Right now



Nu ska jag cykla iväg och möta upp Lisa! Vi ska ta sällskap ner till Vasahallen för overallsprovning med innebandytjejerna. Ska bli både kul och intressant! För övrigt mår jag lite bättre nu, så imorgon blir det i alla fall skola! :)

Puss och God kväll!

Idag är ingen vanlig dag! Nej för det är Emelies födelsedag!!!!!!!!!

En av världens vackraste och goaste personer någonsin fyller år idag. Och denna personen råkar dessutom vara min bästa vän, som följt mig genom livets olika äventyr sedan barnsben. Tänk vad mycket vi gjort under alla dessa år! Det är otroligt vilka fina stunder jag fått tillsammans med dig, och fler blir det!
Dig släpper jag aldrig! <3





-forever and always-

it is killing me......

Är hemma från skolan idag. Har så himla ont i både mage och rygg så orkar knappt röra på mig.. Dock MÅSTE jag ta mig ner till sista lektionen för att genomföra en labboration på NK'n. Annars måste jag göra den ensam någon gång senare, och det har jag ingen som helst lust med..

Nu ska jag laga till lite käk och sedan ska jag väl bara vila fram tills jag cyklar ner till skolan.
Det kommer ju bli kul...



alanya ;)

guess what...

Nu ska jag kila iväg och möta upp Lisa innan vi går till Winan för lunch med Emelie och Karolina(?). Det blir nog trots allt en riktigt fin dag! :)



måste erkänna att jag tycker om dagens solsken! kolla bara vad läckert det blir i kameran! ;) haha

we will meet again

Idag har vi sovmorgon till kvart i ett, känns skönt! Så jag ska ta en lunch på Winan med tjejerna innan vi går till skolan för mattelektion, skolfoto och därefter idrott. Det kommer nog bli en bra dag idag med kör ikväll, kul! :)

Egentligen känner jag för att säga att jag hatar onsdagar, eftersom att det idag är en vecka sedan vår vovvsing flög till hundarnas himmel för att springa runt i sitt egna Nangjiala. Det är verkligen tomt utan Tanja här hemma, men vi får väl försöka minnas henne med glädje och tacka för den fina tiden vi hade med henne i tolv år. Vi får ta oss igenom det här tillsammans. Mina vänner är verkligen underbara som stöttar mig igenom den här perioden, tack för att ni finns tjejer! <3

500 miles

Efter skolan idag gick jag och Emelie och solade. Okej, det kanske inte är det nödvändigaste just nu när jag redan är solbränd, men jag tänkte att jag lika gärna kunde göra henne sällskap och samtidigt bygga på brännan lite så den inte försvinner allt för fort. Och det var så himla skönt med lite värme, det kändes nästan som om man vore tillbaka i Turkiet. Kan ju erkänna att jag till och med lyckades somna! Nu ska jag försöka att hålla i med lite solning ett tag, åtminstone en gång i veckan eller nått. Man känner sig ju såå mycket snyggare när man är solbränd. Åtminstone gör jag det, känner mig så tråkig när jag är blek, ha ha ...

Sedan jag kom hem har jag inte gjort mycket alls. Ätit äggmacka och bara chillat. Men nu ska jag väl sätta igång med lite plugg, har nämligen en del att göra... Känns som att det blir en lång väg att gå. Senare ikväll blir det innebandyträning, det ser jag verkligen fram emot! Men nu kom pappa och Dess hem, så ska gå ner och göra dem lite sällskap och sedan blir det pluggning!

i am not a robot

Marina And The Diamonds - I Am Not a Robot


Har haft en skön kväll hemma hos mamma. Vi har ätit varma mackor tillsammans med Krister och sedan åkte han hem för att han ska upp tidigt imorgon. Så jag och mamma slog oss ned i soffan och myste framför förra veckans avsnitt av "Biggest Loser Sverige". Jag missade ju förra veckan eftersom att jag var i Turkiet och ikväll var det uppehåll av programmet, så då passade det ju perfekt att ta igen det!

