BOOOM BOOOM!

Ohya, snart smäller de! Imorgon är det nyår och då är det party som gäller!
Håller just på att prova fram en outfit för morronkvällens äventyr. Tror att det blir en svart klänning, leggings och nitklackarna! Fast nu ska tå'lacket läggas, guld och glitter ska det bli! ;)

Tidigare idag var jag ju till kupolen med mamma och syrrorna. Var ju till Make Up Store på privatkurs, och är riktigt nöjd! Var hur kul som helst att få se lite hur man ska sminka för att det ska bli riktigt snyggt. Så jaa, imorgon blir det väl lite av det nya sminket jag köpte, göööött! ;)

Men nu blir det lack! so.. SEE YA!!

NightY!


Imorgon ska jag, mamma och syrrorna till MAKE UP STORE i Kupolen och få varsin privatkurs. Dom kommer väl lära oss vilka färger som passar oss var och en och hur vi ska lägga sminket för att framhäva våra drag osv.. Det ska bli riktigt spännande och kul tycker jag, hoppas att man blir nöjd! :)
Men nu ska jag dra mig till sängen och få mig min beauty sleep. See ya!


'God morgon'!!

Nu har jag vaknat för en stund sedan och ska snart ta mig en promenix med hundgosen. Ingen aning om vart vi ska gå, men en bra bit hade jag tänkt mig iaf!
Igår var jag (as I said) och shoppade med brudarna. Inhandlade iaf lösögonfransar till nyår -åhlens, en stickad tröja -hm, typ glansiga(?) leggins- hm, och sen skjortan från inlägget under från hm's herravdelning faktiskt. ska nog börja kolla där lite oftare. Men kan nog hitta enna riktiga fynd där faktiskt! :)

Men nu - promenad, käk, dusch och Ranjigirl!<3

Heyho, let's go!

Tjatja! Nu är jag hemma efter shoppingdag med brudarna! Hittade lite grejer iaf, mer än igår om man säger så! ;)
Nu är tjejerna inne på mitt rum och fixar sig lite inför kvällen, ja vi ska ut en sväng även fast det är måndag idag! Men är det lov så är det, right? ;)

Tonight i'll look like this!


It's a new day!

God morgon! Bussen till Borlänge går 11:50 från järnvägsstationen, då ska jag vara påklädd, packad och klar! ;)
Och när jag säger packad så menar jag ju självklart att min väska ska vara klar! Vad tror ni om mig egentligen? Att jag ska springa runt och shoppa berusad? Nej, där har ni fått allt om bakfoten! (; heh...

Men nu ska jag göra mig i ordning, sen blir det GIRLS DAY OUT! ♥

Sundaay

Hallå! Idag var jag och shoppade med syrrorna i Borlänge. Dock hittade jag bara lösnaglar till nyår. Var inte sugen på något annat. Var så urplockat och mycket folk, så var faktiskt inte så kul att gå och leta i trängseln. Men jaja, tills imorgon är jag iaf redo, för nu vet jag hur det ser ut ibutikerna med folk och kläder osv.! ;) LADDAD!
För övrigt så sitter jag och planerar nyår med Lisa över the telefono, men ärligt talat kommer vi ingen vart. Har inte hört något om någon fest ännu och själv vet man ju inte om man vill styra heller. Nja, det är minsann alltid lika svårt med nyår faktiskt! Ingen som hört något? ;)

Nu ska jag gå ner och fortsätta spela spel med syrran, Erik, Jim och farsan. Hade så himla trevligt här lite tidigare ikväll, och nu är jag nog redo för en spelomgång till! ;) 
Imorgon blir det som tidigare nämnt en till shoppingdag i Borlänge, fast med bryydarna! Kommer bli grymt med en heldag shopping, babbel och käk. Heltklart en vinnardag även om vi inte kommer hitta mycket. Men jaja, sällskapsspel NU! ;)

Lördag..

Hello sunshine's! Nu har jag stigit upp ur ett långt och varmt bubbelbad. Har blivit förkyld och jag är samtidigt helt slut. Igår var jag, syrrorna, Marie, Wilma, mamma och Krister till morbror Nisse och firade jul. Var riktigt mysigt, och vi bjöds nog på den godaste maten ever! Haha, alltid lika gott hemma hos dom! :) Efter maten blev det dessutom snöbollskrig med systrarna och vår kusin Johan, var ruskigt kul! Antagligen därför jag blivit så förkyld nu, kallt och blött blev det ju! Trött är jag väl för att jag inte fått min skönhetssömn, var ju barnvakt och lillungen ville inte somna på länge länge. Men tillslut fick jag henne allt i säng. Men inte är det väl så lätt att passa en 9månaders liten bebis helt ensam och man är typ sjuk? Nja, men det gick ju bra till slut i alla fall! :) Eller helt ensam var jag ju inte, Linnéa var ju med ett tag. Men nu syftade jag faktiskt på själva nattandet. ;) Jaja, nu ska jag gå upp till köket och ta mig lite mat, sedan kryper jag ner i soffan och ser på julfilmer hela dagen lång! Så jag säger väl god natt nu! 

