emelie 18 barre!

Åååh, äntligen fyller en av mina guldklimpar 18 år! Grattis världens bästa Emelie! :))
Nu har jag och Lisa precis myst och ätit smörgåstårta med Emelies gulliga släkt. Sedan har vi tre druckit champange för att fira att denna dagen äntligen är här. Vi har dansat och stojat som vanligt och snart väntar Halvan på oss för ett glas vin eller två. Dock blir det en tidig kväll eftersom jag jobbar imorgon. Sedan väntar en hel dag med massa stoj för Emelie, som hon såklart inte har någon aning om ;) (alltså vad vi ska göra..)
Kommer nog bli awesome! :)


Pusstja!

you made me leave you

But if I can't have you the way
I want you, I don't want you at all
Ye that's it, honey I quit
I'm movin' on

you are the only exception

Wellwell, idag var det skolfoto. Och eftersom vi nu går i trean betyder det ju bara en sak - utklädnad!
Antar att en hel del av skolan redan sett oss gå runt i en klunga och alltså redan vet vad resultatet blev. Men jag håller tyst ändå, ni andra får alltså vänta på skolkatalogen, om det nu inte hamnar bilder på fejjan innan dess ;)
Det var i alla fall riktigt trevligt och bra blir det nog också. Sista året bjuder man på sig själv, sista året skiter man helt och hållet i vad andra tycker/tänker/säger. Känns skönt. För övrigt älskar jag i stort sett allt med min klass, nästan ;)


Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa spanska, prov på fredag, sånt älskar vi..

fields of gold is where you are

Ibland kommer tuffa dagar. Ibland kommer dagar då man vill slå någon, dagar då man vill skrika rakt ut tills man känner sig tom. Man vill sparka på träd, fåtöljen som alltid står i vägen, där där jobbiga grannen som alltid lägger sig i. Man vill dra någon i håret, be någon att dra åt helvete. Man vill smälla i dörrar, slänga sig i sängen och gråta floder, släcka lampan och man hoppas att inget av det jobbia existerar. Man vill lämna allt och skapa något nytt, någon annan stans. Man drömmer för att glömma. 

Ibland kommer såna här dagar, bara sådär, utan förvarning. Ibland kan man inte göra något åt dom alls, men ibland har de också sina anledningar, man vet att de kommer. Det jag vill komma fram till är att det är okej att känna, det är okej att gråta, det är okej att skrika och att vara ledsen. Det är okej att luta sig på sina vänner. Dom finns alltid där. Jag finns alltid här!

Även om det låter klyschigt, så... Med tiden läker alla såren. Du tar dig igenom detta och vi finns här för dig. Låt det ta den tid du behöver, tänk på alla glada minnen, allt fint som varat. Ingen dömer dig för att du mår dåligt, känner saknad och är ledsen. Det gör vi alla ibland. Vi finns här för dig, älskade du. <3

stjärnskådning på hustak mitt i stan

Inte är det varje kväll man klättrar upp på ett tak i stan och kollar på stjärnor som faller tillsammans med sina vänner. Med oss hade vi filtar, rykande het choklad och andra små tilltugg. Vi lyssnade på härlig musik, sån där musik som man mår bra av helt enkelt. En oförglömlig kväll, den ligger djupt placerat i hjärtat på Jullan nu.

here in your arms

Åååh, lördagen är kommen! Som jag har längtat! Ikväll blir det nämligen myskväll med tjejerna, utomhus! Men mer om det kommer ni får veta senare, typ när bilder läggs upp osv :)) Nu ska jag iallafall börja packa lite och göra mig redo! Har en känsla av att kvällen kommer bli dunderfin!:)

you decides

sleep tight

Sagan om ringen... Trodde jag ja! Nääe, blev visst "Red Riding Hood" med brudarna istället. Den var faktiskt helt okej! Och kvällen har varit ruskigt mysig och rolig! Skrattat så jag har ont i magen. Eller också beror det på senaste dagarnas träning.. Vem vet ;)

Nu har jag precis krypit ner i sängen för att värma mig under täcket. Galet kallt ute. Nu närmar sig hösten/vinter med stormsteg... Men det blir nog en mysig och bra vinter, det känner jag på mig :))

on my way...

