Första Advent

Jag har haft en fin första advent. Vaknade med Lisa vid min sida och sedan drog vi till biblioteket och fixade grottan till tävlingen, därfefter stack vi iväg på hockey och kikade på Hedemora - Säter, dock fick vi gå därifrån med en förlust :/ Men killarna var duktiga, bäst var nog faktiskt Olof som kämpade på som bara den! Vilken fighter! Efter hockeyn blev det mc donalds, eftersom vi inte ätit något på hela dagen och klockan var snart 16:00! Mätta och belåtna gick vi ut i kylan igen och tittade på modevisning, plus julskyltning. Hade riktigt trevligt faktiskt! :)

Nu är jag hemma hos mamma, lyssnar på julmusik och bara myser. Ska snart käka knaperstekta kantareller och smörgås, gott! Efter 'maten' ska jag färga mammis hår. Kommer bli så fint så! :)

God kväll!

LARS

Japp, då var det bara en vecka kvar. EN ynka liten vecka tills Lars Winnerbäck spelar i Gävle. och JAG ska dit, helt otroligt! Det kommer verkligen bli en grym helg, särskilt eftersom Lisa, Emelie och Sara är med, och vi stannar på vandrarhem över natten. Det kommer nog bli hur bra som helst!
Längtar Längtar! <3

winnerbäck!!

'Den vackraste stunden i livet var den när du kom...' lalala, kommer bli underbart!

Ge Mig!

Ååh, Lady Gaga är ju bara så sjukt snygg!
Kolla bara hur snyggt hår hon hade här, JAG VILL HA SÅ!!!

Tycker faktiskt att hennes hår här är snyggare än hur hon har nu, vad tycker ni? :)

LADY GAGA

hard work?

God morgon! eller nåt?

Sitter och väntar på att Lisa ska kliva in genom dörren vilken sekund som helst nu!
När hon kommer hit ska vi traska upp till Saras mammas salong och skylta i ett fönster där, blir nog kul kan jag tro! ;) Sedan ska jag och Lisa knalla till ICA och köpa sallad, sedan blir det innebandy! :)

pusss

Fantomen och co.

Japp, här har ni då resultatet av vårat julbak till pepparkakshustävlingen. Jag tippar nog faktiskt på att vårat blir det häftigate av alla bidrag som kommer in. Haha, tycker ni inte att det är fint med en gråtande grotta? ;) Det var faktiskt meningen, så ni inte tror att vi var asalakassa på det där med sockret. Tycker faktiskt att vi var riktigt duktiga som lyckades få ihop det, och kolla bara på palmerna, dom är ju superläckra! Värsta djungeln lixom!

pepparkaksgrotta!!
På bilden ser ni f.v: Devil, Hero, Fantomen, Grottan och Guran! ;)

För er som har lust att se vårat- och de andra bidragen på bättre håll, så tipsar jag om att gå till biblioteket och kika/rösta! Nästa år hittar vi på något annat kul, och jag vet redan vad! ;)

Nu blir det sängen och en film, imorgon blir det julskyltning med Sara och Lisa, sedan innebandy! :)
puss och godnatt!

Pepparkaksbak

Nu har jag nyss stigit upp ur sängen, är riktigt trött idag. Kommer säkert inte hinna klart i sit, men jaja!
Efter skolan ska jag och några tjejor gå och handla, sedan traskar vi hem till Lisa och bakar pepparkakshus till tävlingen på biblioteket, hehe var ju faktiskt våran idé så..! ;) Om vårat hus blir som vi tänkt oss och hoppas på så kommer det nog bli en höjdare! Så håll utkik efter våran om ni går dit för att titta/rösta! :)

NU - kläder, hår och smink. Ciao!

25/11-09

Onsdag, och dagen har nästan sett lika ut som igår. Drog hem till Linnéa efter skolan för att plugga, engelska denna dag. Kom hem för 40min sen och nu har jag gjort mig redo för gymmet, packat väskan och bytt om lite dvs! Väntar bara på att pappa ska komma hem nu så drar vi till gymmet sen. Idag mår mina armar bättre också, så nu är jag verkligen taggad för att träna! Blir gymmet på idrotten imorgon också + några lektioner framöver, gött!

