plugg plugg och åter plugg

Ja, det bara snurrar runt i mitt huvud justnu. Tänker på spanskaglosor, muntliga redovisningar och inlämningsuppgifter. Usch, skolan är inte kul justnu, tur att vi inte har något prov den här veckan i alla fall! Men jag ser ändå inte fram mot den här skolveckan.. Fast i och försig så kanske det blir bra ändå.. ;) Ser ju fram emot att flytta hem till Emelie! :D JA, imorgon ska jag flytta hem till henne eftersom att hennes mamma ska utomlands, så då ska jag bo där med henne och det kommer nog bli helgrymt! Tänk vad skönt att få bo ensam med en bästa vän i lite mer än en vecka, uuunderbart! <3

Men nu ska jag gå och lägga mig innan jag somnar vid skrivbordet... God natt! :)



Febris?

Go kväll! Ska börja med att berätta att det blev en förlust på matchen idag, 2-3, too bad. På hemvägen åkte jag med Larsa, tillsammans med Lisa, Anna och Roffe. Och innan färden påbörjades hem så blev det ett stopp på donken, hehe oväntat.. :) Sen gick resan vidare hem mot den lilla jobbiga hålan och det var faktiskt en riktigt roande bilfärd. tro't eller ej! 

Nu tänkte jag vara jobbig och tycka lite synd om mig själv... Inget kul att läsa kanske men jag känner att jag måste få lite ur mig (haha). Känns lite som en sånn kväll tycker jag. Alltså en "tyck synd om mig"-kväll. Så jag sitter här med en massa plugg och har verkligen ingen lust att ta tag i alla läxor, usch så jobbigt. Och som toppingen på glassen så har sjukt ont i huvudet och undrar om jag har feber. För massor av kläder har jag på mig, men inte fasen blir jag varmare för det. Dock vill jag inte vara hemma imorgon, för jag vill inte missa den muntliga redovisningen med dikterna på svenskan. För nu har jag skrivit tre och bestämt mig för att redovisa en av mina egna för klassen. Så nu tänker jag inte bli sjuk!

Nu ska jag gå ner i köket och rota fram tempeln. Därefter ska jag tvinga pappa att hjälpa mig med mina spanskaglosor och även den förbannade svenskaläxan om "Skräddars-Mari" som jag aldrig lyckas bli klar med. Men jaja, hoppas att det är bra med er iaf! Jag kan tycka synd om er också om ni behöver det, bara att säga till! <3 

God natt!

Morning!

God morgon! Nu har jag en timme kvar till samling och jag är aspepp! Men även astrött... Blev uppe så länge igår. Fast jag tänkte att jag skulle sova tidigt, men gjort är gjort och kommer aldrig igen, sucks..! Hur som helst har jag tänkt mig att vi ska spöa skiten ur Ludvika idag. Vore rätt kul med ännu en vinst mot dem. Och jag hoppas att den rödhåriga tjejen är med så jag får chansen att trycka tillbaka rejält på henne nu, hon orsakade mig ju faktiskt en ful blånagel som jag nu måste måla över om och om igen tills den är borta. Uschusch, nu vill jag ha lite hämnd! ;)
Dock vet jag inte om hon spelar i Ludvikas damlag, mötte ju henne när jag spelade emd 95orna, men jag tror nog att hon var lite äldre också.. Haha, men jaja. Nu ska jag inte lägga ner negativ energi på henne, det får jag göra om jag upptäcker att hon är med! ;) Haha, nejrå, men en liten hämnd skulle sitta fint! Men ska väl inte direkt gå in i matchen för att hämnas, lär väl gå in med en vinst i skallen. Det är ju faktiskt mycket av inställningen som spelar roll!
Nu ska jag iaf äta frukost och dricka kaffe, uppdaterar när jag kommer hem!


Wisch me luck! :D

Mjukisjullan'

Ikväll har jag som sagt tillbringat min tid tillsammans med Lisa.
Det var trevligt och det känns som det var ett tag sedan bara vi två umgicks, så det var kul.
Vi har väl snackat maaaassa och kollat runt på en hel del bilder, haha!
Och nu efter att jag följt henne hem en bit,
så fortsatte jag att kolla vidare lite.
Och plötsligt dök den här gamla godingen upp:



SNACKA OM GIRLPOWER, haha... ;)

Nu ska jag slänga mig i sängen och ladda mina batterier för match mot Ludvika borta imorgon.
Det kan nog behövas en del sömn, för jag är trött som en, ja vadå? Sengångare? Dom är väl trötta? Eller? Haha äh, jag har ingen aning om vad jag snackar om nu. Tydligen är jag SÅ trött! Men på tal om sengångare, så såg jag Ice Age, den första, på tv idag och jag bölade som ett litet barn! Haha. Den är så himla söt i slutet, det går verkligen inte att hålla tillbaka tårarna. Jag gråter ju tamefasiken till allt som har med filmer att göra. Eller ja, jag gråter väl för det mesta! Kan ju i stort sett bara vara något gulligt sagt eller något bra mina vänner eller familj har lyckats göra, både klumpiga saker eller saker som verkligen var bra gjort.
- Jaa, jag är en riktig liten mesmjukis innerst inne. Jag vet...!
Men nu MÅSTE jag verkligen sova! Klockan ringer halv nio imorgon.... usch.
Men önska mig lycka till på matchen imorgon är nu gulliga,
håll era söta tummar! :) 
Pussnattttii!

Nu blev de kväller!

Ja, då var det kväll igen då. Dagen har gått så himla fort! Men den har varit bra, så det gör inget!
Jag har precis ätit middag med Papi och Dess, typ tacogratäng och sallad. Asalagött! Och jag drack hur mycket mjölk som helst, mjölkmonster..! Har näst intill ont i magen pga mat och mjölk nu. Och inte blir det bättre av att Lisa kommer hit snart och ska äta popcorn och kolla på film med mig. Haha! ;) Men jag kan nog stå ut med lite magont!! ;)

Nu ska jag iaf ta med mig Tanjis ut i kylan och möta Lisa, ciaoo! ;*

You're a winner whenever you want to

Hallå igen! Nu har jag städat, varit ute och gått, handlat, lagat mat samt ätit. NU ska jag kila ner till Vasahallen och kolla på innebandy, jag är dock lite försenad. Men whatever, det viktiga är väl att jag går dit över huvudtaget! :)
Heja ibf's 95-flickor!!!



kom ihåg: vinnarattityd är de som gäller flickor! ;)

Saturday 30/1

God dag, antar jag att man säger! Idag ska jag vara duktig och städa hemma hos pappa. Hade tänkt att dammsuga hela övervåningen och städa fint på mitt rum. Det kan då verkligen behövas! Efter det tänkte jag ta mig en promenad och därefter traska ner till vasahallen och kolla på matchen jag inte kunde vara med i. 95ornas match alltså! Tänkte att eftersom att jag inte kan spela så ska jag iaf gå dit och peppa dom! Och vad jag vet nu ska jag gå dit ensam, så om någon vilja följa med är det bara att höra av sig! Annars ska jag försöka tvinga med pappa tänkte jag. Matchen börjar iaf 14:30, Vasahallen.