Har haft en megaskön dag! Kort skoldag och därefter lååångpromenad med emelie. Vi gick runt stadsberget! Så otroligt skönt! Nu har jag precis duschat och gjort mig klar. Ska ner på stan och käka thai med Lisa. Sedan väntar myskväll med samma brud och även Annis. Sagan om ringen står på schemat! Myyyspys!

Precis på väg ut geneom dörren, typ!

I can't live without you

Dagen har bestått av danslektion och egenträning bestående av dans. Så skönt att ha en hel danssal för sig själv. Ååh, så underbart. Sedan blev det lite nyttiga lektioner, så som spanska och UF och sedan mys med bästa Emelie efter skolan! Nu till kvällen tog vi en promenad också, så otroligt skönt!! Promenader i mörkret, mys.
Nu ska jag slänga mig i duschen och sedan läsa lite i en ny bok. Tack för idag Emhs. <3

Party on the waves

OCH NUUUUUU ÄR STUDENTKRYSSNINGEN BOKAD!
Lisa, Emelie, Anna och jag delar en fönsterhytt. Kommer bli så jäkla kul!
Kan ni förstå att det är våran tur nu!?!!?! :D iiiiiiih! Nu kan jag sova gott!

förtjusande dag idag idag idag idag

Mellis-mys hos Emelie (med Lisa) efter skolan och sedan hockeynight med två favobrudar! Spännande match, minst sagt! Serie premiär på hemmaplan. Ojoj! Dock slutade det tråkigt, i och med att HSK förlorade i sudden death. Men en poäng fick de med sig, och jag hade trevligt med Emelie och Lisa iaf. Skrattade en hel del om jag säger så! Både innan, under och efter ;) Haha, älskar dessa brudar!

Nu ska jag slänga i mig lite yoghurt och sedan ska mamsen massera min rygg eftersom den är sne, eller någe sånt. Har ju alltid så tung väska på ena axeln, inte braa. Borde väl egentligen kolla upp det eftersom att det gör ont ibland. Det visar sig hur jag gör..  Jaja, nattis!

finns inga vinnare i lekar för två

Efter skolan blev det ett långt, varmt bad och jag känner mig nu ganska utvilad. Huvudvärken är borta för tillfället, men visst, det trycker ju på då och då.. Hoppas att det är över helt imorgonbitti när jag vaknar.
Nu under kvällen har jag fått fotmassage av mamma framför idol och därefter har jag kikat på massa härliga klipp på youtube. Och drömt lite om studentkryssning, studentveckan med mera. Hjälp vad jag längtar! Och ååh, jag vill bara att sista året ska rusa iväg så jag får söka jobb/utbildningar sen också!! :)

gammal bild på mig och pyret.
det är vi som är polarn och pyret, om ni inte listat ut det än liksom.

we heart it

Usch. Har sådan extrem huvudvärk så jag gick precis hem från skolan. Ska gömma mig under täcket ett tag. Har tagit en ipren iallafall, så hoppas att det blir bra snart! Sorry för ett tråkigt inlägg. Krya på mig!

I swear i'll behave

Kom hem från skolan för en timme sedan. Avslutade skoldagen med dans och promenerande över leriga åkrar och blöta löv tillsammans med ingen annan än Karolina Eklövisus. :) vi sökte lite inspiration till dansfilmen vi ska göra. Och snart, snaart drar vi igång på riktigt med filmandet! Kommer nog bli aweaweawesome! hihi

Nu tänkte jag ta tag i lite skolarbeten eftersom att jag hamnde efter lite när jag var hemma för någon vecka sedan. Två religionsuppgifter, en psykologiuppgift, samt spanskaglosor. Ska nog gå bra, bara man kommer in i det.
Tänkte att jag skulle belöna mig med lite Elle Interiör och bubbelbad när jag är klar. Så jag har något att se fram emot :)

wisdom

To guarantee success, act as if it were impossible to fail. – Dorothea Brande

It’s all about confidence. If you want to be successful, you must act as if you can and will succeed. There is no room for doubt. It’s great advice, but what if you’re not there yet? What if you’re filled with doubt? Well, I can’t give you any professional advice because I’m not a professional, I’m not a life coach, I’m not a motivational speaker. I’m a high school teacher. 

