take a look around

Nu kilar jag ut på en promenad med Emelie i mörkret, ska bli skönt att snacka av sig lite!
Hoppas att ni får en bra kväll, PUSS.

the mission

Halloween 2010 var en upplevelse jag inte glömmer! Tack så hemskt mycket för en underbar kväll!
Och bara så ni vet var lika mycket linslus som vanligt! Det bjuder jag så gärna på! ;)


"Vem är jag"-leken = lappar i pannan


Charader!


Tjuv och Polis!


Strike a pose! 1


Strike a pose! 2, haha


Keep on rockin'


Läskiga brudar!


Studsmattemys!


Strika a pose - again!

crazy night

Gårkvällen var helt otrolig! Hade så himla kul så det är sjukt! Inget alls som misslyckades eller gick fel för min del, så snacka om att man är supernöjd! Alla var så trevliga och enormt roliga. Har antagligen skrattat så mycket att jag fått träningsvärk i magen! När jag och Emelie kom hem så ställde vi oss direkt vid spisen och kokade spagetti och vitlökssås, asgott! ;) Och nu har vi sussat klart här hemma så vi tänkte ta oss ner på stan och käka lite, blir antagligen pizza eller något sånt onyttigt, men det tycker jag att vi förtjänar! ;)

Tack för igår!!

Nu kör vi! ;)))

You spin my head right round, right round

Har varit en enormt skön start på dagen. Har duschat och städat inför förfesten ikväll, samt fått en både lättande men samtidigt rätt tung känsla på nått vis. Åååhåh, varför blev det sådär?! Varför gjorde vi sådär?! För tillfället vill jag ha nästa sommar och en nystart!




Men först ska vi slå klackarna i taket och festa järnet ikväll! Nu är det maskerad som gäller!

party hard

Har haft en riktig slappisdag idag! Precis som början på ett höstlov ska vara! Har kollat på massor av serier och bara myst under en filt. Dock har jag gjort liite nytta också, tex som att jag har tömt diskmaskinen och röjt liite kläder på mitt rum. Men det är väl inte riktigt tillräckligt, så nu tänkte jag kasta mig ut i mörkret på en promenad hem till pappa och hämta min utklädsel till imorgon! Kvällen kommer bli gryym! ;))

AWESOOOOOME

W O W, kan nog inte säga så mycket annat. Den här dagen är bland de bästa jag upplevt. Ärligt talat! Vi har dansat hela dagen, lärt oss nya danser och sedan fått lära ut dans också! Jag har haft så otroligt roligt och det har varit ruskigt kul att uppträda, så himla kul att få bjuda på sig själv. Och om man gör ett pyttefel, vad gör då det? Vi visar vad vi tycker om och vi vågar bjuda på oss, det är väl det som är viktigast? Och sedan att man får ge inspiration till de yngre är ju bara ännu roligare! Dansat och uppträtt är vad vi gjort under stort sett hela dagen. Och som sagt, W O W, dans tänker jag aldrig sluta med. Och särskilt inte när man känner hur kul man själv har och hur kul andra har när de försöker lära sig, en sån glädje och stämning. Helt otroligt!

Efter öppet hus blev det dessutom relax-myskväll i vasahallen med innebandytjejerna. Bubbelpool, lek och käk. Det kunde nog inte bli bättre än så här! U N D E R B A R T !  Nu ska jag krypa ner i sängen och slumra riktigt länge, (höstlov i mitt hjärta). Och i helgen blir det maskerad, längtar!!

nervousness

Uääh. Sitter med engelskaglosorna som når mig upp till halsen. Tills imorgon ska jag kunna 108 stycken, dock var väl inte det någon nyhet eftersom att vi har det si sådär en gång i veckan. Tråkigt kan man tycka ibland, man det är bara att bita i det sura äpplet och faktiskt inse vilken nytta man har av engelskan, och ärligt talat tycker jag väldigt bra om det engelska språket, likaså norska. Är de inte fantastiska språk? Engelskan finns ju i stort sett överallt och det är ett fint språk enligt mig, och norskan är så glad och härlig!

Hur som helst ska jag ta tag i det här ordentligt nu så att jag kan ta mig iväg på hockeymatchen om en timme. Hedemora j20elit mot Säter, det kan man ju bara inte missa!!!! ;)

Och för övrigt börjar jag bli ruskigt nervös inför öppet hus imorgonkväll. Vi ska ju göra en dans i aulan och jag har ju inte gjort det tidigare, så det ska bli både kul, spännande och läskigt! Och förhoppningsvis ska jag inte göra fel! haha ;s

what have i become? a monster?

