tell me what you're thinking

Slutade skolan halv sex, kilade hem till mamma och var väl hemma vid tio över eller något. Sedan dess har jag bara lagat mat, käkat och kikat lite på tv. Ska väl snart ta tag i engelskan eftersom att jag måste skriva prov på omprovstiden imorgon eftersom att jag var sjuk i torsdags. Känns ju lite halvtaskigt eftersom att jag slutar två och därmed får en hel timme att döda. Antar att jag hamnar på Winan och laddar inför provet eller något. Hm, får se hur det blir! Vore inte så dumt med en kaffe dock! ;)

Förresten är jag heeelt slut i kroppen efter dansen idag. Tre timmar med dans och rejäl styrketräning, sjukt vad slut jag är! Sedan att man skulle traska hem till mamma i nästan en halvtimme tog ju sin energi det också. Men klaga ska jag väl inte göra. Träningsvärk är underbart, då har man ju gjort något bra! ;)

doing it our own way

Har varit en heldag i Mora. Kom dit taggade som 17 och lyckades ro hem en vinst på 8-5! Så skönt att vinna när man åker så långt. En riktig kämparinsats tjejer, härligt!

Igår blev det alltså hockey, en träff med Linnéa och sedan till kvällningen umgicks jag med Lisa hemma hos pappa. Vi hade dock rätt tråkigt så vi drog hem till Hampus och spelade poker med killarna. Tror nog att jag och Lisa är sämst i världshistorien på att spela poker. Inte så ofta någon (eller t.o.m. några!!!) är dum nog att lägga sig med färg. Haha!! Antar att vi får bjuda på den! ;) Hur som helst: tack för igår allihopa!

eighteen!!!

Jajamän, ni ser så rätt! Killen fyller 18 år!
Olof Källström, hoppas du haft en härlig dag! :)



Storfiskarna på semester ;)

hockeey!!"?%)



JAJAMÄN! Snart kilar jag iväg till sparbankshallen och kikar j20elit som möter säterbönderna.
Får sällskap av Anna, Jennifer, Linn och Eken(?). Ska bli trevligt!
HEEEEJA HSK!

Antar att det blir jag som skriker på läktarn som vanligt.
Men kanske testar något nytt från min sida idag: "Hönsan det är våran sjööö!!" ;) Haha, eller inte...!

"vi är aldrig på winan"

Efter skolan kilade jag, Emelie, Lisa och Karolina till Winan, ruskigt vad ovanligt va?! ;) Har suttit där i någon timme. Mycket snack och mycket mys! Sedan vandrade jag ner till ICA och mötte upp Papi och Desi. Handlade lite onyttigheter till kvällen som jag ska avnjuta tillsammans med fikatjejerna! Chirre och Dirre! En äkta fredag är vad det är!

Camilla på Winan: Hej tjejer! Var ett tag sedan man såg er nu! :)
Jag: Jaa, men vi var ju här i tisdags i alla fall! ;))

"in my mind you're all retards anyhow"

Slow down you crazy child
Take the phone off the hook and disappear for a while
It's alright you can afford to lose a day or two

Precis vad jag gjort dessa dagar hemma i soffan. Försvunnit ett tag. Eller, nästan iaf.
Blir ingen träning för mig ikväll heller eftersom att jag är syk. Men imorgon blir det nog skola!
Puss

i'm torn into pieces

För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen
Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, vi gav upp för länge sen

all day and all of the night

Är hemma från skolan idag. Beror nog mest på för lite sömn om jag ska vara ärlig. Hade jättesvårt att somna och när jag väl gjorde det vaknade jag efter någon timme av en föööör jävla hemsk mardröm, USCH!!! Låg och var livrädd ett bra tag innan jag vågade lämna rummet för att hämta ett glas mjölk, haha.