Här har ni två klipp med Niklas Hedman, som är hur duktig som helst!

Good evening

Jag har just ätit middag med Mamma och Krister. Det smakade ritkigt bra och det var trevligt också! En bra början på den här myskvällen. Vi har dessutom tre mysiga hundar i huset ikväll. Tanja, Atlas och Nemo. Och hur söta är inte dom då! Jag har lätt blivit Nemos favorit (efter någon timme), han är med mig hela tiden. Haha! ;)
Senare kanske det blir en promenad med Emelie, ska bli skönt att få prata lite. Tror nog att vi båda behöver det!

- And boy, take the chance while you have it!

Det var då ett förbannat tjatande

Hemma igen, efter en inte så najs träning från min sida. Mina benhinnor vill inte låta mig spela. Och det vill inte Rolf heller: "Det går bara över med vila!". Kan han ju slänga sig i väggen över, jag tänker då inte vila! Åhnej! Dessutom sa Larsa att jag var given för match på söndag ändå, så jag laddar mina batterier tills då! Inte blir det någon match med 95orna för mig på lördag heller, bättre att vila liiite längre kanske. Så ska ge allt på söndag!

Imorgon är det FREDAG vilket innebär HELG och PROVSMAK på ICA. Uuunderbart! Drar dit direkt efter skolan med Lisa och Karris. Så ska vi även köpa ICAsallad och sen får vi se vart vi hamnar. Ska bli trevligt i alla fall.
Men nu ska jag gå ner och dricka tee och plugga engelska med farsan... Kul!

Getting ready!

Nu har jag kommit hem och håller precis på att göra mig i ordning till träningen. Är grymt laddad idag! Hoppas bara att vi blir många, det blir ju så mycket roligare då.

Har inte hunnit klart med den j*vla svenskan än heller. Dikten till redovisningen är i stort sett helt klar, ska bara renskrivas och kaanske finslipas lite, men annars så ser det bra ut. Men sen har vi ju den där j*vla "Skräddars-Mari" att skriva om, ååh! Orkar verkligen inte skriva en till sådan berättelse då den första inte kändes som att den dög. Men har iaf kommit halvvägs, så blir väl förhoppningsvis klar med den i helgen... För övrigt har vi engelskaprov imorgon. Det känns väl okej, då engelska är ett av mina starkare ämnen. Så jag får hoppas på att provet går bra!

Men nu lär jag skyynda mig lite, puss tja!

Hos Linnéa <3

Hej! Just nu sitter jag hemma hos Linnéa. Vi dricker kaffe och pluggar svenska/engelska. Går rätt bra faktiskt! Ikväll blir det träning och det ser jag verkligen fram emot. Ska bli skönt att få röra lite på sig! Dock har jag svinont i benhinnorna efter dagens idrottslektion, men med linement ska det nog kunna gå vägen ändå! ;)

Nu ska jag ta tag i svenskan på allvar! C U

Fix you

Hemma från kören (eh, länge sedan) och det var hur kul som helst idag också!
Nu ska jag snart krypa till kojs och drömma någonting mysigt. Eller jag hoppas på det iaf! :)




Att prata ut med dig idag kändes riktigt bra. Jag hoppas verkligen att du ordnar upp allt omkring dig nu. Jag antar att jag alltid kommer stå vid din sida oavsett vad som händer. Och då menar jag verkligen oavsett vad som händer, omkring oss eller mellan oss. Du vet att jag alltid kommer älska och sakna det som var... 

Tänker alltid på dig när jag hör den här låten, och du förstår säkert varför.
Lycka till!<3



Sångfågeln

Hej! Nu är jag hemma från Linnéa, men ska snart rusa iväg igen. Mamma kommer och hämtar mig vilken minut som helst så åker vi iväg på kören. Ska bli trevligt! Ska bara ta mig en frukt och sen går jag ut och väntar på henne. Hoppas ni får en fin kväll! Ciaoo :*

Ba ba ba ♥

Nu ska jag gå hem till Linnéa och dricka kaffe med jäntan.
Sen ska vi även kolla på Andra Avenyn, nytt avsnitt idag minsann. ;)
Mysigt!



Älskar verkligen den här låten, den gör mig alltid på så bra humör!
Högsta volymen är på och jag sjunger för fulla muggar! ;)




Got to be careful...

Iiih, träningen gick bra. Kämpade på som fasen och kul var det också! Men var påväg att köra ur knät igen. He-he, mindre bra det. Dock gick det bra tack vare mitt "älskade" skydd!<3
Ibland brukar jag fundera över om jag alltid kommer få drass med det där förbannade skyddet som brukar gnissla pga metallplattorna i sidan, och som är så stort och klumpigt. :( Fast jag har i och försig börjat vänja mig vid dess storlek nu, tycker att vanliga knäskydd ser störtlöjliga ut nu istället! Men ah, ha-ha. I alla fall, så hoppas jag verkligen på att jag ska kunna springa utan skyddet i framtiden. Hur kul skulle det vara om man är 30 och måste springa runt med det där lixom? Ha-ha neej, jag ska verkligen försöka träna upp knät ordentligt nu! Blir så jävla rädd på en gång man känner att knäskålen glider åt siden, ysch! Ordentlig knäträning från min sida från och med imorgon!

NU ska jag ta nått kvällsmål, men vet inte vad. Sen ska jag kolla ett avsnitt av One Tree Hill innan jag går och sover. Tidig morgon imorgon. Blää på de och godnatt på er!

