pop-opp-i-topp

Gammal och Go, det här poppar jag med just nu. Hihi, fin dag!

Thore Skogman & Lill-Babs - pop i topp

sunshiiine

Sitter med nya byxdressen jag köpte igår. Funderar på om jag ska laga lunch hos mamma eller om jag ska traska ner till pappa     n u  istället. Hmm.. Nej, det blir lunch i solskenet här på lingonstigen innan jag möter upp lisa och killarna för brännboll eller lappens! Bra start på dagen! :*

dance is the hidden language of the soul

update

Dagen i Falun blev toppen! Känns som att jag shoppat som en tok, men trots det har jag pengar kvar på kontot. Känns görbraaa!

Nu väntar lite städning och middag hemma på Lingonstigen med mamma, syster och Viktor. Senare ska jag träffa Anna en sväng också. Blir great de!
Pussss

happy girl

Kvällen blev amazing. Började med ballerina kladdkaka, mjölk och mys nere i Sveaparken med Lisa och Anna. Sedan blev det en sväng till Ica för att inhandla mat till kvällen. Därefter hem till Karolina för att grilla och mysa tills typ NU. Vi satt ute i mörkret och åt, snackade, skrattade och grillade marshmallows. Det har varit såå mysigt!

Nu väntar sängen och batteriladdning inför morgondagens shopping med Lisa och Emelie.
Valborg here we come! ;)

giggly happy

God morgon, klockan är 13:40(okeej, idag sov jag länge, jag erkänner)! Solen skiner igen och jag är på bra humör! Känner mig god och glad, precis som choklad. Faktiskt. Kommer på mig själv hela tiden med att jag sitter och små-ler. Hihi. Mycket i hjärnan idag! För ikväll ska det grillas med fina pinglor och imorgon blir det Falun med två av de fina. Myspys!
Måste ta mig ner på stan och handla maat/sallad/majs och massa mer snart. woop woop

Nu ska Jullan blåsa håret och sedan ringa alla flickerna för att bestämma hur kvällen slutar.
Hörs säkert senaree! puss :* på er

lisa och julia i hyttenlisa och jullan i hyttenlisa och jullan på kryssning

It's a great day to be alive

Idag har det varit en bra dag! Jag, pappa och Karro tog oss ner till kyrkogården och planterade blåa penséer vid farmor och farfars gravsten. Farmor älskde ju de blommorna, så det var en självklarhet! hihi :')

Sedan har jag och pappa varit till banken. Jag börjar ta ansvar för min ekonomi på riktigt nu. Spännande, duktig Jullan! :) Och därefter blev det en liten loppisrunda med pappa och syrran och sedan handling på ICA och sen har Karro lagat jättegod mat! moms moms!

Nu ska jag kila ner för långbacken och vidare hem till pappa för att städa lite på mitt rum. Senare ikväll blir det körsång och eventuellt en sväng hem till Jocke för kladdkaka!? Lät ju inte alls helt fel! Eller jo, bara det att jag måste baka i så fall.. Men det vet jag inte om jag hinner/orkar, får allt se hur det blir! ;p

You spin my head right round, right round

Har ganska nyligen vaknat.
Nu poppar jag musik och äter frukost.
Snart ska jag ta tag i ett till skolarbete.
Sen ska jag laga lunch till mig och storasyster.
Därefter ska jag kolla buss-/flygresor till Norge för att drömma mig bort till en annan storasyster.
OCH sen ska jag nog traska ner på fiket och ta en kaffe eller två. VEM hänger på!? :)

ps. jag har inte sovit tills nu och jag äter inte frukost N U. glömde liksom bort att publicera när jag var klar.. så nu har jag kommit så långt till fixa-dig-gå-till-fiket-punkten. ds.

adventure

Tackar världens finaste anna för en fin kväll. Lappensglass och tonvis av snack, promenad genom stan, pinsamheter och skratt, bilåkande och besök hos Jocke. Sammanfattningsvis var kvällen hur fin som helst. Men vi skulle egentligen kunna stryka en del av den (annie, du vet vilken), för våran kväll var redan SÅ bra som den var innan. Taaacktacktack för att du är du och ingen annan!

you always make me smile

Jag kan inte säga annat än att jag är så otroligt rörd av att höra en vän som Anna säga såhär. Jag är så lycklig att jag har dig vännen! Det går inte att beskriva med ord hur glad du gör mig. l o v e .