Men även huvudet plågar mig idag, ontis ontis. Går antagligen över om jag sover lite till. Så det är vad jag ska göra! Nattis!!

if you got the money

Har nyss kommit in från kylan och mörkret! Jag som trodde att jag skulle komma hem tidigt idag eftersom jag bara hade en lektion och ett prov, men icke.. Det blev (suprise suprise) Wiernan med tjejerna efter skolan. Och har suttit där tills nu, typ. Har såklart gått upp för långisbacken också, men annars är det där jag befunnit mig. Som vanligt då. Kan ju inte råför att man hamnar där när det är så mysigt och när man får så bra sällskap! :)

Kan erkänna att det har planerats galet mycket saker inför detta år, förstår bara inte hur jag ska ha råd med allt! Helt otroligt vad mycket saker detta år har att erbjuda, fasiken vad jag längtar till mycket nu!!! Dock är det som sagt pengarna som saknas. Men jaja, det är nog bara en tidsfråga innan det problemet är ur världen! ;)

learning by doing

Har ganska nyligen vaknat och har precis tryckt i mig frukost. Sovmorgon till 12 idag nämligen, toppppen! Dock inser jag nu att det var dumt av mig att sova hos mamma en dag som denna. För det första: Inte kul att gå den långa biten till skolan med detta ben. För det andra: Inte kul att gå den långa biten till skolan med detta ben i detta väder!! Förstår inte riktigt hur jag tänkte där.. Men har ju iaf Lisa som sällskap! ;)

Idag väntar alltså bara två lektioner, varav en består av ett prov om ergonomi. Vet inte hur bra det sitter, men har ju tid att läsa lite mer innan jag ska kila ner och möta Lajsi. Men först och främst blir det klädval och fix!! Och musiken, den ska förresten höras ut på gatan, här ska väckas grannar! Jullan är ju ensam hemma!! ;)

på önskelistan just nu;

VÅR- och SOMMARKVÄLLAR!

Därför bjuder jag på några kvällar som gått genom åren! ;)



Avslutar här med några glada miner från små tjejer! ;))

hope is the last thing to die

Egentligen slutar jag inte skolan förrän halv sex idag (som resten av måndagarna denna termin), men eftersom att mitt lår är skadat så kan jag inte vara med på dansen idag. Men förhoppningsvis är det bra nog att kunna vara med på torsdag och även på innebandyn imorgon, hoppas kan jag ju alltid göra!

För övrigt är det ju ganska skönt att komma hem redan vid kvart över tre, inte ofta man gör det. Särskilt inte när man ska gå hem till mamma.. Så nu hade jag tänkt ta vara på tiden och krypa i mjukiskläder och slänga mig på sängen och plugga. Har prov i Idrott och Hälsa B imorgon, ergonomi. Trots allt, rätt intressant! Och tur är väl det! ;)



Förresten känns det på något mystigt sätt som att våren är påväg. Ni vet "solen skiner, himlen är blå, vad det är skönt att leva då!" ;))

it's killing me

Uuuusch, har så ont i låret! Gjorde illa mig på matchen igår nämligen, matchen som vi tråkigt nog förlorade. Hm, inte lätt att spela mot serieledarna inte! Men jag tycker trots allt att vi gjorde en bra match, och vi slutade med ett bättre resultat den här gången jämfört med när vi mötte dem senast. Så en förbättring gjorde vi iaf! :)

Nu ska jag och mamma snart äta lunch och sen står det plugg och städning på mitt schema. Har prov i veckan, så antar att det är bäst att köra igång! Men det är kul när det handlar om idrott och hälsa! :) Och rummet är väl alltid skönt att ha ordning på, skulle egentligen behöva röja ur garderoberna också, lite väl knökfullt i dem lär jag erkänna. Men hur myckat använder jag av dem egentligen? Knappt ett jota. Så det skulle vara skönt att röja ur och göra plats för annat! ;)

Men nu ska jag halta in i köket och äta lite innan jag kör igång!

let the game begin

Sitter och käkar keso/avocadoröra. Mömsigt. Kände att jag inte kunde stå mig så bra på endast smörgåsar till frukost när det är serieledarna vi möter idag. Ska snart kila iväg på samlingen. Kan hoppas på att jag får uppdatera en seger här senare. Vi ska iallafall göra vårat bästa och så får vi se vart det leder! Heja IBF Damerna! ;)