Träning

Nu är jag ombytt och klar för träningen. Snart åker jag och pappa och hämter Lisa, sen bär det av till V-hyttan för att förbränna lite. Känner för att köra helt slut på mig idag, får se hur jag lyckas! ;)

Hot Chocolate

Hålla! Jag kom hem från skolan för ungefär en halvtimme sen, så nu sitter jag här och väntar på att pappa ska komma hem med mat till mig. Hoppas på sallad från ica eller nått sånt gott. ;) Fast ska inte äta än på ett tag, väntar tills lite innan träningen ikväll. För stunden nöjer jag mig istället med varm choklad i en gammal mugg sen jag var liten. Haha, söt kisse på den va? ;) Tänker alltid på sommaren när jag dricker ur den här muggen. Jag, Emelie och Linnéa brukade nämligen alltid ha glass i muggarna när vi var små. Och så ställde vi dom på en bänk i solen för att glassen skulle smälta och under tiden sprang vi runt och jagade varandra. Sen sprang man tillbaka och kollade hur mycket som hade smält och åt lite. Haha. :') 
Ååh, blir så glad när jag tänker tillbaka på våra år tillsammans. BFF's !! <3

Todays'

Godmorgon på er! Idag har jag sovmorgon till 12, så jag ska snart laga lite mat och sen ska jag ta sällskap med Linnéa till skolan. Trevligt!
Och idag ser jag fram emot innebandyträningen ikväll. Får smörja in mig ordentligt med linement så ska det nog gå bra med benhinnorna! ;) Får hoppas på det iaf! Och jag hoppas även att ni får en bra dag!




Vem vill inte...

Ha någon att mysa med när det är dagar som dessa? Kylan drar sig genom kläderna så fort man går utanför dörren och man har knappt någon ork till att göra vad man borde. Men har man gjort det och har en ledig dag eller stund så vill man väl ändå inte ligga helt ensam i en stor säng och kolla på One Tree Hill. Nej, jag tycker att någon gullig person kan ta och pallra sig hem till mig NU! Har ingen lust att nöja mig med kuddarnas sällskap längre ... ;)

två*hundra

Hej! Nu har jag kommit hem från skolan och känner mig hur trött och hängig som helst. Antar att det är för jag inte ätit något än, men ska snart hugga in på en bit ost och skinkpaj, mums!
På svenskan, sista lektionen idag, så hade vi muntlig redovisning över våra berömda kärlekspar vi jobbat om. Gissa om jag var nervös! Haha, väntade tills alla andra var klara. Såklart... Bara för att jag alltid ska bli så nervös! Usch, blir ni också nervösa när ni ska prata högt för massa folk? Jag klarar knappt av det! Jag blir alldeles varm i hela kroppen och det känns som att jag kokar. Sen blir jag väl antagligen röd i annsiktet också, haha! Nej, sånt där borde man träna mer på redan som barn tycker jag. Så kanske man kan slippa få ont i magen och oroa sig i flera dagar innan det blir av.. Men nu är det gjort iaf! Härligt! Nu ska jag bara gå och vänta på vecka åtta då vi ska ha en till muntlig redovisning, fast om en bok. "Jippie!"

För övrigt så var Emsi sjuk idag så henne säger vi krya på dig till!
Sen är detta mitt t v å h u n d r a d e inlägg på den här bloggen också, woho! ;)

Ny design!

Godmorgon på er! Nu har jag fixat ny design, äntligen! Får tacka Elin som är så snäll och hjälper folk med deras bloggar. Både gratis (som jag gjort) och jag tror att hon kan fixa en bloggdesign utöver vad man vill ha själv också, mot betalning då. Jag tycker iaf att hon hade mycket snyggt, så vi får se om jag testar någon ny snart igen! ;) hah

Elins blogg hittar ni här! :)

Det var en gång...

Hålla alla glada, sura, trötta, pigga! För tillfället sitter jag och läser- samt skriver om Tristan och Isolde till redovisningen på svenskan imorgon. Jag ska försöka prenta in så mycket som möjligt i skallen! Sällskap har jag också - en rejäl hosta! :( Så vi får se om jag blir med på badet imorgon. Kan ju ärligt talat säga att jag inte vill, så vi får se hur det blir.. He-he.

Igår till idag så nattade Lisa och Emelie hos mig, och vi skapade en grym grupp på facebook! "Vi som vill ha tillbaka Daldansen 2010", så ni som inte gått med i den borde absolut göra det tycker jag! ;) Vi blev iaf super-duper-glada när medlemmarna rullade in. Haha, dock var vi ju lite sockerhöga på kladdkaka också, men guuuuud så vi skrattade, flinade och skojade! Haha! När vi gick och la oss började vi göra egna sagor också. Man säger ett ord var i följd och sedan ser man bara vad det blir för knasigt och roligt. Vi gjorde en som blev jättelång och det var verkligen huuuuur kul som helst! Men en av mina favoriter var kort och den löd såhär: "Det var en gång en nyckelpiga som inte kunde flyga med käpp, så han flög inte med käpp." HAHA, fyfan vad jag skrattade. Hade knappt någon röst kvar när jag vaknade imorse, så j*vla kul var det!

Men näej, nu lär jag fortsätta jobba, hare!

Looovely!

Det var en grym kväll/natt med mina brudar! Blev som sagt en nattkladdis som vi åt upp typ halva av imorse, haha. Den var askletig och asgod! MUMMA säger jag bara! Men nu har de åkt hem och jag har tagit mig ett litet träningspass. Så nu ska jag ta en date med duschen och sen kommer Emmesii och hämtar mig vid klockan 5, så ska hon och su familia bjuda mig på middag. Så söta och snälla dom är! :)

I'm going to sleep...

With my girls now. Vi delar på mammas säng, Jag Linnéa och Emelie. Vi har haft en härlig kväll med Let's Dance och en hel del snack as always. Nyss bakade vi även en nattkladdis som vi ska smaska på imorgonbitti! Kan ni tänka er så gott!? ;)

Nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag krypa ner med mina älsklingar, mysigt!
Nighty!

Cozytime

Då var det fredagskväll och dags för fredagsmys med nära och kära! Och eftersom mamma åkt till Linköping på mässa så passar jag på att ta hit Emelie och Linnéa för en sleepover! ;)

Vi ska käka tacos och käka glass, kolla på Let's Dance och 2012, och sen ska vi äta mer gott. OCH baka kladdis! Så jaa, vi får se vad kvällen har att bjuda på mer. Hur som helst vet jag i alla fall att den kommer bli grym! För inget kan bli dåligt med mina gamla brudar. Love you girls!

School

Hellu! Sitter i skolan just nu och har datalektion. Alltid lika onödigt enligt mig, men något kaanske man lär sig iaf..
Ikväll åker mamma till Linköping på mässa med jobbet så jag bor ensam hela helgen. Eller jaa, ensam och ensam? ;) Får faktiskt finbesök!

