Heja heja

Jag kämpar på med morgonpassen. Spinning, poweryoga&meditation samt långa promenader. Första veckan gick allt busenkelt, men det är nu jag måste vara duktig och fortsätta. Det tar emot att kliva upp om morgnarna. Men det är skönt att starta dagen med en rejäl aktivitet, det är det man får försöka fokusera på när det är varmt och skönt under täcket. Jag vill verkligen nå fram till resultat och känna att träningen är en del av min vardag. Men nu har jag återigen blivit förkyld, så det tog emot lite extra imorse. Men jag ska bannemig ut imorgon också! Det är bara att kämpa på! :))

Fredagskvällen

Igårkväll blev det mys med mamma. Vi åt tacos och myste framför teven. Och sen slog jag in min första julklapp för i år. Åååh, så härligt! :)

Ikväll befinner jag mig i långshyttan och i Robins varma famn. Underbart!! :)

Uppe med tuppen

Åhå åhå.. Världens mysigaste och skönaste morgonpromenad. Tackar mamma för sällskapet! :))

Keep on going

Ååh, känner mig helt slut i kroppen nu. Började dagen med ett spinningpass här hemma, svettigt!! Sen blev det frukost, skumbad, lunch och därefter kilade jag ner till Stureskolan och hade utedag med fritidsbaren, härligt! Det är så himla kul att vara ute med barnen och se dem springa runt, skratta och leka!:)

När jag slutade körde jag och mamma till Falun för att kika på en filmpremiär. Karro har medverkat i en kortfilm, så självklart var vi dit och kikade! :))

Nu ska jag strax krypa ner i sängen och låta kroppen få vila :) Nattinatti!

Kämpa påå

Den här veckan har jag (återigen) försökt börja med en ny livsstil. Har hittills promenerat långt och länge en gång om dagen, samt promenerat till och från jobbet. Känner verkligen att jag vill komma igång och röra mer på mig. Hittills har det fungerat riktigt bra, gäller bara att hålla i nu och fortsätta!

Det som är så skönt med att promenera på morgonen är att man håller sig pigg och vet med sig hela dagen att man har gjort något bra för sig själv. Vilket jag tycker är en härlig känsla! :)

Hemmakväll

Hade en skön hemmakväll igår. Behövdes efter en fartfylld dag på fritids kan jag säga!

Underbar helg

Åh, en så otroligt underbar helg! Den startade redan i torsdags då Robin kom hit och vi förberedde vår trip till Stockholm. Tåget gick vid 10-tiden på fredagen och sedan åkte vi hem lördag eftermiddag. Hotellet vi bodde på, Clarion Hotell Stockholm, var jättefint! Skulle absolut kunna tänka mig att bo där igen. Så otroligt fräscha rum, trevlig personal och såå god frukost! :-)
 
Under vår helg i Stockholm har vi vandrat lite på Drottning gatan, letat julklappar och ätit jättegod mat, ett flertal gånger. Vi har myst massor på rummet, druckigt champagne (haha), och sett oss omkring lite på Södermalm. Nästa gång vi åker iväg tror jag att vi blir borta längre, (var vi nu hamnar) så att vi hinner med lite mer. Men det har verkligen varit suuper! :)
 
När vi kom hem med tåget igårkväll var vi båda två jättetrötta. Så det var bara att ställa in de planer vi hade och ha en lugn hemmakväll istället. Vi åkte först ner till kyrkogården och tände ljus vid farmor och farfars, samt farbror Jonas grav. Det var så himla vackert på kyrkogården med alla ljus som brann i mörkret, det är verkligen något man borde se tycker jag. Att en sådan sorglig plats kan vara så vacker...
 
Därefter åkte vi ut till Långshyttan och hade huset för oss själva. Vi lagade en otroligt sen middag (hemgjorda hamburgare), vilket blev en succé! Åh så gott! Sedan kollade vi på film och spelade wii, vilket var riktigt kul! Så helgen har varit helt otrolig, trots att jag missade halloweenfesten med tjejerna och trots att Robin ställde in sina planer också. Men det var nog bäst så, så att vi fick varva ner efter Stockholmsstressen och folkträngseln och bara ha en helg för oss :-)
 
Puss på min älskade Robin<3
 
 

julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0