Tung dag. Jag tänker lägga mig under täcket och plugga nu. Orkar ändå inte med något annat. Allt känns så konstigt och inget verkar kunna hålla ihop. Allting verkar gå i kras. Skuld, ånger, längtan, förlust, missförstånd. Jag förstår inte hur vi ens hamnat här från första början? Hur vi ens kunde tillåta det gå så långt? Jag tror inte att vi talar samma språk längre, du och jag.

Jag saknar dig och så här vill jag inte ha det mer.

dreaming with a broken heart?

Sorry för dålig uppdatering, vet inte riktigt vad jag haft för mig, men det känns helt enkelt som att jag inte haft tid att skriva, vilket varit ganska skönt.

De senaste dagarna har sett ut ungefär såhär:
Fredag, myyys
Lördag, myyys + vuxensällskap av grannar samt pappa och Dessi, trevligt!!!!!
Söndag, match i Smedejebacken = förlust, men jag lyckades iaf göra mitt första mål denna säsong, vilket kändes skön...t och efter matchen var det bara att dra hem och ladda om för dans med Sara. Vi har nu börjat koreografin på våran egen dans till poesilördagen om cirkus en måndag.
Och idag Måndag, skola, skola och åter skola, sedan dans sista timmen och jag och Sara stannade en timme extra och fortsatte med våran egen dans, vilket kändes grymt roligt!

Efter danspasset var det bara att kila hem för plugg, plugg och åter (igen) plugg! Engelska"prov" tills imorgon, kemiprov på onsdag och 108 engelska glosor till på torsdag, vilka jag förmodligen kommer få göra någon annan dag TIDIGARE, vilket jag egentligen inte alls har tid med..... Men men, bara att bita ihop. Det är ju trots allt bara några få dagar kvar till öppet hus och höstlov! Ooh, har ni tänkt på vad fort tiden går!? H Ö S T L O V, herrejösses, tiden rinner iväg. Det är höst. Vad innebär det då? Vad skulle det innebära för mig, kärlek tror jag besämt att det var. Men nu då? Ett brustet hjärta och en förbannad höstdepression eller något helt nytt och oväntat, spännande på väg? Hm, tror att jag satsar på det sist nämnda! Det förflutna är det förflutna och nu kan man väl bara hoppas på framtiden?



Tanja ♥



En kväll som denna, då man är ensam hemma och bara myser framför datorn och teven och har lagat en god middag åt sig själv och man saknar sina systrar så enormt mycket att det gör ont. Och man saknar den bästa vännen man någonsin haft, den vännen som alltid fanns där för en när man behövde henne. Den vännen man delade långa promenader tillammans med, både i värme och solsken och i kyla och mörker. Då kan man inte hjälpa att tanken på den finaste hunden kryper inpå en igen och man fäller några tårar. Tänk om jag kunde få sitta och hålla om dig just nu. Vad mysigt det skulle vara! Att få trycka dig tätt intill och lukta på din lockiga päls. Att ha dig sovande bredvid en och låta dig värma en när man var kall. Det skulle jag vilja nu. Jag skulle vilja ha dig här. Världens finaste hund var du, saknar dig Fluffer!

Finally, it's friday!!

Då var det äntligen fredag och helg igen! Dock känns det inte som att jag behövt vänta så länge, veckan har faktiskt gått riktigt fort! Men hur som helst känns det skönt med helg och vila. Fast helgen kommer i och för sig att bestå av en hel del plugg.. För på måndag är det svenskaprov och på torsdag har jag både engelska och naturkunskapsprov och dessutom är det öppet hus! Och med öppet hus innebär det att det komemr bli till att nöta och nöta på den afrikanska dansen som vi ska ha i aulan under kvällen. När den är avklarad kommer jag m.fl befinna oss nere i dansstudion och ha "salsaklubb", så dit är du/ni jättevälkomna att se på hur det kan gå till under våra danslektioner och du/ni kan även prova på att dansa salsa med oss, vilket egentligen är meningen! ;)