Hela staden är vaken

Ikväll blir det fest i Hedemora. Dock inte för min del, men för syrrornas. Så nu har jag just fixat allas hår och ska snart ta över vaktningen av lillskrutten som är här. Linnéa kommer hit om någon timme och hjälper mig också, känns bäst att ha någen mer med ifall man måste äta eller gå på toa tex. Är hellugnt för min del att vara hemma en kväll som denna. Visst att jag är festsugen, men jag kan nog hålla mig till nyår! ;)

Nu väntar Wilmis på mig, så jag lär dra. Puss!

Juldagen

Står och trängs med syrrorna framför husets alla speglar justnu. Vi kom på att vi ska ju åka till Nisse idag, och vi skulle tydligen åka kvart över tolv, så nu är det brått för min del. Har inte ens duschat, men håret får väl vara som det är. Anyway så lär jag göra mig klar nu, update latero. Ciaoo ;*

Julafton

Nu är kvällen snart slut, återstår bara lite efterrätt och filmmys med familjen. Jag har haft en lugn och mysig julafton här hemma, hoppas att ni också haft en fin dag!

Men nu blir det efterrätt, so see ya! ;)

Glædelig Jul

Och så var det Julafton! Så härligt! Jag älskar att vakna och gå upp till köket där det står tända ljus och frukosten står framme. Så tar man för sig av vad man vill ha och sen slår man sig ner vid tven med resten av familjen och ser på någon mysig Julfilm. För oss blev det 'Holiday in handcuffs'. Jag gillar verkligen den! :)

Nu har jag precis kommit in med mamma från stan. Vi har handlat på ICA och sen har jag varit och lämnat ett julkort personligen till mina f.d "mormor och morfar", dvs. Robins mormor och morfar. Dem tycker jag så mycket om och jag saknar att fira jul med den där släkten så tänkte att jag ju iaf borde önska dem en God Jul! :)
Så nu är en god gärning gjord och snart ska vi äta lunch här hemma, sedan blir det Kalle Anka och julklappsöppnande! Alltid lika spännande även om man inte får något speciellt. Det är ju faktiskt familjen och umgänget som räknas i juletid, iaf för mig. Klapparna bryr jag mig som sagt inte mycket om, fast det är klart att det inte blir så mycket jul utan paket. Men jaja, nu återstår bara en sak.. Och det är att önska er en riktigt GOD JUL! :)

Snabb update

Haha, här sitter jag vid datorn och är nästan klar med allt jag ska kolla. Plötsligt kommer tre syrror nersmygande för trappen och stirrar på mig. 'Men vad vill ni då?' 'Att du ska komma upp', säger dom i kör. Sen attackerar dom min nacke, som jag avskyr när dom gör! Tåler verkligen inte att någon tar mig i nacken, men självklart vet dom om att det är min svaghet. Haha, dom är allt bra tokiga dom där. Inte blir jag väl klar med det här inlägget heller eftersom att Jossan kommer ner gång på gång och "Skickar" mer 'nyp' och 'slag' från Karro. Haha, min familj är så himla söt! Brukar ni också låtsasbråka eller är det bara jag och min tokiga familj??

Iaf så skickade jag massor tillbaka till Karro, fast jag ska nog gå upp och ge henne lite stryk by my self. Så nu jäklars! ;)

Dan före doppardan

Imorgon är det julafton och jag har fortfarande inte förstått det. Känns nästan lite konstigt för jag är inte alls beredd. Men det kommer säkert bli hur bra och mysigt som helst!

Som sagt skulle jag och Linnéa kolla på innebandy idag, men när jag och pappa var på ICA och köpte sallad så ringde Mickis och sa att jag behövdes för att dom var så några. Jag som inte har spelat på hela säsongen! Men jag ställde upp, tjugo minuter senare var jag ombytt och på plats i vasahallan, hann väl vara med och värma upp i kanske tio minuter sen var matchen igång!
Trots förlust tycker jag att det gick jättebra, bättre än väntat faktiskt. Känns som man klivit över en spärr av rädsla och att man är redo för vilken match som helst nu. Vem jag än möter kommer jag inte backa nu. I'm ready to play again!!