Aja, nu ska jag fortsätta med Excel, see you!

I love to draw those lines!

Ja GUUUUUUD så mycket jag tycker om att dra streck över dagens "Att göra lista"! Det känns så bra att verkligen se vad man har klarat av och vad mer som man ska hinna med, riktigt skönt att ha allt planerat! Nu har jag nästan hunnit klart med dagens lista, ska bara spinna och göra dagens extra träningar and then I'm done! Dessutom är man väl smart och förenar nytta med nöje! ;)

Yepp, nu ska jag bara dra på mig någon sorts spinning-outfit och sedan trycker jag igång lite Paradise eller One Tree hill, får se. Kanske blir det både& ?;)
Och juste! NickeNyfiken ska ha lite cred också. Eftersom han lärde Linnéa det hon just lärt mig. -Så tack Niclas! :)

Hola!

Hej, förlåt för dålig uppdatering, har inte hunnit med...

Jag har just kommit hem från kören med mamma. Det var verkligen hur roligt som helst! Tror absolut att jag kommer fortsätta sjunga med det där stora gänget. Och det var ju ingen som helst tvekan om att jag var yngst, haha. Men det var iaf hur kul som helst! :) För tillfället håller mamma på att förhöra mig på spanskan till provet imorgon, och jag kan faktiskt det mesta! Ärligt talat är jag förvånad! Tidigare idag kändes det inte som att jag kunde något alls, men tack vare Linnéa så har jag nog lyckats prenta in ett och annat i skallen! ;) Får hoppas att allt sitter kvar imorgon bara.

Nu ska jag köra lite extra övningar som jag börjat med tack vare Linnéa också. Skriva i "kalendern" och sedan stryka det man klarat av och hunnit med för dagen - Min nya vana! Jaå, det kan ni ge er på att den där Linnéa är en bra tjej! Hon lär mig så mycket! :D Har redan hunnit stryka för f e m saker för idag, och snart får jag stryka en till! ;) Hoppas allt är bra med er! Puss

Monday'

Har ingen ork att sitta vid datorn justnu, mår inte bra alls för tillfället. Så det får bli en snabbgenomgång över hur min dag har sett ut: Började med skolan, spanska-matte-idrott-historia-svenska. Svenskan var inställd sedan förra veckan och när historian skulle började hade jag samling inför matchen mot en skola från Borlänge. Var så j*kla nerövs så jag vet inte vad, var väl spännande att spela för skolan antar jag. Vi hade iaf två femmor och två målvakter och vi tog hem segern med 6-1, riktigt härligt! Ser fram emot en till match innan sportlovet, spännande att se vilka vi möter. Kändes som att vi var rätt duktiga idag iaf! :) Efter matchen blev det en dusch och sedan stack jag hem till mamma. Har sovit sedan dess typ. Känns som att jag är på väg att bli magsjuk eller något, mår som sagt inte alls bra. Så nu ska jag bara bjuda er på en låt och sen ska jag kolla One Tree Hill<3 och försöka sova ännu mer. Hoppas allt är fint med er! PUSS

Victory..!

Är hemma från Ludvika nu, eller för ett tag sen. Har hunnit lagat mat sen jag kom hem också. Är i alla fall riktigt nöjd med dagens match. Blev en seger för oss med 9-2, starkt jobbat av oss tjejer! Vi ska vara riktigt nöjda! Jag vet ju hur glad jag själv blev av att slå dom där surpupporna som bara knuffades och slog, jag hamnade nog på golvet två-tre gånger iaf, haha. Så aa, jag hoppas att ni är lika nöjda som jag! ;) Var riktigt kul att spela med er yngre tjejer också, ni är så söta allihopa! Hoppas man får ställa upp och spela med er någon mer gång! :)

Nu ska jag ta tag i lite spanskläsning och peppa inför en ny skolvecka och en skollagsmatch imorgon. Wish me good luck! ;)

Muuuuusic!

Tänkte bjuda på några godingar jag lyssnar på för att peppa till matchen idag! ;)


Sunday

Hello everybody! Nu har jag nyss gjort i ordning lite frulle som jag ska tugga i mig. Sedan ska jag chilla ett bra tag och packa till matchen med 95orna i Ludvika. Tänkte att det var bra att gå upp i tid så att man hinner med att äta både frukost och lunch så man står sig till matchen.

Igår skulle jag ju gå och kolla på laget när dom spelade, men just när jag klev ur duschen så messade Larsa och sa att jag får lov att spela iaf för att vi fått fler sjuklingar i laget. Så jag fick ställa upp trots rädslan för mora. Haha, matchen slutade iaf 3-10 till Mora. Gött......... Men jag är nöjd endå, var ju trots allt min försa riktiga match för säsongen så.



Nu ska jag käka upp frukosten och kika lite Paradise.
See Yaa!

Good girls go bad!

Honestly, I LOVE IT!



Saturdaay

Good morning! Jag har nu under morgonen hunnit åkt hem till pappa och ska snart ta tag i lite skriverier till skolan. Ska nog börja med bokrecensionen som jag fortfarande inte lämnat in och sen ska jag nog läsa på lite om Tristan och Isolde som jag ska jobba om till svenskan också, tycker det ska bli rätt kul. Fast jag ser inte fram emot den muntliga redovisningen vecka 4, usch! Klarar verkligen inte av att prata sådär inför massa folk. Men ska försöka förbereda mig ordentligt så att det blir lättare att komma ihåg allt man ska säga. Så vi får väl hoppas på det bästa!

Efter att jag pluggat lite ska jag ta en dusch och göra mig iordning för att kolla på innebandy. Laget möter KAIS, så jag lär väl dit och heja på dom! Får se om någon mer ska dit och kolla så jag slipper gå ensam. Men nu kallar svenskan på mig. So I hope you have a great day folks! 'Latero

I'm okey!

