Stormtrivs!

Ååh, jag tror fan att jag ska flytta till Göteborg efter studenten, stormtrivs verkligen här! Det är så fina hus, det finns bra shopping, det är lätt att ta sig dit man vill tack vara spårvagnarna! Åh, jag älskar spårvagnarna!<3

Just nu är Karro i skolan, för hon har inget höstlov stackarn. Tror att hon slutade vid 12tiden, så då ska vi ut och shoppa, igen. Igår var vi nämligen också ute på shopping, men eftersom att jag bara hittade STRUMPOR så ska vi ta en tur idag igen!;> Haha, det finns så många bra butiker, men tycker inte att någonting har varit lockande. Till exempel provade jag inte en enda grej inne på h&m, gissa om jag blev förvånad! Där hittar man ju alltid något tycker jag, men antar att inte turen var på min sida igår, så får hoppas på lite bättre resultat idag! ;)

Nu ska jag iaf äta upp min frukost och sedan tar jag mig nog en promenad och så ska jag diska och göra lite fint så K blir glad! :)
Puss

Sveriges framsida

Nu är jag framme i Göteborg sen vid 15:17. Tågresorna gick superbra, så nu kan jaf det där med tåg. Och Karro har lärt mig att åka spårvagn också, askul tycker jag! Haha! ;)

Nu har vi precis varit och handlat lite på Willis på andra sidan gatan så vi kan laga lite tacos/nachotallrik. GÖTT! Imorgon ska vi shoppa loss rejält, vilket jag ser fram emot. Hähähähä. 
Men nu ska jag hjälpa K med matlagandet, CIAO!;*

Göteborg

Nu ska jag snart kila iväg till tågstationen för att starta min resa mot Göteborg. Är riktigt nervös nu faktiskt, men det ska nog gå hur bra som helst! Jag som aldrig åkt tåg ensam, haha. Ja, det blir en intressant och spännande dag det här. Ensam på ett tåg för första gången, och jag reser till Göteborg, med två tågbyten också! Iiiiiiih!
Jag byter först i Sala och sedan i Katrineholm, har tio minuter på mig vid varje byte, får väl hoppas att jag hinner med allt nu bara! Men jaa, klart jag hinner?! ;)

Anyway, ska bli grymt kul att få träffa syrran, evigheter sedan sist!!
Karro kommer och möter mig på centralen i Göteborg sen också, och då ska vi nog ta en fika eller något sådant, sen blir det antagligen värsta myskvällen. Eller ja, det hoppas jag på iaf! ;)

Ha det nu så bra medan jag är borta, så kanske vi ses till Halloween! ;)

;)
Haha, kan behövas lite vinnarattityd nu när jag reser, 'DET HÄR KLARAR JAG BRA!'

Brrr it's cold in here..

Brr var verkligen rätt ord, det är jättekallt här hemma av någon anledning! Så nu har jag dragit på mig gosesockorna och tjocktröja! FReEEeEZinG! Men jag får väl snart upp värmen, hade ändå tänkt att gå och sova snart så...

Efter skolan idag har jag verkligen pluggat som en tok, känns dock inte som att jag kan någonting alls! Provet imorgon kommer nog faktiskt bli ett av de sämsta jag någonsin skrivit, iaf som det känns i nuläget. Men jag får väl hoppas att hjärnan arbetar hårt under natten så att allt jag läst sitter imorgonbitti!
MEn NU ska jag iaf krypa ner under det värma täcket som väntar på mig! Goder natter! 

OCH GRATTIS TILL HAMPIIE SOM FYLLER ÅR IDAG! (eller ja, åtminstone i 30 minuter till ;))

yuuuueak

Usch, jag mår verkligen riktigt illa ikväll alltså. Vet inte alls varför, men kände mig lika dålig igårkväll också.
Håller man på att bli sjuk eller mår man bara kasst för att man inte kommer hinna klart med allt till skolan? Det brukar ju vara så med mig att jag faktiskt blir sjuk just när det är något viktigt som ska hända. Men det är väl oturen jag bär med mig antar jag.. Och sen kom mamma och krister hem med en familjepizza åt oss tre, ja den åt man ju mycket av. Haha, usch vad jag blev äcklad av att äta pizza! Men fick väl i mig en bit eller två, men har en känsla av att de inte stannar i magen så länge. Får nog sova bredvid en hink inatt ifall om det skulle behövas. Usch, jag vill verkligen inte bli magsjuk nu till lovet! Hatar magsjuka! ;s Och vem vet om det kanske är vinterkräksjukan som dragit igång? uuuuuh, får vi verkligen hoppas att det inte är!

