last june

För tillfället vill jag bara att mobilen ska plinga till så att jag får dra iväg en sväng. Det blev inget P&L ikväll heller, utan jag drar dit imorgonförmiddag istället. Vädret är ju kass och Lisa, Emelie och Karolina blev också hemma i stan inatt, så vad är poängen med en festival utan ens goa vänner? Haha, ganska ovärt enligt min mening iaf. Men imorgon drar vi igång på riktigt och stannar förmodligen veckan ut, vilket ska bli kul och gött som f*n. Men innan det är dags för en morgondag ska jag som sagt iväg för att träffa en söt grabb. :) Kanske lägger jag upp några ord imorgon innan jag drar, annars får ni ha en sån himlans bra vecka!

see you lateroo

peace and love




provar kläder och packar väskan nu och drar förmodligen till borlänge imorgon efter jobbet. börjar bli riktgt pepp på festivallivet nu. satte upp tältet igår och tjejerna har dragit dit idag. saknar dem redan och vill bara dit till dem och alla andra goa människor. men nu är det iaf bara en dags arbete kvar innan det är dags för min del. ser fram emot det som f*n iaf.

på bilden ser ni iaf min nya tischa från grekland med the beatles på och mina nya pilotbrills från hennes och mau. känns som att det kommer bli en grym vecka iaf! peace out

semester på öland, capellagården
- semester på öland med systrarna, ca ett år sedan.

jag känner mig så himla lycklig och glad just nu. de flesta pusselbitarna börjar falla på plats och den här veckan kommer förmodligen bli alldeles underbar. imorgon är jag tillbaka på jobbet hos godingarna igen och därefter blir det p&l. två av tre systrar kommer att befinna sig hemma i veckan och sedan får jag fortsätta att längta efter Trean. den här veckan kommer säkert att gå fort även den så att min Linnéis kommer hem snart också. mitt liv börjar se riktigt fint ut nu och jag har nog inget att klaga på. det känns som att den sista pusselbiten börjar ta form och är på god väg att hamna på sin plats den också. så förhoppningsvis får jag mig en och annan myskväll med söten i veckan också! :)

god natt och sov så gott älskade underbara. kom ihåg att ni alla är unika och vackra på erat sätt. PUSS

there's no place like home.

Hej, tänkte bara säga att jag lever! Och jag lever ett riktigt bra liv dessutom! Grekland med Lisa och hennes föräldrar var underbart skönt. Vädret var kanske inte det bästa, men vi har nog lyckats få lite färg trots det (sololja är det hemliga knepet). ;) Bilder från Grekland kommer väl om några dagar eller så. Har inte lagt in dem på datorn än för att jag haft fullt upp med annat sedan jag kom hem.

Blev bara att packa upp lite, ta en dusch, göra sig i ordning och träffa brudarna. Linnéa är ju på väg till Spanien JUST NU, och Emelie hade jag inte träffat på en vecka heller, så vi tog oss ett farväl och ses snart med Linnéa och sedan gick vi andra tre (Jag Emelie Lisa) och käkade på lagunen. Och därefter var det bara hem för ett snabbt klädbyte, jag räknade inte med att det skulle vara så kallt i Sverige med tanke på Grekland. Hehe.... Aja, sen drog jag iaf iväg för lite mys och film, och mer än så säger jag inte.. ;)

Juste, blir nog dåligt med bloggande från min sida även denna vecka eftersom att Peace and Love drar igång IDAG! Kan ni förstå hur fort tiden går?! Jag är iaf aspepp! Dock blir det några lugna dagar också eftersom att jag jobbar tisdag och onsdag, så därefter åker jag till Borlänge. :)

Hoppas iaf att det är superbra med er där ute i världen!

Egina, here we come!

ÄNTLIGEN har vi fått hem vårat nya modem så att internet fungerar igen. Man blir ju lite väl trött på de där glocalnet... Inget kan dom fixa i tid och inte får man så vidare bra hjälp heller. Åtminstone har inte vi fått det, men jag vet ju inte hur andra har det och vad de tycker, så jag ska väl inte slänga massa skit på dem nu.

Hur som helst. Jag mår ruskigt bra, fortfarande. Jobbet fungerar bra och jag skrattar hela dagarna. Jag har pirr i magen och ler nog nästan hela tiden. Inatt drar jag och Lisa till Grekland, Egina. Det kommer bli så otroligt skönt och kul! Så kommer vi hem alldeles lagom till P&L, nämligen söndagen innan det börjar på måndagen, haha... 