Hallå igen! Som jag sa tidigare skulle jag göra en update om jag orkade. Och ni ser ju att jag fortfarande är uppe, och jag mår prima igen! Vilket mirakel!:o Blev nog bättre när jag fick lite tacos i magen och vilade upp mig ännu mer till Let's Dance. Men efter att alla dansat tröttnade jag och körde faktiskt igång med ett träningspass på spinningcykeln och sen har jag även gjort massa magträning och armstyrka. Känns så j*kla bra att skifta sådär från botten till toppen! Haha, mådde verkligen skit tidigare idag och nu är jag plötsligt helt okej. Får hoppas att det håller i sig nu så jag inte blir dålig imorgon igen. För jag vill verkligen verkligen verkligen spela på söndag! Dock ska jag spela med 95orna, för de behövde extra styrka för att det var många sjuka. Men både jag och Larsa tror att det kan vara en bra comeback för mig, så det ska bli kul! Ska bara håll mig frisk nu. Så jag ska ta mig en dusch nu och proppa i mig lite vitaminer som man löser upp i vatten. Jag älskar verkligen såna vitaminer! För det första så låter det- och ser så mysigt ut när det pyser och löser upp sig och vattnet får en gul/orange eller rosa färg. Och för det andra tycker jag att de smakar riktigt bra också! Men om vitaminerna är slut blir det juice och äppelcidervinäger, sätter fart på magen/ökar förbränningen och håller en lättare frisk! Så där fick ni ett bra tips också! ;) Men nu blir det duschen och sedan går jag och nannar. Hoppas ni har/haft en trevligt kväll!

kisses n' good night!

Just stop it, I don't want to...

...I don't want to get sick. Nej, jag har haft en sådan extrem huvudvärk idag! Från sista lektionen i skolan tills ---> NU. Usch, har typ sovit sedan jag kom hem till pappa efter skolan. Vill verkligen inte bli sjuk nu när jag äntligen börjat med innebandyn igen och ska få spela match till helgen, så får ställa in mig ordentligt på att jag klarar mig nu!
Vid halv sju hämtade mamma mig och nu sitter jag här. Ombytt till mjkiskläder och slarvtoffs på huvudet. Kissen ligger i mitt knä och våran el håller på och krånglar. Lamporna typ blinkar och ändrar ljus hela tiden. Så det skulle inte förvåna mig om datorn lägger av helt plötsligt. För vi får dessutom inte på teven, what happened with it? :o 

Nu ska jag ta mig en till ipren och sedan ska jag hjälpa mamma med tacosen så gott jag kan. Sedan när vi käkat så kryper jag nog till sängs eller också blir det en film eller två. Hoppas ni får en fin kväll i alla fall! puss

Hard work work.

Tjatja! För tillfället håller jag på att byta om till träningen och samtidigt läser jag lite historia. Har prov imorgon så nu gäller det! Har pluggat en hel del den här veckan så får hoppas att det sitter tills imorgon nurå! Just nu läser jag om Jacob Johan Anckarström som mördade Kung Gustav den tredje, rätt intressant faktiskt!

Vid kvart över åtta drar jag mig ner mot Vasahallen tillsammans med Lisa för att köra ett innebandypass och sedan ska jag väl hem och antagligen läsa på lite mer till provet imorgon. Får väl se hur jag orkar! :)

Efter skolan så kilade jag hem till Linnéa. Haha aa, idag igen! Plugg, snack och dator blev det idag. Och jag har alltid lika trevligt också! Tokigt att man aldrig kan tröttna på varandra! :D

Innan jag drar från datorn lär jag tillägga att Pyret verkligen hittat sin rätta plats här under kvällarna - Mitt knä! Hon hoppar alltid upp när jag sitter här vid datorn, haha. Hon är så gosig! :) 
Men nu lär jag göra mig ready to rock, eller ja, träna! <3

Need something new

Helluuu everybody!
Skoldagen var t o p p e n, började vid vanlig tid (8.45) och slutade 13.35, hur skönt som helst!
Efter skolan knallade jag hem till Linnéa för plugg, idag igen. Och kan ni gissa hur det slutade? ;) Haha, självklart massa snack som vanligt. Men det är så skönt att bara krypa ner under en filt eller sitta vid kaminen och bara snacka om allt mellan himmel och jord. Och den där Linnéa är nog den absolut bästa som finns! Fast de andra tjejerna är ju precis lika bra! Så vi är ett riktigt gött gäng måste jag få säga! We rock, haha! No offense, alla är väl grymma på något? Vi är då asbra på att snacka och göra saker vi inte borde göra eller inte har tid med. Men vi sköter oss på alla sätt och vis ändå, nästan iaf. ;) Alla gör väl något tokigt ibland, och det är inget att skämmas över! Haha, Linnéa du kan ju bara gissa vad jag tänker på! Fyfasen vad du har fått mig att må bra idag vännen. Och jag har skrattat så jag fått träningsvärk i hela magen!

Något av alla samtalsämnen vi haft under dagen har varit om mitt rum hos mamma. Jag känner verkligen att jag behöver göra något nytt! Som det ser ut nu känns det bara " vitt, enkelt, stelt, tråkigt ". Klart att rummet är fint egentligen, men jag känner att det inte riktigt är " jag ". Jag vill ha något tuffare med lite mer mysfaktor och det ska inte alls vara lika ljust. Vet redan vilken tapet jag vill sätta på fonden och det ska nog inte vara några problem eftersom att vi redan har den hemma (haha), det blir väl lätt så med tanke på att mamma jobbar med tapeter. Är väl rätt ofta vi gör om här hemma, en yrkesskada kanske? ;) Men blir det nu som jag hoppas på, så kommer jag nog ha det kvar ett bra tag. Jag har ju ritat upp möblering och allt! Skrivit färger på ramar, kuddar, matta osvosv. Det kommer nog bli grymt när det väl blir av och är klart! Längtar så jag snart spricker!!
Men nu ska jag kila upp till mamma och träna lite framför tven, sedan blir det en dusch och lite h i s t o r i a innan jag går och lägger mig. Hoppas ni haft en bra dag idag! 

Hugs n' Kisses, Jullan

Today I'm back on track!

PRECIS NU: Aw!! Måste börja med att Pyret står med bakbenen på golvet och framtassarna på mitt vänsta lår och mjaoar = hon vill upp. "Kom upp då kisse", och nu är hon uppe! Myskissen <3 För övrigt så käkar jag grovt bröd och dricker GOD MORGON JUICE, bäästa!*

Efter skolan hängde jag med Linnéa hem för att plugga some history, gick väl bra till en början men sedan spårade samtalen iväg. Haha, ovanligt! ;) Vid halv sex kilade jag hem, typ 200m(?), och käkade för att sedan dra till V-hyttan och träna innebandy. Och minsann så gick det faktiskt riktigt bra tycker jag. I'm sooo back!!!!! :D

NU - historia och sedan nattinatti!

Meeting, movie and now breakfast...