Imorgon väntar jobb Vasahallens caféteria tillsammans med Lisa under herrmatchen, ska bli både kul och läskigt. Men vi har lovat varandra att hjälpa varandra så gott det går, sånt där med främmande kassaapparater är inge kul! Dock står jag ju i kassan på Lundströms när jag jobbar, men det är något helt annat. Där är jag för det första van med kassan och där vet jag vad jag säljer. Men imorgon ska jag använda mig av en apparat jag aldrig använt tidigare och jag ska sälja dricka, varma chips, toast's, godis och smörgåsar? Lite annat än vad jag är van vid om man säger så.. Men det ska väl inte vara några problem för mig och Lisa, vi kan ju allt! Eller? ;s

OCH JUSTE! Nu vet jag vad jag ska klä ut mig till på halloween, kommer förhoppningsvis bli grymt! I alla fall om jag håller ihop med Emelie och Lisa, haha! ;) Men vad det blir tänker jag inte avslöja än, måste först och främst få hem grejerna vi beställt idag. Hihiii!

Hampus fyller år idag!

SUPERMYCKET GRATTIS!!!!!





Och till Amanda:
-Jag vet inte vart vi ska hålla hus än. Men jag kan ju höra av mig när jag vet! :)

Halloween 09



Två hippies, en ängel och en rödluva!
Nu är bara frågan "hur klär vi oss i år!?" ;))

written in the stars

Då var matteprovet avklarat! Finally! Fast egentligen kan jag väl inte säga så i och med att jag inte har en blekaste om hur det gick för mig. Men jag kan ju erkänna att det inte alls kändes bra. Som sagt har jag inte förstått något på det kapitel vi räknar nu och jag blev ju inte mycket smartare igårkväll. Men idag gjorde jag mitt bästa, så nu får vi bara se hur långt det räcker.. Förhoppningsvis slipper jag omprov, men jag kan ärligt talat säga att jag inte blir förvånad om jag får göra om det. Men det spelar ingen roll, då får jag väl försöka lära mig mer tills dess isåfall!

Men nu ska jag och mamma göra kvällis. Jag hade tänkt att läsa ett kap i engelskan tills imorgon och sedan ska jag ladda batterierna tills skolan och framförallt dansen imorgon!! :)

before i forget

Nu har jag pluggat matte som en idiot i x antal timmar. Känner jag mig någe klokare för det? Nej, skulle väl inte tro det. Så nu gör jag som jag brukar, intalar mig själv att det sätter sig bättre under natten, och det brukar faktiskt funka riktigt bra. Hjärnan behöver faktiskt sömn för att bearbeta, det brukar jag alltid tänka. Dock har det förmodligen alltid funkat för mig tidigare eftersom att jag alltid brukar kunna det mesta redan när jag går och lägger mig. Men som det är i nuläget är det ju alltså iiinte så. Jag kan ju i stort sett ingenting, eller? Äsch, det visar sig helt enkelt imorgon när jag skriver provet. Förhoppningsvis kan jag mer då än vad jag gör nu.

Nu slänger vi upp en glad och pigg bild här istället för allt gnäll och tjat. Jag tycker att det behövs lite "pigghet" här, kanske borde man fixa fram en ny design på bloggen också? Vad tycker ni? :)


Förra Hösten, dans på hal is med två bästa vänner! hihi


Så nu ska jag bara läsa igenom de exempelräkningar som finns i boken och sen ska jag slumra riktigt skönt i mitt fina rum och låta alla räknesätt slå sig till ro i min ärthjärna. För som sagt är jag ju alltså inget mattesnille!! God natt!

ekonomer är vi allihopa, allihopa, allihopa.....

För det första: Jag har nu anmält vårat lag till lussebandyn i avesta och vi har redan samma dag blivit godkända! Det ska bli enooormt kul! Bara att beställa tröjor och tryck redan imorgon alltså! ;)

För det andra: Jag har en fruktansvärd huvudvärk, känner mig slut i hela kroppen och fryser riktigt ordentligt. Och som grädden på moset har jag matteprov imorgon och förstår inte ett skvatt = jag blir hemma från träningen för att läsa i den äckliga matteboken som jag ändå inte kommer förstå något av. Riktigt vilken kul kväll jag kommer ha...