Efter jobbet idag (13:00) ska jag först gå lite ärenden på stan tillsammans med Linnéa. Sedan ska vi ta en fika så vi får prata av oss lite innan jag åker iväg. Sedan ska jag hem till Cammo på tårtkalas för att hon ju fyllde år i torsdags (GRATTIS!!!). Så det blir nog en himlans trevlig förmiddag och ikväll sover jag hos Lisa och ska förmodligen ut en liten sväng också. :) 

Men nu ska jag plocka undan frukosten och lägga klart sminket innan pappa kommer och hämtar mig. Han är så snäll och kör mig till jobbet idag han! :) Så det är jag tacksam över, även om det skulle vara så att han bara vill ut och köra den nya bilen.. ;)

myshörnan

oldie but goldie
jag och min citronmuffins

almost to good to be true

Hej! Jag kom hem från jobbet för ett tag sedan och det har verkligen gått superbra idag! :D Min första riktiga dag och det gick galant! Det känns så kul när man gör bra ifrån sig så jag ser verkligen fram emot denna sommar med jobb och massa annat skoj! Jag jobbar varje dag fram till lördag och sen drar jag iväg på söndag. Längter längtar! :D



Även idag är jag på topphumör! Och snart ska jag träffa Camilla så ska vi dra till lappen och käka lite glarre, gött! Senare ikväll har jag ingen aning om vad som väntar, men något hittas nog på iaf! :) Hoppas ni har det bra ni med! 

ett litet smakprov

God kväll! Tänkte bara slänga in en kort uppis. Börjar med att säga att jag mår prima, verkligen helt underbart! Mina vänner är så goa och livet leker. Imorgon börjar jobbet på allvar, en veckas jobb blir det nu och på söndag drar äntligen jag och Lisa till Grekland! :D Så jag mår verkligen superfint! :) Och klassfesten blev superbra och resten av avslutningskvällen och också resten av helgen har varit jättebra! Jag mår bra! :D 

sommarlov

Gårdagen-kvällen-natten var verkligen underbar! Det känns verkligen att man går i en fin klass nu, vi hade så himla kul på klassfesten och alla är så underbara på sitt lilla sätt. Jag ser verkligen fram emot fler kvällar med massa lek och bus tillsammans med er! :)

Avslutningen i skolan var jättefin, jag och Linnéa satt och bölade som småbarn för att det var så vackert och sorgligt. Tänk att 91orna slutar och 94orna börjar, känns knäppt. Riktigt knäppt. Och tråkigt. Men vi får väl helt enkelt göra det till något bra. Vi får se fram emot att vi bara har TVÅ ÅR KVAR och sen har vi tagit studenten. Det känns så overkligt. Förstår inte hur "gammal" man börjar bli. När man var liten kunde man ju säga "Min syster går i första ring" och man tyckte då att syrran var hur stor som helst. Men nu är det plötsligt jag själv som befinner mig där. Mitt i djungeln och vet inte vad jag vill med någonting. Varken framtid eller nuet. Och jag lär säga att det här var den först skolavslutningen någonsin som jag faktiskt inte vill ha sommarlov. För jag vill inte att den tid som är nu och har varit i ett läsår nu ska ta slut. Men det är bara att inse att det är slut nu och det väntar ett nytt läsår med nya och fler vänner och nya läxor att ta tag i. Bannemig vad jag trivs i skolan!

Men nu ska jag fixa mig något gott att äta och sedan slänger jag mig i sängen och sover lite innan Linnéa kommer hit och snackar gojja med mig, vilket jag verkligen behöver. Bilder från igår kommer väl så småningom, har inte tagit några egna kort så jag får helt enkelt vänta på Linnéas, Emelies, Karolinas m.fl. Hoppas i alla fall att det är bra med er! :)

update.update.update.update.update.

Nu är jag tillbaka, eller nästan i alla fall! Vårat modem hemma hos mamma gick sönder när det åskade så vi är utan internet där hemma och har varit det i snart en vecka. Så jag passar på att skriva av mig lite nu när jag är hos pappa.

