brudäventyr i huvudstaden

Biljetterna är bokade!!! Så imorgon åker jag med några fina brudar till Sveriges huvudstad och myser och shoppar. Vi är sex tjejer som blir borta två nätter och ska bo i en lägenhet tillsammas. Ni hör ju själva att det inte kan bli annat än amazing! ;)

Jag kan väl egentligen lika gärna börja packa redan nu så jag slipper stressa med det imorgon. Åååh, är så förväntansfull, pirrig och glad! Det kommer verkligen bli toppen! :D

monday morning

Ska kila ner till musikcentrum nu. Ska dansa järnet med Karolina och Sara. Skön start på ett skönt sportlov. Efterlängtat värre! Så idag är jag glad, puss på er!

Lundströms Skor

Tänkte bjuda på ett litet smakprov från renoveringen av skobutiken där jag jobbar. Allt är inte klart än, men på god väg och det ser riktigt bra och fräscht ut. På bilderna ser det dock lite tomt ut på skor, och anledningen till det beror ju just på renoveringen.
Jag kommer verkligen stormtrivas i den nya arbetsmiljön, särskilt med tanke på hur bra jag trivdes redan innan! Detta kommer verkligen bli toppen!! :)

Affärsdisken - här ska texten fyllas i med samma typ av metall som skohyllorna innehåller. Blir supersnyggt!


Nya fräscha bord.




Ny golvmatta, nya fåtöljer.


Blommorna från mig och min syster Josefin, som jobbat i butiken före mig.
(anledningen till att jag lägger upp bild på dem är för att visa henne vad jag köpte ;))


Eva bakom disken. Ljust och fräscht!


Avslutar med en bild på den underbara Lundströms-personalen. Eva, Monika och Stina. Världens goaste! <3
Fick tyvärr ingen bild på chefen eftersom han inte befann sig på plats. Men det kommer nog senare! ;)

Har precis varit ute med Lisa i mörkret en sväng. Följde henne nämligen en bit på vägen hem. Tur att vi bor så nära varandra! Vi har iallafall haft en koselig kveld framför teven. Bara myst i allmänhet och snackat skit som vanligt.

Imorgon väntar ett danspass från 12-15 med Karolina och Sara. Vi ska eventuellt göra oss en koreografi inför dansens dag, får se hur det går. Om det känns hopplöst med koreografin blir vi väl bara där och rör på oss lite. Skulle ju inte vara så dumt det heller faktiskt! Får helt enkelt se vad vi kommer fram till imorgon! :)

Nu ska jag iallafall krypa till kojs, känns som att kroppen behöver en hel del vila. Trots att jag powernapat i någon timme under dagen. Är verkligen helt slut. Förhoppningsvis känner jag mig piggare imorgon!
Puss Natti!

run away

Ligger och halvsover i soffan. Riktigt trött efter gårkvällens/nattens härligheter och äventyr. Blev rätt sent om man säger så. Men mer om det får ni inte veta nu! ;)

Eller joo, denna låten spelades både förra helgen och även denna. Både på förfest, fest och efterfest. Trumpetdansen dansades och folk skrattade rejält. "Grym" musik = grymma kvällar. Haha, jag säger då det.. ;)


Nu ska jag rycka upp mig och gå och möta Lisa som kommer hit och har myskväll med mig. Och senare mot kvällen blir det nog bokning av tågfärd till huvudstaden. Kommer bli greaters!
Pusssss

pump it up

Befinner mig hemma hos Emelie med henne och Lisa. Och när som helst trillar Anna, Karolina och Sofia innanför dörren också. Vet inte riktigt vad kvällen har att erbjuda än, men toppen kommer det iaf att bli! ;)
Nu ska vi köra igång. Hoppas ni får en fin kväll ni med! pusssss