Men nu blir det en banan och ett glas mjölk = dagens frukost också. Haha, vet inte varför det tog sån lång tid för mig imorse, men jag hann iaf i tid! Tack vara att frukosten blev så enkel, fast tog med mig en extra banana i väskan så jag skulle stå mig tills lunchen (vilken tur att jag lärt mig tycka om bananer!) som var asgod! Kycklingwook med ris, mumma!

Men ja, käk och gym nu! :)

Gymmet !!

Var riktigt skönt med sovmorgon idag, började 12:05! Tänk vad härligt att hela vårterminen kommer se ut så på tisdagar, looovely! Efter skolan hängde jag med Linnéa hem och så har vi pluggat samhäll fram till nu, eller för en halvtimme sedan. Och så käkade vi cheesecake och glass, gött var det!

Men nu ska jag dra iväg till gymmet och pumpa lite med pappa. Haha! ;)
Vi ses!

Sovmorgon!!

Är det inte hur skönt som helst med sovmorgon? JO, iaf när man har en sådan här lång en.. Börjar inte förens 12:05 idag!!!! :D Och jag är helt klar nu, så hade väl tänkt att jag skulle ägna lite tid åt samhällen eller engelskan nu, får se hur det blir. Har iof företagsekonomiprov imorgon, så kanske ska ta och kolla igenom det lite också.
Så skönt att börja vid lunchtid för då kan man äta hemma så man slipper den äckliga skolmaten! Så till lunch idag blir det potatis, fläskytterfilé och kantarellsås! ;) Vet inte vad det serveras i skolan idag, men jag tippar på att min mat lär vara mycket godare iaf!!

Det blev gympa med Emelie igår, och gud så det värker i mina armar idag då! Ännu värre än igår. Usch, det gör så ont! Fast jag ska väl egentligen inte klaga, det är ju bara ett tecken på att mina muskler får träning. Hihi, topppen!! Det blir gymmet efter skolan också, gggreat!

Men nu ska jag plugga lite, puss!

jullis
så här ser jag ut idag, riktigt krullig i håret!;d

Ny vecka

Då var det måndag igen, ny vecka. Mamma är förkyld och hemma från jobbet och pappa har typ nyss blivit frisk. Känns som att de flesta är sjuka nu... Men jag har väl klarat mig ganska bra tycker jag. Var väl hemma någon dag från skolan, men det var ju inget allvarligt. :) 
I lördags blev det som sagt gymmet med pappa, och han körde med mig som bara den tycker jag! Känner fortfarande hur trötta mina armar är. "Här ska byggas muskler!" Haha, kan faktiskt inte ens sträcka ut armarna ordentligt för att jag har sån träningsvärk! Men det blir kanske lite bättre när jag går och gympar ikväll med Emelie. Så ja, nu är vi igång med schemat igen! Vi blev ju sjuka där båda två ett tag, hehe. Men nu är vi friska och krya vilket innebär nya tag! ;) 
Gymmet med pappa imorgon också! Puuuh, hur ska det här sluta!? 

;>
haha, lite kul är det faktiskt! ;)

Gym och Innebandy

Tjena! Ska just dra iväg till gymmet med pappa. Ska väl köra ett pass där sedan går jag upp på innebandyn på en gång. Matchen börjar 15:30, dra dit vettja!

Gym nu,  Ciao!

