kalaaas

Nu har mamma precis kommit hem från jobbet så vi ska äta och fika för henne nu. Sedan drar jag iväg på innebandyträning resten av kvällen. Så lär väl skynda mig lite nu om jag ska hinna iväg i tid!
Blommorna som jag, Lisa och Emelie köpte står på bordet och lyser så fint, gud vad glad hon blev tjejor! :D Det gjorde ni och jag bra!!! ;) hihi

Pussss

mamsen ♥



Min gulliga lilla mamma fyller år idag, så jag, Karro och Viktor har precis bjudit henne på frukost på sängen, mysigt! :) Hoppas att du får en fin dag älskade mammis!

half of my heart...

Kvällens träning var hur kul som helst! Vi hade styrka i en timme och därefter blev det innebandy ca en halvtimme, så snacka om att jag kommer ha träningsvärk imorgon. Tur att jag har dans så jag får mjukas upp lite, haha..

Nu ska jag bara snacka klart med världens bästa Emelie på msn och sedan ska jag krypa till sängs. Jag måste ju faktiskt orka upp imorgon också..


Bilden tog Emelie någon kväll under förra helgen tror jag. Tycker så mycket om den eftersom att jag har en underbar liten Tanjis bredvid mig och sedan påminner den mig om en så fin kväll med en bästa vän<3
Tack Emelie för att du finns vid min sida!

girls don't like boys

För en stund sedan hörde jag en låt med Good Charlotte och kom såklart genast att tänka på deras låt "Girls & Boys". Den låten framförde ju jag och tjejerna i Små Stjärnorna här i Hedemora för några år sedan. Haha, vi var ju faktiskt riktigt bra, kom ju i alla fall på en fjärde plats! ;)

Så den här tillägnar jag mina fina flickor! ;D

you're playing with fire

Gårkvällen blev riktigt fin! Lyssnade först på Karros spelning (som var superbra!!!) med Viktor och sedan träffade jag Emelie efter att hon slutat. Vi tillbringade väl största delen av tiden på stan och sen avslutade vi kvällen rätt tidigt för käk på donken och sedan sov vi hemma hos pappa. Ingen har väl lust att vara ute när det är så kallt!? Så vi gick hem och mös ner oss i min säng och pratade skit istället. Bättre det än att vara ute och ränna i kylan tycker jag! ;)

För tillfället ser jag ut såhär, fortfarande nyvaken alltså.. he he
Pappas stora tröja är på också, superskön...t!


Nu tänkte jag slänga mig på luren och ringa pappa för att jag vill ha mat. Han kan väl inte bara lämna mig helt ensam hemma utan käk heller? På tok inte, det går jag inte med på! ICA-sallad, tack!

don't stop believin'

Nu ska jag kila ut på en promenad med Tanja och sedan går vi iväg mot stan för Kulturnatta i Hedemora!

Sådær!

Nu har jag jobbat klart, handlat och ätit lunch med pappa ute på verandan. Mysigt! Hade tänkt att jag skulle ta tag i rum nummer 2 här hemma och städa det nu också. För just nu bor jag nämligen i två rum här hos pappa. Men snart blir det väl ordning här hemma igen, för jag börjar bli trött på renoveringar nu! Så jag ska ta tag i städningen nu och så fort jag är klar ska jag väl snygga till mig lite och sedan går jag och pappa upp på stan för att kika på Dessi som spelar och därefter när Karro tar emot stipendie och sedan ska vi även kika på hennes spelning. Eller hennes spelning kanske jag ska se med Viktor, men hur som helst ska jag dit i alla fall, med vem visar sig väl helt enkelt! :)

Såhär har jag sett ut idag:


Hoppas ni får en trevlig dag/kväll i alla fall!

sweet dreams

Ååh, har verkligen haft en supermysig kväll! Det blev en jättegod vegetarisk middag med en hel massa grejer att välja av. Tror inte jag proppat i mig så mycket mat på länge! Eller vad säger jag? Någonsin! Såååå gott var det! Sedan blev det ju kladdkaka till efterrätt och jag tror nog att jag åt upp halva kakan helt själv, hahah... ;s Och massa mys ute på glasverandan med tända ljus blev det också. Supernöjd med kvällen och det fina umgänget lär jag säga! :) Hoppas att pappa känner sig lika nöjd som jag, för det var ju trots allt hans födelsedag!

Men nu MÅSTE jag slänga mig i sängen så jag orkar upp och duscha imorgon innan jobbet!
Och har ni inget att göra imorgonkväll så tycker jag att ni kan gå och kika på Karro när hon tar emot sitt stipendie och har sin spelning i Apoteksparken vid halv åtta(?). Jag kommer i alla fall att gå dit, ingen tvekan om den saken! God natt!

happy birthday to youu

Huvudvärken försvann ganska snabbt när jag väl kom iväg till skolan, så dagen har varit helt okej. Dock känns det lite långt att gå till halv fyra en fredag, men det är väl bara något man får ta!

Nu har jag i alla fall städat mitt rum här hos pappa och väntar bara på att middagen ska bli färdig. Karro och Vikor står för matlagningen även idag, då vi ska fira pappa som fyller år. Efter maten blir det dessutom kladdis och presenter, kan ju inte säga att det blir en dålig fredagskväll detta inte!




Och vem tror ni är min käre far om inte den glada prissen som spexar och viftar med armen?
Haha, jag antar att jag är rätt lik honom trots allt...

the weakness in me

God morgon! Tänkte börja med att säga att min huvudvärk är som bortblåst! Fast nej, vem försöker jag lura? Den sitter i, och gör mig totalirriterad och helt slut. Men jag ska ta mig till skolan ändå och försöka överleva dagen med hjälp av Ipren, fint det.

Hoppas i alla fall att ni är friska och krya!
OCH GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PAPPA!♥

when it comes to you

Det känns som att mitt huvud ska sprängas, seriöst. Jag förstår inte var det kommer ifrån heller. Helt plötsligt slog det till och nu orkar jag inte göra någonting alls... Tur att jag har en snäll syster och Viktor hemma som bjussar på hembakad pizza! Gott som attans var det och nu ska jag bara tvinga mig själv att orka färga mammas hår och sen ska jag slänga mig i sängen och sova bums. Klockan är dock bara tio i nio nu, men har man ont i huvudet så har man. Och ska mitt huvud må bra imorgon antar jag att det är bäst jag får mig lite sömn...