awesomeness

Känner på mig att det kommer bli en bra dag! Vet ni varför?
1. Min feber är som bortblåst, dock är jag hostig fortfarande, men tar det som ett gott tecken iaf!
2. Min morgon började med ett lååångt, vaaarmt bubbelbad.
3. Och till frukost gjorde jag varm choklad, mysigt! Dessutom vibrerar högtalarna med skön musik.
4. Jag ska göra mig klar för en vända på stan nu, vilket alltid är kul!
5. Ska köpa blommor till nyöppningen på jobbet. Får se vad jag hittar på för några!
6. Ska kolla in nyöppningen och renoveringen på jobbet, har en känsla av att det kommer vara superfint.
7. Jag ska kika på herr-innebandy med några av mina tjejoor. Ska bli både kul och spännande.
8. Efter matchen - hem och ladda om för ferrre med tjejerna. (om jag inte blir sjukare!)
9. Ska dessutom skeda med Emelie och Lisa ikväll! <3

ALLTSÅ; TOPPENDAG/KVÄLL/NATT!

glad, gladare..

Har legat och svettats och frysit i sängen en lång stund idag. Har plågat mig själv med massa dåliga filmer, men okej, även några finfina serier. Men nu får det tammefan vara nog! Jag tänker inte bli sjuk!!! Därför har jag proppat i mig massor av juice, räkor, glass, choklad och kaffe. Jaaa, det kanske inte gör saken bättre, men knappast sämre heller! Right?! Febern är ju trots allt borta nu, så jag intalar mig själv att jag är frisk!

Förresten har jag blivit medbjuden på en liten tripp till Stockholm under lovet. Ska övernatta i någon lägenhet och shoppa och mysa järnet med några fina tjejer. Hoppas verkligen att det blir av!!! :) Tror att det kan behövas att komma bort lite från stan. Att få vara ensam med fina vänner i huvudstaden och bara shoppa och mysa, vad kan gå fel liksom?! :)

baby come take me away

Ungefär såhär ____________ känns det i mitt huvud just nu. Rätt tomt, typ som att det bara ekar och smärtar. haha. Jag kilade hem från skolan redan efter första lektionen. Mådde inte alls bra, bara allmänt hängig och trött. Till och med lärare Henrik påpekade att han såg på mig att det inte stod rätt till. Likadant var det på träningen igår. Både Tony och Maria påpekade att jag såg både hängig och ledsen ut. Svaret är ju det att så är fallet, men jag har faktiskt ganska svårt att sätta fingret på problemet som framhäver dess känslor. Dessutom har jag även dragit på mig en feber under dagen. Har bara legat i sängen och kollat på olika serier, Sons of Anarchy bla. Superbra var den! Och jaa, under sängliggandet har alltså en liten feber hittat fram. Så kvällen blir väldans lugn för min del. Jag som egentligen hade hoppats på utgång i Avesta, men icke! Det blir glass och Let's Dance tillsammans med mamsen istället.

Men jag känner mig förhoppningsvis bättre imorgon, så vi kan kila ut här i stan då istället. Har ju några pojkar att fira faktiskt! Förresten måste jag vara frisk nog för att orka kolla på innebandy imorgon, herrarna har viktig och spännande match. Så inte en chans att jag låter denna lilla feber skrämma mig!!!!!! NO WAY

i'm in the corner

Nu ska det svidas om till mjukiskläder och sen traskar jag ner till Vasahallen för träning. Eller träning och träning... Jag är så tung i huvudet och har plötsligt fått ont i halsen, så tänkte bara kila ner för att kika på och skjuta lite på mål. Måste ju iaf visa mitt intresse nu när jag inte tränat på två gånger.. Så det ska jag göra!

Sedan blir det bara att traska hem, duscha, kika BB och därefter är det nattinatti! 

I'm there too

Hittills har tre dagar passerat denna vecka. Trots det har jag fikat fyra gånger, dock bara kaffe för min del idag, och okej, mamma betalade igår. Men iaf, inte konstigt att pengarna försvinner ibland! haha..
Men kan säga att jag är glad att lägga pengar på fika/luncher, har ju så trevligt sällskap och alltid så roande samtal. Underbart på Wienan dessutom! 

Ikväll var det äääntligen körsång igen, som jag längtat och som jag saknat det! Så har fått mig mycket skratt idag. Såklart massor under fikorna och även under kören ikäll. Mysig lokal dessutom, var nämligen inte på det vanliga stället.