Nu ska jag fortsätta umgås med min gulliga familj som sitter bänkade framför bingolotto med massa gott. Blir en trevlig kväll detta! Kisses

Update

Hello dudes! Nu har jag duschat och gjort mig klar för innebandyn. Ska snart åka till ICA med pappa och köpa sallad, sen är jag helt klar för vasahallen. Ska bli kul! :)
Men nu lär jag sticka iväg, ciaoooo! ;*

Let the music play

Sitter här med dunkande musik och tecknar. Imorse blev jag väckt av hundgosen som hoppade upp i sängen och ville mysa. Tanjagullet:* Men nu tänkte jag slänga mig in i duschen och försöka piggna till lite. Linnéa och jag ska dra på innebandy vid klockan fyra, så det är väl bra om jag börjar göra mig i ordning snart.. Jag är hur taggad som helst på att kolla på innebandy, var ett tag sedan nu! Men vi hörs efter duschen people. ♥

All I want for christmas is you...

Nu har jag just kollat på film med Pernilla, 'Välkommen till familjen'. Den var helt okej, rätt mysig tycker jag! Man måste ju verkligen kolla på julfilmer nu när det är julafton om bara två dagar! Nästan bara en dag nu, för klockan är ju faktiskt snart tolv!! Så jag passar på att önska er alla en riktigt god jul nu! :) 
Men nu är det sleeptime för mig och jag ska drömma om någon jag vill ha i julklapp! ;)
Haha, natti!

Sparkutflykten !!

Nu har jag fått bilderna från Sparkutflykten av Emelie,
så här kommer några av dem!







   

















Thank you for a great day gyyrL's
I LOVE YOU

Work it, work it!

Tja tjA! Igår var jag minsann riktigt duktig tycker jag! Två träningspass och snart ska jag ta mig ett till. Och då menar jag att jag kör medan innan jag städar mitt rum hemma hos mamma. Jag tränar alltid samtidigt som jag städar. Kan bli lite olika, typ dans eller annat. Helt plötsligt om det kommer någon bra låt lägger jag mig på glolvet i röran och kör situps eller något liknande! Haha. 
Efter städningen tar jag mig en power-walk hem till pappi och städar där med! Eller det är så jag har tänk att jag ska göra idag iaf.. Får se hur jag orkar!
När jag tagit mig till pappa ska jag också leta reda på min pyssellåda, vet inte vart den gömt sig, kanske att den står på skrivbordet under alla läxböcker, hehe. Jag har lixom bildat en liten hög med saker jag inte orkar med där... Men idag ska den rensas undan! När jag fixat pyssel och städning där, ska jag ta mig till mamma igen (tror jag iaf) och då tar jag mig ett träningspass. Hm, blir nog yoga idag, känner verkligen för det! =)
Igår tränade jag magen riktigt ordentligt så idag sitter träningsvärken i, grymt skönt! Jag älskar att ha träningsvärk, då känner man sig så duktig! Så jag ska väl köra på lite idag också, så det sitter kvar! ;)
Jag ska bennemig inte vara nån liten latmask bara för att det är jul, åhnej det kan ni allt skriva upp!
NU - julstädning!!!!!!   .kisses



Another update.

Tänkte bara säga god natt till er LLR - Lovely Little Readers. Haha, sov gott!;*

- Och justde, ni glömmer väl inte bort att kolla in länkarna här intill!?

Ingen rast, ingen ro.

Nu har jag precis kört klart dagens andra träningspass! Ja minsann idag har jag varit duktig! Snart blir det middag med Mamma, tvåan och trean. Trevligt! Rotfrukter m. fetaost i ugn och någon typ limesås, absolut en av mina favoriter nu för tiden, så sjukt gott!

Morgondagens schema ser ut så att jag ska plugga, träna och pyssla. Sedan får vi se om jag klämmer in något mer. Det borde jag ju absolut hinna. Kanske kan börja läsa min bok jag ska redovisa om efter lovet, vore ju inte så dumt! Men nu blir det käk, ha det bra! Kisses

Get dressed...

HALLLLLÅ! Här sitter jag, i pyjamas som vanligt... Ja, jag har lite svårt att komma igång om mornarna, men nu är jag snart igång. Har börjat lägga lite make runt ögonon bara för att.. Man känner sig ju genast mycket piggare då och dessutom är det bland det roligaste jag vet. Jaa, jag älskar att göra mig i ordning! Älskar att fixa med håret, lägga sminket osv. Däremot tycker jag inte om att välja kläder för det är alltid lika svårt, kanske är därför jag oftast går runt i myskläder/pyjamas när det är lov? Haha, jaa inte vet jag?

Idag har jag i alla fall gjort något dumt! Jag stod på mitt rum och letade efter sminkväskan i alla röra och plötsligt känner jag hur det killar på mitt ben. Jag kollar ner och ser att en äcklig liten spindel klättrar upp för vaden!!!
-AAAAAH!!!!!!!!! LOSS, SLÄPP!!!!!!
Spindeln tappar greppet när jag viftar med benet hit och dit och då tar jag chansen att springa iväg till badrummt. Hämtar papper och sedan springer jag tillbaka. Och ja, här är den dummaste grejen, jag mosar spindeln mot golvet, stackarn! :( Och sedan spolar jag ner honom i toaletten också, fy så hemsk jag är! :( Men inte tänker jag låta krypet komma undan ostraffat heller! Nej, spindlar är verkligen ingenting jag tål, usch dom är så läskiga!!

