Just idag känner jag mig lyckligare än någonsin! :)

memories

Världens mysigaste kväll. Kan det vara för ungefär ett år sedan? Jag saknar sånt här, jag vill ha mer sånt här! Punkt slut.

feels like magic

Då var det snart dags att bege sig mot skolan. Jag fullkomligt älskar att jag börjar 14.55 varje onsdag! Idag har jag försökt ta vara på min lediga tid och har bl.a börjat koreografera en dans till mina småttingar. (Om jag inte nämnt det tidigare så lär jag ut modern konstdans för 4-6åringar. SÅ kul är det!) Men vad det blir för något tänker jag hålla hemligt! Ni får helt enkelt vänta och se på dansens dag i april vad vi bjuder på! ;)

Nu ska jag iaf packa väskan och snart knata ner till skolan för att ha min enda lektion idag. Skönt! :)

En tur på isen

Det blev en promenad på isen med Lisa igår! Härligt!

my hopes and dreams

jisses, kan det inte bli lite sommarvärme snart?

"tgif"

Puuh, är verkligen helt slut i både kropp och huvud just nu. Idag slutade både jag och lisa 12.30, men vi stannade kvar i skolan tills dörrarna låstes och mörkret föll. Vi knallade hemåt vid kl 17 och vid 17.30 var jag hemma. då var det bara till att fixa käk och sen slänga sig på soffan.. Då har man jobbat på bra och fått mycket gjort kan jag säga! Är ruskigt stolt över vår insats idag! :) Nu väntar ett fotbad på mig och om ett tag kommer Robin hit och myser med mig också. Senare drar jag eventuellt ner till Målargatan och myser med tjejerna och Harley också. Vi får se hur det blir! :)

Puss på er och puss på mina tjejor!

Julia

Grattis alla Julior på namnsdagen!! Hoppas ni har en fin dag, det har då jag! Tänker nu fira mig själv med en kaffe och kaka eftersom ingen annan firat mig. Pappas sms räknas inte ;) (bara för att jag ska få fika utan dåligt samvete typ, höhö). PUSS

Kär kär kär

Efter skolan hälsade jag på hos Lundströms och bjöd på kladdkaka, mycket mysigt! Man ska ju dela alla hjärtors dag med sina nära och kära, vilket är precis vad jag har gjort idag! :)

Därefter åkte jag hem tillsammans med Robin som för övrigt är världens finaste kille :) Jag funderar om det ens är möjligt att vara så kär som jag är. Ååh! ♡

smiling

Ligger för tillfället i sängen och bara tar det lugnt. Har läst igenom mitt kommande svenska C tal ett antal gånger och snart ska jag ta tag i att läsa vidare i boken "Stolthet och fördom". Men när hungern ligger och lurar är det inte så lätt att koncentrera sig... Tankarna vandrar gärna iväg och jag önskar att Robin var här och myste med mig lite till. Idag har vi nämligen myst en heeel del. Vi har bl.a. bakat lite, tagit en promenad i solen och den friska luften och självklart har vi kramats sådär rysligt mycket.

Igår köpte jag förresten en balklänning! En ganska enkel, men less is more enligt mig! Jag vill inte ha för mycket jox och krims krams. Både jag och mamma kände att den passade mig som handen i handsken. Den kändes väldigt "jag", om man säger så. :) Så nu ska jag bara vänta tills den anländer till butiken om ca 3 månader, så kan jag hämta hem den då! Åååh! Tänk att det äntligen är 93ornas tur! Som jag längtar! :)

Ikväll blir det bara lugnt. Först middag med mamma, Odd, Kjell och Karin och sen ska jag bara krypa ner i sängen och läsa samt kika på TV. Dock har jag beslutsångest över om jag ska kolla på melodifestivalen eller om det får bli Gladiatorerna. Wellwell, det visar sig! :)

Glaaaaad tjej!

Har fått riktigt goda besked till företaget idag, så otroligt kul! Så nu är humöret verkligen på topp, trots att jag fortfarande är sjuk. Tänkte använda mig av min positiva energi genom att lägga den på städning och plugg nu. För det är väl bäst att passa på när man äntligen känner sig pigg! :)

På bättringsvägen?

På plats i Långshyttan, på plats i soffan och på plats i Robins famn, där jag befunnit mig i stort sett hela dagen. Känner för att stanna här länge, länge i hopp om att förkylningen ska försvinna. Om man myser med en sån solstråle som Robin kan man inte känna sig annat än piggare :) Snart ska vi ut och äta med Robins föräldrar också, mysigt! :))

Letters to juliette

Blev hemma från skolan idag. Febern kommer och går och hela kroppen ömmar. Känns inge vidare. Tur att jag har massa filmer att kika på! Som tex letters to juliette, älskar den! :))

Hoppas att det är bra med er där ute och att ni inte drabbats av den här dryga förkylningen..

Hujedamig

Ska precis krypa ner i sängen och försöka sova. Vetekuddarna är värmda och ligger på plats under täcket = en natt utan Robin. Tänkte att det var bäst att låta honom sova utan mig eftersom jag dragit på mig en förkylning.. Men tur som jag har så har jag och alla andra ekonomer haft en ledig dag idag. Så jag har åtminstone fått en hel del vila :) men som sagt, nu blir det till att sussa!

julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0