Atlas, hunden som inte ville bli stor...

Har en stor knähund på besök idag. Tråkigt nog har jag busat mig alldeles snorig i näsan och jag slutar inte nysa. Så jag antar att jag får bege mig ut på en promenad eller något, för att komma bort lite. Blir nog schöönt. Kanske att Atlas får följa med också.. We'll see :)

fast and furious

Jullan har precis varit ute och övningskört med sin mamma. Det gick bra och det var kul! Ett steg närmare körkortet. Nu jäklar ska det köras mycket under lovet!! whoop whoop

För övrigt ska jag ut och steka lite nu och ikväll ska jag träffa min annie :)

hate to say i told you so

Gårkvällen var toppen! Helt underbar faktiskt, hade verkligen kul!
Visst att den slutade rätt kasst och konstigt (väldigt oväntat!!), men tur som jag har så har jag världens finaste och bästa killkompis.

Idag har jag proppat i mig årets första lappensglass med Lisa och därefter tog vi en varsinn cheese på mc donalds (en varsinn cheese, en varsinn ost? haha, vad knäppt man skriver ibland...). Satt fint när huvudet mår sådär toppen efter en utekväll på hotellet. Sedan köpte jag mat till Karro och lyckades dessutom överleva hela vägen hem till mamma. Inte det roligate att gå i en lång uppförsbacke i gassande sol, gårdagens outfit, tunga kassar och en skrikade hals. MEN det gick ju rätt fint trots allt.

Nu ska jag först och främst göra en kanongod sallad och därefter slänga mig i soffan och kolla på Glee och invänta kvällens grillning. Mums mums mmh!

the time is now

Jullan har precis solat och ska snart slänga sig in i duschen. Just nu poppar hon musik och laddar inför en fartfylld kväll. Hon inser inte hur hög musik hon har förrän storasyster från nedervåningen ringer på Jullans mobil och säger "Kan du sänka musiken? Jag kan verkligen inte koncentrera mig här nere..."

Ooops! Bäst jag sänker volymen och slänger mig i duschen istället då!
See you tonight!?


p.s. Jag har fått mig en egen gitarrlärare här hemma nu. Syrran är i full gång att lära mig spela på riktigt nu, hihi!
Men ni ser ju att jag var bra på gitarr redan som barn. Hehe, eller??? d.s.

a whole new world

Syrran visade mig den här videon precis. Haha, så häftigt!

don't stop believin'

Det blev en chillkväll på halvan med några trevliga tjejer igår. Massa snack och någon cider slank ner. Hur mysigt som helst!

Idag har det blivit en promenad och a lot, a lot of talk med världens finaste Lisa. Sedan har jag traskat hem till mamma, sörplat soppa och ska nog snart traska hem till grannen och kika nya vovsingen. Får se hur det blir. Annars ska jag lägga mig och glassa i solen och låtsas om att jag inte får skolarbete att göra. Liiite lov måste jag få först!

dance baby

Ber om ursäkt för en väldans dålig uppdatering de senaste dagarna. Känner att jag har haft fullt upp med dans och skolarbeten. Och än är det inte slut, trots att vi har påsklov nu. Har en hel del skoluppgifter som ska skrivas klart ocvh skickas in, men det har dansen varit värd, totally!

Backstage innan bondedansen igår. Bilden är lånad från Karra!:*

start today tomorrow

Gårkvällen blev riktigt trevlig och bra! Det började med grillning hemma hos pappa. Det var Pappa, Karro, Dessi, Eva och jag som käkade. Lite senare kom även Mikaela på besök och vi alla förflyttade oss ut till altanen. Där korkade vi upp vinflaskorna och myste och pratade om allt möjligt. Helt otroligt vad mycket man kan skratta under en kväll!

Vid klockan elva(?) traskade jag, Karro och Mickis hem till M och bytte kläder och stylade till oss lite för en sväng på halvan. Mycket folk, mer vin, cider och tequila. Vilken kväll, hade störtkul! Som jag har längtat att kunna gå ut med någon av mina systrar, det var riktigt roligt! Att dessutom ha Mickis med gjorde ju inte saken värre, så himla härlig tjej! "Guldsyster", har vi börjat kalla henne, för hon passar så enormt bra in i vår familj. haha!

