keep on working

Två prov väntar under morgondagen. Här gäller alltså allt som kan få Jullan så fokuserad som möjligt och få henne att lära sig allt så fort och så lätt som möjligt.. Det innebär att: Jullan har slagit sig ner i en nybäddad och dunderksön säng. Att hon: Sällskapas av en dator med grym musik, tända ljus med vaniljdoft, en rykande kopp med tee och maten blir serverad utan att Jullan behöver göra ett jota! Rätt najs ändå. Men justja, glömde nästan att hon ju satt här för att plugga.. Hon sällskapas naturligtvis av en naturkunskapsbok och en mattebok också. Och nedanför sängen ligger en stapel med andra böcker och arbeten och väntar. Kanske inte var lika najs längre trots allt.. Men kämpa på, tvåan är snart ett minne blått!!!!!!!!!

Känner mig smått rolig, eller nej, det gör jag inte.. Men här är en version av "ett minne blått". haha.....
Har för övrigt riktigt mysiga och fina sockor på mig!

hihi

Jag och Anna. Två glada tjejer idag...



haha, om ni bara visste... ;P

jobba jobba jobba

God morgon! Sitter för tillfället i Adminsitrationssalen och skriver artiklar och brev. Det går undan må jag säga! Så snart jag är klar kan jag pricka av tre saker från min "att göra lista-innan skolan är slut". Det är verkligen sjukt mycket att ta tag i och göra klart så egentligen har jag väl inte ens tid att sitta här. Menmen, var tvungen att ta en liten paus och vila hjärnan lite! ;)

Dock dags att fortsätta nu, så ciaoo!

en söndag, "precis" som alla andra söndagar.

En ruskigt trevlig kväll/natt igår. Helt otroligt vilka fina vänner jag har och vilka guldklimpar det finns här ute i "vida världen" (hedemora, långshyttan). Kanske berättar mer om kvällen någon annan gång. För nu kommer John och nattar mig. Tycker om John Blund lite extra mycket ikväll känner jag! Trött tjej med andra ord. Nattinatti!

jag följer med dig hem ikväll för jag vill inte vara själv

Idag vaknade Jullan av ett sms, småglad blev tösen. Hade gärna sovit längre efter gårkvällens tokigheter på munkbogatan. Men sömn eller inte, smset var trevligt! Sedan drog Jullan på sig morgonrocken, käkade frukost, drack sitt morgonkaffe och läste miljontals onödiga ord och meningar på miljontals olika bloggar. Typ.

Sedan har hon klätt på sig och storstädat sitt rum, eller okej, hon håller fortfarande på. Men hon är snart klar! Och då väntar lite packning av väska-->fix-->Annis hämtar Jullan-->ICA-->fotboll-->fix på nytt-->och sen är det all in som gäller! pussss

today i dont feel like doing anything

Dagen började med den här känslan... Klicka här.
Jullan vaknade på fel sida, insåg att hon försovit sig, hann inte duscha, hann nätt och jämnt käka frukost, lågt batteri på telefonen, tonvis av plugg, dåligt väder, dock mysiga kläder. OCH okej, lön på kontot. katshing!!(och hur stavas detta?)
MEN lyckades, tack vare mina fina vänner, vända på allt jobbigt och faktiskt få det till en bra dag.
Tack tack tack för att ni är så bra tjejer:*

that's a fact

Jag sa ju det! Anna ville träffa mig ikväll, hihi :) Så hon kommer snart in till stan så ska vi ta en power walk.
Imorgon väntar en dag i stockholm med klassen och några fler. Vi ska spendera dagen med egna aktiviteter, dvs shopping och fika för mig och tjejerna, såklart! ;) Och sedan till kvällen ska alla se en Romeo och Julia teater/musikal och därefter åka hem. Ska bli både kul, spännande och intressant!