Nej, nu ska jag krypa ner under täcket och läsa lite samhällskunskap och engelska innan jag sover. Imorgonbitti har jag HLR, hjärt lung räddning alltså. Blir ju spännande, får hoppas att jag inte blir hemma nu bara!
Hur som helst lär väl Liselott bli sur över att jag inte är klar med redovisningen, men jaja skit samma, heh.
Gonatt!

:)

Blir en heldag med massa plugg idag. Stannar även hemma från träningen för att plugga istället, men hinner jag klart i tid så är det självklart att jag åker till vikmanshyttan, hinner jag inte med det så kanske det blir en promenad med mamma ikväll istället. Får hoppas att jag hinner färdigt i tid!
Imorgon ska jag iaf lämna in en läslogg och en redovisning/resencion, läsa på politikord som vi fått i läxa, läsa en del i engelskaboken så jag hinner klart till kap.4 tills på torsdag, och så ska jag även läsa lite samhällskunskap = "Så styrs Sverige" och "Diktatur och Demokrati". KUL! Jag har ju prov i det sistnämnda på torsdag och det känns verkligen som att jag inte kan någonting alls! Nej usch, det är väl lika bra att sätta igång nu! ;s


:) 

här är nya jackan, och jag stormtrivs i den!

uppdatering

Nu ungefär en timme senare så kan jag nog glosorna tills imorgon rättså bra. Får hoppas att de sitter kvar imorgon nu bara. ;)

Efter skolan åkte jag iaf med pappa till Avesta för att köpa lite tröjor åt honom, och vi hittade EN som var superbra och uppfyllde alla hans krav. Dock är han ju lite löjlig tycker jag som aldrig vågar prova något nytt! Men med liiiiite mer tjat kanske jag kan lyckas? ;) Hur som helst vet jag ju vad han ska få i julklapp nu, haha. ;) Och om jag bara köper rätt storlek så ska han nog se att jag inte låter honom lämna tillbaka det även om han är nöjd eller inte. Åhnej, nu ska det allt bli lite stil på farsan. haha! ;)
Köpte mig en jacka också, blev samma som jag nämnde tidigare. En rutig och turkos. Haha, enligt mig är den iaf superhärlig. Och jag älskar ju färgen så.. :) Struntar i om någon annan inte gillar den, huvudsaken är ju att jag gör det, men tror faktiskt att den kan falla andra i smaken också. Eller det får man väl hoppas på iaf! ;P

Aja, nu ska jag sova. Nattinatt!

tell everybody i'm on my way.

jaa, snart bär det av mot göteborg, ska bli grymt kul!
men först lär jag klara av den sista skolveckan innan lovet. och jävlar! nu kom jag på att jag har spanskaglosor att göra tills imorgon ju. hade jag helt glömt av! åååååh! blir så jävla trött på mig själv och på skolan. så himla mycket justnu.. usch!

aja, får se fram emot göteborg och hoppas att jag får sällskap av två trevliga killar på resan ner. vore superbra om jag slapp åka ensam ju! haha, jaja hedman och karlsson, jag får hoppas på er nu! ;)

<3

Oceans apart day after day
And I slowly go insane
I hear your voice on the line
But it doesn't stop the pain

If I see you next to never
How can we say forever

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

I took for granted, all the times
That I though would last somehow
I hear the laughter, I taste the tears
But I can't get near you now

Oh, can't you see it baby
You've got me goin' CrAzY

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

I wonder how we can survive
This romance
But in the end if I'm with you
I'll take the chance