Men nu är det klädsel som gäller. Passar ju perfekt när det av någon anledning spelas Roxette - Dressed for success, haha! ;)
Hope you have a good day!

Fjärde advent

Idag är det fjärde advent. Så då tänder vi sista ljuset på ljusstaken, mysigt! Har jag gjort något särskillt då? Nej, jag har bara städat och tränat. Eller ah, jag tränar faktiskt just nu också, sitter här på en pilatesboll och gör massa övningar. Innan det var jag ute och gick en långpromenad med Atlas, Kristers hund. Vi är hundvakat eftersom mamma och Krister är på kryssning tills imorgon. :)

Snart ska jag ta en dusch och sedan snygga till mig lite för middag hemma hos pappa med alla syrrorna, ska bli riktigt trevligt! Har inte träffat Karro sedan jag var i Göteborg och hälsade på henne, så det ska bli skönt att få träffa henne igen, som man saknar henne!!!!

Men ahya, några övningar till och sedan blir det en date med duschen.
Hoppas ni får en fin fjärde advent! Pussas

In the middle of the night

Hallå mitt i natten! Här sitter jag i mörkret med snytpapper, idominsalva, allergitabletter och pyjamasen har varit på hela dagen lång..! Ja det blir ju till och med i mer än 24timmar nu faktiskt, mycket mer! Har blivit både förkyld och kattallergisk så jag har ärligt talat svårt att se för mina svullnade ögon. Haha, ser helt sjuk ut justnu! Fast jag är ju det också, sjuk alltså.. ;d

Har ingen vidare lust att vara uppe längre egentligen, men måste vänta tills Lisa kommer tillbaka efter en liten kvällstripp med någon, hehe! ;) Sen har hon ju min mobil också, så måste ju se till att den är oskadd innan jag går och lägger mig. Och inte kan jag bara strunta i Lisa och gå och sova. Näej, tror faktiskt inte att hon skulle uppskatta om jag lät henne sova ute i snön! ;)

Antar att jag ska ta mig lite kaffe så jag inte somnar här i fåtöljen när jag sitter så bekvämt. Hm, svårt val! Orkar jag ta mig in till köket eller ska jag stanna kvar i den mysiga fåtöljen under den varma goa filten och bara gömma mig från kylan utanför? Nej, det får nog faktiskt bli kaffet, ni hör ju själva hur lätt jag kommer somna annars!!! Fåtöljen är ju bara fööör mysig justnu så det är lika bra att röra lite på sig. Hoppas att ni haft en bra kväll i alla fall, G'night!

Bra start på lovet?

Nej, absolut inte!! Jag har på något mystiskt sätt blivit kanonförkyld! Helt plötsligt när jag vaknade hade jag gått och blitt sjuk. Förstår inte hur det gått till. Kaaanske att man kan skylla lite på gårdagens utflykt och kyla, men isåfall var det absolut värt det! Men nu sitter jag här i pyjamas (ja, fortfarande!), favotofflorna, mammas tjocktröja och håret står åt alla håll. Japp, morgonfrillan är kvar på skallen, ser ut som ett skatbo i håret. Haha!
Inte är jag hungirg heller, trots att jag bara ätit lite gröt till frukost. Men jaja, nu ska jag iaf gå upp och värma mig lite varm choklad och även värma på riskudden så att hettan ska sjunka igenom kläderna riktigt ordentligt! Sedan drar jag väl på någon film och kurar ner mig i syrrans säng. Godnatt på er alla!!

Och just det, har inte fått några bilder från varken Winnerbäck eller Sparkutflykt. Så ni får hålla ut ett tag till! ;)

Sune maraton!

As I told you before så ska jag och Lisa ha Sunes Jul maraton ikväll! Ska bli riktigt kul, mysigt, underbart, fantastikst, busigt, roligt, gött, härligt osv.osv. Haha, har alltid lika trevligt med Lisa när vi tattar oss, som vanligt!
När vi ser på film så är det alltid något löjligt så vi skrattar rakt genom hela filmen, det är väl bara något vi har för oss. Man kan ju alltid ha roligt med den där tjejen! :)
Våran favortifilm som vi sett hittills är ju absolut 'Lillebror på tjuvjakt', så är ni ute efter att skratta så tipsar vi absolut om den! Haha, det är då helt klart våran humor! Men som sagt, ikväll blir det Sunes Jul, och det är ju också en av våra favoriter! Så det blir minsann en riktigt go kväll ikväll. Och jag är såå fu''ing glad idag, för mina brudar är underbara och gutt'ar kan också göra en himla glad ibland minsann! :)
Men nu ska jag dra på myskläderna innan Lisa kliver innanför ytterdörren, så vi hörs!