Hemköp

Vid någon tidpunkt igår var jag och Lisa helt ensamma på hemköpsparkeringen och plötsligt kommer det en kille och är påväg förbi oss, då säger jag till Lisa:
-Kom nu...
Och till min förvånad får jag höra från honom(!):
-Neeeeeeeeeee. (och jag bara kollade på Lisa som ett fån, haha)
Så började jag skratta som fan och säger tillbaka till killen:
-VA??? (jag fattar ju inget alls)
Då säger han undrande med en ton av tvekan i rösten:
-Eh, vilka är de?
-Ingen DU känner!?!?!?!? Sa jag då, som värsta dissen. Haha, och då började ju jag och Lisa såklart asgarva och var bara tvugna att smita efter bakom honom för att se vart han var påväg. Hm gissa vart vi hamnade? Jo, på mc donalds... HAHA! Aja, så vi gick in för att se närmare vem han var, och vi hade faktiskt ingen aning, då var det inte lika kul längre. Så vi bestämde oss för att skämta lite med honom när vi gick ut igen, dvs på en gång. Men vad vi gjorde tänker jag inte säga! ;) haha...

Detta kanske inte låter så himla kul, men joo! Det lovar jag att det var!!

Let's begin with the...

...party! Hehe japp, sitter nu och laddar upp inför kvällen med peppmusik. Ska dra till Angelica med några brudar och sedan vet jag inte vart vi kommer att hamna, men det visar sig! ;) Kvällen kommer nog helt klart att bli grym iaf, det känner jag på mig!!

Ska iaf börja göra mig i ordning snart. Mamma hämtar nämligen mig vid halv 19, så ska vi åka hem till henne och laga mat + käka med Krister och sedan vill jag ju dra till Angelica så fort som möjligt, så det är lika bra att göra sig klar innan tänkte jag! ;)

Imorgon blir det vasahallen vid klockan 14:30 för att kika på Innebandy, dock börjar inte matchen förens 15:30 enligt hemsidan, men jag ser gärna på uppvärmningen också. Lycka till Tjejer, hoppas att ni krossar Falun! ;))

skitkul.....
tror nog inte att man kan ha roligare än såhär! haha.......

Gooood morgon!

Nu har jag nyss vaknat och ska fixa mig lite inför skolan. Ingen aning om vad jag tar för kläder idag, känner inte för att bry mig så mycket idag faktiskt, så himla trött! Sitter justnu i pyjamas och lyssnar på julmusik, så mysigt!
Samma låtar  som går på repeat hela tiden också, haha! :) Jag vill verkligen ha jul nu! Men innan det blir det ju winnerbäck i gävle med tjejorna, lussebandy, advent, lucia, jullov och sen julafton! ;) Pirrpirr, jag älskar julen!

Igår var jag och pappa på ica och handlade och dom hade någon typ av "kunddag/kväll", hur trevligt som helst tycker jag att det var! Såg så gulligt ut när alla hade stora sombrerohattar(?) och ponchos, och man fick provsmaka så goda grejer också! Älskade verkligen "Jockes Tacogratäng", så självklart tog jag receptet. Nu vet jag iaf vad som serveras ikväll! ;) Men nu lär jag skynda mig lite, Linnéa kommer hit tjugo över, och du ska jag vara klar!
puss !!

Onsdaaaag

Onsdag, gud så fort tiden går! Känns som att det nyss var fredag och snart är vi där igen!!
Men jaja, fredag är ju lika med helg, så det är väl bara bra egentligen! Har blivit så himla skoltrött nu bara, är så mycket den här veckan och det tar inte slut där, mer kommer nästa vecka. Och som jag har förstått det har jag historiaprov nästa vecka om upplysningstiden, och vi har hittills haft en lektion! Vad tror Anna om oss egetnligen, att allt fastnar efter att man läst det en gång? huh? Nej usch, hon går alldeles för fort fram tycker jag! Och jag är nog inte ensam heller...
Hur som helst hade vi ju gramatikprov i engelska förra veckan, och det gick tydligen asbra för mig! Haha, inte för att skryta men glad blir man väl ändå när man är den enda i klassen med mvg på ett prov..? Heh skrytjullan.. ;p

Jaja, nu måste jag rycka upp mig och ta tag i svenskan, engelskan, samhällskunskapen x2 och spanskan x2.. Usch, bara att kämpa på..!

Med Lisabaaaajb!

Tjen snyggben! (haha, så sjukt kul för oss som fattar...)