Förresten troor jag att Måns Zelmerlöw ska vara med i musikalen (om det nu är just den Romeo och Julia vi ska se..), och det skadar ju inte det minsta! ;) Isåfall ska även Loa Falkman vara med, vilket jag tycker är rätt coolt, haha! Menmen, inte hoppas på för mycket nu!

it doesn't matter

Var tillbaka på plats i skolan idag, gick helt okej. Dagen bestod bland annat av ett nationellt prov, muntligt, i engelska. Jag och Emelie snackade nog i en hel timme, haha! Var kvar i skolan till tio över fem, slog nog alla rekord!!! Dock tog vi lite automat-dryck som belöning när vi var klara, innan vi kilade vidare för att sola på open sun och belöna oss ännu lite till! ;) Förresten kan man ju hoppas att det ger lite extra bonus på resultatet när vi snackade så länge! Faast, det kan man väl knappast räkna med...

Vi hade även prov i geografi: "klimat, väder och vegetation". Känns faktiskt som att båda proven gick ganska bra. Så nu kan jag bara hålla tummarna och hoppas på att magkänslan känner rätt!

Nu väntar både storstädning och plugg! King of pop, underbara Michael Jackson spelas högt i högtalarna just nu..
Men känner magen rätt här med så vill Anna hitta på något ikväll!? ;) Isåfall tackar Jullan inte nej! Rädda mig, rädda mig, rädda mig!!!

karolina den fina

Vilken lyx! Medan jag legat i soffan och sovit och vilat samt pluggat en del, har min fina storasyster passat upp på mig hela dagen. Hon har lagat lunch och efterrätt, fruktsallad med vanlijsås. Hon har fixat kaffe och apelsinchoklad som tilltugg till det, gott mellanmål med andra ord. Hon har hjälpt mig plugga lite grann och nu precis lagade hon världens godaste kvällsmål, italiensk bruschetta! Nom nom nom, helt otroligt vilken syster jag har! Tack för det! :*

sjukeer

Blev hemma från skolan idag igen. Så slut i kroppen och i huvudet, vet inte vad det är med mig. Sömnkoma? Haha, finns det ens något sådant...? Har för övrigt en riktigt snäll storasyster som gör både lunch och fruktsallad till mig idag. Snällt att hon tar hand om den trötta lilla sjuklingen. Puss på na'!


















a little barcelonaaa

washed by the water



Just tryin to make the world a little better
You know, shine a light

trötter

Blev alltså hemma från skolan idag. Kände att jag behövde sova och vila kroppen lite.. Feber igårkväll, men den är iaf borta nu vilket känns skönt. Ska fixa lite mat till magen snart och sen sova lite meer. Skööönt.

what's going on?

Nu ska det lyssnas på chillmusik och mysas lite extra eftersom att det är söndagkväll och skola imorgon. Myset får till en början bestå av svenskaplugg, liiiite städning och sedan blir det bubbelbad och någon film!

För övrigt känner jag mig glad och små-ler mest hela tiden, hihi.


bild från: we♥it

feel free feel joy feel good

Gårkvällen bestod av mys och trevligt umgänge på halvan. Hökartorgets musik satt bra i öronen och stämningen var fin. Mycket och dessutom en hel del trevligt folk. En helt okej kväll enligt mig! :) Hade även sovsällis av Annisen efteråt. Jag älskar skitsnack efter en utekväll. Haha!

Idag stod klockan på 8:00. Så det var bara att kämpa sig upp trots att man gärna legat kvar i sängen och slumrat några timmar till. Men jag, mamma, Karro, Emelie och Ia trängde in oss i mammas bil och begav oss till Stjärnsund för att genomföra vår köravslutning i Smedjan. Det blev en heldag som bestod av picknick i solen, möten av nya människor och såklart en massa, massa sång. Så det blev en riktigt mysig dag och avslutningskonserten kändes bra.