MEN för det tredje: Här är våran grymma ekonomiklass!

come clarity

Åååh, det känns som att domedagen är nära, haha. För imorgon kommer jag förmodligen skriva mitt livs första IG-prov. Vilket såklart känns otroligt tråkigt. Men ärligt talat har jag inte förstått nånting alls av det kapitel vi läser nu och jag vet att jag inte är ensam heller, vilket känns som en liten lättnad. Dock blir väl inte saken bättre för det, det lär ju ändå gå lika dåligt för mig... Massa ekvationer och formler hit och dit, och matte har ju aldirg riktigt varit min grej. Därför kan jag ibland känna att det är otroligt korkat av mig att läsa ekonomi, där i stort sett allting handlar om siffor och "tänk". Jag är helt enkelt inte en sådan person, jag är inget mattesnille, jag kommer inte att bli och jag vill faktiskt inte vara ett heller. Jag trivs bättre med att göra kreativa saker som att sjunga, dansa, klippa, klistra och skämma ut mig. Det är ju för sjutton det jar har sagt hela tiden. Matte B, kom igen... Varför ska man kunna det? Vad har jag för nytta i framtiden av att kunna ställa upp långa ekvationer med x- och y-formler? Räcker det inte bara med att kunna "plus, minus, delat med och gånger"?!

Vi tar några exempel:
Innan jag slutade nian ville jag jobba som konditor eller frisör men insåg sedan att det inte var riktigt "rätt". MEn hur som helst, vad använder jag mig av då? Siffror eller mina egna händer? Exempel två: Just nu tycker jag att det är otroligt roligt att dansa. Vad använder jag mig av? Siffror eller min egen kropp? Exempel tre: Jag sjunger i kör vara onsdag. Använder jag mig av siffror där? Nej knappast, det är min röst som gäller då. Och om jag (som jag nämnt tidigare) skulle vilja bli personlig tränare eller kostrådgivare av något slag, behöver jag då ha kunskap om kropp och hälsa eller om siffror och olika räknesätt? Jag menar bara, "KOM IGEEEN, varför ska man kunna räkna så mycket när man använder det sååå lite!?"

down in the past

Blev kvar i skolan tills halv fem idag, stannade kvar ett tag på dansen och pratade lite med Carina. Vi vill ha mer dans, så är det bara! Sen struntar jag i om jag får ta bort någon annan kurs eller bli en riktigt estet elev och istället lägga till företagsekonomi och språk. Så länge jag får mer dans blir jag nöjd!

Efter att vi var klara i dansstudion traskade jag upp på jobbet och fikade med Monica, Eva och Chefen/Tuppen/Per. Och min kladdkaka blev ju faktiskt en riktig höjdare! Och det är Lundströmsfolket också, helt otroligt vad man kan skratta när man är där! Gud vad jag saknar att jobba! Så jag hoppas att det blir någon lördag framöver snart som jag kan hoppa in på eller också kan vi spola fram tiden tills sommaren kommer så man får jobba, tjäna pengar, sola, vara 18år och åka utomlands med alla underbara! Usch vad jag längtar!! ;)

Nu ska jag i alla fall kolla runt på spotify efter lite låtar till min och Saras duett vi ska göra på dansen. Vi har dock redan hittat en låt som vi tror kan bli riktigt bra, men det skadar ju inte med lite olika förslag och idéer. Så jag tänkte också kolla upp texten lite så jag verkligen vet vad låten handlar om fullt ut, så att man kan göra dansen utifrån det. Förresten kikar jag kanske in på jobbet imorgon också, slutar ju faktiskt lite tidigare så då kan jag lika gärna hälsa på skorna, "mormor och mamma" igen, haha ;) Puss och God kväll!

"Bomb-kvällen"

Gårkvällen var inget annat än AWESOME! Det är otroligt vilken tur jag har som har så himla fina vänner. Ni är verkligen bäst tjejer!

Jag och Lisa hade alltså hittat på något som resten av tjejerna inte fick veta. Kravet för att komma var tomma och hungriga magar, samt mjukiskläder, tofflor/sockor! Men grejen var egentligen att vi inte hade planerat något särskilt, förutom en grym middag, världens maffigaste tårta och chillkväll! Men tjejerna verkade faktiskt lite nervösa när de kom hem och frågade lite vad som skulle hända, haha sötnosar! ;) Men det visade sig alltså vara lugnt, eller nästan iaf! Vi bjöd hur som helst på en tacogratäng m. sallad, guacamole, cheesedip och nachochips. Och till efterrätt hade vi slängt ihop en tårta med marängbotten, kladdkaka, choklad (lysmelk!!!), daim och grädde! Inte lite smarrigt alltså, vi kallade den för "LISAS OCH JULIAS BOOOMB!" Den hade väl i alla fall fem lager! ;) Och det bästa av allt är ju att halva tårtan blev över för att den var så maffig, så det finns kvar åt mig idag! ;) Haha. Efter allt käk och skitsnack körde vi även charader, och vi skrattade så vi grät, åtminstone gjorde jag det. Har inte haft en sån lyckad kväll sedan badet i hönsan-kvällen, helt otroligt så bra det blev! :) Tack för igår tjejooor!