Blev tydligen inte som jag sa tidigare. Jag ska nämligen dra ut en sväng med Lisa nu, så jag blir alltså inte hemma hela kvällen som jag sa! Jag och Lisa ska ta oss en liten promenad och se vad som händer en lördagskväll som denna, blir spännande! Alltid hittar man väl på någonting som lockar, eller? ;) 
Har iaf dragit på mig lite varmare kläder nu ifall det är kallt ute, och snart ska jag gå och möta Lisa så ska vi ha en t0pp3nkv4ll! hihi

Tjingtjong!!

Jorden går inte under 2012 !!

Ååh, vilken lättande suck jag gav ifrån mig när jag läste detta!
Tack Lisa för att du skickade mig det här!<3

" – Min kalender slutar den 31 december 2009. Det tolkar jag inte som att världen går under den dagen, säger David Morrison." Så jävla härlig kommentar!

http://existenz.se/out.php?id=18512

Myspys!

Ååh, att en sådan liten gosunge kan göra en på så bra humör! Allt hon gör får verkligen en att leé. Hon är så himla söt!

Idag har vi bara myst hela dagen och kollat på hennes favoritfilm: Bee movie! Hon kan inte ens släppa taget om filmfodralet, haha, sötunge! Och hon dregglar en hel del också och ska minsann ha allt i sin lilla mun. Fingrar, snören från tröjor, nappar, nallar. Ja, allt! Man får se till att hålla undan alla småsaker som kan vara farliga för lille Wilmis. =)

Snart ska vi iaf traska ner på stan i pissvädret och köpa lite godis till kvällen, gött!
Sedan blir man väl bara hemma hela kvällen, klart man tar chansen att mysa med 'syrran + systerdotter' när de väl är hem och hälsar på! Gosegrisar är vi väl allihopa! ;)

Men nu ska jag fixa till mig lite till promenaden ner på stan, Ciaoo!;*

Tjaa!

Tjaa! Nu sitter jag här lite finklädd och ska strax äta. Inväntar bara Mikael som snart är här. =)
Ikväll ska vi fira syrran som fyller år, Grattis Jossan!<3
Så det blir nog en helmysig kväll! God mat, trevligt umgänge!

Och på tal om 'umgänge' så är min lilla systerdotter Wilma här, hon är snart 8månader!
Gud så fort tiden går!




SÖTNOS

Fart på benen!

Kan faktiskt säga att jag börjar känna mig lite åt en hurtbulles håll nu, har tränat flera dagar i rad nu och det känns super! Inget jag tänker sluta med i första taget iaf. ;) Kom precis in från en långpromme med Emme, alltid lika trevligt. Haha, fyfan vad vi kan snacka alltså! ;)

Nu ska jag iaf flyga in i duschen och sedan ska jag bara mysa resten av kvällen eftersom jag har all läxa och annat avklarat också. Så det så! ;)
Tjing!

Lördagkväll

Ojoj, gårdagens discogympa var verkligen rolig och jättejobbig! idag har jag träningsvärk i hela kroppen kan jag säga!

För en stund sedan kom jag hem från innebandymatchen, damerna spelade. Men tyvärr förlorade dom mot falun med typ 11-1 tror jag. hehe.

nu ska jag iaf kila ner för trappan och käka middag med pappa och dessi, blir nog både gott och trevligt! senare ska jag träffa linnéa och ha myskväll, var så länge sen nu!
hörs, puss! :)

Jag ser det snöar...!

Ååh, jag blir alltid så glad när det snöar! Det började ju lite smått igår, men nu tycker jag att det snöar på riktigt bra! Det börjar ju till och med stanna kvar på marken nu! :) Så himla, himla mysigt! Allting blir vitt och glittrar, blir ju nästan magiskt!
Och med tanke på snön känns det som att julen snart är här, och det gillar jag verkligen.
Har just smakat mig årets första julmust också, känns så himla bra! Har även listat ut lite julklappsalternativ när det kommer till sådan shopping, så det känns som att jag ligger bra till just nu. :)

Men nu ska jag ta en promenad med Tanjis och sedan blir det pluggande för min del.
Pappa var snäll och köpte sallad från ica till mig också. Och jag bara fullkomligt älskar det! MUMS! Tycker inte ni också om ICA's nya charkdisk där man kan välja själv vad för ingredienser man vill ha i sin sallad? Så himla bra tycker jag! Alltid lika gott också!
Men jaja, hundprommis nu, puss.