Puss och God natt!

tipper tapper on my window

Brrr, vädret är så ruggigt! Och det känns som att jag håller på att bli riktigt förkyld så nu har jag dragit på mig Hampens tröja för att hålla mig varm. Kan ju inte se till att bli sjuk nu när jag ska jobba på lördag! Tur att det är sista dagen i skolan imorgon, så jag kanske klarar av att stå ut. Dock skulle jag å andra sidan inte ha något emot några dagar till nu med en gång, är faktiskt inte ett dugg trött på skolan änn, känns ju jättehärligt! :)

Och imorgon fyller pappa år, så det blir väl till att fira honom här hemma tillsammans med Karro och hennes pojkvän Viktor som är här och hälsar på. :) Så jag tror nog att det blir en ganska lugn helg för mig. Men det är imorgon och senare det. För nu ska jag slänga mig i sängen och burra in mig i täcket så jag inte blir kallare, ösch för kyla!

songbird

Kom hem från skolan för ett tag sedan och sedan dess har jag lyssnat på "rock til you drop" av min kära mlii på spotify, dock delar jag inte med mig av listan eftersom att jag inte vet om jag får! ;) Hur som helst har jag tränat/dansat slut på mig själv ordentligt nu, så jag lär alltså kasta mig i duschen innan jag ska iväg på första körsången för den här perioden. Uppehållet under sommaren har varit ganska segt, så det ska bli kul att vi kör igång igen. Ser dessutom fram emot att träffa alla trevliga människor igen! Dock missar jag kvällens innebandyträning, men det har jag redan tagit igen alltså! ;)

Alanya baby



Som ni ser.... RESAN ÄR BOKAD!

forever and always



Har suttit och läst syrrans blogg ett bra tag nu. Det är så kul att få se hur hon har det borta i Norge. Det fanns massor av bilder på hennes lägenhet och från dagarna då mamma var där hos henne och hälsade på. Och jag var bara tvungen att visa er hur otroligt söt min mamma är! :)

oh, take me away

Rhodos!
Rhodos!
Rhodos

Utlandsresa på G? Inget bokat ännu men vi kikar så vi sprickar väl snart av längtan. Förmodligen bokar vi något innan veckan är slut, eller vi hoppas då på det i alla fall! För det skulle vara helt otroligt skönt att få komma bort och sola lite! ;)

Måndag

God morgon! På prästgatan spelas hööög musik denna morgon, här laddar vi för en hel vecka i skolan, och jag troor faktiskt att det kommer bli riktigt kul! Om inte har vi väl en toppenhelg framför oss så vi kan drömma oss bort lite! ;)

Cammo, hoppas att din flygtur går braa! Du behöver inte oroa dig! Förresten sitter du väl på planet just nu när jag skriver detta! Så ta't lugnt vännen, jag tänker på dig! ;)

söndagskänslan

Känner inte för att göra så mycket idag, så jag stannar nog inne. Så nu ska jag slänga i mig lite lunch och sen kryper jag ner i sängen igen och pluggar. Afrikas länder och huvudstäder är vad jag ska kunna på tisdag. Tur att jag började redan i fredags med pluggandet, för allt låter ju ärligt talat likadant i mina öron.. Senare kommer Camilla hit och säger hejdå för att hon drar till cypern imorgonbitti. Jag hoppas att du och Mattias får en skön resa för bara er två, njuuut! :)

Neej, nu ska jag käka och sen lägger jag mig och kramar kuddar, läser böcker och pluggar. För som sagt, känner inte alls för att gå ut idag. Kaaanske möjligtvis att jag orkar ta mig till träningen senare eller också ner till ica så jag kan köpa godis i mängder.. Usch vad trött jag känner mig på allt just nu. Men jo, träning ikväll blir det bannemig! Men just nu, inget mer än ett god natt!   

bläsch och blusch eller hopkus pokus

Ååh, sitter och svettas som en gris! Har nämligen varit ute på en morgonpromenad med hunden nyss och jag klädde mig självklart för varmt, som vanligt... Men här ska vi inte klaga, jag får ju ta det som något positivt istället, jag gjorde ju en bra gärning. Rörde på mig och dummingknät, fick motion och rastade hunden samtidigt, typ tre flugor i en smäll alltså! ;)

Nu ska jag slänga mig i duschen och sedan ska jag snygga till mig lite och möta upp Emelie och Lisa för lunch/fika på Hedemoras bästa fik, Winan alltså! Därefter blir det nog till att kika på fotboll och sedan hem för mys och Harry Potter marathon med lisa, haha kan nog inte bli så mycket bättre! ;)

friday

Tänkte bara nämna lite snabbt och kort att jag har haft en grymt fin dag och kväll! Kändes superhärligt att vara i skolan idag igen och efter att den slutade har jag bla hunnit med en vända ner till ica, hälsat på hos Lundströms, spelat gitarr, pluggat, läst i "egoboost!", letat solresa, ätit middag med pappa och Dess och myst i mängder! Så tack för det alla som varit/är inblandade! :))



För övrigt skulle det sitta fint med nästa helg. För då väntar en dags jobb på Lundströms tillsammans med bästa och underbara Stina och förhoppningsvis blir det partaj med världens goaste grabbar och tjejer! :)

tjugondeaugustinittonhundranittiotre

Den dagen föddes en av världens finaste tjejer. En tjej man blir glad av och en tjej som jag älskar. En tjej jag kännt hela mitt liv och som alltid får en på bra humör då man har sina tråkigheter i vardagen. Den här tjejen har alltid ett leende på läpparna och henne ser jag upp till något enormt. Hon är nämligen världens bästa vän och hon ser alltid allting ur ett bra perspektiv, positivt alltså! Den här tjejen delar jag ALLT med och det har jag alltid gjort. Vi växte lixom ihop och blev som en och samma, fast ändå så olika. Det är galet att man kan älska någon så mycket som jag älskar denna flicka.. Grattis på födelsedagen Linnéa, världens bästa är du!

