:)))

Denna vecka har hittills bestått av morgonpromenader, träningspass, dans, jobb, ny kost och nytt tänk. Det är nästan det ända jag tänkt på, mat och träning. Helt sjukt... Men det är roligt att prova på något nytt och verkligen jobba för att uppnå ett mål. :)

Progress

Gårkvällens middag! Chèvrelax med blandsallad och nötter. Jag blir verkligen stolt över mig själv som äter fisk! Heja Jullan!

Nytt nytt & nyttigt

Idag har jag börjat en ny livsstil (eller okej, tjuvstartade redan i lördags). Det innebär nytt tänk, ny kost, en väldig massa promenader och andra träningspass. Jag ska försöka utmana mig själv, uppmuntra och unna mig själv saker jag mår bra av. Ett hälsosammare liv helt enkelt! :)

Startade dagen med en morgonpromenad och därefter åt jag fiberhavregrynsgröt med varma hallon. Sedan har jag gjort styrketest och konditionstest för att se hur jag förbättrar mig själv under kommande träningsperiod. Det ska bli riktigt spännande! :)) Måste tillägga också att jag är stolt över mig själv som åt lax ikväll! Jag som inte ens gillar fisk! :))

:))

Ååh, har haft en så underbart mysig helg. I fredags var jag bara hemma och myste med mamma och Karro+Martin och igårkväll hade jag och Robin huset för oss själva. Så vi lagade hasselbakspotatis och lövbiff, badade skumbad och myste framför en film.. Det är såhär jag tycker att helgerna ska vara, det är då dem ger som mest. När man är några få personer som har en lugn och skön hemmakväll, där man bara samtalar om alltochinget och bara myser till en middag, en film eller ett program. För mig är det riktig kvalitetstid och det är så viktigt att man tar vara på de tillfällena. Jag känner mig otroligt lyckligt lottad som har så många fantastiska människor i mitt liv! :))
 
Nu ska jag ta en promenad med min syster Pernilla och sen ska det bakas mer av det underbara fröknäckebrödet, härligt! :)
 
 

Mums!

Det här året har jag tänkt att jag ska lägga ner mycket tid på mig själv och min hälsa. Jag har så många gånger försökt komma igång med träningen, men tappar alltid motivationen. Men nu har jag nog bestämt mig på riktigt (hoppas jag)! Jag söker nya recept och rätter, letar träningstips och läser inspirerande bloggar. Jag känner att jag vill stärka kroppen med tanke på mitt skadade knä. Jag är trött på att det ska hoppa ur led, nu får det vara nog!

Idag har jag förresten testat ett nytt recept. Knäckebröd med massa frön, som jag bara älskar!!

2012

Mitt 2012 har varit fantastiskt! När jag ser tillbaka på året som gått känner jag mig så otroligt lycklig! Jag har gjort massor av skoj med mina vänner och framförallt har jag fått leva sida vid sida med en underbar kille som jag älskar så oerhört mycket! Senaste året har varit lärorikt och fint. Jag har flyttat från barndomshemmet, jag har gått på bal, tagit studenten, besökt Gotland, varit i Barcelona, haft romantiska helger på hemma- som på bortaplan, varit i Sälen 2ggr, jobbat på lundströms och på fritids, sett massor av hockey, äntligen tagit körkort, och den senaste stora händelsen i mitt liv är att jag och Robin firat ett år tillsammans! Jag är så lycklig över att vi funnit varandra och över att jag fick börja och avsluta år 2012 i Robins famn, minst lika kär då som nu! :)

Jag ser fram emot 2013 med nyfikenhet, förhoppningar och längtan. Jag önskar såå att 2013 blir lika underbart som 2012 varit! :))

julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0