Imorgon är det i alla fall skolavslutning och vi har överlevt en hel termin till på Martin Koch nu, det känns helt sjukt att det bara är två år kvar till min egen student. Känns ärligt talat lite läskigt, tiden går ju så fort! Jag tycker att det var nyss jag gick i sjuan och knappt vågade traska genom cafeterian pga rädsla för äldre grabbar, haha! Så ja, tiden rusar förbi och jag lever mitt liv och försöker sköta mitt. Och jag trivs verkligen bra i nuet. Allt känns så underbart. Världens finaste vänner och en bra familj, jag har jobb och skolan går bra. Så min tillvaro är underbar för tillfället och jag ser verkligen fram emot morgondagen och jag ser också fram emot två år till med min söta klass! Även där trivs jag riktigt bra!

Förövrigt har jag ingen aning om vad jag klär mig i imorgon, förmodligen något av de nya jag köpte i tisdags när jag var till Borlänge och shoppade lite med Jossan. Hittade i alla fall två klänningar, två jumpsuit'es, en hatt, nagellack och två par solbrillor. Så det tog slut på en del slantar, men det var det värt! :)

Och igår blev det en catchup med Camilla, riktigt skönt att få snacka av sig lite. Blir så mycket prat när man är med Cammis för hon är så rolig och pratig. Det blir nog ärligt talat inte en tyst stund när man är med henne, haha! Och henne ska jag träffa om några timmar då hon kommer hit och hjälper mig och några tjejer från klassen att sätta upp ett partytält tills morgondagen. Men nu ska jag sluta skriva så det inte blir ett jättelångt inlägg, hoppas ni har det bra sötnosar! 

a few pictures from the prom


Linnéa, Världens Finaste Bästa Vän










uppis

Hej! Sitter för tillfället hemma hos Lisas pojkvän Robin och vi håller på och "jojjar" med "jojjos" från lappens grill. Och vi arbetar samtidigt med ett skolprojekt som jag och Lisa ska redovisa i veckan. Det handlar om sociala problem i samhället och vi valde alkoholism, så vi ska klippa och redigera en filmintervju vi gjort. Och snart ska vi röka vattenpipa också (nikotinfritt för er som undrar faktiskt!). Det blir inget falukalas ikväll heller för den delen, så vi satsar på skolavslutningen nästa fredag istället! Men jaja, PUSS

endless updating...

Well well, det blir nog ganska långt nu. Hoppas ni står ut ändå!

Hur som helst: mygg... Blir man inte lite väl trött på dem ibland? För tillfället sitter jag i vardagsrummet med Älskade Storasyster Josefin som kommit hem från Leksand idag. Vi kikar på finalen av Talang och jag klöser sönder mina fossingar. Och det känns som att man smäller ihjäl myggorna en efter en men de tycks ändå aldrig ta slut. Men. Det känns i alla fall himla bra att ha Jossan här hemma igen, har ju saknat henne så enormt!

Så idag åkte jag och mamma till Leksand för att vara med på hennes examen. Nu är hon alltså klar med skolan (igen) och är nu utbildad dekoratör/kommunikatör. Och hon är så duktig och jag kan lova att jag grät som bara den, bara att få vara en så stolt syster känns ju enormt! Och när allt var slut och alla pussande och kramande skulle ska så tog jag och mamma oss en promenad längs Siljan, härligt! Sedan blev det en tur till Torsång där vi lunchade allihop precis bredvid älven, så härligt så! Och när vi kom hem från Leksand igen så blev det lite ärenden på stan. B.la hämtade vi ut mittt nya pass och ett paket på posten från mina läkare. Dock har det blivit något fel så att jag fått fel sorts skydd så nu lär jag vänta längre, känns lite tråkigt. Men jag får väl helt enkelt stå ut med mitt nuvarande skydd en vecka till! :) Sedan slog vi (jag och Jossan) oss ned i solen hemma på gården för att få lite bränna. Och därefter traskade vi två ned på stan igen för att kika in på jobbet och käka lite glass på lappens, vilket var riktigt gott! Dessutom gjorde vi en fin gärning och plockade blommor och lade utanför Anitas kiosk. Har ju kännt Svitte sedan jag var liten, så det känns riktigt tragiskt. Men jag hoppas i alla fall att han har det bra där han är nu!

Imorgon väntar jobb och sedan blir det till att kika på damernas fotbollsmatch, hoppas att det går bra för dem!
Men nu lär jag tömma och fylla diskmaskinen, pusss!

tomorrow


g.g.g.greeeat!