Det är så enormt roligt att kolla på tycker jag, och jag blir lika sugen på att träna varje gång! Och när man ser den motivationen som tränarna ger till deltagarna blir jag bara mer och mer sugen på att bli personlig tränare själv. Det är något jag tänkt mycket på i sommar när jag tränat som mest och kollat på samma sorts program fast från Amerika, med Bob Harper och Jillian Michaels, dom är så fräcka! Men okej... Inte för att jag är vältränad som fan, äter rätt eller alltid har rätt inställning osv, för det har jag inte! Men det skulle vara såå kul att få hjälpa någon med något så viktigt som hälsan. Men vi får väl se hur det blir med den saken, först och främst ska jag väl ta tag i mitt eget liv och min egen hälsa och kropp. Men man kan ju alltid drömma sig bort lite!

now I have only our memories




a world without you is no world at all.
gosh i miss you so.

Tanja ♥

Nu är jag hemma och har landat och kunnat slappna av äntligen. Det har verkligen varit jobbigt att komma hem, men samtidigt så otrotligt skönt. Så otroligt skönt att komma hem och få krama om mamma och pappa, men samtidigt riktigt jobbigt för att jag nu verkligen insett vad som hänt...

Som jag nämnde innan jag åkte fruktade jag att våran hund inte längre skulle finnas kvar när jag kom hem. Så jag gjorde det bästa av situationen och myste med henne under kvällen och gav henne leverpastej som hon fullkomligt älskar! Jag klappade henne hejdå och pussade på henne som så många gånger förr. Och vilken tur att jag gjorde det och att jag fick en fin kväll med henne. För det blev ju som jag fruktade. Det blev min sista kväll någonsin med Tanja. I onsdags när jag befann mig i Turkiet ringde pappa med den hemska nyheten, vår Tanjis förvandlades till en ängel. Så nu måste hon verkligen vara den finaste ängeln som finns! Våran lilla Tanjavoffsing... :'(

På ett sätt är det nu skönt att slippa se henne lida. Men som jag har gråtit sedan jag kom hem. Jag saknar henne så enormt, det är helt otroligt att en sådan liten varelse kan göra så stort avtryck. Tanja var verkligen världens finaste hund!

♥♥♥♥♥♥♥

Annars var Turkiet en riktigt fin resa, men det berättar jag mer om någon annan dag...

turkiet

NUUU åker vi mot Arlanda, hoppas ni får en bra vecka här hemma! See ya! ;)

what if this is our last night, my love?

Jag sa ju igår att jag hade packat färigt och att det hade gått fort. Ja visst, har redan kommit på massor av saker jag glömt packa.. Så nu har jag iaf lite att göra medan tiden kan få rinna iväg så vi får åka någon gång. Vid kl 01 åker vi från Hedemora mot Arlanda och kl 06 imorgonbitti lyfter vårat plan mot Turkiet! ;) Det kommer bli så enormt skönt att komma bort, dock kommer jag ha jäkligt svårt att slappna av med tanke på hur hemskt sjuk våran lilla voffsing blivit. Pappa har fått tid hos veterinären på måndag för att se om man över huvudtaget kan göra en operation eller om detta nu får bli slutet. Jag kan inte sluta tänka på att min Tanjis kanske inte finns kvar när jag kommer hem! Har gråtit mig till sömns i flera nätter nu, bla igårkväll när hon delade säng med mig. Och imorse när hon låg bredvid mig i kämpade hårt för att komma närmre och mysa började jag ju såklart gråta igen. Ååh, men lilla hund! Hon har funnits vid min sida sen jag var fem år och vi har alltid varit bästa vänner, jag kan inte tänka mig hur mitt liv kommer se ut utan henne. Fruktansvärt!!! Tänk att hon inte kommer kunna slå ner sitt huvud mot ens bröst mer eller höja tassen för att visa hur mycket hon tycker om en. Att hon inte kommer kunna trycka den blöta nosen mot ens kind eller springa och möta en när man kommer hem. Eller alla dessa långa promenader vi brukar ta, helt slut. Inget kommer vara det samma utan Tanja i mitt längre. Som jag sa, fruktansvärt. Jag hoppas så att veterinären kan hjälpa henne!!!! :'(