Mooornin'! Jag kom hem från skolan för en stund sedan. Som sagt hade jag möte med Birgitta Grahn och det gick hur bra som helst! Senare under dagen ska jag få ett samtal från någon Krister som jobabr på skolan som har hand om hantverksprogrammet eller vad det var. Så ska vi väl boka in ett till möte osv. Känns riktigt bra! Känns som jag har fått lite mer att tänka och fundera på nu och det känns bara hur bra som helst! Men har inte alls bestämt mig ännu över hur jag vill göra. Men har ju enda fram till augusti på mig så.. :)
Ska även höra av mig till Annelie på hårstället och höra säkert så jag verkligen hade en prektikplats där, måste väl hålla koll på vad jag har för möjligheter osv.. :)

Efter att jag kom hem satte jag mig vid tven och mös med Tanja, och på SFkanalen visade dom smådeckarna!! Hur häftigt var inte det, att jag för någon vecka sedan sa att jag ville se den och nu helst plötsligt så gick den på tv, juuust när jag har sovmorgon!! Tokhärligt, vilken tur jag hade!
Snart ska jag ta en promenad med Tanja och sedan ska jag höra av mig till Linnéa, höra om vi ska ta sällis till skolan. Men nu känner jag för frukost, so C U .


Myskväll

Har haft en riktig myskväll med Mamma ikväll. Vi har ätit middag, kollat på "Mamma Mia!" (hennes favoritfilm) och käkat naturgodis. Tycker alltid att det är så skönt att umgås med mamma. Henne kan man verkligen prata om allt med, hon är så himla förstående! Hoppas att jag blir en lika supermorsa för mina framtida ungar! :)

Nu ska jag släppa ner kissemissen från knät (kommer dock bli omöjligt för Pyret vill alltid mysa) så jag inte blir alltför allergisk... Sedan ska jag borsta mina gaddar och gå och lägga mig så jag orkar upp till mötet imorgon, nighty nighty sweethearts!

Schooooool!

Hej på er! Idag började skolan och det känns faktiskt riktigt skönt! Tro mig, jag är överlyklig att skolan börjat igen, konstigt nog.. Jag gör ju inget när jag är hemma annars, så jag tycker det är riktigt skönt att få komma ut från hemmet! Får väl se vad jag tycker om det senare, typ nästan vecka? Haha..
Anyway, för att ladda upp inför skolveckan har jag lyssnat på lite music som Perra tipsade mig om för någon dag sedan, gött! Han har bra musiksmak den killen! Låten här nedan är en av mina nya favoriter kan jag säga! :)

Imorgon, och de kommande tisdagarna, kommer jag ha sovmorgon till klockan 12, ska bli riktigt skönt! Dock kommer jag inte få sovmorgon imorgon för då ska jag och mamma på möte med Birgitta Grahn, syon på skolan. Ska snacka lite om hur det blir för mig med frisörprogrammet osv. Kan inte bestämma mig vad jag vill, och är inte säker på att det kommer funka. Så ska väl mest dit för att lätta på tankarna lite och få mer information.
Men nu ska jag ta mig lite vaniljglass med krossad choklad och kika på Paradise Hotel. Senare vankas det historiaplugg! Ska bli gött! ;) Hoppas ni haft en bra dag och får en härlig kväll med massa mys!!!



Looovely!

Bokredovisning och läsloggar: check
Historieskrivning: check
Historiefördjupning: halvcheck (hehe)

Nu blir det kvällsmacka, varm choklad, favvofåtöljen, varm vetekudde, katter i knät och I en annan del av Köping!
Hoppas ni haft en bra dag och får en fin kväll, ciaoo lovers!;*

Early mornin'

Idag var jag minsann uppe med tuppen! Eller jaa, nästan iaf... Jag kom upp vid klockan halv tio, väldigt tidigt för att vara jag under det här lovet kan jag säga! För att jämföra med så sov jag till klockan två i lördags tex, så jaa. Jag har varit en riktig segboll under lovet. Men imorgon börjar skolan och då är det dags för nya tag! Vi har klarat av 1/6 av gymnasiet nu och det skänns skönt! Ju mer tiden går ju närmare kommer man studenten, och hur lockande är inte det? ;) Gud vad jag vill sluta skolan och ut på äventyr, skulle vara så grymt kul!

Just nu; Håller jag på och städar rummet, tänkte att det vore skönt att hålla ordning på rummet också nu när skolan börjar. Sedan ska jag skriva lite läslogg över det sista i boken. JA, den är äntligen utläst! Hur skönt som heeeelst!!! Så nu är det "bara" historian att oroa sig över till skolstarten. Men ska väl ta tag i den efter lunchen tänkte jag. Blir lunch med Mamma och Jossan. De andra har redan farit sin väg tillbaka till sina studiestäder. Kul att alla ger sig av på samma dag igen. Jossan sticker nämligen senare idag. Usch vad jag hatar när alla sticker iväg igen, blir så himla tomt! Först när alla kommer hem måste man vänja sig vid att det kan ta tid till duschen, eller att frukostmackorna tar slut så fort. Och nu när dom sticker blir det helt tomt istället. Ingen att varken bråka eller busa med, ingen att störa bara för att vara jobbig och inte heller tar det längre tid att få komma in i duschen och frukostmackorna finns kvar ett bra tag. Så tråkigt när man blir ensam! Men ahya, nu lär jag städa så syrran kan dammsuga mitt rum också, haha! Har jag tur kanske jag slipper den biten iaf! Wish me good luck! ;)

Update later!

Shaaaake it baby!

Tjeeeena! Sitter här, fräsch igen och nästan frisk nu. Hur skönt som helst!!
Idag var jag på innebandy med Linnéa, damerna spelade. Och det slutade 6-6. Själv börjar jag träna så fort jag är helt frisk. Ska bli riktigt kul! :D

Snart blir det middag med alla syrror, mamma, Viktor och Krister. Trevligt! Men innan dess ska jag och Pernilla dansa lite till Beat It med Michael Jackson! ;) Jaani, det har vi tränat hårt på dansen nu senaste dagarna, och vi börjar faktiskt lära oss rätt bra nu tycker jag, haha! Har även lärt henne hur man dansar "Jump style", men det var lite svårare för henne på den biten. Kan säga att det är mycket lättare med Linnéahjärtat! Haha, kommer du ihåg det Linnéa? Vad vi hoppade runt hela tiden och övade på det där? Fyfasen vad kul det var!! ;)

Men ja som sagt, nu blir det dans, käk och sedan ska jag träffa Lisabaajb!




så gryym!

Fredagsmys!

Picture from new year!! - fler bilder hittar ni här.