Förresten hade jag en myspysig kväll med mammis igår. Blev ingen hyrfilm, men det blev Let's Dance, middag, naturgodis, nackmassage, fotbad och en tänd brasa. Och för min egen del blev det även ett spinningpass, ett danspass och ett hett bubbelbad. Haha, lite knäppt att ta både bubbelbad och fotbad på en och samma kväll kanske.. Men vafan, är det fredag så är det! ;)

Grattis Annis till körkortet!!!!!!!

cloudy days are over

Håller på att förbereda mig inför en riktig hemmakväll. Det blir en rejäl myskväll hemma med mammis. Antagligen ska vi kika på Let's Dance, äta middag och eventuellt proppa i oss godis och hyra någon film. Vilket låter som en kanonidé i mina öron!!! Hoppas att ni har det lika toppen som jag!

Krya på dig Emelie! (serrielliblifriskisus!!!)

do you know the way it feels

Puuh, nu kan man andas ut! Har precis skrivit klart en utvärderingsrapport om projektarbetet vi har i skolan och som vi ska redovisa på fredag. Det innebär att morgondagen kommer bestå av mycket muntligt övande inför redovisningen. Känns som att det kan bli rätt bra faktiskt, dock vill inte våran reklamfilm funka på datorn, men förhopningsvis lyckas vi fixa det imorgon. Annars blir vi utan, men det känns lite tråkigt när vi lagt ner tid på det i onödan annars. Hur som helst känns det som att vi börjar knyta ihop säcken nu äntligen, det var väl på tiden!

Imorgonbitti väntar dans, därefter lite lektioner och så ska vi kika på treorna som ska redovisa sina UF-företag för oss. Vilket jag verkligen ser fram emot att se, ska bli både kul och intressant! :)

gotti gotti gotti gotti gotti gotti gotti gotti gotti GOTT

Har precis käkat tårta och druckit kaffe med mamma, Karro och Mickis. Och igår åt vi kladdkaka. Oopsi! Tur att jag hade tre timmars dans med styrka igår och att jag har innebandy ikväll och att det blir mer dans och fler styrkepass här hemma i veckan!! Men ikväll tycker jag att det var en bra anledning till att få gotta sig lite, för Karro åker till Stockholm imorgon och vidare till England på fredag och blir borta i två månader. Så det blev lite avskedsfika.

Men nu ska jag byta om till träningskläder och åka ut till vikmanshyttan. Hare braa!

back on track

Har precis hoppat upp från badet, grymt skönt var det och det kändes att det behövdes. Från och med idag kommer jag nämligen att gå i skolan från 8:45-17:45 på måndagar. Vilket betyder att jag kommer ha tre timmars dans innan jag går hem. Grymt kul, men samtidigt liite jobbigt eftersom att det blir så sent. Men jag ser fram emot det ändå! Kan ju erkänna att jag är heeeelt slut i kroppen efter idag, vi körde styrka och började b.la. med balett, intressant och kul måste jag säga! Men som sagt är jag helt slut i kroppen nu, så hade inte tackat nej till sömn. Dock måste jag väl sitta uppe hela natten och plugga till provet imorgon, roliroli!

Förresten! FY på Hedemora Kommun som inte sandar ordentligt. Jag har ingen lust att halka och slå knät ur led fler gånger. Inte för att det har hänt på över ett år nu, men ändå. Kan ju erkänna att jag inte hade långt kvar till gråten pga rädsla när jag gick hem till Svedjan från musikcentrum efter dansen. Usch säger jag bara! - Hedemora, ta hand om era invånare för fan!

don't worry be happy

Om någon timme bär det av mot Arlanda för att hämta hem systeryster. Så jag är GLAD!
Dock har jag ju en del plugg jag borde göra. Men för det första glömde jag grejerna hemma hos pappa och dit kommer jag inte förens elva eller något sånt. Sen är det bortamatch i Rättvik imorgon, samling halv 8, heeja!
När jag kommer hem ska jag kaanske gå och kika på div. 5 herrarnas match med Emelie, beror på hur stressad jag hinner bli över svenskaprovet.. Men jaja, don't worry, be happy!

touch me now, i close my eyes

Kom hem från skolan vid 13tiden och sedan dess har jag sovit lite från och till. Egentligen slutar jag inte förens 16:10 idag, men jag mår inte alls bra, så jag kände att det var bättre att gå hem och vila. Det är ju match imorgon, och tills dess måste jag hinna känna mig bra igen, så det är nog lika bra att vila så mycket som möjligt.