Nu ska jag göra mig redo för skolan, sovmorgon till fem i tio, känns ju skönt. Men jag ska väl sätta fart så jag hinner ut med Tanja en sväng innan skolan också. Och just det! Igår lånade jag en bok av Linnéa. "egoboost!" som "Blondinbella" har skrivit. Jag tänkte att den här boken kommer jag säkert inte ens öppna, men efter att Linnéa läst den och tyckt så bra om den så ska även jag göra ett försök. Och när jag började läsa igår var jag ärligt talat helt fast. Så fort jag läst ut den ska Linnéa få tillbaka den så ska jag köpa mig en egen och läsa den igen, eller något sånt... Jag trodde aldrig att jag skulle säga något sådant om Isabella Löwengrip, att hon är en bra författare eller åtminstone att hon verkligen förstår sig på tjejer och faktiskt kan göra något bra för dem. Men det säger jag nu, hon är ju f*n grym!

Linnéa Arvidsson ♥





Ha en underbar födelsedag imorgon, det är du värd! Världens finaste vän! ♥

day one!

Då var första dagen som blivande samhällsekonom påbörjad på riktigt. Det känns faktiskt riktigt kul trots att det blir långa dagar framöver. Men har man en härlig klass och fina vänner kan man klara sig bra här i livet! ;) Så jag känner mig faktiskt riktigt pepp på att köra igång på allvar nu. Ska bli jättekul! (dock säger jag väl något helt annat om en vecka....) 

Efter skolan gick jag hem till Linnéa och fikade (snickerskakor, kladdis och kolakaka, haha) och snackade skit som vanligt och så kollade vi på utlandsresor för september månad. Förmodligen drar vi utomlands i mitten av september, dock vet vi inte säkert hur det blir än. Men det vore ju inte dumt iaf! ;) Sedan har vi bättrat på brännan lite på open sun, samt tagit oss en powerwalk nu på kvällen med Tanjishunden som sällskap, ruskigt skönt! Och när jag väl snackar så mycket om Linnéa kan jag ju passa på att gratta henne i förskott också eftersom att hon fyller 17 bast imorgon! Täääänk att jag funnits med i hennes liv i nästan 17 år nu, träffades ju redan när vi låg i vaggan. Så redan där började väl skitsnacket ta form, eller snarare dreggel och gråt, men här i livet delar vi ju på allt! ;)

Hoppas du får en fin födelsedag världens bästa! Som en syster har du varit i alla dessa år, det enda som varit skillnaden är väl att vi inte bott under samma tak. Haha, tänk bara vilka tider vi haft tillsammans! Redan som små knoddar var vi bästa vänner. :')

whatcha say



Tänkte bara visa en bild på mig nu när håret är omgjort. Mörkare och kortare. :)
Nu ska jag spela igenom de låtar jag lärt mig på gitarren innan jag traskar över till Linnéa vid kvart över så får vi skjuts till skolan av Niclas, hihi. :)

SPEI2 nu då!

early morning

Wöhöö, idag är vi pigga tänkte jag säga, men det vore ju en lögn. Sitter här och har inte kommit någon vart sedan halv åtta, bara gäspar och segar. Men det kändes så onädigt att vara uppe så tidigt, så kunde lika gärna fördriva lite tid vid pappas kära segdator först... 

Fast nääej, nu lär jag sätta fart. Ska ju för 17 till skolan idag!!! Vem vet vad som väntar!? ;)

everything-happens-for-a-reason

Innebandyträningen ikväll var grym. Det var sån enormt härlig fart och det gick bra för allihop tycker jag. Så hade vi sällskap av de underbara bröderna på både läktare och plan också. Jonathan, Robert och Hampus, underbara grabbar! :) Kul att de är så pratiga och vill vara med! Dessutom har Jonathan lärt mig att hoppa längdhopp efter träningen också, kul tyckte både han och jag att det var. Synd nog skulle de tillbaka till Bollnäs och skolan på måndag, så inge mer busfrön för oss nu inte...

För övrigt lär jag säga att man kan sätta sig själv ordentligt i skiten ibland. Men jag antar att det var meningen och jag får väl helt enkelt lära mig av mina misstag. Däremot vet jag inte om jag ska skratta eller gråta för tillfället.. haha

Nu ska jag i alla fall slå mig ner i sängen med gitarr och papper. Passar på att ha lite myskväll medan jag fortfarande är ensam hemma. Eller okej, Tanja är hemma också. Men hon får gärna lyssna medan jag övar och övar och övar och övar. Ja okej, ni fattar väl poängen. Än har jag väl inte lärt mig det där med gitarr riktigt, men det är på gång och det är riktigt kul! :) Och imorgon börjar som sagt allvaret igen, skolan.. ;)

Imorgon börjar allvaret



Inte allt för illa ändå, ska trots allt bli ganska kul.
Två år kvar till studenten, inte så tokigt det heller. Så det är väl bara att tuta och köra! ;)

when it rains...

God morgon/god dag! Idag är jag hundvakt till Tanjisen och vi har hittills bara varit ute på en liten morgonvända i skogen. Men snart ska vi ta och kila hem till pappa, så då blir det ju en bit. :) Sedan ska jag elakt nog låmna henne ensam en stund för att luncha på Winan med Camilla, vilket ska bli riktigt trevligt! Därefter ska vi nog gå lite på stan och bl.a fixa nya grejer inför skolstarten imorgon och köpa värmeskydd till mitt hår. Det är väl bäst att ta hand om det så gott som möjligt nu när det är nyfixat och fräscht! :)

För övrigt sitter jag just nu och spelar lite på syrrans gitarr och sjunger medan jag väntar på att Camilla ska bli klar så vi kan bestämma hur vi gör. Kände att det var ett bra sätt att fördriva lite tid... Och det är världsmysigt att sitta på balkongen och samtidigt lyssna på regnet som faller. Uuhe, vad jag gillar regn! På något sätt blir jag så lycklig av det.. :) hihi. Hoppas ni har en bra dag i regnvädret! :)

true colors

Överraskningskalaset vi hade för storasyster Pernilla. Bakom varje present fanns en liten tanke och därför gjorde vi en bildserie för att visa hur vi tänkte, jag och Karro! Allt går självklart i färgen rosa eftersom att det är Pillans favorit. Enjoy!