Men nu väntar sängen och BigBroe!

this land

Nuuu ger jag upp. Har försökt leta runt på internet för att lyckas plugga till provet imorgon, eftersom att jag var duktig nog att glömma boken i skolan. MEN jag har inte blivit det minsta klokare för det, snarare mer förvirrad. Fattar inget alls av det här, uuusch.. Varför ska man ha sådana kunskaper i matte för? Kan någon förklara det för mig?

Nu ska jag bara lyssna klart på några mysiga låtar och invänta John Blund. Nattis!

This Land - Hans Zimmer

the sweet life?

Har precis kommit hem efter skola och några timmar på stan med mamma. Det blev lite shopping för oss båda. Dock så bjussade mamsen på mina plagg, så gulligt av henne! Taaacktack!:* Vi tog oss även en snabbfika på wienan, kaffe och morotskaka, mumsigt värre!

Förresten! Igår skrev jag ju om att min tillvaro känns lite "splittrad" just nu, som ett trasigt glas ungefär. Och vet ni vad som hände mig imorse!? Jag tappade ett glas på diskbänken och det gick sönder i tusentals bitar och allt föll ner på mina fötter.. Tycker faktiskt att det kändes lite läskigt med tanke på att jag sa sådär igår. Ska man ta det som en bekräftelse...?

a little bit too much

Ja, ibland blir det bara för mycket. Och de senaste dagarna tror jag att det känts så på både det ena och det andra hållet. För mig kändes det lite som att ett glas föll i golvet i tusentals små bitar. Jag vet inte riktigt vart jag ska vända mig eller vad jag ska tro på. Är ungefär som att man snurrar runt, runt och ser massa olika bilder av människor som säger saker till en och man vet inte vad eller vem man ska tro på... Och de tankarna har jag inte varit ensam om. Så när en vän är i nöd trycker man bort dem och fokuserar på att hjälpa till på annat håll och finnas där för någon annan. Det kanske var precis det jag behövde också, ett uppvaknande. Det är ju faktiskt inte bara jag som har mina dåliga dagar ibland. Det är tur att man har varandra, sina fina vänner!



Nu ska jag lägga mig i badet med "idrott och hälsa-boken" och läsa lite inför provet om stresshantering imorgon. Det kanske skulle vara bra om man lärde sig det ordentligt, man har ju faktiskt bra nytta av det. Så jag ska göra mitt bästa nu. Sedan väntar BB och sängen!

when the frogs are jumping...

Har suttit och suktat framför BB tillsammans med Emelie på facebook. Herregud, Nicky och Martin var ju inte så tokiga iaf! Men kan erkänna att vi blev liite missnöjda.. För var är resten av killarna med magrutor liksom?! Det skulle väl vara underhållning och "snyggare än någonsin tidigare" enligt Gry? Men njaa, vi får se hur saker och ting utvecklar sig! Underbart att det är tillbaka iaf! ;)

Konversationerna kan ju tala för sig själva;

Emelie lyckades dock fånga roligaste och töntigaste delen av samtalet, haha!!!:


Hahaha, skrattar så mycket åt hur vi kan bete oss ibland. Vad elaka vi är... Kommenterar allt och alla, från topp till tå ungefär.. Men klart vi ger dem en chans, detta var ju bara program ett, det blir ju många, många fler! Anatar att alla karaktärer har något vi alla kommer både älska och hata. Vi människor är ju som vi är.
Och det är verkligen olikt mig att säga ord som "fett snygg", då går det undan i snacket, då ska man uttrycka sig fort! Gillar dessutom att Emelies ord består av ungefär 50% stavfel. Hahaha, då går det undan med bedömning och skitsnack! ;)

how to save a life?

Jag bad pappa och Dessi om en vaniljkrämssemla eftersom att det är godare än mandelmassa. När dom kom hem sa dom att det inte fanns några, men att de lyckades fixa en till mig iaf. Snacka om gullig bagare som gick och bakade en sådan enbart för min skull. Hihi! Centrumfiket, vilken service! =)

Blev genast på lite bättre humör!

did i disappoint you?