Och bilder fårn utflykten kommer så fort Emelie skickat.
Ha nu en bra kväll, för det ska då vi ha!

Holiday!

Ja då var det äntligen lov, och det firar vi med sparkutflykt, jag och tjejerna!
Nu har man packat ryggsäcken med gottgott och väntar bara på att få skjuts till Linnéa där sparken väntar! ;)
Kommer nog bli en grym dag, och ikväll blir det Sunes Jul maraton med åtminstone Lisa, gött!
Vad är en jul utan Sune? Inget värt! Haha...



Nu kallar käket och sedan är det dags för utflykt med bästa brudarna,
you rock my world darlings!<3

Bara en dag kvar..!

Hello people!! Dagarna går och imorgon är det julavslutning. Det ska bli riktigt skönt med lov så man får vila upp sig från allt pluggande ett tag. Det kommer nog bli ett toppenlov eftersom alla syrror kommer hem och även systerdotter blir med. Så det blir nog en riktigt mysig jul och ett härligt nyår (eller det får vi väl hoppas på iaf!!), fast det är klart att man lär försöka plugga lite också. Har ju både spanskaprov och historiaförhör osv när vi kommer tillbaka efter lovet, sen ska en bokredovisning + läslogg in också. Så trots att det är lov så får man ju en del att göra, men det är väl bara att tacka och ta emot..!

Skolan var iaf hur slapp som helst idag som jag ju gissade tidigare. Hade bara en lektion från 8'45 till 10'10 och sen började vi inte förens 13'20 igen. Så jag, Sara och Anna hängde med Hollie och Nikki hem för att hjälpa dom baka klart till fikat med klassen. Deras mamma fick tydligen hoppa in och jobba så hon kom inte med till skolan, men det gjorde väl inte så mycket. Var bara kul med frågesport så.. ;d

Nu väntar syrran och mamma på mig, så blir väl att kila ner och åka med dom upp på 'Snöberget' som jag brukar kalla det. Ja, Svedjan har alltid så mycket mer snö än resten av stan, så det är därför, haha.
Men nu lär jag dra, så C-ya!

ett två tre fyra

Nu har jag vaknat för en stund sen, har bara klätt på mig och lagt lite smink. Skoolan blir nog ganska chill idag. Har ett engelskaprov, men sen blir det nog inte så mycket mer än så, skönt de!
Nikki och Hollies mamma kommer till skolan idag också, ska typ snacka lite om hur det var att flytta hit från scottland med bbc osv (om jag nu fattat rätt!), sedan ska dom bjuda på någon tårta som jag antar kommer därifrån, blir faktiskt lite spännande! ;)

Idag kommer ettan och tvåan hem också, alltså 1.Pernilla och 2.Josefin. Blir skönt att få hem dom ett tag! Nummer 3. Karolina kommer inte hem förns på söndag tror jag, men jag ser fram emot det! Ikväll blir jag bara hemma och myser galet med syrrorna kan jag tro, har saknat dom så otroligt!!

NOW - breakfast!!!!!!!

sextondedecembernollnio

Yes, tidigare idag så var det tänkt att jag, Lisa och Emelie skulle dra till den stora och avgörande matchen för Hedemora SK. Men så blev det inte. Jag har blivit riktigt hängig och tror att jag börjar få feber, dock hade jag ingen sensat jag kollade. Men därför blev jag hemma. Lisa blev också trött och slut efter skolan och skulle även fira sin bror Per som fyller år idag, så grattis till honom. Och även grattis till fostersyrran Marie som också fyller år idag! :) Emelie blev hemma för att hon inte hittade någon annan att gå med.. MEN, jag kan avslöja för dem som inte redan vet att Hedemora vann med 5-1 mot Valbo! GREAT!!!

Nu blir det kvällskäk och Sunes Jul, som lär pigga upp rejält en sådan här jobbig stund...
Update 2morrow!

AVATAR

Har ni hört och sett om den nya storfilmen Avatar? Jag tycker att den verkar hur bra som helst, så jag bara måste se den på bio! Älskar varelsernas utseende och tycker att handlingen verkar väldigt bra också. Tror absolut att den här filmen kan vara något för mig eftersom att jag älskar det 'overkliga'! Filmen har premiär den 18 december!

   

Kolla in mer här;
http://events.se.msn.com/avatar/Default.aspx

And winter it is!

Tja allesammans! Jag har precis kommit hem från skolan. Var en helt okej dag tycker jag på något vis. Hade grymt kul med Frida iaf! Nu ska jag dra på myskläder, tofflor och käka lite. Sen drar jag igång med lite plugg. Ska skriva rent en svenska uppsats och plugga till engelska provet i gramatik som vi har imorgon. Jippie!?
Och förresten så har ju vintern kommit på riktigt nu. Det gillar vi väl? Jag blir jämt så glad av snön, blir så himla mysigt ute då! Och såå mycket ljusare, skönt! Men ahya, update later!