Lite hemmamys

Ikväll ska jag och mamma ha lite hemmamys som jag kallar det.
Vi ska äta något enkelt men gott och sedan ska vi lyssna på mysig musik, fixa naglarna lite och så hon ska hjälpa mig att plugga lite. Precis vad jag behöver inför provet på fredag nämligen! Då har jag prov i Historia om Gustav Vasa's tid, lär bli mycket intressant!

Idag har jag ärligt talat inte tränat något, eller jo. En liten promenad till ICA och hem blev det iof, men det räknas inte om man tänker på att jag och Lisa köpte godis för att orka plugga! Haha, och jag som snackade om ett nytt liv... :-( Men jag har faktiskt tagit mig i kragen och pluggat sedan jag kom hem efter skolan, så vi säger att det blev utjämnat, hjärngymnastik är väl också viktigt? ;-)

Imorgon ska jag iaf ta mig en promenad, vare sig Emelie är frisk eller inte! Det sägs väl att man orkar och tänker bättre när man fått sig lite frisk luft? Så det ska jag satsa på imorgon och på fredag ska vi testa på Discogympa, Emelie och jag! Spännande! :-)

Men nu kallar käk, naglar och plugg. Vi hörs!!

I skolan..

Sitter i skolan just nu och har företagsekonomi. Helt okej kul faktiskt, börjar bli lite svårt nu när vi kommit in på nya tal och nya räknesätt, men jag och lisa ska nog kunna få koll på det här. Emelie är sjuk idag också, krya på dig lille träningspolarn!<3

Men nu ska jag och Lisen fisen fortsätta jobba, eller nej. Lisas dator pajade just. Haha, illa! Får se hur vi löser detta problemet nu först.. Sen ska vi räkna! ...eller?! ;)

Inget stoppar oss nu!?

Hallå! Jag har visst inte uppdaterat sedan jag åkte till Göteborg. Vårat Internet hemma hos mamma har strulat lite, men nu är jag igång igen! Och på tal om igång så har jag och Emelie startat ett nytt liv från och med idag!Vi ska träna gärnet fram tills jul, vi har visst insett hur värdefullt livet är så nu ska vi göra det bästa av saken!

Jag kommer att lägga ner innebandyn, får nöja mig med att kolla på. Mitt knä mår verkligen inte bra av innebandyn, så det är därför det läggs ner från min sida. Istället ska jag träna tillsammans med Emelie på Träningsvärk här i Hedemora. Dom har så himla bra pass tycker jag, och det är så roligt samtidigt! Man får ju faktiskt så sjuuukt bra tärning av gympa!! Allt från kondition, styrka, smidighet, koordination! Så jävla bra! Nu ska vi köra någon aktivitet varje dag, men ikväll gick mitt knäskydd sönder, så mamma lämnar in det på lagning imorgon. Jag och Emelie ska ta oss en powerwalk istället! För jaa, nu ni ska ni få se vilka puddingar vi ska vara till jul/nyår! Haha ;-) Hoppas vi klarar av det nu bara och att det kommer bli en vana. För jag har verkligen insett hur viktig hälsan är, vi alla får lära oss att tänka på vad vi stoppar i oss och hur mycket vi rör på oss! Dock handlar nog det mesta om inställning, och som ni ser är ju den på topp! Vi har rejält med motiveringar för att vi ska kunna klara av det här nu tycker jag! Så nu jävlar! ;-)

Så var det dags att sova nudå, sovmorgon imorgon. Men mamma kör mig till pappa så jag får fixa mig där och så kan jag lämna av träningskläder tills efter skolan hos honom, för som sagt - powerwalk med Emme. GREAT!

Men nu - NattiNatti! =)

julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0