Okeej, säger som såhär: är ganska trött på nuet, är ganska trött på falskhet, är ganska trött på lögner, är ganska trött på vintern, är ganska trött på skolan, är ganska trött på idioter, är ganska trött på att sakna mina systrar, är ganska trött på trasiga telefoner, är ganska trött på känslor, är ganska trött på fest, är ganska trött på kyla, är ganska trött på.... det mesta faktiskt.

MEN jag säger också att: jag älskar mina fina vänner, älskar mitt innebandylag, älskar min familj, älskar mitt jobb, älskar att jag snart är 18, älskar att åtminstone Karro snart kommer hem till mig, älskar.... inte så mycket mer. Inte just nu.

Så ska sätta tänderna i en semla tillsammans med Pappa och Dessi, sedan kan vi ju åtminstone låtsas att "tröttheterna" löser sig. Puuuuusss

och vi gick en gång från en kust till en annan

Efter skolan blev det en liten åktur med Anna, första gången man fick åka bil ensam med en kompis utan vuxna som stör! Vi hade dessutom sällskap av Karolina och Lisa, haha, riktigt trevligt! Förhoppningsvis blir det väl fler gånger, hade så himla kul! :) Tänk att det kan vara så roligt att åka bil!?

Sedan var det bara hem och klippa pappas hår. Jajamän, en dold talang jag har, haha! ;) Det blev dessutom bra, trodde jag aldrig att jag skulle lyckas med! Fick även åka tillbaka till skolan för möte om Barcelona lite senare. Vi som läser spanska ska ju åka dit i maj någon gång, kommer bli såå himla roligt! :) Ser verkligen fram emot det nu när man verkligen fått det framför sig att det ska hända!

Ååh, snart helg! SOM jag längtar! Trots att den här veckan verkligen rusat förbi, har ju gått superfort! Känns som att det var igår vi var hos Lisa och även hos Dennis/Jocke. Herregud vad tiden bara gåroch går, och ändå står det bara still i huvudet..

don't stop believin'

Börjar känna träningsvärken i armarna nu, puuh. Var nämligen och gymmade idag, och sedan traskade jag upp till Lundströms med en "vårhälsning" som egentligen var menat till att vara en "alla hjärtans dag hälsning". Men eftersom att jag slutade halv sex på måndagen och blev sjuk under tisdagen var det ju ingen idé att gå dit förens idag. Så så fick det bli, och trevligt var det! Men chefen var ju som vanligt på soptippen, kanske beror på att det byggs om i butiken just nu. Ska bli spännande att se hur det blir! :) Han ringde däremot upp senare och det blev bestämt att jag får jobba en sommar till på Lundströms. Så jag är riktigt glad just nu! För jag stormtrivs verkligen i skobutiken, wihoo! :D

Nu ska jag läsa igenom den internationella ekonomin igen och hoppas att det fastnar ordentligt under natten, för sedan väntar alltså skönhetssömnen. Eller ja, det vill säga om det ens går att somna, har ju problem med det där ibland faktiskt. Men beror väl mest på stress och "kluriga" funderingar. Antar att det går att göra något åt det, bara jag vill!

one of us

Deception, Disgrace, Evil, as clear as the scar on his face.
Bedrägeri, skam, ondska, lika klart som det ärr i hans ansikte. (inte lika fint på svenska, jag vet..)
- Jaa, jag har kollat på Lejonkungen-filmerna idag, låtarna fastnar ju i skallen..!



Nu ska jag slå mig ner i soffan med en bit choklad och en stor kopp kaffe! Så skön blanding med kaffe och choklad, herregud. Som om man vore i sjunde himlen, typ.
Hade tänkt att plugga internationell ekonomiii, för vi har prov på torsdag. Så ha en trevlig kväll allesammans, i will! Eller ja, jag har ju åtminnstone godsakerna, dock kunde ju plugget skippas.. Men näääeh, här ska pluggas, jajamän!

say it isn't so

MorrnMorrn! Idag är jag hemma från skolan. Har bara varit uppe en sväng nu på morgonen för att försöka äta lite. Men har så ont i magen så det gick inge vidare. Så jag antar att jag bara ska krypa till kojs ett tag till och halvsova framför oc eller oth.