Nyduschad och fräsch så bänkar jag mig framför Let's Dance nu klockan 20, tillsammans med Karro och Viktor.
Ha en bra kväll lovers, I will!

Panic!!!

Hallå! Första bloggskrivningen för idag och blir förmodligen ingen mer senare ikväll heller. Har bara blivit så att jag inte suttit vid datorn. Har inte orkat helt enkelt.. Och nu har jag verkligen ingen lust att sitta kvar heller! Jag lyckades nämligen fastna för en klocka som bara tickade på, sekunderna bara gick. Och då tänkte jag att "vad fan gör jag med mitt liv egentligen?!" Jag sitter vid datorn, äter, ser på tv och sover? I stort sett ser mitt liv ut så om jag inte är i skolan. Så vad håller jag på med egentligen? Får verkligen panik över vad jag gör med mitt liv! När sekunderna bara rinner iväg så sitter jag och slöar framför datorn medan jag egentligen kan vara ute och busa med min hund i snön eller umgås med mina vänner, eller faktiskt ägna mig lite åt studierna.. Så det är vad jag ska göra nu, lägga mig i sängen och läsa klart den förbannade boken som jag inte tycks bli klar med nån gång..! Mamma kommer och hämtar mig hos pappa efter jobbet, dvs vid halv sju ungefär, så har en och en halv timme på mig att läsa och logga nu. Hoppas verkligen att jag hinner klart! Jag borde faktiskt kunna ägna hela kvällen åt boken, eller ja. Åt plugget överhuvudtaget! Är ju faktiskt fortfarande sjuk, huvudvärk och är hur trött som helst. Jag känner mig skabbig som fan också, förmodligen för att jag inte har duschat på länge. ASäcklig känns som en rätt bra beskrivning på mig just nu. Men whatever, I'm sick..! Hoppas iaf att det är bra med er där ute i världen!!

23:58:57

GOD NATT!! :*

Heath in our hearts

Gokväll! Har precis kollat på filmen "Casanova" med syrran. Den var riktigt bra tycker jag, har faktiskt inte sett den tidigare. Och Heath Ledger är/var ju såååååååå grymt snygg!! Håller ni inte med? ;) Har du inte sett Casanova tycker jag absolut att du ska göra det! Ingen tvekan om den saken.

 
♥ rest in peace ♥

Welcome!! :)

Tjatja! Jag är fortfarande riktigt förkyld och ligger för det mesta nerbäddad i sängen med min bok. Har läst lite mer än halva nu så jag hinner nog klart med den till skolan börjar, skönt!
Och nu är det ju så att jag börjar få fler läsare här dagligen, och det är ju hur kul som helst! Så välkommen säger jag till er! Kul att ha er här!! :))

Nu ska jag gå ner och göra varm choklad och sedan kryper jag till sängs igen och fortsätter med att läsa och logga. Blir jag klar idag så blir det nog cv-skrivande eller historiafördjupning till kvällen! Har ju inget annat för mig nu när jag är sjuk så.. Börjar dock bli lite trött på att vara hemma, men snart är jag nog frisk! För övrigt hoppas jag på ett besök till Avesta i helgen, men får väl se hur det blir med det! ;) Puss på er!<3


Bjuder på en grym låt också! ;)



Bio - Avatar

Kom precis hem från Star. Och guuuud så bra filmen va! Bara måste se den igen! Lovar, det är min nya favofilm!!
Har ni inte sett den så bara måååååste ni göra det! LOVEEEE IT!

       

Nu ska jag iaf kila över till grannarna med Pillan och Pappa, typ spela spel och bara mysa massor! Hoppas ni har haft en fin kväll! :)

Hennes och Mau...

En lite tråkigare dag som denna (ja, det är ju jättekallt och inte är det mycket sol heller), då kan det vara lätt att drömma sig bort för en stund. Och det gjorde jag nyss på hm's onlineshop. Gud så mycket snyggt dom har nu! Och det sägs väl i nästan alla bloggar för tillfället. Så det är ju ingen fråga om den saken!

Här är i alla fall det som jag inte kan motstå justnu. Ska höra med mamma vad hon tycker så får vi se om något av detta kan klickas hem senare ikväll! Vore ju inte alls helt fel med lite nytt till den kommande våren! ;)




Wednesday

Det är onsdag idag, och på måndag börjar skolan igen. Ska faktiskt bli ganska skönt att börja göra något om dagarna igen. Men nu innan har jag ju en hel del plugg att ta tag i! Men det ska väl inte vara några problem. Förhoppningsvis!!

Ikväll ska jag äntligen gå och se Avatar på bio! Ska bli riktigt roligt! Får Syrrorna och Viktor med mig som sällskap. Så jaa, det kommer nog bli tokbra! Men nu väntar duschen, boken och historian på mig. Så ciaoo! ;*

Bruuuschan!

Tjo breee's! (Jag har börjat snacka såhär med Mattias idag så tänkte att jag likagärna kunde fortsätta lite här ;)). Ikväll har jag käkat middag med fesatse familjen typ då bah. Så nu är jag fett mätt! Det var asgott med käk, så yes! Snart ska jag gitta iväg och träffa Lisa, vi ska gå och handla, hon var godissugen! Men jag har uppehåll, fett bra för mig lixom! Kan lägga in en hälsning till alla er schyssta män och bruds där ute, tackar igen för nyår. Var fett nice! Hope you all have a great night toonight! ;))))) (tänk nu detta med den fräckaste av röster och talspråk. Yes, jag snackar om "blattedialekten"!) Hehe, hoppas ni inte tar illa upp! :)

Getting better?

Halluuu, sitter här med pyjamas och raggsockorna jag fick i julklapp. Bara myser galet helt själv på nedervådningen. Karro och Viktor ligger iof uppe och myser, men jag vill inte vara med... Ska istället pallra mig i sängs och läsa lite. Måste ju bli klar med den biten av skolarbetet också.. Men igår var jag iaf duktig och skrev massor av läsloggar, så den här gången måste Liselott bli nöjd! Jag tänker iaf inte nöja mig med ett G+ den här gången, de kan hon då skriva upp!

Och nu har jag varit förkyld sedan julafton.. Halsont, hosta, öronvärk och snörvel hela tiden. Men nu tycker jag att det känns som att jag börjar bli lite bättre. Får hoppas på det! Så nu tar jag mig mitt tee och lägger mig och läser lite så jag kan skriva mer läsloggar ikväll...! Hoppas ni får en bra dag, see you later aligator!