over the hills and far away

God morgon! Jag har varit vaken sedan åtta imorse, varför vet jag inte. Kunde väl helt enkelt inte sova... Så jag tog tillfället i akt och förberedde lite för ikväll då tjejerna kommer hit och myser! Som jag längtar! :) Och dessutom så bakar jag kladdkaka så jag kan gå till jobbet och hälsa på idag. Tänkte alltså smita in på Lundströms innan matchsamlingen och byta några ord, för nu är det verkligen på tiden! Börjar ärligt talat få dåligt samvete för att jag inte varit där så nu bara måste jag in till världens goaste! :)

Men nu ska kladdisen ut ur ugnen och jag ska slänga mig i duschen, puss så länge!

Gåshud all over

HUR COOLT ÄR INTE DET HÄR!?!?!?
MÅSTE SES, OCH MÅSTE SE HELA! SÅ MÄKTIGT!

Wilmis <3


explosion

Gud vilket monster jag kände mig som på inlägget här under, haha. Hoppas ni inte muttrar som mig över att jag är så irriterad på alla val hit och dit och allt jobbigt i skolan. Så som sagt ska jag få ur mig lite irritation nu med gitarr, musik och dans. Imorgon blir det i alla fall match och lördagsmys med mina underbara tjejer, SOM jag längtar!!! <3

it would be nice to hear your voice

Puuh, nu är det äntligen helg! Det känns som att en stor knut i magen precis knutits upp, äntligen kan man pusta ut för ett ögonblick. Äntligen är skolveckan slut och äntligen är geografiprovet skrivet! Nu är det bara några hundra prov och glosor kvar innan höstlovet, känns ju fint.....! Nej men okej, det känns i alla fall mycket bättre nu än vad det gjorde i morse, så himla skönt att ha klarat av geografin. Eller ja, det vet jag ju inte än i och för sig..!

För övrigt sitter jag hela tiden och dagdrömmer på lektionerna, får inte alls mycket gjort. Jag och Karolina har ju börjat fått ideer om att vi skulle vilja byta till estet dans istället för företagsekonomi, eller åtminstone få lägga till mer dans i veckan. Så på måndag ska vi gå till studievägledaren eftersom att Carina redan sagt att hon har all den tid som kommer behövas. Hmm, så himla svårt att veta hur man vill ha det. Om man ska gå kvar i ekonomiklassen och försöka få in mer dans på schemat och alltså byta ut typ bara en kurs, eller om man ska försöka skapa en helt ny dansklass och i så fall välja till företagsekonomi, kluriklurigt! Samtidigt skulle jag helst vilja gå estat sans på riktigt, känns på något vis lite häftigare men samtidigt (igen) känns det mycket seriösare att säga i framtiden att man läst samhäll ekonomi än att säga "Jag gick estet dans".. Men vad har det med saken att göra, jag ska väl ändå inte jobba med ekonomi, jag vill ju vara kreativ för 17! Titta bara på mig familj: Mamma - jobbar med tapeter, golv, typ som "inredning/styling", Jossan - jobbar som chefsdekoratör på Indiska i Norge, Pernilla - har gått en keramikerutbildning och nu läser hon om design och inredning och Karro - gick estet teater, har gått teaterutbildningar därefter om nu är hon hux flux i England och läser teater där med! Det märks ju bara på hur min familj ser ut var jag skulle trivas bäst, haha! Men först och främst får vi se vad rektorerna bestämmer sig för och vad studievägledaren tycker/säger.. Men för mig känns det ju i alla fall som att det skulle vara roligare att få vara kreativ och röra på sig med dansen än att sitta med papper och siffror framför sig hela dagarna. Jag vet ju själv att jag inte direkt har någon bra mattehjärna, så egentligen känns det inte som något svårt val.. Men det beror väl helt på hur de som "bestämmer" tycker och hur de vill ha det. Jag tycker iaf att dom gör bort sig om dom inte går med på det, verkligen! Dans, ja tack!

