helt seriöst, jag ska träna på att minnas sånt där..!
10. Anledningen till att jag bloggar är för att det är kul och skönt att skriva av sig.
11. Jag är glad åt att ha alla mina systrar, dom får mig alltid på bra tankar då världen är grå. Jag tror inte att man kan hitta någon med starkare band än syskon emellan, det är ens syskon man kan dela allt jobbigt med. Mina systrar är bland det bästa som finns i min värld!
12. Jag älskar det norska språket. Det finns nog inget finare än så, alla låter så glada dessutom! "Kämpe bra!" 
13. Någon gång i livet ska jag ut på äventyr med mina bästa vänner. Vi har bla tänkt att segla en vecka på "yacht week" i kroatien, grekland eller ibiza och ta en roadtrip i Amerika. Jag och Emelie ska nog även bo tillsammans något år i Amerika, det skulle vara såå häftigt!
14. Jag älskar att sjunga och håller på att lära mig spela både gitarr och keyboard, det är så himla kul och jag blir glad av det.
15. Jag bryr mig mycket i vad andra tycker och tänker även fast jag vet att man inte borde.
16. Jag blir sjukt blyg när jag gillar någon. Önskar att jag inte var sådan...
17. Jag vill verkligen inte svara i telefonen när jag inte vet vem som ringer, oftast låter jag bli.
18. Något jag alltid blir riktigt irriterad på är när folk i min omgivning klagar på sitt utseende trots att de vet att de är fina och trots att de vet att jag inte gillar det (no offense). Alla är ju unika precis så som de är skapta. Nu säger jag inte att jag aldrig klagar, självklart gör jag det, men jag försöker att inte göra det inför andra.
19. Jag tycker inte om när folk _bara_ "tofflar", jag vill inte mista någon pga att de är tillsammans med någon jag inte känner.
20. Något annat jag inte tycker om är när folk säger saker om mig eller mina nära som inte alls är sanna. De som inget vet ska inget säga och de som inte känner oss ska inte heller hitta på saker om oss. De som vill ha en riktig bild av oss får helt enkelt ta och lära känna oss! 

Don't mess with my man

Det har varit en grymt skön morgon. Jag sov ut riktigt ordentliget och hade sedan tänkt ta en promenad men jag hejdade mig när jag såg vädret utanför fönstret, det får bli en lite senare med mamma istället. Snart ska vi laga lunch, spagetti och köttfärssås, vilken kanonmat! Haha. Efter maten ska jag städa klart på mitt rum och slänga lite kläder i tvätten så jag kan börja packa lite till Göteborg, härligthärligt!! :D

Haha, gamla goa bilder; Karro och Jag.


dansa dansa, rör på hela kroppen
dansa dansa, du och jag é toppen

söndag, fjärde april

Ååh... Fyfan vad seg jag har varit i dag. Men det hör väl till att man ska vara seg på söndagar. Ni vet? Eller är jag den enda som brukar kalla det att gå "söndagsklädd"? Det är så skönt ibland!
Jag sov väl tills halv tolv eller något och sen har jag kollat på "min stora feta grektiska semester" och "benjamin buttons otroliga liv", den sist nämnda var riktigt bra tycker jag! För det första är det väl aldrig fel att sitta och sukta efter Brad Pitt ;) Och för det andra var den hur sorglig och fin som helst, ååh så himla gullig! Efter filmen tog jag och Pernilla en promenad med Tanja och när vi kom in igen var det Leksand på TV, och det kan man ju bara inte missa! Och fyyy vad spännande det var, och fyyy vad härligt att Leksand vann! ;D

Snart ska väl jag och Pernilla åka upp på Svedjan och tillbringa kvällen där, jag vet dock inte vad vi ska hitta på. Men jag antar att det blir fler filmer och mer mys. Jag orkar ju ändå inte göra så mycket med min huvudvärk och mensvärk. Jag som klarat mig från magvärken i evigheter, men nu är den tydligen tillbaka igen, that's just great.... Hur som haver, får väl ta mig till ica och köpa choklad innan vi drar till Svedjan då, fattar inte att man kan få sånt sug ibland..

LATER!

Bye Bye Grodan

Nu är Grodan såld! Jag kommer nog sakna den liiite. Så nej, jag skämtade faktiskt inte om att vi har ny bil, och jag gillar den nya bilen skarpt måste jag säga! Den är så fin och har dessutom fyra dörrar istället för två som Grodan hade. Men namn, det har den inte fått något än. Vi får väl fundera vidare på det. "TDC", vad kan man skapa för namn på det? Har ni något förslag? ;)

Nu ska jag och Pernilla kolla på film och sedan drar vi + pappa hem till Dessi och käkar grillat för första gången i år, GOTT GOTTI GOTT GOTT!