1. Skålar - för gröt, yoghurt, müsli = nyttigt och gott och bra innan träning.
2. Diskmedel med hallondoft - så hon kan diska skålarna efter att hon ätit.
3. Tuggummi - ifall man glömmer att borsta gaddarna innan man går hemmifrån och rör sig mot gymmet.
4. Vattenflaska - viktigt att dricka vatten när man tränar, söt dessutom och självklart rosa även den!
5. Duschkräm, fotfil, skrubbhandskar med rosa hjärtan - bra att ha efter träningen, viktigt att ta hand om kroppen!
6. Brustabletter med c-vitamin och hallonsmak - bra att få i sig lite extra vitaminer, särskilt efter träningen.
7. Ljus och blommor - avkoppling efter träningen, skönt för både kropp och själ! ;)


Förberedelser:
1. Ut i trädgården med tomma skålar, ladda för plockning!
2. Plocka hallon, i pappas stora tofflor såklart!
3. Självklart plockar vi med kärlek, glädje och skratt, allt smakar ju så mycket godare då! ;)
4. Jämför med systern vem som har plockat mest.. Jag vann!
5. Kurragömma i hallonbuskarna. Glädje, skratt och kärlek som sagt! haha


6. Piffa till för fest!


7. Fortsätt fiffa mera med ballonger.
Här ser ni Karro ha problem med knytandet, haha gulle!


8. Lager på lager. Hallontårta med marängbottnar. Fyllning av grädde, hallon, daim. Supersött men också supergott. ;)


9. Dakoration av tårta. Kalaset blev som två-i-ett. Både "Lycka-till-i-Växjö" och "Grattis-(igen)-i-efterskotts-kalas". Eftersom att jag var utomlands och Karro och Jossan befann sig i Göteborg när Pernilla fyllde år blev det lixom inget storfirande av hennes födelsedag. Så vi passade på att fira henne en extra gång! :)


10. Färdigt!


En överraskad, glad och söt Pernilla. Lycka till i Växjö nu! ♥

have you ever seen the rain

Klippningen och färgningen hos Marion idag blev verkligen bra! Självklart känns det lite kort och ovant att vara så mörk, men det känns ändå helt underbart med en förändring och jag gillar verkligen den nya färgen. Så tack så jättemycket Marion, du gjorde ett bra jobb! :)

Nu har jag alltså mörkare hår med några ljusa slingor i och längden har väl kortats av med kanske en dec eller något. Men trots det så känner jag mig nöjd! Dock tror jag att jag kommer gilla det ännu mer när det fått växa till sig lite eftersom att jag trivs i långt hår. Men som det ser ut nu är verkligen inget att klaga på (åtminstone inte från min sida), så det känns jättebra!

Imorgon ska jag vara hundvakt och umgås med Cammo, sista sommalovsdagen är det också. Det känns helt sjukt att vi börjar vårat andra år på gymnasiet nu, förstår inte att tiden gått så fort. Det var ju nyss vi sprang runt på Stureskolan och spelade ringen och kråkan och allt vad det var vi hade för oss. Men jag lär säga att det är med blandade känslor jag börjar skolan detta år. Trots att det ska bli riktigt kul att träffa alla igen så är det ändå dags för ännu ett år i skolan med massa plugg. Men nu ska jag verkligen försöka vara med från start och göra vad jag kan för att klara av detta år och samtidigt inte drunka i läxor. Så nu blir det verkligen koncentration på lektionerna.. För det kommer bli en hel del plugg nu så det gäller nog att vi får ha vårat lilla roliga under helger och kvällar också. Sen känns det som vanligt lika konstigt att de äldre försvinner och de yngre kommer upp... Men vi får väl helt enkelt göra det bästa av situationen!

silly but it's true

Käkar kycklingsoppa och steker på balkongen för tillfället. Solen är ju bara för underbar! Dock tycker jag att det ska bli ganska skönt med höst, även om det kan bli jobbigt på samma gång.. När jag ätit klart ska jag ta en liten prommis med Tanja och sedan går jag upp på stan och hälsar på mina underbara Lundströmmare. :)

Hoppas att ni tar vara på vårat fina väder, för det vänder nog snart. Har ni tänkt på hur mörkt det börjar bli om kvällar och nätter nu? Bevis hittar ni här under, bilderna är från i lördags! :)


linnéa jag och hampie


karolina isabelle och lisa


björn och co.

Go morron!

Godmorgon! Nu har jag varit uppe i snart tre timmar, varför vet jag inte. Man borde kanske passa på att sova ut nu de sista dagarna innan skolan egentligen, fast samtidigt är det väl lika bra att gå upp i tid så man är van. Iof har jag redan gjort det hela sommaren, men ändå! ;)

Nu ska jag slänga mig i duschen och göra mig i ordning för idag och sedan blir det en vända upp på stan för att hälsa på Lundströmmarna och eventuellt sola lite. Sedan ska jag invänta att pappa slutar jobbet så vi kan åka och panta allt skit som blev kvar här efter helgen och så ska vi handla till mitt och Emelies marathon.
Imorgon väntar klipptid och färgning hos Marion vilket jag verkligen ser fram emot, dock känner jag mig jättenervös men det gör jag alltid när jag fixar håret. Så det kommer nog bli prima! Därefter blir det fika på Winan med Camilla! :)

För övrigt har jag redan nu börjat ladda upp för mitt disneymarathon med Emelie som vi ska ha i stort sett hela dagen/natten. Haha, ska bli så himla kul! ;) Ååh, vilka minnen. Världens bästa idé måste jag faktiskt säga att vi fick, Emelie och jag!  

en söndagskväll på bästa sätt



Såhär spenderar jag sista timmarna av min söndagskväll innan jag går och lägger mig och laddar om för en ny vecka med nya utmaningar. Hoppas ni har det lika fint som jag! ♪♫♪

Take a chance you stupid hoe

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Gårkvällen var toppen!!!!
Det är helt otroligt så bra kvällar vi har haft på senaste tiden. De få gånger vi varit ut i sommar tycker jag faktiskt att det blivit riktigt lyckat, åtminstone för min del! :)

Nu sitter jag bara och väntar på att Hampus ska komma hit och hämta sin väska och sen ska jag dra iväg och käka kebabtallrik (minus kebab) med Camilla och därefter blir det innebandyträning. Vilket ska bli otroligt skönt!