Nu är Jullan ruskigt trött och har ont i hela kroppen. Armar, ben, huvud, fötter, mage och vänsterknät, isch. Tror inte att mitt knä pallar att stå upp så länge, tärde verkligen på mig kan jag säga. Antar att jag behöver mer vila, annars blir jag väl en riktig "halta lotta", och det vill vi inte! uhuu :(

lundströms skor

Ska nu dra på mig tygskorna och halta ner på stan till jobbet. 10-13, ska bli kul!
Senare väntar nog lite plugg med Lisa och till kvällen ska vi lyssna på finmusik av Hökartorget på Halvan. Tror även att Annisen hänger med om hon hinner hem i tid efter sin "hästhopptävling" i Malung. Lycka till sötnos! :)

Dagens outfit också:

mot halvan

Sooo, kvällens outfit. Åtminstone en liten del. Ett väldans gammalt linne. Inte använt sedan sisådär 4år sedan. Daldansen 2007. Haha! Är det inte nice med lite reuse?



Nu ska jag ta tag i min resväska eftersom att jag inte orkat gjort det ännu. Bäst att göra det innan mamma blir väldigt väldigt sur på mig.. hihi, heja jullan!

riiiight now

Är i full gång med att välja kläder och fixa mig inför kvällen. Middag på en och en halv väntar med mina brudar! tipp topp :*

cumpleaños feliz

Spanien var grymt! Helt sjukt vilken resa det blev! Men "What happens in Barcelona, stays in Barcelona", åtminstone en del av vad som hände. För allt kan man ju inte avslöja? ;) Hade iaf några riktigt fina, roliga och äventyrliga dagar/kvällar. Bilder kommer antagligen lite senare när jag fått tag i dem.

Slänger även in ett grattis till världens bästa Lisa som fyller 18 idag! Kul att börja sitt vuxna liv i Barcelonas partyvimmel, hihi. Hoppas din dag har varit fin, trots en hel del resande. Imorgon blir det du, jag, tjejerna och halvan! ;)


- ett smakprov från emelies blogg.

Nu ska Jullan iaf krypa till kojs med kuddar under både huvud och knä, lyckades nämligen få det ur led på bussresan till flygt inatt. Så nödvändigt... Jullan ska även dela säng med sin saknade systeryster. Skitsnack är det som står på schemat! Loveee it!

like little butterflies deep inside

Sitter för tillfället och skriver packningslista inför Barcelonaresan. För på måndag drar vi iväg! Vad fort tiden har gått! Det känns som att det var igår jag skrev att det var två månader kvar, herregud.

Sitter även och lyssnar till lilla Wilma som sjunger. Lilla gulltjejen! :) Fostersyrran är nämligen här på besök med snorungen. hihi
Lite senare ikväll väntas myskväll med Anna och eventuellt Emelie också. Film och massa gottis, blir nog väldans bra det!

right here waiting

Väntar på att Eurovision ska börja. Ska kika med mamma, Karro och Mickis. Vi har laddat upp med både det ena och det andra, det är ju trots allt eurosvision och Sverige ska vara med. Dessutom är det fredag imorgon, vilket känns underbart! I helgen väntar nog både utgång, jobb och en hel del plugg. Tyyp som vanligt med andra ord. Men jaja, det blir nog trevligt! :) Och man kan ju hoppas att eurovision är värt att titta på nu!

"Hon verkar lite mesig. Jag får tuffa till henne lite"

HAHAHAHAHAHA. Jag dör!!!!

we're going to the big city

Dricker varm choklad, pluggar och ser på hockey. Liten halv-myskväll sådär. Men snart är det sovdags, för imorgon väntar Stockholm med klassen. UF-mässa, Skansen, shopping och säkert ett litet besök på Beckholmen med brudarna. Vi måste ju kika tillbaka på våran favoritbro! ;) hihi



Puss Natti!

gårdagens kalaas

Ingers underbara tårta! ååh, vill ha mer!!!!


Nina och hennes 40årskris. "Jag börjar bli gammal". Därför fick hon käpp, hatt, väska och scarf i present av Inger. haha.

Men även ett superfint halsband från märket "Lilla Lisa" :)


Mamma och Karro


Allt på plats! ;)


Gottigotti.....


Morbror Anders och mamma


Fikaaa


Inger och Nina


Världens mysigaste tomt..


