NEW YEARS EVE

Då var det snart dags att fira in det nya året. Det gör jag tillsammans med Anna och Linnéa och kanske några av grabbarna grus. Kvällen börjar med middag på Akropolis med tjejerna + Linnéas syster och hennes kompisar. Och sedan känns resten av kvällen ganska oplanerad, som alltid när det gäller nyår. ;)

Det kommer bli en riktigt trevlig kväll det känner jag på mig. Dessutom avslutar jag året hur lycklig som helst, tro mig! :)

Bilder från tidigare år:







GOTT NYTT ÅR!

can't hide it at all

Glömde ju helt bort att säga GOD JUL!

Jag har ju haft fullt upp med mys både på hemma- och bortaplan. Men min jul har iaf varit görmysig, och självklart hoppas jag att eran jul varit det också. :)

Gårkvällen bjöd på bio med sötgrabben, "The girl with the dragon tattoo", vilken var helt okej. Mysigt om inte annat! Sedan har jag vandrat runt i Långshyttan och myst hela dagen idag, och snart kommer pojken hem till mig efter sin träning också. Så som sagt, jag njuter av livet :*

Njuter av jullov, middagar, söta vänner, släktbesök, mys med fin grabb, jobb på skobutiken, samt sena och mysiga kvällar med familjen. Jag njuter av livet helt enkelt! :)

mysdag

Så var det jullov.. Och Julia har fjärilar i magen. :)

Fin kväll

Klockan är tjugo i fyra och jag har fortfarande inte gått och lagt mig. Kom hem från en fin utekväll nyligen och har precis slängt i mig pasta med pesto.. Och gott var det!

Kan lova er att jag somnar så fort jag lägger huvudet på kudden, vilket blir nu, när som helst... Tänkte bara tacka Sofia och Jessica för deras fest först, och jag hoppas att ni haft en bra kväll tjejer! Det var då jag haft!:) puss och godnatt!

Och alla dessa projekt...

Känns bra att vakna av att mamma i princip river hela köket när hon ska byta kakel och då inse att det är omöjligt att somna om.. Eftersom jag är så trött, och eftersom det är så varmt under täcket försöker jag envisas med att ligga kvar. Men vem försöker jag lura egentligen? Jag kommer aldrig lyckas somna om.. Så det är väl lika bra att gå upp och se hur vårt stackars kök mår i denna stund. Säger väl som Sune "Puuh, vad jobbigt det här är asså, puuuh!"

These are the good days

Fredag, underbara fredag (okej, lördag i skrivande stund egentligen).. Dagen har hur som helst varit toppen!

Började med skola som vanligt, och därefter mys på wienarn innan jag och Lisa åkte till Västerås för att jobba på länsdansen, vilket var grymt kul ikväll. Har dansat loss med alla goa personer, smygkikat på Mats från en annan del av Köping, kramats sönder och ätit megagod räksmörgås! Inget fel på denna dag/kväll någonstans och imorgon väntar dessutom innebandy och lite fest för Sofia och Jessica. Och förresten var min gårdag super också! Lovar er att jag somnar med ett rejält leende på läpparna nu.. :)

Ungefär såhär glad känner jag mig just nu!

Liten julafton

Efter skolan idag gick jag till jobbet och fikade med de underbara kollegor och den underbara chefen jag har. Otroligt mysigt och gudomligt gott! Stina kan det där med att baka hon! Fick dessutom en fiinfin julklapp av chefen, så det tackar jag för! :) vilka underbara människor det finns!

Nu är det hög tid att krypa ner i sängen och slumra lite. Imorgon väntar nämligen muntlig presentation med heja inför våra kära lärare, spännande!

dreamer

like i'm indestructible

Igår, söndag, hade vi storstädning hemma på lingonstigen. Känns så otroligt skönt med ett fläckfritt rum med tanke på hur det brukar se ut inne hos mig annars, katastrof.. Så jag är ruskigt nöjd med min insats nu! Garderoben är fin, hyllorna är rensade och alla kläder som vanligtvis täcker mitt golv är på sin rätta plats, i tvättkorgen för en gångs skull! Dessutom passade jag på att sätta upp massa bilder på väggarna, vilket blev priiima! Blir glad varje gång jag kliver innanför min lilla dörr nu. Att mötas av dessa bilder alltså, åååh! Alla bildminnen sprider ett glädjerus varje gång, förstår inte varför jag inte tagit tag i det tidigare..

Nu väntar massa plugg i sängen, men jag deppar inte för det! :)

Lussebandy

Boda är vår Gud! (klapp klapp) Priiiisa Boda! (klapp klapp klapp). Världens bästa kväll, världens bästa gäng + hejarklack. Bodas Änglar gjorde en bra insats och bjöd på massor med spänning, vilket var grymt kul för mig, karra och lisa som körde sång och tutande på läktaren! Mycket skratt, fnatt och fnitter. Enormt bra kväll med ett ännu mer enormt bra slut! Kunde verkligen inte bli bättre. Vet att jag kommer sova gott inatt! :))

Living life

Njuter av att terminen snart är över, trots att det är en hel del arbeten som ska in nu på slutet av höstterminen. Lever livet med brudarna, dansar gärnet, bygger pinatas på spanskan, går på julkonserter och fullkomligt älskar tillvaron. Imorgon blir det shopping med Lisa och sedan drar vi + fler och kikar lussebandyn i Avesta då många vi känner ska spela, bl.a. Linnea och Isabelle :) och på lördag väntar världens mest efterlängtade myskväll med tjejgänget hemma hos Sara! :) och sedan hockey på både lördag och söndag som grädden på moset, fy bubblan vilken bra helg jag har framför mig! ;)

Puss och god natt!

There's something about you .

happy happy day

Börjar det bli en dålig vana att jag enbart uppdaterar på lördagar? Hm, nått att tänka på kanske.
Nu ska jag iallafall ta min packning med både kläder, tandborste, alkohol och partyklädseln och knalla hem till Emelie som jag för övrigt ska bo hos i några dagar. Att vara hundvakt i en vecka är ju inte så tokigt när man får bruden för sig själv så länge! ;) haha

Förresten har jag en ledig helg, skönt. Så passar självklart på att ta en lunch på älskade wiernan!
loove life, ikväll kör vi! :)


julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0