Imorgon väntar lite ärenden på stan och sedan ska jag bänka mig framför tv'n med Emelie. Det blir ett rejält disneymarathon med massa mys, godis, skitsnack, chirre.... you name it! Allt möjligt kommer finnas på soffbordet! ;) Så flottigt värre blir det imorgon, tur man ska träna ikväll! PÖSS

jag är så het, så het.. ♪♫♪

Idag blev det tidig uppstigning för bussfärd till borlänge med Camilla och hennes gullemamma Karin. Shopping stod på schemat, och shopping blev det! Mer än så säger jag inte.. ;)

Nu har jag i alla fall varit hemma ett bra tag och jag har duschat och gjort mig iordning för ikväll. Nu väntar jag bara på att min partyprisse och mina partyprissor ska anlända för våran lilla förfest på fem pers. Blir nog bra det, trevligt och skönt om inte annat. :) Senare drar vi oss mot säterdalen på Rosenström och ännu mera fest. Hoppas ni får en fin kväll, det ska jag ha! PÖSS

Juste! Tänkte passa på att nämna att Camilla är en riktig tuffing också! Hon lyckades fixa fram en ny ring åt mig för att min blivit så ful på så kort tid. Hon hade desutom inget kvitto men lyckades ändå!! Och nej, hon stal den inte, hon krävde en ny. Tur jag har en modig vän när jag själv är så blyg och feg, haha! ;)

our surprise

Imorgon (förhoppningsvis) kommer bilderna från vårat rosa kalas. Annars blir det på söndag..
Det beror på hur jag hinner med imorgon. Men ni kan få en liten tjuvkik nu! ;)









behind blue eyes

Det var alltså sista dagen på jobbet idag och det känns faktiskt riktigt tråkigt att det är över nu. Jag trodde att det skulle kännas skönt, men ärligt talat känns det bara sorgligt. Jag har haft så himla kul på Lundströms i sommar och jag har lärt mig så mycket! Personalen; Stina, Monika, Eva och min chef Per är ju helt underbara! Så kramiga och söta allihopa! Och det gulligaste någonsin var ju när jag fick en tackpresent när jag skulle gå hem idag. Jag fick de dyra höstskorna som jag gått och provat och sagt att jag skulle köpa. Hur gulligt är inte det?! Jag blev ju helt tårögd när Monika sa att jag hade glömt något och pekade på skokartongen. Haha gulle! Men även fast jag inte kommer jobba något nu så ska jag absolut fortsätta att gå dit. Det är redan nu bestämt att jag ska in och hälsa på både på måndag och tisdag. På måndag ska jag nämligen hämta en kropps lotion som jag köpt av Stina som på sidan av Lundströms jobbar för Oriflame, och på tisdag ska jag gå in och visa "före-efter klippning/färgning". Jag bokade nämligen tid hos Marion igår och det ska bli så kul att få göra något nytt med håret nu äntligen. Som jag gått och velat fram och tillbaka! Skönt att jag äntligen bestämt mig! Men nervös måste jag säga att jag är, för det är inte ofta jag gör om mitt hår sådär ordentligt. Men kul ska det bli, särskilt eftersom att det är Marion. :)

Men nu ska jag slänga i mig lite käk för jag har tränat sedan jag slutade jobbet. Alltså i typ tre timmar. Har varit ute och gått/sprungit en låång vända själv först och sedan hämtade jag bara packning och Tanjis hos pappa och så gick jag en lång vända till och sedan hem till mamma. Så nu är jag skapligt svettig och härlig... Imorgon väntar en shoppingdag med Cammo och hennes mamma, ska bli riktigt trevligt! Och till kvällen blir det förfest med massa underbaringar och sedan drar vi till Säter och festar loss lite till. Sommaren är ju trots allt snart slut..!

Ojoj, blev långt detta. Pussar till er som orkade läsa allt! :*

friday 13

Och det är min sista dag på Lundis. Och som sagt, det har gått läskigt fort. I början kunde jag gå och tänka "Shit, det här kommer jag väl aldrig klara!" och "Nu har det gått si och så många dagar, då är det bara fem veckor kvar då...." Och nu helt plötsligt är det över, om 9 timmar! Vilket känns helt underbart på ett sätt för att jag klarat av det och blivit så mycket duktigare nu än vad jag var i början. Men samtidigt känns det så himla tråkigt att det är över. Så jag hoppas verkligen att jag får hoppa in och jobba någon lördag då och då, det skulle vara underbart! :) Och saknar jag mina "extramammor och min extramormor" som vi brukar säga, så kan jag ju alltid gå in och hälsa på dem när jag vill! ;)

För övrigt är det fredag den trettonde idag, soo be careful. Jag som inte brukar tro på sådant där har det ändå alltid någonstans där bak i huvudet. Men så länge man har en fin inställning ska det väl inte vara några problem! :)
Hoppas ni får en fin dag!

holding on to you

Imorgon är det sista dagen på jobbet för miga, känns helt sjukt att det är över så snart. Den här sommaren har verkligen gått fort och jag tror nästan inte att jag gjort något av allt jag hade planerat. Eller jo, jag åkte till Grekland med Lisa, jag gick på peace and love och jag har varit i norn med tjejerna, men det är låångt ifrån allt som jag hade tänkt mig! Men så blir det väl alltid? Hur som helst är jag nöjd med den här sommaren, har gjort en hel del av nya saker i alla fall, kul!