Oh, can't you see it baby
You've got me goin' cRaZy

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here waiting for you´

<3

en riktigt skön kväll

Vad jag anser vara en riktigt skön kväll är att få sitta i mjukiskläder och titta på ett bra TV-program/film, med en varm kopp kaffe eller choklad och sedan få koncentrera sig på sina läxor eller annat som måste göras eller som man vill göra. En sådan kväll har jag haft nu och jag känner mig riktigt peppad inför den här skolveckan tack vare det. Och det kan verkligen behövas eftersom att det kommer hända så mycket. Imorgon har vi idrott & hälsa prov, tisdag har vi spanskaglosor (som vanligt!!), onsdag ska vi lämna in läsloggen från boken vi läst, samt en recension om den(!) och på torsdag har vi samhällskunskapsprov, sucks! Men till torsdagskvällen blir det ju öppethus och då känns det alltid att allting verkligen rullar på, att man måste fixa sina saker, men framför allt så känner man sig glad och laddad för ett störtskönt höstlov! Jag älskar verkligen öppet hus så här på hösten. Jag tycker på något sätt att det är så mysigt att gå runt och trängas med allt folk på skolan, och att man har några sysselsättningar för sig som man kan visa för sina föräldrar. Haha, låter kanske lite löjligt men jag tycker det är hur mysigt som helst! Och höstlovet som sagt, det är nog det bästa med öppet hus, att man vet att nu kan man ta det lugnt för ett tag. Själv ska jag spendera några dagar av lovet i Göteborg hos syrran och sedan ska jag väl bara ta det lugnt och se fram emot någon maskerad? Eller ja, jag hoppas att det blir någon sådan man får komma på, men det visar sig väl...

Nu ska jag iaf dricka upp mitt kaffe och läsa några sidor till i Idrott och Hälsa boken, har ju som sagt prov imorgon. Har inte pluggat så mycket, så jag får väl skylla mig själv om det inte går så jättebra. Hehe.
Imorgonbitti ska jag gå upp tidigt så jag hinner duscha innan skolan också, för jag har ingen lust att hoppa in i duschen nu så jag får sova med blött hår, nääe. En tidig morgon får det bli istället, men jaja.
Efter skolan åker jag förresten till Avesta med pappa för att kika jackan och hjälpa honom med att hitta några mysiga tröjor till hösten. Så det blir nog en bra dag imorgon också! :)
Nattinatti<3

Rhodos!!

Här har ni lite bilder från rhodos,
enjoy! ;)

(vill ni se bilderna i större format får ni klicka på dem)

Rhodos

Rhodos   Rhodos   Rhodos

Rhodos

Rhodos

Rhodos  Rhodos  Rhodos 

Rhodos  Rhodos  Rhodos  Rhodos

Rhodos

Rhodos

aaw, tur det finns snälla männsikor!

Rhodos  Rhodos  Rhodos

Rhodos  Rhodos  Rhodos

Rhodos  Rhodos  Rhodos

Rhodos  Rhodos  Rhodos

Rhodos  Rhodos  Rhodos

Rhodos

Gamla staden

Rhodos  Rhodos  Rhodos

Rhodos     Rhodos

Det blåa runt dörrarna sägs ska hålla borta otur och andra tråkigheter

Rhodos


Rhodos  Rhodos  Rhodos

Rhodos  Rhodos  Rhodos

jäääkla god glass dedär! ;)

Rhodos! 
 
stekarna vid poolen

Rhodos!  Rhodos!  Rhodos!

Rhodos!  Rhodos!  Rhodos!

Rhodos!  Rhodos!  Rhodos! 

Rhodos!  Rhodos!  Rhodos!

Rhodos!

hähä, så snyggt! ;)

Rhodos!  Rhodos!

'gör en prettyboy'

Rhodos!  Rhodos!

Rhodos!

Linnéa - De här kanske är sour cream & onion?
Jag - Ja, eller så är det oregano som det står.

Linnéa, efter att hon smakat ett chips hemma i lägenheten
-Det var visst oregano... men det var också gott
Haha, sötnos! ;)

Rhodos

Rhodos  Rhodos  Rhodos
typ grymmaste baren eller?

Rhodos
  Rhodos  Rhodos

Rhodos  Rhodos  Rhodos

På utflykt till Lindos

Rhodos!  Rhodos!  Rhodos!