Ska krypa till kojs nu igen och läsa lite svenska och vänta på att pappa kommer hem så vi kan åka och köpa lite matsäck tills bortamatchen imorgon. Hoppas att det är bra med er iallafall!

get it together

Sitter för tillfället och skriver på en bokrecension som måste vara klar på måndag. Det känns som att jag inte kommer någon vart med någonting och tiden bara rinner iväg. Det är så himla mycket jag måste hinna plugga till och göra mig redo inför nästa vecka. Det känns som att en mardrömsvecka väntar bakom hörnet...

Tur att jag åker till Arlanda imorgonkväll och hämtar Pernilla som ÄNTLIGEN kommer hem från Indien. När jag träffar henne kommer jag förhoppningsvis få massor av energi igen, som jag saknar henne just nu! Och mitt i all sörja av plugg så har Jossan blivit sjukskriven i Norge och ligger hemma med körtelfeber och hostar blod om nätterna. Stackarn. Tillfällen som dessa önskar jag verkligen att det fanns klonmaskiner så att man kunde befinna sig på fler ställen samtidigt och göra allt som man både måste och vill. Hua! Men NU måste jag kila iväg och möta upp Lisa innan träningen, annars blir jag väl sen!

heey let's kick it

Musiken ekar i rummet och jag ska precis svida om till träningskläder. Om en halvtimme bär det av i mamsens bil mot Vikmanshyttan för innebandy med b-rudarna! Känner på mig att kvällens träning blir kul! Eller ja, det blir ju vad man gör det till som jag brukar säga! ;)

myndiga tjejen ♥

Min fina fina vän Anna fyller 18år idag! Hoppas verkligen att du får en underbar dag!
Och jag hoppas också att du blev åtminstone liite överraskad när jag slängde serpentiner över dig i morse (och i eftermiddags, haha), kände för att vara lite busig. Dessutom är det 18år vi snackar om, 18 j*vla år! Sånt ska uppskattas! Man fyller bara 18 en gång och den gången är nu, för Anna i alla fall. Tjejen får ju gå på krogen, köpa lätt öl och bestämma en heeel massa saker själv! STORT GRATTIS till dig min vän! ♥


Vi ses i baren om två månader! ;)

♥ new year


Underbart gäng, underbar kväll. Det tackar vi för! <3

älskade wienerkonditoriet

Sista dagen av lovet idag, och den har varit finfinfin. Det blev en fika på Wienan med Lisa, Emelie och Karolina. Från 15-18, inte såå illa! Lika trevligt varje gång. Älskar stället, älskar pratet, älskar fikat, älskar umgänget. Vi passade på att njuta av varandras sällskap såhär sista dagen innan skolan drar igång igen och passade samtidigt på att använda våra presentkort (från hedemora köpmannaförening) som vi vunnit i pepparkakshustävlngarna, haha. Så idag tog vi alltså äntligen våran planerade och efterlängtade "presentkort-på-wienan-fika". Och lyckat blev det! :*

När de väl stängde traskade vi alla iväg åt varsitt håll, nästan. Jag och Lisa tog sällskap en bit på vägen och självklart inträffade något intressant/skumt/skrämmade/roligt/knäppt. Typ som alltid när det gäller mig och Lisa. Alltid ska vi råka ut för engelsktalande personer:

Det började med att vi mötte en invandrarkille vid sparbanken, fick ögonkontakt, var väl inget mer med det. Eller?
Vi fortsatte att traska på som innan och klagade över blåsten och skrattade åt att Lisas huva hela tiden åkte av, tills hon gav upp och höll i den över huvudet, ganska jobbigt, ganska kul. När vi kom fram till Bittes märkte jag att någon försökte gå om oss, kikade bak, och där var han igen, invandrarkillen. Han försökte gå om på Lisas sida, men det var trångt på trotoaren så jag drog henne intill mig, och då:

- Excuse me.
Sa killen och jag och Lisa bara log tillbaka. Han gick förbi men ökade inte farten, gick precis framför, lite knäppt. När man går om någon brukar man väl ändå öka farten för att man ska komma en bit framför, inte för att hasa på hälarna en meter fram..? Sedan kikade han över axeln, sedan fram igen och sedan tillbaka en gång till.
- Hi girls/Nice girls!
Här hade vi lite svårt att uppfatta vad han sa, så vi såg väl lite fundersamt på denne mystiska kille som fortsatte att traska framåt, sedan vände han sig om igen. Såg mig i ögonen och utbrast plötsligt: "YOU HAVE BEAUTIFUL EYES! :D"

- Eeh, thank you.
Sedan gick han och jag och Lisa saktade in, började fnittra, och när han kommit en bit ifrån brast det, skrattade hejdlöst. Sedan upptäckte vi att han skulle gå samma väg som vi, vi tystnade och stannade, kollade på klockan och låtsades invänta någon (haha). Vet inte varför, men lite skrämmande var det trots allt. Hade han vänt efter sparbanken för att få kontakt med oss? Eller var det bara en slump att han kom tillbaka? Och varför gick han isf väääldigt fort för att komma ifatt oss igen och sedan för att slöa som bara den när han väl kommit om? Hmm, lite mysko, väldigt mycket skoj!

kyssesyke

Min stackars norska till syster har gått och fått kyssesyke, eller körtelfeber som det heter på svenska. Din stackare! Hoppas att du lyckas friskna till fort och att du roar dig med saker du tycker om under tiden. Som att kika på mysiga filmer, pyssla, måla familjen nordmans berömda "mushus" eller leka med bilder i photoshop, det är du ju så bra på! Saknar dig! <3

lookin' out my back door

Det blev en långpromenad med Karro och stavarna. Mycket snack och mycket trevligt och faktiskt ganska jobbigt också! Jag har nog hållit stavarna så hårt att det är därför mina händer skakar nu. Eller också är det för att jag är krasslig och fryssen. Ska jag bli sjuk igen? Innan jag ens blivit helt frisk? Vad är detta!?

Efter promenaden lagade vi mat, spenat&fetaost-paj, mumsigt värre blev det! Sedan dess har jag legat och läst lite och sedan slumrat en stund. Antagligen därför jag fryser nu också. Kan ligga något i det tror jag.. Så ikväll blir det en lugn kväll igen. Vi ska spela bingolotto och bara mysa, jag, Karro och Viktor!

search and destroy

Efter gårdagens match (och vinst!) stannade jag kvar med några tjejor från laget för att kika på herr matchen, vilket var ruskigt spännande! Och även herrarna kammade hem vinsten! ;) Vi hade dessutom sällskap av Jonathan, en av bröderna som jag tidigare berättade om. Så himla gullig kille!

Under herrmatchen fick jag även en fruktansvärd huvudvärk, och den är inte borta än, trots ipren och massa annat som brukar kunna hjälpa en sjukling. Tex som chips, dipp och fint umgänge som syskon, vänner och grannar. Men inget verkar ha hjälpt hittills. Så jag ska försöka göra ett tappert försök och bege mig ut på en promenad, och förhoppningsvis släpper det då!

do something

Ska snart dra och möta upp Karolina någonstans kring stan(?). Och därefter väntar lite handling på ICA och sedan bär det av till Norn för badtunna, grillning och myys! Hoppas att ni andra får en lika toppendag/kväll som vi!

fredagsmys hela dagen

Har ganska nyligen vaknat. Sitter och käkar frukost i vardagsrummet med Marie och Wilma. Mysigt! Och hela tiden står barnkanalen på, nyss kikade vi på "Dagens Visa". Och i slutet när barnen sa "hejdå" sprang Wilma fram till teven och vinkade och sa "hito, hito". Åhå snuttunge! :*

we might as well be strangers

Har haft en riktig mysmorgon med långfrukost framför teven tillsammans med Karro och Viktor. Snart väntar duschen och lite städning. Därefter blir det nog lite läsning i boken eller annat plugg. Är väl lika bra att försöka få något gjort när man väl har tid på sig. Senare idag kommer Marie och Wilma, då blir det mysa av kan jag lova!