Nu lär jag sätta fart med packning och städning och sedan cyklar jag hem till pappa för middag med honom och Dess. Sedan ska jag bara mysa med finaste hundisen resten av kvällen tills jag går hem till Linnéa. Tänk om det här är min sista kväll med Tanja?

it couldn't be more clear

Har preciiis kommit hem från Robin. Hade en trevlig kväll med tjejerna till en början och sedan Robin och Linus nu på slutet också. Har nog både skrattat och gråtit ikväll, haha helt otroligt, men det tackar jag för! Dock känner jag att det blivit lite för mycket nu på slutet, så det ska verkligen bli enormt skönt att komma bort en vecka med Linnéa och Emelie. Så imorgon vid den här tiden sitter vi i bilen på väg mot Arlanda, det kommer bli g r y m t !! ;)

i love the way you lie

Nu har jag packat klart allting inför den kommande veckan, gick ganska fort faktiskt. Så nu ska jag ta cykeln ner till Robin (Lisas pojkvän) och umgås med fina människor där. Blir nog ett bra avslut på kvällen som tragiskt nog inte alls varit så trevlig hittills, så det är väl bra att jag kommer ut på något. Så nu blir det nya tag, alltså ut på en tipptoppkväll! ;)

Thursday's gone

Mooorniiing! Har gjort mig klar för dagen/skolan nu och sitter och funderar lite över hur jag ska lägga upp dagen.
Börjar med skola 9:55 till 16:00 och därefter hade jag tänkt att fixa lite ärenden på stan. Bla köpa solkräm, after sun och bregott, viktigt att ha med när vi ska till Turkiet! Smöret utomlands är ju inget att hänga i granen har vi kommit överens om, jag och arvidssons! haha. ;)

Sedan ska jag nog kila in på Lundströms och byta några ord också, har ju inte varit där på ett tag nu, så känner att det är dags! :) Och därefter blir det väl bara hem och tvätta/packa/chilla! För nu är det inte långt kvar! ;))

Rhodos!
Rhodos, snart ett år sedan! ;)

det finns dom som ser chansen glida förbi

Har spenderat kvällen ute på verandan med pappa och spelat gitarr och sjunigt och pluggat företagsekonomi till provet imorgon. Nu har jag i alla fall försökt att plugga lite så nu är det väl bara att göra så gott jag kan imorgon. :)

Förövrigt börjar det dra ihop sig ordentligt nu! Sista skoldagen imorgon och sedan blir det ledighet i en vecka, Turkiet here we come! Det ska bli så himla skönt att komma bort från lite kyla ett tag. Så imorgon börjar jag planera och packa allt som ska med! Himlans vad nervös jag börjar bli nu, får pirr i magen så fort jag tänker på det, haha! :D Imorgonkväll antar jag att jag bara blir hemma och packar. Jag är ensam hemma dessutom, rätt skönt att få vara i fred och packa allt i lugn och ro tycker jag! :)

it's a pity

"Well Hello!" Som vår käre Frank brukar säga, haha! ;)
Innebandyn gick riktigt segt ikväll, inte bara för mig utan för hela laget. Förstår inte vad som händer längre. Börjar kännas lite smått surt nu tycker jag, men nog om det, vi får helt enkelt satsa ordentligt nästa träning istället!

Nu har jag precis fixat iordning morgondagens matsäck då alla tvåor på skolan ska åka på friluftsdag till Kopparbo. Vi ska väl paddla kanot och gå höghöjdsbanor osv, tror faktiskt att det kan bli riktigt kul med rätt inställning! Så vi hoppas bara på att vädret blir bra nu så vi kan mysa riktigt ordentligt! ;) Till matsäck blire iaf en aaaasgod kycklingrörebaguette som jag alltså nyss gjort iordning, förstår inte att jag är så bra på sånt där med mat, förvånar alltid mig själv! ;)

Men nu ska jag läsa lite företagsekonomi och sedan väntar sängen!

it kills me

Usch, känner mig helt matt. Ont i hela kroppen och fryser riktigt ordentligt. Men trots det tänker jag faktiskt dra mig ut på innebandyn ikväll, om det inte blir värre såklart. Hoppas inte! Men jag tänkte ta mig en powernap nu så att jag kanske mår bättre om ett tag, natti! 