Men nu ska jag höja volymen ytterligare och fixa på mitt inte så fina rum, eller också dansar jag ur mig lite frustration ELLER så sätter jag mig med den suuuuuperfina och suuuuperdyra gitarren som mamma fixat åt mig! Herregud, jag har knappt vågat röra vid den än, den är ju hur fin som helst, svart och döläcker, nu måste jag bara öva! Så jaaa, ha det!

as time goes by

Sitter för tillfället i skolan på administration. Ska jobba om mitt arbete om medeltiden, inriktat på legenden om Kung Arthur, intressant tycker jag faktiskt! Men det beror väl på att jag tycker att allt som har med fantasy och myter att göra är döläckert! Typ som Harry Potter, haha ;) Ni vet väl tex att jag och Lisa brukar ha "fantasymaraton"? Att vi tex kollar på alla Harry Potter filmer under en helg, så himla mysigt! Jag tror dessutom att det får bli dags för en sån helg snart igen, var nämligen ett tag sedan nu!

Men först och främst ska vi klara av den här helgen. Så efter skolan och geografiprovet ska jag och Lisa och handla inför imorgon. Vi ska ha myskväll hemma hos mamma, jag och några av tjejerna! :) Så det ser jag verkligen fram emot, och innan vi ska hem till mig på lördagsmys har vi innebandymatch hemma i Vasahallen mot Rättvik, och vi är taggade! ;))

Myskväll och hjärnskakning

God kväll! Enligt min mor har jag fått en lättare hjärnsakning efter matchen i söndags. Jag har haft ont enda sedan dess, så nu känner jag att jag får avstå från träningen ikväll och vila upp mig lite så att jag förhoppningsvis kan vara med på matchen i helgen. Så jag ska gå hem till Karolina och mysa, plugga och ev kika på fotbollen. Så nu ska jag göra mig i ordning och invänta Emelie som kommer hit och möter upp mig vilken sekund som helst nu. :)

So see you!

mer jul, jag vill ha mer jul!

Ååh, jag har fått en sån jul-feeling! Lyssnar på julmusik och kollar på julfilmer. Det är helt sjukt så jag längtar! Men som vanligt, som ni borde veta vid det här laget, så brukar jag och min familj inte köpa julklappar till varandra, åtminstone inte många. Vi väljer istället att göra något tillsammans, som förra året åkte vi till make up store och fick en sminkkurs och i år funderar vi på att åka på en riktig spa-weekend och komma bort från all julstress, men det är inget bestämt än så vi får se hur det blir med den saken. Dock skulle det vara enormt mysigt! :) Så gissa om jag längtar till julen, det är ju så mysigt, alltihop! Tänk er bara: julgran, jullusstake, adventskalender, snö, julbelysning i stan, mörker (det hör ju trots allt till...), knäck, julskinka, julmarknad, köttbullar, familjemys, gulliga filmer, julmusik, glögg, jullov, vänner, pepparkakor, kyla, gröt, nötter, snöbollskrig, tomteluvor, snölyktor, pyssel, sparkturer, chokladkalender, tusenbitarspussel (något vi gör varje jul, haha!) osv.. Skulle det inte sitta fint? :) Jag längtar i alla fall!

Och på tal om jul så ska vi nog börja med julsånger på kören imorgon, så vi kan ladda för en liten julshow! Ska bli kul! :) Nu ska jag snart bege mig upp för svedjisbackarna och plugga, vi hörs!

bring it on

Har ganska nyligen kommit hem fran Valbo och bortamatchen mot Sätra. Det slutade 3-3, och ett ass fick jag med mig iaf. Det var så enormt roligt att spela idag, vilken glädje och vilken inställning!! Känner mig faktiskt riktigt stolt över laget idag, superbra jobbat! Trots att vi låg under med 2-0 kämpade vi vidare till 2-2 och därefter blev det 3-3 i sista, riktigt spännande var det! Jag tror att vi hade kunnat tagit dom om vi hade varit fler och med färre förkylningar, så jag tycker absolut att vi ska vara stolta över vår insats och glada åt den pinnen vi fick med oss, det var ju trots allt seriepremiär. Så bra jobb idag tjejer, och även på tränarsidan! :))

Nu ska jag äta kycklingwook och låta mamma smörja in min nacke med liniment. Fick en knuff över sargen under matchen och landade med huvudet först, så både nacke, huvud och käke har fått sig en smäll, inte det skönaste om jag säger så.. Men det ska nog gå över med lite hetta och sömn! Pussss!

and i'm happy again

Idag har jag: ätit frukost, duschat, lagat lunch och lunchlåda till mammis (snälljullis), gjort mig i ordning, lekt med Wilma, fått skorna stylade av Wilma, packat matchväskan och chillat framför teven...