It's a new day, baby!

Godmorgon på er!
Nu har jag just gjort mig i ordning för en ny dag med nya möjligheter. Efter frukosten väntar skolan, och jag ska då ha drama som första lektion, får se hur kul det blir idag.. Ibland är det askul, men när man bara springer runt och leker förstår jag faktiskt inte riktigt vad lektionen är till för.. Fast det är klart att det är kul att vara lite föör barnslig ibland! ;)

Idag har jag fårvånasvärt lockigt hår utan att ha användt någonting(?), sov bara i utsläppt, och vipps så blev det lockigt. Gött, jag som alltid velat ha självlockigt hår, får se hur länge det kan hålla i sig nu bara..
Men any way, nu lär jag käka och sen åker jag med mamma mot skolan, så ciao!

Måndagsmys..

Ja, ikväll blir det Måndagsmys med mamsen. Vi ska laga köttbullar och sedan ska hon hjälpa mig med samhällen till porvet imorgon. Blir nog en trevlig kväll. :)

Idag började min morgon med depp och andra dryga tankar som bara snurrat runt i skallen hela helgen. Men under dagens gång under någon lektion, så blev jag på mycket bättre humör! Kan ju säga att jag varit glad sedan dess fast jag haft en massa plugg efter skolan. Men den här glädjen kan jag nog leva på ett tag..! ;))

Nu ska jag kila upp till mamma i köket och hjälpa henne lite, så ciaooo!;*

Skoltrött eller inte?

I sluten på veckorna som går så har jag alltid samma känslor. Ibland den ena "Åh, kul med en ny vecka! Inte alls långt kvar tills ..." eller den andra "Åhnej, jag vill bara sova och inte gå i skolan en till vecka nu igen ..."

Idag känns det som att jag bara vill sova fram tills jul och nyår, fast endå vill jag gå i skolan och få klart allt som ska göras den här veckan, har såå mycket att göra! Spanska - tisdag, Samhällsprov - tisdag, Miljöbeskrivning - onsdag, Engelskaprov - torsdag. Usch, får ångest när jag tänker på allt men samtidigt vill jag nå fram till punkten då man känner sig duktig för att man klarat av den jobbiga veckan och baaara kan se fram emot allt skoj på lovet! Längtar dit som bara den!!

Nu ska jag i alla fall försöka ta tag i miljöbeskrivningen och sedan blir det samhällsplugg med Linnéa.
Ha en bra kväll gott folk!

Bo Kaspers Orkester

blinka lilla stjärna där
lys så länge som du kan
jag vet inte var jag är för
jag har just klivit i land
marken gungar än för mig
gör den likadant för dig
för dig för dig för dig
för dig för dig

nu kan du få mig om du vill ikväll ikväll
vi kan få rummet att stå still ikväll ikväll
jag tycker om att stå intill dig

viska något i mitt öra
som jag aldrig hört förut
stanna hos mig hela livet
eller bara en minut
marken gungar än för mig
gör den likadant för dig
för dig för dig för dig
för dig för dig

nu kan du få mig om du vill ikväll ikväll
vi kan få rummet att stå still ikväll ikväll
jag tycker om att stå intill dig

du kan väl önska dig nånting
du kan väl önska dig nånting
du kan väl önska dig nånting

nu kan du få mig om du vill ikväll ikväll
vi kan få rummet att stå still ikväll ikväll
jag tycker om att stå intill dig ikväll ikväll
nu kan du få mig om du vill ikväll ikväll
jag tycker om att stå intill dig
jag tycker om att stå intill dig




Prisutdelning; Pepparkakstävlingen

Oj, imorse vaknade jag av att Lisa ringde.
- Prisutdelningen för pepparkakshusen är om typ lite mer än en halvtimme!!

Gissa om jag fick brottom! På med kläderna, släpp ut håret, fräscha till sminket lite och sedan var det bara att dra iväg, utan frukost i maggen.
På biblioteket var det inte alls mycket folk, så dom drog igång prisutdelningen ganska fort efter att vi kom dit. Vi kom iaf tvåa och förstaplatsen gick till "Vinstragården", det var dem väl värda? :)
Men nästa år ni, då ska vi nog lyckas! ;)

Och när vi var påväg att gå så kom tidningen fram till oss och intervjuade oss, och tog kort! Usch, hatar ju att vara med i tidningen, tur att jag hann fixa mig lite iaf! Nu kan man ju bara hoppas att dom skriver som vi sa och inte gör om allt som dom ju faktiskt brukar göra!!

Som pris fick vi förresten en varsin bok, ett presentkort och choklad från Familjen Laby, den var hur god som helst! Mjölkchoklad med kiwi i, mums!