Ke$ha

Kan säga att jag faktiskt har fastnat totalt för den här tjejen justnu. Gillade henne inte alls i början, men ju mer jag lyssnar ju mer gillar jag..! Och i texten till låten ligger ju en hel del sanning!;d

Memories

Är ju som sagt glad och på bra humör idag, så nu har jag äntligen tagit mig i kragen och lärt mig både hur man skriver med färg och hur man lägger upp klipp! Tänkte att det var på tiden... Nu ska jag ta mig lite kvällsmat med syrran och babbla goja precis som vanligt! ;) Sedan är det absolut läggdags för våran del, Jossan ska ju faktiskt upp och jobba! Så godnatt på er! :)

Låten nedan påminner mig om mina gulliga vänner som jag framförde låten med i Hedemora på "Småstjärnorna".
Och ja, hur som helst: great times, great memories! ;)




/Update

Hallå igen, jag hade väl mest tänkt att tillägga att jag är på riktigt bra humör idag! Har blivit hur glad som helst! Och jaa, självklart finns det en anledning. Men det får vi se om jag skriver om nån annan gång! ;)

Kom på att jag inte har bjudit på bilder på ett tag också, så här kommer två ifrån julafton hemma hos Mamma.


julelunch med familjen.
f.v:
jag, mamma, wilmis, marie, karro, pillan. och jossan tar kortet!


Julaftonskväll(?) om jag inte minns fel...
En bekvämare klädsel och den "lilla" knähunden Atlas som aldrig vill växa upp!
Dessutom lyckades jag ju peka finger när bilden togs också, haha....
Hur mysigt som helst iaf!

Men nu ska jag kila upp för trappan och umgås lite med Karro och Viktor som nyss kom hit. Han stannar väl några dagar, så får passa på att lära känna honom ännu bättre nu. Jaaa, Karro bor ju nere i Götet så inte har jag tid att lära känna hennes pojkvän då inte? Men aahya, hoppas ni får en fin kväll!

studyday

Hallå bloggen!
Just nu sitter jag hemma hos Linnéa. Hon är nere och äter för tillfället, så jag passar på att skriva några ord.. ;) 
Kan ju börja med att hennes säng är hur skön som helst att sitta i, och den är också jättebra att plugga i också! Haha, jaa vi ska plugga idag igen, lika bra att köra på så man får det gjort någon gång.. Och snart trippar hon väl upp för trappan så är väl bäst att jag lägger undan hennes dator och fokuserar lite på historin nu. Hoppas ni får en bra dag! :)

goodevening

Go kväll! Jag har pluggat en del med Linnéa idag, kan säga att det verkligen behövdes! Blev historian vi jobbade med, för usch vad mycket vi har nu tills vi börjar igen. Helt sjukt!!
Efter att jag varit hos Linnéa blev jag hämtad av Mickis, så körde vi upp till Mamma, bytte om och sedan drog vi ut med pulkor, bobb och tefat tillsammans med Jossan och Karro. Hade hur kul som helst! Man borde göra sånna där tokigheter mycket oftare! För satan vad kul det är! Men blev ju såklart inga bilder tagna eftersom vi var i snön hela tiden.. Så ja, ni får väl tänka er hur det såg ut istället, eller nått sånt.. haha

Nu ska jag iaf se vidare på filmen som går på trean tror jag. Har för mig att den hette Departured, nått i den stilen iaf. Tycker den verkar intressant, och dessutom är ju Leonardo Dicaprio med! Raaawr... ;)

Ssskräcködlan????

Godmorgon säger jag nu och klockan är snart 13. Men det är ju faktiskt helg! Och trots det så ska jag göra lite nytta idag! Ska nämligen snart åka hem till mamma och hämta allt mitt plugg för att sedan bege mig till Linnéa och plugga järnet!! Hoppas att ni får en bra dag snyggingar!


Just nu; tycker ärligt talat att jag ser ut som en monster här, kolla bara hur blek jag är..! ;s
Morgonkaluffsen sitter också med på bilden. hähä. (och en stjärna i kanten till mig för att jag rimmade!)



Can't feel my toes

BRRR vad kallt det är ute! Kom nyss hem från hockeyn med Emelie, Ida, Angelica och Edwin. Hade det riktigt trevligt, as usual! Nu har jag iaf satt mig bekvämt framför datorn och lagt fossingarna på elementet här intill för att få tillbaka känseln! För fy satan vad kallt det var ute!! Usch, kylan är inte att leka med alltså. Men nu ska jag dra igång voddler och ha lite myskväll helt själv. Syrran verkar ju vara försvunnen? :o

Stadskampen

Mornin', jag har ganska nyss vaknat och ska snart käka veg-lassange med syrrorna. Gött!
Senare idag blir det förmodligen att kolla på stadskampen med Emelie. Hedemora - Säter, hoppas på vinst för våra HDAgrabbar, så lycka till!! :)

January; the first

Good evening and happy new year! Nu har jag tagit mig samman till att orka sitta vid datorn. Har nästan ingen röst kvar efter nyår och pga min förkyldning. Men det är smällar man får ta! Idag har jag städat efter förfesten jag hade och sedan har jag bara degat i soffan med syrran, typ käkat upp alla chips som blev kvar efter igår. Haha! ;) Och nu senare till kvällen blev det Monopolspel för hela slanten. Jag fick dock stryk av både Karro och Mickis.... heh. 

Men mitt nyår blev iaf tokbra!! Började med förfest hemma hos mig. Vi blev väl typ 15 stycken eller något! Men det var verkligen hur trevligt och kul som helst! Vi drack, spelade spel, dansade, snackade och hade det helgrymt!
Vid halv tolv ungefär så började vi traska från svedjan ner till centrumrondellen och välkommnade alltså det nya året där ute i kylan. Sedan blev det ett snabb-besök hos någon Dennis, och sedan drog jag och Emelie och mötte några av killarna igen - Linus, Olof, Speyz och Toti. Vi gick hem till Linus och spelade tvspel och hade det riktigt mysigt! Sedan vid halv 4 - 4, så skulle jag och Emme dra oss hemmåt men hade turen med oss att träffa på Emmes syrra efter halva vägen, så vi sov hos henne ist! Skönt!

Nu ska jag fixa tee med honung i till min hals och sedan kryper jag till sängs. Hoppas att ni hade ett lika grymt nyår som jag hade och att ni inte skrek sönder rösten som jag också lyckades göra.. God natt och gott nytt år!
(pictures from newyear are coming soon!) ;*

julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0