Men jaja, det var allt för idag. Nu ska jag ut i solen!

saturday

Att komma hem från jobbet till ett hus med färdig mat är inte alls tokigt. Det bjöds på grillat och det blir samma visa ikväll också. Känns underbart! Att dessutom kunna sitta och äta i solskenet medan någon annan sliter i rabatterna och tvättar fönstren, kändes rätt bra det med ;)

Jobbet gick fint och det var lika trevligt som alltid! Nu ska jag slänga mig i duschen och sedan blir det fotboll med Emelie K. :) BRA Lördag! puss

länsdans

Igår kväll åke jag till Västerås på länsdans och jobbade lite eftersom att Larsa bad mig.
Hade riktigt trevligt, så jag hoppas på fler gånger! :)

Jag kommer eventuellt jobba lite på påsklovet, typ ta en fika med grabbarna eller något, så det blir kul.
Dessutom var det ju ett plus i kanten när Hampus också var med. Blev ju toppen det :)



Nu ska jag käka lite frukost och sedan kilar jag till Lundstöms och säljer lite skor! :)

torsdag

Skön dag
Dans i skolan
Fint väder
Skratt i mängder
Jobb imorgon
Jobb på lördag
Cykeln är invigd på nytt
Sol i ögonen
Och skinnjackan är för varm.
- Känns som att våren är här på riktigt. :)

Ser fram emot helg nu. Känns som det är mycket i skolan att ta ikapp. Tur att jag inte är ensam om att känna så.
Nu blir det i alla fall en promenad med pappa och Karro och därefter spanskaplugg i massor. Välkomnar det sista spanskaprovet för terminen! wihoo

we will rock you

Dags att sova. Ska ladda batterierna inför morgondagen. Lång skoldag, och därefter dans till halv sex.
Trött tjej, blir nog lugnt att tag framöver nu! ;)

looking forward to meet my girls t o m o r r o w

you're something else

Nyduschad och fräsch, känns skönt! Har dessutom tagit tag i rummet och lite av garderoben, lite vårrensning känns som en bra idé! Men resten tar vi en annan dag. För nu ska jag ut och traska lite med Karra och Lisis och sedan ska jag hem och bara mysa och krama om min älskade storasyster Karolina som kommer hem ikväll, äntligen!


U N D E R B A R T

Så lycklig att jag har dig <3

i say boom boom boom

WEHOOO! Jajamän, igår blev det fest. Och i fredags hade vi grillpremiär och myste i mörkret ute på altanen/verandan (vad är skillnaden egentligen?). Det var iaf riktigt mysigt och väldans trevligt, jag har så fina vänner! Vi spelade spel, rökte vattenpipa och snackade om allt i allmänhet, så himla fin kväll :)

Igår började kvällen med förfest hos Karin, som numera kallas Japan efter att jag råkat skriva så i ett sms, haha rätt kul var det. Vi var några brudar från innebandylaget som käkade pizza/thai mat, drack goda drycker, sjöng, skrattade och skakade rumpa! Sedan traskade vi vidare till Hotellet för att träffa fler goa prickar, dansa loss och sjunga tills halsen inte orkade mer. Jag hade verkligen kul igår!

Kvällen avslutades sedan hemma hos mig med lite folk från Hotellet, typ de vanliga festprissarna jag brukar umgås med. Så det blev trevligt, men också stökigt. Så idag har jag städat upp ordentligt efter två kvällar hemma på Prästgatan. Fan vad folk kan grisa ned, haha! Tur att jag är så duktig på att städa, och tur att allt var värt det! :)

Tidningen Hedemora

Lyckades hitta på de här bilderna på internet. Tidningen har tydligen en egen hemsida där man kan läsa deras tidning direkt på webben! Ni hittar den HÄR.