Snart är det i alla fall dags för samling och Marie och Wilma ska åka hem ungefär samtidigt. Det har varit fint att ha dem på besök under helgen och det har varit roligt att se hur det går framåt för Wilmis i utvecklingen. Hon är så himla söt och duktig, lilltjejen! :) 

Dagens;





Mosters hjärtegull!

Här har ni mina "fina" skor. Med hjärtan och stjärnor som Wilma satt dit. Ååh, gullunge!

julia hjärta linnéa

Idag har vi "modellat" lite för tidningen "Hedemora", och det blir tydligen mer nästa vecka också. Vet dock inte om det var samma tidning då eller någon annan och någon annan typ av reklam. Men hur som helst har det varit riktigt roligt, ett härligt gäng "modeller" var vi tycker jag! Även om det inte är någon storgrej direkt så har det varit super! Ser fram emot fler gånger! :)

Men bilderna i det här inlägget är ju gamla godingar vi tog för något år sedan och dessutom våra egna, haha... Tänkte bara passa på att slänga upp dom när det ändå handlade om oss båda och fotografier.. ;P
Men nu ska jag packa sportbagen och bege mig upp för backen mot Svedjan. Hoppas ni har det bra, pusspuss!

Och förresten, märker ni hur svårt jag har för att hålla mig ifrån skrivandet?

 

i'll be seeing you

Nu har jag precis kommit hem från kören med mamma. Det var riktigt trevligt som vanligt, kan skratta så jag viker mig, haha. Kändes skönt att få komma iväg och tänka på lite annat, precis lika skönt som det ska bli med innebandy imorgon och dans i skolan, verkligen skönt att kunna se fram emot något! Sedan har jag även helgen att se fram emot, eftersoms att min fd fostersyster kommer hit med hennes dotter, Marie och lilla Wilmis, som inte alls är så liten längre. Hon har till och med lärt sig att gå nu! Ska bli så himla roligt att träffa dem igen! :D Och i helgen blir det även seriepremiär med innebandyn samt modellbildstagning tillsammans med Linnéa! Haha, kan ju säga att jag är jättenervös, vet inte riktigt vad vi gett oss in på! Så det blir intressant! :)

Nu ska jag stoppa något i magen och sedan slänga mig i sängen för att läsa engelskan tills imorgon, skön...t.
För övrigt kanske jag tar en liten paus i bloggen nu, känns som att det blivit så mycket nu på slutet som jag nog inte riktigt tagit till mig än. Får se om jag är tillbaka om bara några dagar eller om jag lyckas hålla mig ifrån skrivandet längre än så, man vet ju faktiskt aldrig med mig.. Ha det bra, puss!

it still feels the same

Nu är i alla fall anmälan färdig, skönt. Dock tycker jag inte att det hjälper något för tillfället. Jag kommer väl inte kunna sova bättre för det eller bli mindre mörkrädd för den delen heller. Det som hände har redan varit och det är helt oacceptabelt att någon ska få behandla någon på det viset. Nu hade jag och Karolina oturen att bli drabbade, men det hade varit minst lika fel om det hade varit någon annan i vår situation också. Det är inte okej att man ska kunna bryta ihop och gråta för en händelse som bara inte får ske. Ingen ska få komma dig så nära om du inte själv vill det. "Du" förstörde en hel del i mitt liv, tack... verkligen.

you ain't gonna win

Mamma hämtade mig efter skolan idag och sedan dess har jag i stort sett bara myst framför datorn. Riktigt ont i magen har jag och jag börjar bli nervös inför morgondagen. Pappa har bokat möte hos polisen så ska vi prata lite med Monica om vad som hände i söndags osv. Det blir nog bra, har ju Karolina och Emelie med så.. :)

Men nu ska jag försöka tänka på annat ett tag och göra ett ryck i rummet. Så här stökigt kan jag inte ha det längre. Hejs!

fear of the dark.