Igår bjöd jag alltså Karro på både lunch och fika och det var verkligen jättetrevligt! Wiernan är verkligen bäst i hela stan, ingen tvekan om den saken! Dock var det mycket getingar vid vårat bord, så fikat tog vi innomhus, haha. Hur som helst hade vi heldag på stan och det är inte ofta vi gör saker tillsammans på det viset så det kändes som lite kvaltitetstid med systeryster, mycket härligt! Sedan kom vi på en superduperfin idé om att vi skulle göra ett litet "avskedskalas" samt "grattis i efterskottkalas" i ett och samma eftersom att vi alla var borta när hon fyllde år. Så hon fick firas igen, ordentligt! Hon flyttar ju till Växjö på lördag så därav blev det också avskedsfest. Så vi cyklade ner till Hemköp och handlade massor av saker som kan vara bra att ha i en ny stad och ny lägenhet, och allt var ju självklart i färgen rosa eftersom att det är Pillans favorit. Sen köpte vi även massa ingridienser till en tårta och plockade hallon när vi kom hem. Så blev det röda och rosa ballonger och ett stort paket av allt vi köpt. Och gissa om hon blev förvånad när hon kom hem! Haha, ååh! :D Det kommer nog bilder på allt imorgonkväll eller så, så ta en kik då med vettja! ;)

sunshine

Nu har jag alldeles nyss fixat mig klar för dagen och ska snart kila ner till stan med Karro. Jag tänkte bjuda henne på lunch och därefter också fika idag. Väldans vilken snäll lillasyster hon har måste jag säga! Efter att vi är klara på stan ska jag bege mig hem till pappa och greja lite på rummet. Ska bli ruskigt kul! :)

Senare ikväll blir det innebandyträning också, vilket jag ser fram emot massor! Och juste, jag har hittat kamerasladden nu så bilderna fran Grekland finns på datorn nu. Laddar väl upp dem här senare, får se när jag orkar med det. För jag har lite annat att stå i först. Måste ju hinna klart med mitt hemliga projekt! ;)
Men ett smakprov kan ni ju alltid få;






Nu ska jag och Karro bege oss ner för backarna mot stan.
Ha en fin dag i soooolskenet, ta vara på det! :)

more than a feeling

Ååh, nu är jag verkligen helt slut! Har shoppat och sprungit runt på IKEA en stor del av dagen och jag somnade så fort jag slog ner ändan i bilden på vägen hem, störtskönt! Jag älskar att sova i bilar, så mysigt! Och det har verkligen varit en toppendag. Pappa och jag fick dessutom sällskap av Pernilla, hennes kompis Julia och sedan följde även Anders med! Så vi har efter allt shoppande fyllt hela bilen, ett stort släp OCH en takbox full av grejer. Men det var det väl värt! ;)

DOCK blev det ingen säng idag. Den jag tyckte passade mig bra fanns så klart inte i den bredden jag skulle ha. Så jag och pappa ska åka iväg om ett tag igen och göra ett nytt försök! :) Men trots det lyckades jag ju göra slut på pengar.. Bl.a blev det en stor ny spegel, fast den pröjsade pappi, så tack för de! :) Och sedan blev det lite kuddar + fodral, lakan, blommor (i plast, eftersom att jag bara dödar mina hela tiden....) och madrassklädsel and that's it! Tror jag i alla fall. Och förmodligen ska jag handla lite mer nästa gång vi åker dit, för kuddar kan man aldrig få för många av! ;) Mysfaktor vet ni!

Imorgon ska jag göra lite ärenden på stan, det är väl bäst att passa på när man är ledig. Jag har nog en hel del att göra imorgon faktiskt. Bl.a ska jag gå i affärer men sen ska jag också fixa lite hemliga projekt och så ska jag nog möblera om lite på rummet hos pappa så jag får använda och plocka fram mina nya grejer. För det hade jag ingen ork till idag, för så trött och slut som jag är nu har jag nog inte varit på länge. Så sängen väntar nu och imorgon är det nya tag som gäller!

spend your money honey



Nu har jag fått skjuts hem till Pappa av Mamma, och ska precis hjälpa syrran att fixa håret samt sminka henne. Kul! :) Alltid roligt att få hjälpa någon när den ber om hjälp. Sen blir det frukost och vid elvasnåret drar vi till IKEA och provligger sängar! ;)
Ha en fin dag, PUSSSS!

På vägen hem från Dalälvis:
Cammis: Ååh, titta en babygroda, vilken liten!
Jag: Nej usch, var?
Cammis: Nej oj... ;D
Jag: Haha, det där är ju en harkrank!!

Och några minuter senare på en annan gata:

Cammis: Men där är det en i alle fall!
Jag: HAHAHA, Camilla!
Cammis: Men fa-an, det ser ju ut som grodor när de flyger så där lågt. Blir dom tyngre när det är blött eller!?... haha åh

Hihi, tur att jag har en vän som är lika knasig som mig själv ibland... ;)


ärligt talat, vad är skilladen egentligen?

swischa förbi nu

Tjena tjena! Idag blev det alltså jobb på Lundströms igen och det betyder att jag bara har två dagar kvar för den här sommaren.. Känns faktiskt lite tråkigt, men får väl se fram emot någon dags arbete någon lördag om det blir så, för det vore hur kul som helst! :) Och juste... Med tanke på hur mycket det regnade imorse så fick jag skjuts av mamma till jobbet när hon åkte till sitt jobb. Det var ju bara så att jag helt glömde bort att hon började en timme tidigare än mig så jag blev en och en halv timme tidig till mitt jobb. Haha ååh, Julia i ett nötskal. Fattar inte att jag lyckades!

Efter jobbet blev det i alla fall hem till pappa en stund för att mäta lite väggar osv eftersom att han och jag åker till IKEA imorgon. Det ska för det första köpas en ny säng och så lite annat smått och gott som jag känner att jag behöver i rummet. Så det ska bli ruskigt kul! Och när allt var klart där hemma drog jag ut med Cammo i spöregnet och vi gick och delade på en kebabtallrik, minus kebab... När vi väl var klara med käkandet och snackandet traskade vi hem till Cammis och kollade på älskade "Rädda Joppe! Död eller levande!", och jag har nog inte skrattat så mycket på länge! Helt otroligt vilken störd unge det är den där Ola... Underbart att kolla på! Tack för ikväll Cammisen! :)

teenage dirtbag

Julias dag idag finns det inte så mycket att säga om. Jag har tränat och varit i rörelse under stort sett hela dagen. Flera promenader och springturer och till kvällen blev det fys och fotboll med innebadnybrudarna. Träningshallen är ju upptagen av basketspelare så det var därför vi blev ute och spelade fotboll. Hur som helst, tränat hela dagen, känns konstigt att jag inte gjort något annat. Eller okej, jag har handlat med mamma också, och kollat på film med två systar, mickis och mamma efter träningen. Annars, inget speciellt. Augusti känns rätt kasst...