Bilderna är tagna i höstas när jag och Linnéa fick "modella" lite.
Det är alltså det vi ska göra på lördag igen. Hihi, ska bli himlans roligt! :)



if you knew

Känns som att jag fått en del gjort idag. Dans och skola, biljettköp till innebandyavslutningen, hjälpte Larsa, som hade fullt upp med grejer, i Caféterian att sälja godis till Emelie och Lisa (haha, tog ju lång tid...), handlat mat till morgonkvällen, klippt pappa, städat på verandan och pluggat en del. Dock har jag lite mer plugg att ta tag i och ett bombnedslag till rum att städa. Knappt att jag vågar öppna dörren in dit... Men antar att det får bli städning på lördag efter modellandet (om jag hinner), vill ju ha fint här hemma tills Karro kommer på söndag :)

Men nu blir det lite käk och sen spanska!
Pusspuss

peace and loveee

Tänkte bara säga: ATT JAG HAR KÖPT BILJETT NU!!!! :D

feel joy

Idag hade jag och Lisa en egen ledd lektion på idrotten. Det gick kanske inte riktigt som vi tänkt oss, men det kändes helt okej. Vi fick iaf VG, så det känns bra! :)

Efter skolan traskade jag och Linnéa upp på stan för att prova kläder, jackor, skor och väskor inför lördagen. Då ska vi nämligen modella igen. Känns kul att få visa lite mer vårmode, så det ska bli både intressant och roligt att få modella lite igen :) Ser dessutom fram emot en dag med Linnéisen :)

F Ö har precis kommit hem från underbara kören med mammis och min fina Emelie nu. Nya låtar har sjungits och det känns verkligen toppen! Känns både känns och hörs på oss att vi blivit bättre, men Anna är ju så duktig som leder oss, så det kanske inte är så konstigt! :)

hahaahaha hahah

Ja, jag säger då det. Skrattar lika mycket varje gång jag läser detta. Så kände mig tvungen att bjuda på det Karolina skrivit om mig i sin blogg under helgen... Here we go!

"igår, lördag kväll. julia vill att jag ska med till ishallen. jag själv har, efter fredagens galenskaper, ett vänsteröga som är svullet, rött och irriterat. med risk för att bli infekterat, om jag inte ‘vilar det.’ detta vet julia, men klockan 22:55 skriver hon:

 

J: jag och emelie k ska ut. är du på? :)
K: är ni påväg ut nu? hahahha (:: aw, jag har sovit tills nu!
J: vi kom PRECIS till ishallen :) kom du
K: önskar att jag kunde svara ja på det, men nej. istället ligger jag hemm och försöker sova bort mitt irriterade vänsteröga. blä på livet haha
J: haha vafan :)
K: men om ni smsar när ni är påväg hem eller så, o jag vaknar av dom, så är ni välkomna på lite nattmacka, te, mjölk, whatever, whenever <3 :)
J: men gulle :D det låter super :) pusspusspuss, krya på ögat <3
K: brA <; tacki <3
J: hihiihihihihi :) puss


end of conversation, tänkte jag där, och fortsatte sova. tio minuter senare kommer detta:

 

J: Kom hit. <— världens dödsseriösaste befallning. har hon svårt att förstå? undrade jag, eftersom jag precis förklarat att jag inte tänkte komma.
K: what’ <— för trött för att orka skriva “?”
J: Men kom nu :):):)
K: vad menar du?
J: kom till ishallen :)
K: du vet att jag mår dåligt ju? ;p
J: Men vi vill ha dig här :)

 

hahahha aw, ganska gulligt att skriva, ändå. jag svarade “naw :) vilken tid tror du ni gåe hem?” fick inget svar på det, dock. 70 minuter senare (medan jag sov, såg alltså dessa sms imorse) fick jag dessa sms.

 

J: Hur mår du? :)
ytterligare en timme senare:
J: Vi är kvar än iaf :p sover du? <3
tio min senare:
J: Hur mår du? <3
J: Asså jag vill att du ska ha kul också :) pusselipuss
en halvtimme senare:
J: Din MAMMA <—- HAHAHAHAH det absolut mest random någonsin från julia! att det lät så aggressivt är det bästa.
ytterligare en halvtimme senare:
J: Alltså, dom sitter bredvid varann nu. Snacka om jämförelse. Haha ;p
45 min senare:
Nu är vi på väg hem:) Hehe.