I can only tell you what I do on those occasions that I want to succeed, but I’m filled with doubt (and there are many)I fake it to make it. Yes, you heard that correctly, I fake it to make it. I will pretend to be filled with confidence.  I will pretend that I am the most confident person in the world.  And guess what?  Eventually, I’ll start to believe it, and I’ll be pretending a little less, and feeling it a little more.  

And then a little more, until eventually, I’m NOT faking it, I am full of confidence.  It may not happen right away, and it probably won’t happen all at once, but little by little, you’ll start to feel more confident as you move closer and closer to your goal. So, yes, go confidently toward your dreams, but if your confidence level isn’t quite there yet, fake it to make it. 

You can do it – you can do anything, and if you believe it, you will succeed.

As days go by, the night's on fire

Gårkvällen var toppen! Verkligen toppen! Jag får rysningar, pirr i magen och gåshud på hela kroppen när jag tänker på hur kul jag hade. Som ett litet lyckorus. Vi var flera stycken som förfestade hemma hos Linnéa där vi firade att Isabelle fyllt 18 år! :) Sedan blev det Halvan, skitsnack, skratt, drinkar, mat från luckan vid Nöjeskrogen och därefter massa gos och mys till fin musik. Denna utekväll/natt/morgon skulle jag kunna leva om och om igen. SÅ bra var den, enligt min mening iallafall :)

Sara, Anna och Jag på förferren!


Sååå fin låt, lyssna!!!!
Underbar att lyssna och titta på när man ska mysa och sova!:)

No arms, no legs, no worries!

Jag finner inga ord... Kolla, bara kolla.


let me see your body go, like a maracacacaca

Är det ens okej att vilja åka utomlands så här mycket?!?!? Fyfan vad jag vill tillbaka till Turkiet eller bara åka någon annanstans! Med dessa tjejer och med några fler ändå. Det skulle vara storslaget! ;)

Maracacacaaa, vilken festlåt ;))

love allergy...

Befinner mig i soffan bland böcker, häften, katter, filtar, pennor, sudd, vetekuddar, tofflor och kuddar. Den varma chokladen infinner sig som vanligt nära till hands. Man måste ju få belöna sig när man pluggar, det hoppas jag att ni har koll på!;)

Musiken strömmar skönt ur högtalarna en bit bort och Jullan är ensam hemma än så länge. Känns skönt att ha lite plugg-ro. Dock bryts den väl snart, då mamma kommer hem från kören och Karro från jobbet. Menmen, det ska bli skönt med sällskap också!

Det var tänkt att jag och Emelie skulle ut och promenixa ikväll, men jag fick inställa på grund av min förkylning/allergiska reaktion. Helt svullen i ansiktet och om halsen! Haha, ser verkligen sjukt ut. Är det lika imorgon går jag fan inte ut!;P

why, oh why?

Imorgon har jag filosofiprov och håller nu på att läsa igenom allt jag skrivit under Hasses genomgångar och också alla kapitel i boken. Just nu känns det som att några pusselbitar fallit på plats, men jag tycker fortfarande att detta är vääldigt onödigt.

Jag menar, kan man inte bara acceptera att man lever och förmodligen är på den plats man tror att man befinner sig på? Varför ens resonera omkring att man kanske befinner sig i sängen och inte i köket? Kom igen liksom, bara lev i nuet och tänk inte mer på den saken. Det blir ju bara läskigt om man tänker för mycket.. Filosofer, släng er i väggen, tack.

Så nu när jag satt här och tänkte på allt onödigt började irritationen återigen komma fram. Tankar över Platon, Descartes m.fl.. Kom också att tänka på något en av tjejerna sa idag under lektionstid när vi diskuterade allt detta.. Så skönt att man inte är ensam om att känna frustration!;)

"Jag förstår fan varför man dödar filosofer.." - Emelie

♪♫♪♪

"jag tänker alltså är jag till"

Buhuu, här snackar vi magvärk. Har inte haft såhär ont i magen på snart ett år... Vetekudden ligger för tillfället i micron och den varma chokladen står i en mugg intill sängen. Jag hade tänkt att ta tag i den nedrans filisofin som jag inte förstår ett jota av. Så det är väl bäst att jag pluggar då. Dock inge kul när man har så här ont, skulle hellre bara försöka sova.