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

"Är magen glad, är männsikan glad!" - Camilla Englund.
En av världens finaste tjejor. Jag är så glad att jag har dig som vän.
Såå glad att vi hittat tillbaka till varandra. <3

söndag

God morgon/God dag! Jag har precis tagit mig upp ur sängen där jag legat och snoozat i en timme eller två. Det gick inge vidare att somna om när jag var så snäll och lät Pernilla kolla på film i mitt rum, i min soffa, tre meter ifrån mig säng. Himlans vilken snäll lillasyster jag måste vara som låter min storasyster klanka in på mitt rum sådär på morgonkvisten när jag behöver sömn..

Igårkväll var det tänk att jag och Camilla skulle ta oss in på Hökarfesten, vi hade ju biljetter och allt. Men vi var nog båda två lika trötta och slitna efter fredagens utekväll, så det bidde inget av med torget. Vi gick istället ner till Hemköp och köpte godis och vandrade runt på stan och pratade med allt möjligt folk innan vi gick hem för myskväll framför one tre hill.

Nu tänkte jag i alla fall slänga i mig lite frukost och sedan dra på mig några bekväma kläder och kila hem till mamma. Jag har inte träffat henne på över en vecka nu eftersom att hon varit utomlands. Så nu tänkte jag gå hem till pepparkakan och höra hur hon haft det.



Visst är hon söt, min mamma? :)

hey, what's my age again? ;)

Gårkvällen var helt otrolig. Jag är nästan avundsjuk på mig själv! Förstår inte hur jag lyckades ha en sådan trevlig kväll, men antar att det var sällskapet som gjorde't! Tack så jättemycket för igår! :)

Nu ska jag göra mig iordning lite och sedan ska jag kila upp på stan och äta lunch med Linnéa på Wiernan och så ska vi nog göra lite andra ärenden också. Ha en fin dag, det ska jag!

när robin är borta dansar brudarna i lägenheten

Hello! För tillfället sitter jag hemma hos Lisas pojkvän Robin med Lisa och Emelie. Vi lyssnar på skön musik och spelar "Red Dead Redemption", typ som "gta" fast vilda västern, rätt skoj lär jag säga! Åtminstone när Lisa visar hur man skjuter ihjäl kaniner medan jag och Emelie inte fattar något alls... Haha.

Nu ska vi tre i alla fall börja våran kväll. Och vid tio-halv elva drar jag vidare och träffar Camilla och co. och sen får vi väl se om jag återförenas med tjejerna här igen, hoppas på det! :) Och hoppas också att ni får en fin kväll! Tjejerna hälsar skål, PUSSS!

walking disaster?

Hejsan! Nu har jag tagit tag i lite allt möjligt här hemma och ska snart ge mig ut och få lite motion. Efter jobbet gjorde jag slut på lite löst kraffs i plånboken och solade ett tag. Det var såå himla skönt och jag borde väl åtminstone försöka hålla kvar lite av min bränna från Grekland. Dock är väl nästan all färg borta. Men men, kan ju alltid göra ett försök! Dessutom var jag väl knappt brun när jag kom hem heller eftersom att "någon" påpekade att han ju var brunare än mig fast jag varit utomlands och inte han, haha fyyy! :<

Sedan jag kom hem har jag alltså tagit tag i tvättstugan, och liite städning på mitt rum också. Sedan har jag letat efter kamerasladden (igen!!) och ätit och vattnat lite blommor. Men nu orkar jag inte med mer dator, så ska istället kila ut på en powerwalk! Hoppas ni har det fint!

långa nätter

Och så var första innebandyträningen avklarad för den här säsongen, eller försäsongen i alla fall. Det känns ruskigt kul att vara igång igen, så jag ser verkligen fram emot söndag då nästa träning hålls. :)

Förövrigt känns det som att jag börjar bli förkyld, vilket jag inte varit på länge. Så jag antar att det är dags snart igen, förmodligen tills skolan börjar då man kommer träffa så mycket folk igen. För jag hoppas verkligen inte att det blir till helgen, för då vill jag ut och ha kul! ;)

Nu tänkte jag blåsa igenom håret lite och lägga fram kläder tills imorgon så jag slipper stå och vela fram och tillbaka och spilla tid till det imorgon. Sen ska jag också laga lunchlåda så jag slipper det också. Så liite sovmorgon kan jag nog ta mig i alla fall!

Och förresten classmates, jag och Viktor funderade över ifall vi skulle dra ihop något hemma hos honom innan skolan börjar igen? Vad säger ni? :)

världens bästa kvartett

Sweet Dreams

Tjejor, jag tycker att vi borde hinna med en till myskväll i Norn innan skolan börjar.
Eller vad säger ni? <3

anything can happen if you just believe

tik tok. tik tok.

Gårkvällen blev riktigt trevlig med familjen. Synd nog togs inga bilder... Men vi åt i alla fall jätte god mat och hallonpaj med vaniljglass till, gottis! Efter att vi ätit/fikat drog pappa fram gitarren och lirade lite låtar som han alltid spelade för oss som små och så sjöng vi tillsammans allihopa, så himla mysigt! Jag älskar verkligen att sitta ute på verandan när det mörknar och alla ljusen är tända överallt och så spelar pappis gitarr. Det är verkligen ett ögonblick då man känner sig överlycklig. Man glömmer alla problem och bara njuter av umgänget och den fina stämningen. Och jag vet inte hur många sådana här kvällar vi haft, men det är alltid samma härliga känsla som burrar in sig i magen och man sitter där och drar armarna kring sina uppdragna ben i fåtöljen. Alltid, alltid samma små fjärilar som fladdrar i magen. Man vill verkligen inte att det ska ta slut utan man vill bara sitta där i all evighet. Men samtidigt som man får ett sådant lyckorus och det känns som att allt i världen är fint så känner man det där lilla, lilla. Det där lilla som betyder att allting ändå har ett slut och att man inte alls har allt man önskar. Men om man då ser in i någons ögon, någon av alla de andra kring samma bord, så ser man det fina igen och dysterheten inom försvinner. Då ser man det fina, att det man önskar sig faktiskt kan gå i uppfyllelse. För allt händer väl av en orsak och allt har väl en mening? Och allt, verkligen allt, kan hända.