HAHAHAH! det roliga är att jag kan tänka mig julia virra runt där i hallen, och så plötsligt stanna upp för att skriva ett…  helt jävla random sms till mig. en gång i timmen ungefär. och hon ger sig inte ;) klockan tre på natten, tio timmar efter att jag första gången förklarat för henne att jag inte tänker gå ut för att jag helt enkelt inte har något val, så försöker hon fortfarande få dit mig ;) haha vilken stjärna. din lilla kaja. :)"

Som sagt, antar att jag bjuder på den! Så sjukt kul att jag fortsätter skriva i hopp om att få svar. Hade nog tänkt att försöka hålla henne vaken, men icke sa nicke...
Och tilläggas kan också; Jag använder aldrig "din mamma"-frasen, så ni kan ju gissa vem det var som skrev.... Om inte vår käre Hampus Bäckström. Haha, surprise surprise!;>

inte skyldig nån nåt

Lite punkter jag tänkte ta upp bara sisådär för att bjuda på något om mig själv dåvaaa.
Jag måste bli bättre på att prioritera saker.
Jag borde lära mig att hålla i mina slantar bättre.
Jag tycker att det är räääätt tråkigt i skolan just nu, men allt går väl bara man kämpar?
Jag börjar bli nervös inför Dansens Dag (20/4.mm)! Måste fixa scenkläder och sätta alla danser till pricken över i't.
Jag vill att tiden ska knata på lite så att vi får mer vår och värme. För hur härligt vore inte det!?!?
Jag älskar fika på Wienan! (nyhet, javisst!)
Jag saknar min hundis så mycket att det gör ont.
Jag vill ha helg och innebandyavslutning (igen).
Jag längtar till söndag, för då kommer min KarroKråka till syster hem, hihi.
Jag vill att mamma ska komma hem från jobbet snart! - VARFÖR?

JO, för då ska Jullan köpa P&L-biljett!!!!!!!!!!

himlens finaste



Farfar, Farbror Jonas och Farmor. Tiden går så fruktansvärt fort, hujedamig...
Idag skulle Jonas blivit 55. Hoppas att ni har det fint där ni befinner er nu.
Grattis på födelsedagen! Massor av kärlek till er

bara så ni vet...

Har haft skön dag. Fylld av skratt, skitsnack, kaffe, dans och sedan ännu mera kaffe och snack på fiket. Lämnade skolan en halvtimme tidigare, alltså vid fem, istället för halv sex. Så jag och Karolina kilade upp till fiket och träffade lite fler tjejor, härligt! Sedan har jag varit hem till pappa en sväng med Emelie, snackat lite helg och fixat lite med pengar och så vidare, lär ju fixa mig den där P&L-biljetten, typ..... NU! Innan de tar slut, vet inte vad jag skulle ta mig till då. Herregud, vågar inte ens tänka tanken!!!!

Därefter blev det en liten promenad med pappa. Eller ja, han följde mig på vägen en bit till mamma innan han traskade vidare åt ett annat håll. Så nu befinner jag mig här, med ett leende på läpparna, trots allt plugg. Känner att livet varit bra fint idag. Har så underbara vänner, har dansat och fikat och traskat genom alla härliga vårtecken. Blåsippor, Skilla och fågelkvitter lite här och var. Vilken fin årstid det här är :)


en riktig fining till vän

i don't mind if you don't mind

Vilken träningsvärk... Jag blev riktigt förvånad över min insats på träningen igår. Började med att gå ner till Vasahallen, sprang ute en halvtimme, tränade innebandy en timme, och gick hem sen igen. Trodde aldrig att jag skulle orka så mycket med tanke på att jag varit sjuk, inte tränat på två och en halv vecka och dessutom äter penicillin fortfarande. Men det gick ju faktiskt prima! :)

Och när jag kom hem från Falun och UF-mässan idag tog jag en timmes promenad och därefter yoga och strech-övningar här hemma. Usch vad det känns i benen nu! Herregud! Så jag tänkte belöna mig med lite Glee, glass och fredagsmys nu!

Imorgon väntar jobb, 10-13, sedan hem för lite käk och därefter ska jag nog kika på 95-tjejernas innebandyavslutning då de ska spela match mot alla tränare(?). Eller hur det nu var :) Får se hur jag gör, men jag har väl ändå inget vettigare för mig. Hoppas i alla fall att ni får en fin helg :)

julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0