Chokladen kommer iaf smaka gottigotti.. Eller ja, det beror ju på. För "HUR kan jag vara säker på det? Hur VET jag att chokladen ens excisterar?"  Åååh.... dumma filosofiska frågor. Varför ska folk reflektera kring livet så mycket?

sunday

Igår blev det förfest med lite innebandytjejer och sedan både halvan och hotellet på det. Det var väl en helt okej kväll, men inte så mycket folk. Tur att man är VIP och går gratis som innebandyspelare, haha! ;)
Idag har jag verkligen inte mått toppen.. Trodde inte att jag skulle ta mig ur sängen där ett tag, men jag och Lisa hade bestämt att vi skulle iväg och shoppa. Vet inte hur smarta vi var som tänkte så, men sagt och gjort. Vet inte hur många gånger vi klagade över hur jobbigt det var att traska runt i butikerna. Uuusch, haha.. Men nu är vi hemma igen på var sitt håll, känns skönt att kunna vila fötterna :)

Nu ska jag krypa ner i soffan med syrran och kika på film. Lite senare kommer guldsyrran Mickis hit också. Myspys!:)

fest hos adam

Åååh hjälp, så härlig video och låt!:D

"adam adam .................... fest hos adam"
"adam kom igen nuuu"

great minds think alike ;)

Haha... Jag var bara tvungen att ta denna bild från Karras blogg.
Visst är vi väl söta när vi har lika kläder, jag och lisa?;)
Har skrattat en hel del åt detta idag.. Av en slump, så väljer vi båda detta plagg, med mörk nederdel till, samma dag.



dedicated to Lisa, because it is a favorite

where you can stay forever

Tänkte traska ner mot skolan nu, ska iallafall göra ett försök att vara där. Vi får se hur det går :)
Hoppas att det inte regnar allt för mycket på mig bara, buhu för det isåfall..

beautiful

update från sjukstugan

Sooo, blev hemma från skolan idag också. Dock förjäkla drygt att bara ligga still, så jag har ryckt upp mig och städat rummet en aning. För jobbigt att bara vara still jöö. Imorgon blir det nog skola, vare sig jag orkar eller inte, eller nått... Mitt rum har förresten varit fullproppat av snytpapperstussar. USCH! Det är så otroligt äckligt tycker jag! Men vad gör man inte när man knappt får luft liksom? buuhu

Men nu tänkte jag tvinga mig att vila ordentligt. Så ska blanda ihop en hallonsmoothie nu och sen kika på ugly betty eller one tree hill, som för övrigt blivit min nya favoritsyssla. hihi pussss

guilty pleasures

Detta har gått en del på repeat idag. Jag erkänner....
Och jag njuter!;)

Magaluf - Orup
En sån karl - Lill Lindfors
Högre mark - Idde Schultz
Be mig - Nordman
Pop opp i topp - Thore Skogman
Sånt är livet - Anita Lindblom

smile like you mean it

Övertrötta och förkylda systrar. Antar att jag är tillbaka i skolan imorgon, rätt tröttsamt att bara ligga och sova i sängen och soffan en hel dag, trots att man är snuvig. Det visar sig hur pigg jag känner mig imorgon. Nu ska jag iaf krypa ner i soffan med syrran igen. schöönt. puss

take over control

Heeelt slut idag. Huvudet dunkar smått, jag fryser och svettas om vartannat och jag sover var och varannan timme. Vet inte varifrån det kommit eftersom jag mådde tipptopp igårkväll när jag var hos Emelie med brudarna. Hade verkligen en trevlig kväll och även morgon. Men efter att jag kommit hem har jag nästan inte gjort annat än att sova. Känns surt, vill verkligen inte bli sjuk! Antar att jag får proppa i mig lite ipren och massa vitaminer nu. Kan ju inte göra saken värre iaf..

Ctrl+Alt+Del My Heart

Godermorgon Godermorgon! Sitter här och myser i min nya fisketröja. Så skön och fin!:)
Igår blev det nämligen en tur med tjejerna till både Borlänge (Crossroads) och därefter Sågmyra för Scorett, Lager 157 och Bubbleroom. Hittade väl en del saker och det blev ett till hål i örat på Crossroads (syns på bilden nedan). Hade tänkt ta tragus tillsammans med Lisa och Anna, men än så länge är jag för feg. Så kanske tar med Emelie lite senare istället!;) Det visar sig!



Nu är det dags att fixa något att äta, match väntar med innebandybrudarna. Wish me luck!

julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0