Bryggmys



You can stretch right up and touch the sky

Hej alla glada?! Idag är Jullan på riktigt bra och glatt humör. För hennes gårdag var hur bra som helst!
En dag i Västerås med innebandydamerna och därefter avslutningsfest med ölspel, kubb och gott käk! Jullan hamnade även på Halvan en sväng med Anna och Emelie, trevligt var det! Och glad blev hon också! :)

Nu ska Jullan snart åka till Avesta på lite släktkalas. Vilket hon tycker ska bli enormt roligt! Småkussar och säkert massa god mat, nom nom! Packar dessutom med bikinin så hon kan sola lite på bryggan. Är det inte härligt att vi har vädret på våran sida idag igen! :* hihi

Slänger med en dagens också. Jullan bara älskar sin nya byxdress och hon bara älskar sin syrra i bakgrunden. hehe. puss!

ibf hedemora damer :*

Toppendag i Västerås med innebandylaget! Det behövdes kan jag säga.. Vi har spelat in en egen låt på skiva i riktig studio på Stremline. Det var göörkul! Vill absolut göra om detta! Vi har även solat lite och picknickat på klippor vid en sjö i sala, hur mysigt som helst! :)

Men nu laddar vi om för avslutningsfest!! ;)

Gonna let the rain pour.... You can stand under my umbrella

En satans jobbig kväll. Tur att jag har några fina vänner att luta mig mot och världens bästa syster på hemmaplan.<3

pickis

Eftersom att vädret inte var det bästa idag bestämde jag, Anna, Karolina och Lisa oss för att ha picknick inomhus i vardagsrummet istället. Mycket mysigt var det! Ballerina kladdkaka, finger kakor, hallumi ost och någon ny sorts ostkrokar inhandlades och avnjöts på filten och bland kuddarna. Säger bara som så, att picknick inomhus är underskattat!!

Wish you the top top top top of the morning ♪♫♪



baby can i change my mind?

Pluggeliplugg... Högen har minskat en aning efter idag iaf, känns skönt. Men det återstår fortfarande en del arbete...
Men nu får det nog räcka för idag. För nu ska jag käka tacos med lillfamiljen (den lilla del av familjen som befinner sig på hemmaplan, hedemora). Sedan blir det nog en powerwalk med Lisa, vilket känns välbehövligt. För jag är såå trött i både kropp och huvud efter idag. Och jag luktar klor. Bad på idrotten nämligen, men var rätt kul faktiskt (för en gångsskull). Haha

Men nu; visa mina matlagningsskills i köket för Karro och Viktor! ;)

step up

Har precis vaknat upp från en slummer i soffan framför Step Up 2. Så bra film, så braa! Älskar fan alla step up filmerna.. Grrrr! Tänk om man kunde dansa så.. Ohmy.
MEN nu tänkte jag bara borsta gaddarna och sen krypa till kojs och läsa lite. Sjukt trött tjej idag!
Puss och god natt.


Har du inte sett filmerna, så SE DEM!

you danced like it was the last time

En trött tjej, som har ont i lillknät. Jaa, precis. Lillknät. För när det gör ont får man tycka att något är litet. "Stackars lilla knät". Ni fattar grejen... Inge vidare att ta ut sig när man får ont av dans, dans och ännu mer dans.
Men det är sånt man ignorerar under träning för att man vill göra bra ifrån sig och för att det är såå kul.

Meeen, tji fick Jullan. Blir nog lite sömn på det här nu, det brukar ju kunna hjälpa... Inget bandage tack! Heja Juliet!

better than last time

Valborg. Var ska jag börja? Det måste vara den mest överskattade helgen någonsin. Och det är samma visa varje år. Men nu har vi lärt oss och igår blev det trots allt en ganska bra kväll. Det blev mycket folk i en och samma lägenhet, men det var trevligt och det hölls på fin nivå. Jag är nöjd. Och jag är glad!:)

Men visst. Jag är mindre nöjd med att jag ännu en gång lyckades hälla vätska över telefonen, och över att jag ännu en gång lyckades knappa in fel kod tre gånger. Hej puk-kod! Men det är redan fixat, mobilen är i gång. Ena stunden funkar den bra som vanligt, andra stunden funkar den inte alls. But hey, i guess all of us have our moments. Jag klagar inte :)

julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0