Känns lite surt att stanna hemma idag, då det är träning ikväll och jag tänkte gå till Lundströms efter skolan. Men förhoppningsvis mår jag bättre i eftermiddag så att jag åtminstone kan traska ner på stan och hälsa på i butiken. Jag får helt enkelt se hur det blir. Hoppas iaf att det är bra med er! puss

somewhere over the rainbow

Aaaw, gulle!

all we ever do is saying goodbye



Mjaa, hittade den här bilden på syrrans blogg. Kände mig tvungen att lägga upp den för att jag och en kompis (förlåt, vem vare!?) snackade om att det borde finnas känsloknappar så att man bara kan koppla bort allt när man behöver. Dock kom vi också fram till att det inte vore en sån bra idé egentligen, eftersom att känslorna inte skulle ha någon riktig betydelse när de väl var på plats. Så NEJ till känlsoknappar, men JA, det skulle vara bra skönt ibland..

better together?

Egentligen behöver jag inte säga vad det är för dag idag. För alla vet det redan. Men jag säger det ändå, bara för att dela glädje med dem som är glada och för att dela smärta och sorgsna tankar med de som är ensamma och mår kasst. Jajamän, det vet vi ju alla att det är "Alla hjärtans dag" idag. Jag är så otroligt glad för alla deras skull som har någon att dela den här dagen med. Och självklart kan jag lida med dem som inte har någon att hålla i handen, precis som jag själv. Men vi behöver faktiskt inte må dåligt för det! Vi har ju åtminstone varandra, våra vänner och våra familjer. Jag ska erkänna att jag trivs bra i nuet. Jag har mina underbara vänner och min familj, och ni är verkligen toppen! Men visst, självklart önskar väl även jag att ha någon att krama om och att pussa på.

♥♥♥♥♥

Men till er/oss singlar, vi borde göra något annat. Visa uppskattning till det vi har i nuet istället! Jag till exempel, köpte en godispåse till min gulliga pappa eftersom att det är alla hjärtans dag och han ligger hemma med en jobbig förkylning. En dag som denna ska delas med dem man bryr sig om och med dem man älskar. Så jag har spenderat den med mina fina vänner i skolan, trots att jag inte alls ville stiga upp imorse... Och imorgon ska jag kika in på Lundströms, för dem gillar jag och dem bryr jag mig om, så självklart måste jag kika förbi där! :)

Valentines Day, njut eller bara stå ut, DU väljer själv vad du vill göra med dagen. <3

never say never

Känns som att jag är lite halvtaskig på det här med att sköta bloggen just nu. Den är väl inte direkt prio ett om man säger så! Men jag slänger väl in nått inlägg då och då, så håll utkik! :)

Helgen har iaf varit fin! Har bott hos Lisa från fredag till söndag. Dessutom tillsammans med Karolina och Emelie, så vi har både mys och festat järnet! Så ska väl tacka hela högen av människor vi träffat på, det har varit så trevligt! :))

Men nu ska jag ladda om för skolan imorgon med ett oc-avsnitt eller två. Hare fint, puss!

a man in an office

Har nyss käkat och sitter nu med musiken på högsta volym och laddar inför kvällens träning. Snart kommer Lisa och hämtar mig, därefter Linnéa, och så drar vi ut till Vikmanshyttan för innebandy. Känns som att jag har en del negativ energi att göra mig av med. Så ikväll ska jag köra hårdare än hårdast! Jullan är laddad till 1000! För idag var ingen bra dag, och inte gårdagen heller för den delen. Tråkiga besked, ibland är skolan lite väl dålig och orättvis..

Mamma uttyckte sig såhär om gårdagens/dagens problem: "Är han intendent eller är han bara dement?!"
Haha, älskar hur hon tänker och reagerar! Imorgon bussar jag min mamma Tigern på telefonluren!

right here waiting

Har precis varit ute i skidspåret med pappa! Det gick helt okej, jag råkade dock trilla två gånger, haha! Men det bjuder jag på, fick ju ett par goda skratt iaf!