Jag är numera mörkrädd. "Tack vare" en viss person som verkligen förnedrat och kränkt mig och Karolina, igårkväll alltså. Hur kan man bli så rädd för mörker efter enbart en händelse? Bara det tyder väl på att något gick fel. Jag förstår inte hur någon kan behandla en på det där sättet. Och ändå finns det så många där ute som är med om värre saker än såhär. Men det där var inte okej. INTE OKEJ!

Pappa ringer Polis-Monica imorgon och hör med henne hur vi ska lösa denna situation. Jag har ingen aning om man ska anmäla eller bara låta det vara. Inte fan ska "respektlös kille" kunna behandla någon sådär igen. Inte mig, inte dig, i n g e n! Ingen ska behöva bryta ihop och sitta hemma och skaka av rädsla. Och ingen ska behöva dela säng med sin pappa för skräcken av att någon ska komma för nära. Ingen ska vilja stanna hemma från skolan pga rädslan att möta någon och ingen ska vilja gå till skolan för rädslan av vem som kanske kan smyga runt ute på gatan. Ingen ska behöva må illa konstant och ha en och samma händelse spelandes på ett band fram och tillbaka i huvudet. Ingen ska behöva vara rädd för att se ut genom fönstret.

Nu säger jag inte att någon har varit hemma hos mig. Inte ens att någon har varit nära mitt hem, verkligen inte! Men bara bilden av vad som skedde igår och rädslan för denna person får mig att vilja kräkas. Det där gick faktiskt för långt, vart drar du din gräns egentligen?

jag tror knappt att det är sant.

"En olycka kommer sällan ensam.."
Nej, och det där var f*n inte okej!!!!!
Tänker inte vara ensam en minut till i fortsättningen!

AWE to the SOME

Cas Haley - Walking On The Moon


Helt galet vilken bra kväll det var. Bla lyssnade vi på låten ovan, grymmers! Den kommer absolut påminna mig om det här kvällen som var. Den var verkligen awsome, som rubriken påpekar. Från att vi skulle ha myskväll, så blev det fest, nattdopp och efterfest och en övernattande Emelie på Svedjan.

Så jag lär väl gissa på att vi slår ett rekord på sista doppet för i år. Jag, Emelie och Hampus drog till Hönsan vid tvåtiden och badade, galna som vi är. Men ärligt talat var det inte så kallt som jag trodde. Så det satt bra fint ändå! ;)

our own way

Sitter hemma hos mami och förfestar lite med Emelie. Snart ska vi dra vidare och träffa resten av förferregänget. Sedan drar vi väl ut på äventyr. Vad vet vi inte riktigt änn, men det visar sig! ;)

See you lateroo och krya på dig Linnéa!

knock you down

Väskan är packad och humöret på topp!
Motståndar'n äter vi opp! ;)

Haha, nu var jag väl fiffig.. Snart drar jag i alla fall ner till samlingen och laddar ännu mer inför matchen. Dock är det träningsmatch så det spelar ingen vidare roll om vi vinner eller förlorar, och vi har tufft motstånd idag. Men vi ska i alla fall göra vårat bästa och så får vi helt enkelt se vart det leder! :) Ha en bra lördag snyggos!!!!

Dagens;

gotti gotti

Godmorgon! Jag har nyss klämt i mig frukost och nu sitter jag och klämmer i naturgodiset som jag köpte till gårkvällen men helt glömde av att jag hade! Känns rätt bra att man har något att smaska på idag istället, perfekt uppladdning för dagens match! haha.. Igår snaskade jag förresten på äppelpaj och vaniljvisp istället, inte konstigt att jag glömde bort naturgodispåsen! Mumsigt vare!

Nu ska jag packa väskan så den är klar tills jag ska iväg på samling, dock är det ett bra tag kvar men ändå..
Ikväll står det myskväll på Jullans schema igen, härligt!

forever and always



emelie hedlund ♥ julia nordman

don't stop me now



Nu har jag krupit i favomyströjan (den på bilderna) och dragit upp volymen ordentligt. Jullan är ju ensam hemma, då j*vlar blir det hög musik! Så först och främst blir det städning på rummet hos pappa och därefter åker jag hem till mamma för fredagsmys med henne och Krille. Längtar tills jag får sätta tänderna i fläskfilén, haha! M M M

julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0