Rhodos!  Rhodos!  Rhodos!

iiiiiih, en jullan på scen!! ;)
Rhodos!  Rhodos!  Rhodos!

Rhodos!  Rhodos!  Rhodos! 

Rhodos!  Rhodos!  Rhodos!

Rhodos!   Rhodos!
en 'frozen vanilla', linnéa och mor min :)
 
Rhodos!

Rhodos!

Rhodos!      Rhodos!
BERNIE = björnen på scenen
tycker att giraffen Lollo också borde fått vara med. :(

Rhodos!  Rhodos!  Rhodos!  

Rhodos!

Rhodos!  Rhodos!  Rhodos!
nooorskar
Rhodos!

'vad breezer gör med din tunga, det är riktigt snyggt!'


Rhodos!  Rhodos!  Rhodos! 

Rhodos!  Rhodos!  Rhodos!

bye bye rhodos! ses vi igen? ;)

Grrr...

Har just kollat på filmen 'Wild Child', haha sjukt bra enligt mig iaf.
Kaaanske beror på att snyggingen Alexander Pettyfer är med i den. Han är ju bara för jävla snygg alltså plus att han är bra skådis! ;)
Och nu ska jag nog fortsätta med lite alex-tema tror jag. Så det blir nog 'Stormbreaker' nu. ;)
haha raaawr...

...

lördag'

Har varit en riktigt bra lördag. Mamma väckte mig vid 10, så jag drog på mig kläder, käkade frukost med mammie och sedan drog vi till Borlänge. Hade tänkt att köpa mig en jacka, men blev tyvärr inte så. Hittade dock en som jag förälskade mig i, färgerna var så grymt härliga! Den var typ turkos och rutig, asläcker verkligen!!
Men det satt inte helt perfekt, så vi ska åka till avetsa och köpa den där istället tror jag :) Klart att man nog kommer tröttna lite på färgen, men jag har ju fler jackor jag kan variera lite med, så det blir nog bra det! ;)
Köpte faktiskt inte mycket alls idag, men det var bara skönt. Hittade iaf en svart tröja med stor krage, och sedan ett halsband i massor av olika längder. Tröjan har jag redan krypit in i och sitter och myser i den nu. Så jag är supernöjd!

Igårkväll var mina finaste tjejer här på middag och mys. Hur trevligt som helst var det!
Vi käkade nog godaste tacosen ever och sedan snackade vi bara massa strunt som vanligt. Haha, vilka härliga tjejerkompisar jag har alltså! Hängt ihop sedan barnsben har vi gjort också!
Ni är så underbara flickor, inget slår er [v]

tisdag, vafan.

Lite känsligt inlägg igår då kan jag säga. Gud så jag grät. Haha, men det kan verkligen vara så skönt ibland!

Imorse hade jag verkligen ingen tanke på sovmorgon, utan jag tog mig till skolan precis som vanligt. Tyckte det kändes lite tomt nere vid skåpen, och då kom jag på att det är ju tammefan tisdag! 'HELVETE, JAG HAR JU FAN SOVMORGON IDAG!' Ni anar inte hur förbannad jag blev, haha! Men men, var ingen idé att gå hem igen, så jag utnyttjade tiden till lite annat. Som skåpstädning, behövdes verkligen! Sedan kilade jag upp och satte mig vid ett stooort bord helt ensam och pluggade svenska, skrev lite läsloggar osv. Kändes faktiskt riktigt bra efteråt, så kanske jag 'råkar' glömma bort sovmorgonen nån mer gång? ;)
Man blir ju iaf bara tröttare, så jaa. Jag undrar jag.. ;)

Dessutom är det rätt skönt att sitta helt ensam. Man kan tänka ifred och tjuvlyssna lite på människorna i omgivningen. ;) DET gillar vi! haha.

Efter skolan blev det en fika med Linnéa, Lisa och Emelie. Mycket trevligt!
Men nu ska jag ta tag i företagsekonomin, prov imorgon. Kommer ju verkligen gå bra, haha! Får väl göra mitt bästa iaf!
Senare ikväll blir det träning, ska bli skönt!

frågan ingen kan svara på.