 

Atlas, puckohunden jag vaktat i två dagar. Himlans vad liten och knubbig han var här. Nu är han så stor och vältränad, och jakthund dessutom. Dock inte det minsta smart för det! ;p

give it to me right

Har varit i rörelse under nästan hela dagen. Började ju med en morgonpromenad med Atlas, därefter cyklade jag och Lisa till skolan och sista timmen var det dans. Fyyy vad kul det var och fy vad jag svettades, haha! Efter dansen var det bara att cykla hem till Svedjan och slänga i sig lite fruktsallad och sedan blev det en låååång powerwalk med Atlas, ruskigt skönt att gå ute i dagens väder! När jag kom hem igen var det bara att packa träningsväskan och gå för att möta upp Camilla innan gympapasset. Kan ju erkänna att jag inte orkade med mycket. Fick såna läskiga typ "svimattacker" så var några gånger jag fick sätta mig och vila, läskigt! Hatar när man tar ut sig så att det svartnar framför ögonen, usch! Men jag antar att det berodde på för dåligt med mat idag, så i fortsättningen blir det ordentligt med käk kan jag lova! Förresten känner jag redan nu att träningsvärken börjar hitta fram, skönt! ;)

Men nu lär jag läsa lite engelska, hänga en tvätt och sedan krypa i sängs. God natt!

måndag 13e sep



Jajamän, fruktsalladen satt fint den! ;) Nu blir det alltså en promenad med Atlas och därefter plugg och gympa. Blir nog en bra kväll!

Förresten gick provet myyycket bättre än väntat! Blev förvånad över att jag kunde svara på allt faktiskt, sen om det är 100% rätt är väl en annan sak... Men som det känns nu känns det faktiskt förvånansvärt bra! :)

Förresten, igen...
Grattis på födelsedagen Isabelle, hoppas du får en suuuperfin dag!<3

dressed for success

Jag och Lisa var uppe med tuppen idag. Eller tidigare till och med, redan vid halv sju faktiskt! Men vad gör man inte för hundrackarn's skull? Vi käkade frukost och sen tog jag en morgonprommis med Atlas. Sedan har vi bara gjort oss iordning här hemma och ska väl snart ta cyklarna ner till skolan.

Provet gick inge vidare, det kan jag säga redan nu innan jag ens gjort det. Så ni vet!
Får se hur jag känner efter skolan, men antagligen är det ingen skillnad. Ska väl försöka plugga på mer under dagen innan svenskalektionen, önska mig lycka till!

Hoppas ni får en bra dag, pusss!

girl's just wanna have fun, right?

Har en övernattande Lisa här hemma! Skönt med sällskap när man bor ensam lär jag säga! :)
För Atlas är väl inte mycket att hänga i granen direkt, puckohund!



Nu ska iaf vi käka kvällsmackor och plugga tills provet imorgon, PUSS OCH GOD NATT

Hockey



Om fem minuter kommer Cammo och hennes mamma och hämtar mig hos mamma.
Sen kör Karin oss till hockeyhallen, trevligt!!
:D

Powerwalk!



Nu ska det ut och hurtas!!!
Powerwalk med Atlas! :)

awesome

God morgon! Har precis käkat frukost med mamma och Krister och kom just på mig själv att ställa frågan "Vad f*n gör jag uppe nu egentligen!?" Jag har sovit så otroligt dåligt inatt!! Somnade bra sent och nu lär jag ju knappast kunna somna om efter att ha varit uppe ett tag. Dock ska jag i alla fall göra ett försök, kommer väl sluta med att jag somnar i ishallen annars..