Hej! Det har verkligen varit en bra dag idag! I skolan hade vi nämligen lite avslutning med klassen såhär innan sommarlovet. Så det blev en tur till gräsplanen vid erikshjälpen där vi i klassen körde nån lek och fikade med våra klassföreståndare. Det var verkligen super! Och dessutom är klassfesten kirrad och ska väl bara göras i ordning då det är dags! Kommer nog bli awsome! Vi får hoppas på bra väder nu bara! :D

Men något som var mindre bra idag var ju såklart spanska nationella muntligt. Jag fattade ju inte att man skulle kolla på pappret på del 2 för tips om vad man kunde säga, så fick ju i stort sett inget sagt. Haha..
Aja, får hoppas att det duger iaf!

Förövrigt har jag tränat fotboll nu och ska kasta mig in i duschen och sen blir det väl bara massa städning resten av kvällen eftersom att Jossan kommer hem imorgon. Det är alltså lika med att jag och mamma åker till Leksand tidigt imorgonbitti för att kolla på hennes examen. Och jag tar med badkläder och picknickkorgen ifall det blir chill där någonstans resten av dagen. Jag kommer alltså inte till skolan imorgon, gööött! :D

balen

Blir ett snabbt inlägg! Kom precis hem från balen och alla var såååå fina! Riktigt vackra tjejor och grymt snygga/stiliga grabbar! ;) Hoppas att de alla får en toppenkväll nu! Vädret är ju iaf fint och det har ju varit jättefint och solit hela dagen. Man kände ju hur det hettade när man stod och kikade. Hur som helst längtar jag som 17 tills det är min och resten av 93'ornas tur nu, ska bli så roligt! Bilder kommer nog om någon dag, PUSS!! :)

Femgänget ♥

Justja! Jag, Emelie, Lisa och Frida gick in på Vasaskolan och hälsade på Carina idag efter skolan. Blev så himla glad av att träffa henne! Hon var alltid så rolig och snäll, världens goaste lärare, absolut! Och, vilka minnen som flashade förbi när man gick genom cafeterian och i korridorerna! Snacka om att man längtar tillbaka! Vilka tider! :')

Jag talar nog för alla i det så kallade "Femgänget" när jag säger att jag saknar tiden på Vasaskolan och Carina som alltid pratade om sina katter. Vi kommer alltid vara ditt "Femgäng" Carinis!

A piece of cake from today

baby can you feel it

Vem behöver solarium när vi har så strålande väder? Inte jag! I alla fall inte idag. Kunde ju lika gärna sola ute på gräsmattan och spara lite pengar! Så det är vad jag gjort efter skolan, ruskigt skönt var det! 

Imorgon efter skolan blir det lite plugg och mys med Lisa, i det förhoppningsvis fina vädret! Vi ska göra jordgubbar i choklad och ligga ute i solen och plugga tänkte vi. Låter inte det som en bra plan? :) När vi är klara ska vi traska hem till Linnéa (typ 50m?) och åka med hennes familj ut till balen och kolla alla snyggingar där ute! Blir nog en toppen dag det! :) Hoppas ni får en toppenkväll med kanonfint väder!

Nu ska jag slänga mig på cykeln och dra hem till svedjan. Hoppas ni får en mysig kväll! :)

summer is here!

Hej och god morgon! Jag har precis vaknat och vädret är strålade utanför mitt fönster! Det känns som att detta blir en toppendag! Och förlåt för dålig uppis, men igår hann jag inte med datorn en enda sekund! Ovanligt för att vara jag, haha. Matchen vann vi iaf med 2-0, känns bra! Dock gick det inte sådär suuperbra för mig, men det bkir säkert bättre när jag vänjer mig med att spela på vanligt gräs och när jag skaffat bättre skor. Och np i spanskan igår kan ju bara slänga sig i väggen... Fyf*n vad svårt det var, och det är jag inte ensam om att tycka har jag hört! Förstår inte varför man gör ett så svårt nationellt prov!? ;o

Aja, nu ska jag käka frukost och klä mig för dagen. Om jag hinner klart i tid ska jag nog också ta mig ner på stan och sola lite innan skolan. Men vi får se hur det blir med den saken, annars tar jag nog det efter. Jag vill ju inte börja sommarlovet som en riktig blekfis! Dessutom vill jag bygga upp en liten "förbränna" innan jag och Lisa drar till Grekland om 20 dagar! Kan inte fatta att vi snart är iväg! :D

Förövrigt så ber och bönar jag om att det fina vädret håller i sig även imorgon. Det är ju bal då och min bästa vän Linnéa ska ju gå med sin pojkvän Niclas! Ååh, dom kommer vara så fina! :') Massor av kort ska knäppas kan jag lova!

julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0