Hörde också att Palermo, ett lag från Hedemora kom tvåa på lussebandyn igår, så grattis till er! =)

Lussebandy

Lussebandyn i Avesta var hur kul som helst!
Haha, särskillt med tanke på vem vi hamnade bredvid och på att Luciatåget inte alls kunde ta i när de sjöng. Det lät så taffligt att jag och Lisa råkade börja skratta. Förlåt tjejer som var så modiga och sjöng för alla som var där, man jaa. Lite styrka i rösten eller mickar till alla nästa gång vore faktiskt inte helt fel!!
Dessutom var inte dom de enda som var modiga under kvällen, åhnej! ;)



Nu blir det pyjamas och sedan kryper jag till kojs, riktigt nöjd med kvällen!! ;*

Lucia i skolan

Lucia i skolan (eller ah, kyrkan) var riktigt fint. Söt lucia och duktiga gossar tycker jag allt. Åh, faktiskt är det riktigt fint när bara en massa killar står och sjunger. Looooove it!

Nu har jag precis kommit hem från skolan, lyssnar julmusik (as usual), väntar på lisa och fundrar ite över kvällens klädsel. Ska man gå in för något snyggt eller något skönt och mysigt? Vi kan ju faktiskt bli kvar ett bra tag! Tycker nog att mjukisarna lockar mest, så det blir nog så! Men har inte bestämt mig än!

Nu kommer säkert Lisa när som helst, ska jag ska väl plocka i ordning lite på mitt rum så det inte ser allt för hemskt ut när vi kommer att befinna oss här inne. Jaja, vi hörs! :)


 
Är det lucia så är det! ;)

Lusselelle

Imorgon vid den här tiden är jag förmodligen på Lussebandy i Avesta, kommer nog bli grymt bra! På något vis är jag pirrig, kanske för att det ska bli kul, vad vet jag? ;)

Imorgon har jag matteprov i skolan, annars är det väl inget särskillt som händer där. Eller jo, det är ju lucia under morgonen, blir mysigt. Det är något jag älskar att kolla på, hehe dock önska jag ju egentligen att jag stog med där uppe och sjöng jag också, men det vet jag iom jag har tid för. Faast lite sugen är jag väl på att börja med kör eller solosång igen, och gittar!! Men annars ser jag mest fram emot kvällen som sagt. Och lördagen kommer också bli grymt bra, det är ett som är säkert! Då ska nämligen jag, emelie, karolina och lisa vara hemma hos L och ha biokväll! Eventuellt blir det någon mer med också, det visar sig.. :)
Vi ska iaf se på New Moon, och två filmer till som jag inte minns vilka det var. Sedan ska vi skapa en riktig biokänsla. För det första blir det ju bioduk (som vi iof alltid har hos lisa ;) ..) och sedan ska vi ha en hel massa onyttigheter, bara för att det snart är jul, och jaa.. BIOKVÄLL, blir riktigt kul tycker jag!




- Men nu säger vi puss och godnatt!

Tiden rullar på...

Har visst inte skrivit på ett tag nu, men har varken haft tid eller ork. Men nu har jag ju det igen, så då finns det inga ursäkter, eller?! ;)

Idag har jag dessutom ingenting att göra från skolan (som måste göras), så det känns skönt!
Hade företagsekonomiprov idag också, men det kändes väl helt okej. Men självklart är man nervös eftersom det var sista företagsekonomi A provet. Får hoppas på ett bra slutbetyg!!

Och så till helgen som var..
Jo, den var helt jävla amazing!!

Lasse spelade otroligt bra, som alltid!
Så helgen innehöll bra, fin musik och bland det bästa sällskap man någonsin kunnat haft med sig! LISA SARA EMELIE, er tackar jag till tusen för den här trevliga helgen! Hoppas vi tar oss iväg på något liknande snart igen. Dock får vi väl hoppas på liiiiiiite schysstare vandrarhemstider va? ;)
- Mm, inte det roligaste att vänta i kylan ett par timmar inte.... Tur det finns shoppinggallerior i Gävle!!





Life Frame - alltid lika kul!!!

Jockes Tacogratäng <3

Mums! Nu har jag ätit färdigt och det var såå himla gott! Så för de som gillar tacos tror jag att det här kan funka perfekt! ;) Så jag tänkte faktiskt dela med mig av receptet till de som är intresserade! Haha... :)

ICA Supermarket Hedemora - Jockes Tacogratäng

Innehåll: 4-5 personer

1 liten burk créme fraiche
1 liten philadelphiaost
Ca: 500g köttfärs
1 påse kryddmix
1 burk krossade tomater
1 påse riven ost (går även att riva själv!)
Lite salt, vitpeppar, majs, vitlök efter smak och tycke!

Bryn färsen, tillsätt taco kryddmix, rör om, tillsätt krossade tomater och ev. majs, vitlök.
Rör ihop créme fraiche och philadelphiaosten, lite salt & vitpeppar.
Bred ut den smeten i en ugnssäker form. Fördela köttfärsblandningen ovanpå.
Strö över riven ost. Gratinera i ugnen på 200 grader tills osten fått en gyllenbrun färg.
Servera med nachos, tortillas och en god sallad mm.