Åh shit alltså.. Vilken kväll.

Har suttit och läst några bloggar som jag inte så vanligen brukar läsa nu. Men just då jag gör det så står det något så speciellt. Något så hemskt som hänt. Jag fortsätter läsa de sorgliga texterna och riktigt känner hur tårarna bara vill välla fram. Tillslut släpper man lös det och då går det knappt att stoppa.

Alltid då jag läser om hemska saker som hänt tänker jag tillbaka på sånt som hänt mig eller min familj och då går det verkligen inte att sluta.
Man ställer sig alltid frågan "Varför?". Varför skulle det hända just nu?, eller "Varför den här personen som förtjänar så mycket bättre?" Det finns ingen som kan svara på.

Det som jag tänker mest på är jag blir ledsen är att jag aldrig träffat min morfar, att min mormor aldrig funnits där för mig och min familj, och jag tänker alltid, alltid på orden "Idag sjunger farmor sista versen".
När jag är ledsen och tänker tillbaka på dehär jobbiga stunderna och händelserna så ekar alltid just de orden inne i mitt huvud. Det var vad min pappa sa då farmor snart skulle lämna oss. Hon som varit sjuk så länge, och jag som nästan aldrig följde med hem till henne på slutet. Som jag ångrar mig! Jag ångrar mig över att inte funnits där så mycket på slutet, bara för att jag var feg och rädd. Jag vågade inte se henne då hon var så sjuk som hon var. Usch, jag vill fortfarande inte tänka på det. Det känns så overkliget, trots att det är länge sedan nu. Men endå, tänker jag ibland när vi åker genom västerby, "Undra vad farmor har för sig". Sen tittar man ner på skorna och minns att det finns ju faktiskt ingen farmor kvar i huset. Då ler man lite och känner att tårarna är påväg fram igen. Ler gör man för att man minns alla fina stunder. När man tänker på en rund liten tant i blåvita kläder och silversmycken som sitter i stolen på verandan och vinkar en välkommen. Där släpper tårarna lös och rinner ner för kinden. Man känner sig lycklig för vad man har fått upplevt med en så underbar och go person. Man känner sig lycklig över att det var just min farmor och ingen annans. Men det är klart att någon mer har en så bra farmor som jag hade, men endå känns det så speciellt. Ingen annan har samma minne som mig. Ingen annan har samma minne som dig.

"Idag sjunger farmor sista versen" det var så himla rätt, och det är väl därför jag minns det också. Vi åkte dit på kvällen, jag och alla systrar. Pappa var redan där i sällskap av farmors bror.
Vi gick fram till henne när hon sov, la våra händer i hennes och sa att vi älskade henne. Hon visste att vi var där. Hon sa farväl till oss också, trots att hon sov. Och den natten flög vår farmor till himlen. <3

Jag minns hur mycket jag inte ville släppa taget om hennes hand. Men att släppa taget är något vi alla måste göra någon gång, vare sig vi vill, eller inte.




Aldrig någonsin kommer jag att glömma er, älskade<3

ta dig i kragen

Idag hade jag som sagt tänkt att plugga massor. Vilket jag juuust börjat med.
Blev att jag sov ett bra tag, sedan fick jag kila ut med Tanja, och sen gå upp till mamma för att rasta den andra hunden, Atlas. Så jag har rört på mig en del idag, känns bra! Då har jag kanske fått lite energi till att plugga nu. Har så himla mycket den här veckan!
Måndag; Spanskaprov, inlämning av historieprotokollet.
Tisdag; -
Onsdag; Företagsekonomiprov
Torsdag; Engelskaprov
Fredag; -

När man väl skrev upp det såhär, låter det kanske inte som så mycket, men när man vet vad allt innehåller så blir det såå mycket värre tycker jag, usch! Men sen ligger jag ju efter lite i matten efter rhodos också, så det ska jag väl ägna mig lite åt också, och justja! Sen har jag väl lite att göra i samhäll också, ligger väl efter där med antar jag.. eller de tror jag i alla fall. Haha aja, det är väl lika bra att jag sätter igång på allvar nu! Har ju en chokladkaka att gotta på emellanåt också, så nu jävlar ska det pluggas!