Söndagen bjuder väl inte på så mycket vad jag vet. Blir hundvakt vid tolvtiden tills imorgonkväll, så stackars Atlas måste vara ensam när jag är i skolan imorgon, men ingen annan kunde ställa upp så han får väl klara sig så gott han kan! Jag får rasta honom ordentligt innan skolan och skynda mig hem sen helt enkelt. :) Utöver det att jag är hundvakt idag ska jag plugga stenhårt till provet jag har imorgon, fick inte så väldigt mycket gjort igår trots att jag var så laddad för en hemmakväll. Vet inte varför heller? Eller gör jag?;p Sedan blir det i alla fall hockey med Camilla vid kvart över fem och sen antar jag att jag lär hem till Atlas igen. Och förmodligen plugga ännu mer... Toppen!

jaa, det var en kväll

...i juni juli, då när sommar'n var som bäst!







äntligen på väg

Har precis kommit in från en övningskörning med Mamma, och det gick faktiskt jättebra! Andra gången jag kör någonsin och hon tvingade ut mig på vägarna! Dåre säger jag, men det måste ju ändå betyda att det går ganska bra trots allt ;) Men ärligt talat förstår jag inte själv att jag ens vågade!

Nu ska jag snart äta och sedan blir det nog bara att plugga svenska och engelska. Har nämligen prov i svenska på måndag och glosförhör på tisdag. Ser fram emot en kväll fullspäckad med plugg, faktiskt. Antar att jag lika gärna kan käka middag med mamma och Krille och sedan ägna resten av kvällen åt plugg. Har ju ändå inget annat för mig. Rätt skönt lär jag säga! Att man för en gångs skull inte har något emot att sitta inne och plugga en hel kväll, vad duktig jag måste vara! ;)

Go kväll gott folk!

Turkiet, Alanya



En vecka kvar! ;)

the first cut is the deepest

Fredagsmyset har börjat! Gick tillsammans med Linnéa till sött och surt efter skolan och så köpte vi på oss lite godis inför fredagskvällen. Dock ska vi inte umgås med varandra utan på varsitt håll. Hon ska på bio med Niclas och jag ska på hockey med Camilla, vilket jag ser fram emot såååååå mycket! :D
Bara en halvtimme kvar tills hon, Matte m.fl(?) hämtar mig dessutom!



Hoppas att ni får en fin kväll, pöss!

don't f*cking tell me what to do

Sovmorgon till halv tolv, så käkar lunch hemma innan jag traskar till skolan. Känns fint, det kommer nog bli en bra fredag! Hockey med Cammo ikväll dessutom! ;)

Gårkvällens innebandymatch förlorade vi tyvärr med 7-4, men jag tycker att vi ska vara nöjda med vår insats ändå. Med tanke på att vi bara var två femmor och att de andra hade folk till två hela lag och böt ut hela lagupsättningen efter halva matchen tycker jag att vi skötte oss riktigt bra, särskilt med tanke på hur många som var förkylda och trötta. Så starkt jobbat från våran sida, nästan gång tar vi dem! Det här var ju bara en uppvärmning inför seriestarten som smyger närmre! ;)

we never get what we disurve

Det blir en snabb uppdatering bara. Har ganska nyligen stigit upp ur sängen och sitter i danskläderna och ruffsigt hår. Ska väl snart slänga i mig lite frukost, sätta upp håret, lägga lite smink och sen kila iväg till dansen. Ska bli jätteroligt att vara med idag efterom att jag avstod och bara kollade på i måndags pga förkylningen. Inte för att jag är nå bättre idag, men känner att jag vill vara med ändå. Så tråkigt att sitta still när man har chansen! ;)
För övrigt sitter jag och lyssnar på Robyn såhär på morgonkvisten, otroligt skönt tycker jag. Det får en att vakna till lite. :)  click it.

Efter skolan blir det väl bara hem och käka och ladda inför träningsmatchen.
Ska vi krossa borlänge? JA, det ska vi! Eller något sådant iaf...