That umbrella we employed it

Med allt detta höstväder som vi haft, och med alla dessa höstkläder i garderoben, och med alla nya höstskor på jobbet, och med allt plugg som kommer, och med alla underbara vänner igen... Jag säger bara som så, att jag vill ha höst. NU!

För just nu känns det lite för grått och tiden går för sakta. Jag vill ha skola och plugg och glada miner och fina vänner i min närvaro. Kärlek och umgänge helt enkelt.

måndagsmys

Tjena! Nu har jag precis kommit hem från jobbet och väntar på att maten ska bli klar. Det blir nämligen lite middagsmys hemma hos pappa med honom, Dessi och två av mina tre fina systrar. Känns tråkigt att Jossan inte är med, men vi får väl hoppas att hon har det trevligt i Norge istället!

Vi ska i alla fall äta fläskfilé, hasselbakspotatis och någon god sallad som jag antar att pappa slängt ihop själv. Sen blir det tydligen någon typ av hallonpaj till efterrätt. Kan ju säga att det känns ganska lyxigt att bara komma hem efter jobbet och bli bjuden på både mat och efterrätt! :) Och när vi väl är klara här hos pappa ska som sagt jag och Karro cykla ner till ICA och handla. Tror nog att det blir en fin kväll detta! :)

Och juste, måste bara säga att jag har en jättegullig mamma som satt upp söta lappar i i stort sett hela huset. Tex så hade hon lagt en lapp på min kudde och skrivit att jag skulle sova så gott. Och i den bärbara datorn hade hon gömt en lapp där det stod att det fanns daimglass i frysen. Haha, det var väl listigt att gömma den där eftersom att jag absolut skulle hitta den. ;)

Men nu ska jag springa ut med hunden på en liten promenad innan maten är klar.
Hoppas ni får en fin kväll! PUSSSS

Hero



Dagens goda gärning (hittills): Har räddat en groda från att bli dödad av mina två Killer Cats. Vilka rackare som tar in en levande liten stackare.. :( Och tur för grodan att jag är så snäll och inte klarar av att se någon lida!

Nu ska jag i alla fall ta Rasslers ner till stan och jobba. Efter jobbet kommer Karro och möter upp mig så ska vi cykla ner till ICA och handla lite inför veckan. Vilket ska bli skoj eftersom att hon är så duktig på att laga mat. Så nu hoppas jag att det blir det lite nyttigt och vegetariskt ett tag! :)

fotosession



Haha, vi fastnade visst vid annat.
NU ska jag sova! Puss

the night has a thousand eyes

Nu är Karro hemma och vi har pratat om allt mellan himmel och jord tror jag. Det är så otroligt skönt att ha henne hemma i Hedemora igen. För så mycket som jag saknat min syster går nog inte ens att beskriva med ord. Jag får väl verkligen försöka ta vara på den här tiden som hon är hemma nu eftersom att hon snart åker iväg igen, till England denna gången. Men hon blir "bara" borta i tre månader, så det är i alla fall inte alltför lång tid.

Hur som helst ska jag slänga mig i sängen nu, för imorgon blir det jobb på Lundis igen vilket ska bli riktigt roligt! Dessutom är det sista veckan jag jobbar varje dag, så nu får jag verkligen se till att njuta ordentligt av vuxenlivet. 8 dagar kvar på jobbet totalt, helt otroligt hur firt det har gått!

Jag kan säga att den här sommaren verkligen inte blev som jag hade tänkt mig. "Den här sommaren ska vi ta vara på och göra saker varje kväll!". Jag undrar hur många kvällar jag spenderat hemma i soffan helt ensam den här sommaren. Jag har bott ensam till största delen av sommaren, jag har jobbat, handlat, vattnat och lagat lunchlådor. Jag hade absolut inte tänkt att det skulle bli såhär. Jag tänkte mig en sommar fullspäckad med umgänge och grillkvällar. Och det har jag ju knappast upplevt många gånger. Men trots det så klagar jag faktiskt inte. Det har varit fint att få klara sig själv och gjort annat än bara festa och göra slut på pengar. Den här sommaren har jag ju faktiskt tjänat mina egna pengar, vilket känns ganska häftigt. Så jag är ärligt talat riktigt nöjd med den här sommaren, den har faktiskt varit riktigt fin och jag har gjort en del saker som jag aldrig gjort tidigare. Så nu hoppas jag bara på en minst lika fin höst! Natti på er

better together

Är det inte lite väl trist väder idag? Det tycker då jag, så jag passar på med en storstädning! Dock inte av mitt rum utan resten utav huset så att det ser trevligt ut när Karro kommer hem! Hon skulle vara i stan vid sextiden så jag har lite tid på mig att göra klart det sista. Sedan vid sju ska jag iväg på innebandyupptakt, vilket ska bli väldigt intressant. Jag vill verkligen veta hur det blir nu, om det blir något över huvud taget det vill säga. Men jag hoppas verkligen på det!

Igårkväll sov Emelie hos mig igen, och vi hade det ruskigt trevligt. Vi tog oss en lång promenad och slog oss ned ett tag och satt i ungefär två timmar och bara pratade, så härligt! Dock måste jag säga att lyckorus och kyla inte är den bästa kombinationen, det blev lite väl kallt till slut. Så vi började vandra hemåt och träffade på Anna som tillsammans med Jacob(?) körde hem oss till Svedjan. Och det tackar vi för ordentligt eftersom att mitt knä inte alls shade lust att samarbeta med mig. Menmen, det känns mycket bättre idag iaf, så om vädret känns bra ikväll kanske det får bli en promenad med Karro. Vi har ju så mycket att prata om eftersom att vi inte setts sedan i våras!
Men nu ska jag fortsätta städa så jag hinner klart. Och utöver det önskar jag att jag var 18 istället för 17.

julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0