Lycka till och smaklig måltid! ;))

Fredagsmys!

Nu ska jag snart hjälpa mamma att laga lite mat tills Krister kommer hit. Vi ska käka den jättegoda tacogratängen från ICAreceptet jag tog för någon vecka sedan. Kommer bli så sjukt gott! :)

Efter maten
hade jag tänkt att bara ta det lugnt, packa lite tills imorgon och kanske se på någon film eller så.
Jaa, imorgon åker ju jag, Emelie, Lisa och Sara till Gävle och ser på WINNERBÄCK!! :D
Kan ni förstå så fort tiden har gått!? Jag tycker det var nyss vi bokade biljetter och vandrarhem, haha! ;)
Men jajamen, imorgon drar vi! Och Linnéa är i Leksand och kikar på honom om 52min, hon är väl galet glad justnu iaf! Och imorgon är det våran tur!!!

NU - matlagning!!

jullis

ångrar såååå att jag inte köpte den tröjan!! :(

Hur ser din jul ut i år?

Hur min jul ser ut i år? Jo, det kommer bli en helmysig jul med familjen, utan klappar dock!
Ja, vi har bestämt oss för att ha en klappfri jul i år. Det gör mig faktiskt inte så mycket, det viktigaste är ju trots allt att få umgås med familjen i juletid. Tänk på alla de som inte ens har någon att fira med?

Vi kommer att ha en trevlig och mysig jul tillsammans, med god mat, mysiga julfilmer, pyssel och andra trevligheter. Till exempel som ett besök hos Make Up Store den 30:e dec. Dagen innan nyår, det passar ju perfekt! ;) Vi ska få en "personlig styling", de ska visa oss vad vi passar i för färger osv, så det blir intressant! Vi hade väl tänkt att ta det som en liten julklapp till oss alla, och det ser jag verkligen fram emot!!

Men trots att vi ska köra utan julklappar i år, så frågar mamma iaf vad jag önskar mig.
- Hm, en gitarr kanske, eller en Peace and Love biljett med camping, du vet...
- Åh, en gitarr vore väl kul!
- Jaa, men det skulle vara kuligare med en biljett, den är ju så dyr... Fast det är klart, jag vill ju lära mig spela..!
- Ja justdet ja... Hm, har du pratat med pappa?
- Jaa...
- Jaha, vad menas med det där då?
- Att han tycker den är så dyr också (suck). Ni kan väl gå ihop? :D
- Jaså, tycker du det? ;)

Haha jaa, såhär har samtalen sett ut hemma hos mamma de senaste dagarna. Man blir ju faktiskt lite nyfiken även fast vi bestämt att det blir en jul utan julklappar. Hm, jag undrar det jag!? ;)


hur tror vi att det slutar? ;)

Hur ska ni fira julen i år? :)

Svinis och den Internationella dagen

Idag i skolan tog jag den mycket omtalade svinsjukesprutan. Känns ordentligt i armen nu, men det är ju ett helt vanligt symptom, så det ska inte vara någon fara! :)
Sedan känner jag mig lite varm, kanske bärjar få feber men känner mig helt okej än så länge så vi får väl hoppas på det bästa! :) Egentligen skulle inte våran klass ta sprutan förens imorgon, men jag hade för det första ingen lust att stanna kvar efter skolan och ta den och för det andra tänkte jag att det var bra att ta den så fort som möjligt ifall jag blir sjuk av den, så jag hinner bli frisk tills i helgen, då jag åker till Gävle och kollar Winnerbäck med tjejerna! :D
Smart drag av mig tycker jag faktiskt!

Och på tal om influensa/sjukdom så är det den internationella AIDS-dagen idag, "World AIDS day".
Nu känner jag mig lite dum som oroar mig över sprutan, när det finns ännu viktigare att tänka på! Den här dagen tycker jag inte har uppmärksammats tillräckligt mycket. Jag visste inte om det förens jag slog på MTV efter skolan. Så var in på Internet och sökte lite nu och såg att det är 40miljoner i världen som bär på detta virus, och ännu finns inget botemedel!

Man borde stödja kampen mot detta virus och köpa ett rött band!

röda bandet

God morgon!

Ååh, vilken vinterkänsla jag har i kroppen justnu! Julmusik på hög nivå och Domherrar utanför fönstret!! Åh, vad fina dom är och himlans vad glad jag blev utav att se dom! :)
Just nu lyssnar jag på 'Last Christmas', så mysig! Snart ska jag kila iväg till Linnéa och ta sällsap med henne och Niclas till skolan också, trevligt! Och hur skönt var det inte med sovmorgon idag då?! JO, mycket skönt! 

Ha en bra dag gott folk! <3

domherre

julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0