(dansar inte lika bra som) sjömän

KVÄLLEN:

  • Kikat hockey och HSK vann matchen, härligt boys!
  • Konstaterat att det var varmare ute än inne i ishallen, skönt! Låt hösten stanna att tag!!!
  • Har pluggat företagsekonomi, ytterst lite dock.
  • Har blivit förföljd av två katter en bit på vägen hem från ishallen. Hela vägen till trappen gick dom. Antar att dom ville in i värmen stackarna... :(
  • Har busat och gjort olika "trick" med världens gulligaste Tanjahund, så duktig så är hon!
  • Har ätit kvällsmat ute på verandan med pappa till sällskap.
  • Handdiskat efter kvällsmaten, vuxenpoäng! haha
  • Längtat tills helgen!!!
  • Dansat!
  • Försökt planera helgen, gick inte så bra dock. "Veckan är ju bara ung än" tyckte Hampus. haha jaja...
  • Skype'at med Jossan och även konstaterat att det är en jäkligt bra uppfinning! Särskilt då man har en syster(snart två) utanför Sveriges gränser. Norge och England, ni kunde väl ändå hittat något liite längre bort..?

Nu ska jag försöka sova min ännu friskare och bättre i hals och näsa så att jag kan vara med på dansen och matchen imorgon. Förhoppningsvis kommer det gå bättre än det gjort idag, usch..  

Heja HSK



Nu drar jag på hockey,  heeeja HSK!

go get them tiger

Förkylningen sitter fortfarande i, otippat... Så jag stannar hemma från körsången ikväll eftersom att rösten icke mår särskilt fint av att sjunga när man har hosta. Så för min del blir det hockey med Camilla istället. Kanske inte det bästa för förkylningen det heller, men bättre för stämbanden iaf! :)

Imorgon hoppas jag på att må tillräckligt bra för att vara med på träningsmatchen mot borlänge med innebandybrudarna. Skulle ju vara rysligt kul iaf! Något mer som sker imorgon är att Karro flyger till England och stannar där i tre månader. Hoppas att det kommer gå bra för dig kära syster, I'm gonna miss you! <3


don't look back in anger

Fortfarande riktigt förkyld och halsen värker. Så det blir ingen innebandy för mig ikväll, känner att det är bäst att ta det lugnt ett tag till, känns dock riktigt tråkigt! Sen antar jag att det var jag och min förkylning som smittade Emeliestackarn som varit hemma från skolan både igår och idag. Hoppas att du känner dig bättre snart gumman!

Efter skolan blev det en fika på Winan med Camilla och sedan strosade vi runt på stan och fixade lite ärenden. Och imorgon blire hockey med tjejen, trevligt! :)

Och nu har jag nästan städat klart mitt enormt stökiga rum hemma hos mamma. Ärligt talat har jag nog aaaldrig haft såhär stökigt och jag fattar inte att jag lyckas.. Världens bombnedslag, kläder överallt! Måste bli ändring på mitt beteende i rummet nu. Usch, skamligt Jullan!

Hur som helst har jag inte mer tid till datorn nu. Ska käka lite avocado- och räksallad och sedan fortsätta med städningen och därefter blir det plugg samt Idol! ;)

beautiful monster

Det blev alltså en sväng ner på stan för att möta upp Lisa och kolla på fotboll idag, ruskigt trevligt! Dessutom sällskapade vi ju Hampus, Widing, Matilda m.fl! Så det blev en riktigt trevlig stund! Sen vann ju såklart Hedemora också, och det gjorde väl knappast saken sämre! :) Och därefter kilade jag och Lisa in i hallen och kikade lite handboll, dock inge länge eftersom vi skulle hem och käka på varsitt håll. Och nu när jag väl är hemma och snart ska sova så kryper huvudvärken tillbaka, inge trevligt.

Får hoppas att jag mår bättre imorgonbitti igen så jag orkar ta mig till skolan. God natt!

when the storm rises up

Nu är jag trött på att vara sjuk och febrig och trött på att vara ensam hemma och se på film! Nu får det faktiskt vara nog! Så jag ska föröska få med mig en lika förkyld Lisa på fotboll idag, bättre det änn att sitta hemma ensam tycker jag!