Och tack tjejer för en helrolig kväll igår! "N.Y.G" in my heart! ;)

Så fint!

Jag är rätt dålig på att uppdatera nu för tiden, men äschdå! :)
Alla har väl vissa perioder då man bara inte vill eller orkar. En sådan period har jag nu i alla fall!

Hur som helst så har jag varit med Lisa och Emelie ikväll. Vi tog en myskväll hos Emelie och käkade thaimat, gött!
Sedan tänkte vi ta en promenad och göra lite allmänt bus som vi brukar. Och ah, haha! Gick ju rätt bra, men vi kom av oss när vi passerade sveaparken som verkligen var vacker ikväll! Det var tända maschaller överallt och ett hjärta med två personer, i mitten av gropen. Verkligen hur fint som helst! Man blev typ helt varm i kroppen och vi kunde bara inte låta bli att gå ner i dimman. Så himla mysigt!
Vi slog oss ner i den långa rutchebanan(?) och mös lite i mörkret ett tag, och sedan traskade vi en bit till innan vi skildes åt. Tack så mycket för en fin kväll tjejer!

Anledningen till varför det var så fint i parken ikväll tror jag hade något med rädda barnen att göra. Eller också med nobelpriset, inte helt säker på vad faktiskt. Jag tippar nog på rädda barnen. Men hur som helst var det verkligen jättefint och borde göras oftare!

Nu fryser jag rejält fast jag sitter här med täcke och tofflor, så jag ska dra mig mot sängen och sova istället. Imorgon ska det minsann pluggas! Puss

Lasse!

fyfan vad mitt liv känns bra justnu! spelar fan ingen roll om det är mycket i skolan efter rhodos, allt känns så bra ändå. för vem ska åka på winnerbäck med några av de härligaste personerna som finns då!? :D
jo, jaaag ska det! kommer bli asgrymt! om det nu finns biljetter kvar imorgon dvs. hoppas jag verkligen! för annars suger mitt liv rätt rejält justnu, och det vill vi väl inte? ;) haha..
och vem åker till göteborg på höstlovet då? jo jaaag, det kommer ju också bli asbra! saknar syrran så jävla mycket nu, så det ska bli bra skönt!
sedan hade vi turen att få både historieprotokollet och engelskan framflyttat, så nu är det nästa vecka som gäller istället, känns bra!

kom nyligen hem från föräldramötet också, gick väl bra det med. eller ah, hur dåligt kan det gå på ett föräldramöte egentligen? haha.
våran klass verkar iaf sköta sig bra, trots att den är så stor! men hellre en stor klass än att vi får dela på oss, då kan man ju bli missnöjd. och jag har själv inga problem med att vi är många, det är bara kul tycker jag. ;)

justnu sitter jag självklart och pluggar, lyssnar på lasse och äter chips samt dricker den godaste drickan någonsin!
VITAMIN FOCUS<3 den är så sjukt god!
fast nu ska jag avrunda pluggandet och kika lite a.a och 90210, gött!
hörs väl imorgon eller nått sånt. puss!

hemma!

nu är vi hemma från rhodos, och vi har haft det riiiktigt bra!
har varit en jättehärlig vecka, med bara massa fint väder! 
hade turen med oss eftersom det började regna på vägen till flygplatsen nu när vi skulle åka hem! ;) stackars de som hade oturen att få regn på sin semester.
bilder kommer jag bjuda på senare, när jag fått linnéas och lagt in alla de som tagits.
har ingen ork till det nu, för jag har bara sovit i fem timmar inatt eftersom vi satt uppe med massor av goa norskar! hur kul som helst hade vi verkligen!
idag när vi packade och checkade rummet en sista gång innan vi åkte iväg kände man verkligen hur gärna man ville stanna lite längre. men får väl bara hoppas på att det blir av snart igen och att man träffar på alla gulliga människor någon mer gång!
nu ska jag sova i alla fall, är ruskigt trött efter denna färd hem!

första "prettyboy-bilden" från semestern.
lite suddig - but still prettyboy. haha, mycket stiligt..

hähä

julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0