Dagens;

-CLASSMATES, Klippan är bokad den 16:e! Tack Anna som är så duktig! :)
Jag tycker absolut att vi ska slå till med en maskerad, men det får vi väl diskutera mera ;)


Det måste blivit något fel med gårdagens bilder, för dom går inte att ladda upp, men jaja!
Här har ni i alla fall dagens;






jag älskar rosetten på baksidan av kjolen, den syns inte så bra på bilderna dock, men i alla fall... 
och förresten så är det ingen kjol, utan ett linne, hah! ;)

nu blir det en promenad med hunden i vårsolen, härligt!

tredje april

För tillfället ekar Calle Kristiansson i min radio här på rummet och jag har precis gjort mig iordning för dagen. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på förutom att åka och handla med pappa, mycket nödvändigt måste jag säga!!! Jag får panik snart, haha! Ikväll blir det antagligen myskväll med brydarna, hemma hos vem vet jag inte än, men det visar sig. Jag ser då fram emot att träffa mina puddingar!

Det har inte funkat att ladda upp bilder på bloggen, så det är därför ni inte fått någon outfit från gårkvällen. Ska testa snart igen tänkte jag, och kanske får ni även dagens då också! Men jag kan inget lova! PUSS

Nattinatti



Hahahahahahahahahah! Och så pass trött som jag är så tycker jag att det här är hur kul som helst!!!
Trycker om och om igen, kan inte sluta skratta! HAHAHA, god natt...

Sunshine

Nu har jag kämpat mig ner från Svedjan till Prästgatan i duggregnet och i höga klackar, ösch. Men det var det iof värt, för nu väntar påskmiddag med goa människor! Kommer nog en update på min outfit senare! :)  TJING

Påskmiddag

Nu har Emelie åkt hem till sin syrra och jag sitter här och lyssnar lite på nya spotifylistan som jag och Emelie slängde ihop igårkväll. Den är så sjuukt bra, "Gräddigt", love it!! Snart ska jag dejta duschen och sen blir det fixfix för sedan drar jag hem till pappa på påskmiddag med honom, Pernilla och förmodligen Dessi också? :) Ska bli riktigt trevligt!

Och gårdagen blev riktigt bra också. Skönt att ha påsklov, drar till Göteborg om en vecka, härligt! Dock hade jag nog stått ut i skolan ett tag till så det blivit lite närmare till sommarlovet sen, men what ever. Jag får väl se till att leva ordentligt på lovet nu så jag pallar en längre skoltid efteråt istället. Det kommer bli en hel del massa mys med både familj och vänner. Drar till Götet på torsdag nästa vecka och stannar där till söndagen. Så jag får göra det bästa av lovet innan jag drar. Det blir till exempel att gå på face-spa som jag fick i födelsedagspresent av Emelie och på onsdag blir det förmodligen en shoppingdag i Borlänge med alla brudar! Fast jag ska nog hålla i mina slantar tills Göteborg, men en heldag med brudarna tackar jag inte nej till!!!

Och ni har väl inte missat att Linnéa börjat blogga igen? ;)
Välkommen tillbaka hjärtat!

Tillägnat; Mina brudar!

Haha, flickor vet ni vad jag just kom på! Idag är det ett, eller nej det måste fan i mig vara två år sedan!! Hur som helst, som jag och Linnéa drog förmodligen världens roligaste aprilskämt för resten av brudarna. Haha, kommer ni ihåg vad det var? ;) Jag minns ju i alla fall att Emelie och Lisa verkligen föll för det! HAHAHAHAA, "mamma och jhonny", inget ni glömmer i första taget vaa? ;)

PUSS

April April

Nå, hur har dagen sett ut? Har ni blivit lurade än? Eller har ni dragit något kul skämt själva kanske? ;)
Själv har jag inte åkt på ett enda skämt än, känns lite tråkigt. Men jag har lyckats lura pappa en gång åtminstone, har inte lagt så mycket energi på att luras idag, får väl göra mitt bästa ikväll helt enkelt! ;)

Hur som helst, vi har köpt en ny bil! :D Igårkväll efter kören drog mamma till Borlänge och fick med sig en ny bil hem, äntligen säger jag bara! Nu slipper man sitta i våran lilla groda till Toyota och skutta fram längs vägarna, skönt! Haha och nej, det här är faktiskt inget skämt! Eller, hmm? ;)

Om ungefär 45min kommer mamma och hämtar upp mig hos pappa så ska vi åka hem till henne och äta middag med Krister och Emelie. Ska bli riktigt trevligt! Emmicake blir kvar över natten också, så det blir väl bara till att mysagalet. Dock måste jag "påsk/vårstäda" mitt rum också, men det tror jag väl inte ska vara några problem. Aja, nu ska jag göra mig iordning lite och tänka ut något _mer_ aprilbus! ;)

Och Grattis Kusin Johan Som Fyller År Idag! :)

julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0