Och alldeles nyss tänkte vara duktig och göra en kanalsökning på mammas tv, men lyckades på något mystiskt sätt få alla kanaler att försvinna!?!?!? Wooopsi.

Nu ska jag ta mig ett varmt bad, sedan något magen blir glad av. Jag funderar på gröt, sånt äter ju skidåkare! ;)
Sedan resten av kvällen blir det nog bara tv och geografiplugg! Helt okej måndag, för det blev ju måndagsmys igen!

söt lördag

Såhär skrev Karolina om gårkvällen i sin blogg, jag kunde inte sammanfattat det bättre själv!!!:

"kladdkakebak, “posa med vaniljsockret!” 6 koppar kaffe x2, “emelie, posa med kaffekokaren!” pokerspel, genispel, musik, uppmuntrande ord, cornflakeskakor, “man får bara äta kladdkaka när man svarar rätt på geni!”, sommarplaner, skratt och, ja… ALLTIHOP. haha!"

Och bilderna är också Karrisens! Älskar att hon alltid tar kort!

 

Nom nom, vilken myskväll vi hade. Vill bara tillbaka!!
Sooo, I'm longing for next weekend! ;)

det blev lördagsmys

Gårkvällen blev toppen! Kilade hem till Karolina och spelade poker med tre tjejer och tre pojkar. Hade en ruskigt trevlig kväll! Poker, Geni, festplanering, kaffe, kladdkaka, sommarplanering, cornflakeskakor(?) och massamassa snack!! Dessutom hade jag lärt mig av mina misstag från poken förra helgen, så jag spelade skjortan av dem allihopa! Dock fick jag lite hjälp av Hampiie, men det räknas inte! ;) Det var ju trots allt jag som vann! ;) hah! 

Nu ska jag slänga upp håret i en slarvig toffs, klä mig varmt och ta en promenix med Lisa! Och senare idag kanske vi kilar iväg på hockey, det visar siig! :)

Förrsten borde alla passa på att njuta av vädret idag, så fiiint!

Jag sa ju att vi skulle klara av matchen!

Jaaaa, för mihihihih, vi kom hem med en seger, 5-7 mot Enviken! Skönt att göra mål och att få assist, så jäkla rolig match! Så kul med bra motstånd och ändå få vinna! ;) Så jag känner mig sjukt stolt över vår insats och över fina laget! Toppentjejer hela högen! :)

Efter matchen var det bara att duscha och svida om till myskläder för att ha en hemmakväll hos Emelie tillsammans med henne, Lisa och Karolina. Det blev räkorsmörgåsar, ost och kex, nachochips och guacamole, nötter, dricka och musiiik. En riktig toppenkväll! Och tamme17 så orkade vi inte äta upp allt, vilket vi tänkte på när vi handlade. "Men äsch, vi tar det här, vi kommer ju vara så hungirga efter matchen..", "Jo, det här får vi nog i oss, så gott som det kommer blii!" ;) Haha, eller hur... Jaja, då vet vi det till nästa gång! Men en toppenkväll, det blev're!

Snart ska jag hoppa in i duschen igen och fixa mig klar för att kika herrmatchen som börjar kl. 14. Ska nog dit tillsammans med Emelie och Karolina. Kommer bli trevligt! :)

Till kvällen vet jag inte riktigt vad som väntar, möjligtvis blir det träff med grabbarna eller också en hemmakväll med mamsen framför melodifestivalen. Den som kikar in igen får se! ;)

friday, wonderful friday

Efter skolan blev det lite shopping på ICA inför kvällen. På schemat står nämligen myskväll med några tjejor hos Emelie. Kommer bli så braa och så myys! Men först ska vi klara av en innebandymatch mot Enviken. HEJA IBF DAM! :*


a whole new world

Nana, ni kanske har märkt att inläggen här i bloggen kommer ganska sällan nu för tiden? Kaaanske kan bero på att jag har gjort en ny blogg, hihi. Men vad den heter tänker jag inte avslöja ännu. Ni får stå ut ett tag till! Men kan också erkänna att jag inte vet om jag ska använda den eller återgå till enbart denna, så ni får hålla utkik!

lateer! :*

julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0