Imorse när jag vaknade och gick upp i köket för att äta frukost fick jag världens chock också. Jag förväntade mig att det bara skulle vara Karro, Viktor och typ två till vid frukostbordet. Men inte då. Där satt väl förfan nästan hela deras gamla klass! Eller nej, men dom var väl minst 12 iaf! Och jag kommer upp i sovkläder, förkyld som bara den och med världens huvudvärk. Jag tycker faktiskt att Karro kunde varnat mig liiite iaf. Men nej, det var bara att gilla läget och slå sig ned med alla okända människor trots att man såg ut/mådde som man gjorde. Haha, pinsamt...

Hoppas i alla fall att ni är friska, det verkar ju gå ett rejält förkylningsmonster här i stan! :(

I've said it so many times


Jag och Pernilla, världens goaste och underbaraste människa och syster.


-från alvaret på öland, systersemester-

Det skulle sitta bra fint med lite systrar här hemma nu tycker jag!
Ni behöver väl inte vara borta så länge jämt!?!? :(

help me god, tell me what to do, couldn't be more true. isn't it obvious...

Hur kan man svettas så mycket fast man knappt har något på sig och fast man är stilla och lugn? Förstår inte varför man ska ha feber. Antingen svettas man som en gris och får plocka av sig alla kläder eller också ska man frysa häcken av sig trots att man dragit på sig sockor, tjocktröja, mjukisar och värmt på en vetekudde. Sedan att huvudet värker och snoret rinner gör ju knappast saken bättre. Och inte är det kul att vara ensam hemma och glo på film heller. Och inte kan man få hit något sällskap eftersom att man kan bli smittad.. Feber och förkylning måste helvetet. Tur att mamma var snäll och kom hem med chips och choklad till mig iaf, hihi.. :)

Nu ska jag dra på mig massor av kläder och gå ut med Tanja en sväng.. pöss

you gave me fever

God morgon! Jag sitter här med en morgonmacka och huvudet bankar så jag tror nog att jag smäller av snart. Och då är det av sjukdom det bankar och inget annat, bara så ni vet...

Igår hade jag i alla fall jättetrevligt! Det kanske inte blev riktigt som vi hade tänkt oss, men jag hoppas att Linnéa hade kul och blev nöjd med kvällen ändå! :)

Nu ska jag i alle fall dammsuga huset och sedan ska jag slänga mig i soffan och glo på film tillsammans med min vän Ipren och ringa på pappa efter mat och godis. Är man sjuk så är man, och då ska man tammefan ha godis!!

would you tremble if i touched your lips?

Tydligen avslutar jag nu min kväll med feber och värk i hela kroppen. Imorse när jag vaknade upp hade jag nämligen världens jobbigaste förkylning och den verkar ju knappast ha blivit bättre. Nääej, snarare sämre... Men tur var det väl att jag orkade med denna underbara kväll som var fylld av både prat, skratt, lugn, fart, musik, spel och aaasalafint umgänge. Jag har nog några av världens finaste vänner jag! :)
.............................................................................................................................................................

Would you tremble if I touched your lips
Would you laugh, oh please tell me this
Now would you die for the one you love
Hold me in your arms tonight

I can be your hero baby
I can kiss away the pain
I will stand by you forever
You can take my breath away

Would you swear that you'll always be mine
Would you lie would you run and hide
Am I in too deep, have I lost my mind
I don't care, you're here tonight

surprise

Jag och tjejerna slog till med en överraskningsfest för Linnéa ikväll. Dock blev det väl inte så mycket FEST utan mer CHILL, men det var hur som helst en jäklans trevlig kväll. Så tack för ikväll tjejer/killar för att ni ställde upp! :)
Vi får boka in en filmkväll snarast! ;)

Nu ska jag städa upp lite mer med tjejerna som är kvar och sedan blir det sängen. En förkylning kanske kan botas med sömn, eller!?

julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0