glaaaad tjej

Imorgon kommer fostersyrran och lillskiten hit! Ska bli mysigt att få kramas lite med dem! :))

Dock är ju Wilma mycket större nu. Hon kan ju till och med gå själv!

i thougt this day would never come, when i could wave and say "good bye"

Hur kan jag ha träningsvärk när jag knappt var med på träningen igår? Jag gick ju av för att huvudet snurrade och värkte. Men trots det värker låren! Haha, känns som att någon hållit igång ordentligt under julhelgen.. ;) Jag slog mig iaf ner på läktaren och kikade på istället, och fick rätt snart sällskap av bröderna Jonathan, Robert och Hampus. Gullekillar, dem gillar jag!

Idag har jag umgåtts med Ehms. Skulle käka lunch på Wiernan, men det var så mycket folk och det skulle betyda att man inte kunde snacka öppet om allt möjligt.. Så vi köpte med oss maten hem istället och slog oss ner i köket hos papi. Och där blev det snack av kan jag lova! ;) Och när vi väl käkat klart tog vi kliven upp för trappan och bäddade ner oss i sängen och "pluggade". Haha, vad fel det där lät! Menade bara att "plugg" är vårat nya kodord för skitsnack! ;)



Nu befinner jag mig hemma hos mamma igen. Ska invänta Karro och Viktor och ev. Krillekillen som kommer hit lite senare. Vi ska äta räkeeer och massa annaat gott och bara mysa framför teven/brasan. Men fram tills dess ska mina väggar skallra pga musiken, för nu ska Jullan städa!

good morning

Vid halv fem imorse la jag boken åt sidan för att göra ett sista försök till sömn. JAG LYCKADES, ÄÄÄÄNTLIGEN! Däremot fick jag istället drass med en mardröm. Den kanske var mindre trevlig än boken, men jag fick åtminstone sova. Så jag tackar nog trots allt för mardrömmen denna natt, jag behövde verkligen den där sömnen. Puuh, utvilad som få, eller..? Wouldn't think so. Kattjäveln väckte mig genom att jama uanför min dörr. Snällt av Pyret tycker jag.

Här har ni förresten helveteskatten på bild. Hon som aldrig brukar vilja vara med på kort, kanske syns? ;)
Jag börjar ärligt talat undra var hon gömmer sina djävulshorn...

Mobilbloggis, igen..

Tydligen har jag lyckats publicera åtminstone två likadana inlägg. Och jag känner mig ganska säker på att det blir lika nu igen, om inte ännu fler? Haha... Hur som helst är jag fortfarande vaken. Klockan är just nu en minut i fyra. Jag har gett upp försöket till att somna nu. Ligger istället och läser boken "pojke försvunnen" av anna jansson. Den handlar om polisen maria wern, som ni kanske sett på film? Det är iaf en rättså spännande bok än så länge. Men när det här kapitlet är slut måste jag verkligen försöka sova. Förstår inte vad problemet är?? Är det bara jag, eller är det fler där ute som inte kan sova?

Mobilbloggis

Jahapp, då gör jag ett försök igen... Ni läsare som troget följer denna blogg vet ju hur otroligt bra jag är på detta med mobilblogg. ;) Tänkte bara berätta att jag legat vaken i snart två timmar och har fortfarande inte lyckats somna. Vad är det med mig och sömn nu för tiden? Jag ligger alltid vaken och tänker på jobbiga saker och det blir bara svårare och svårare att somna... Har vi fullmåne varje natt nu för tiden?!?! Man kan ju nästan tro det. Neej, nu ska jag tipptappa upp i köket iförd morgonrock och dricka mjölk. Det är ju åtminstone värt ett försök!

new year. new week. new adventures.

Det blev en lång sovmorgon, vaknade vid ett. Hur kommer det sig att man vaknar så sent?! Hela dagen försvinner ju! Så imorgon är det faktiskt, bannemig, jag som ställer klockan! Tänker inte sova bort mer av lovet nu...!

Senare under dagen, omkring halv fem(?), blev det en snabbfika på Winis med Lisa: kaffe, prat och skratt.<3 Därefter har det blivit lite mys hemma hos mamma: Victorias secret fashion show, middag och nu kikar jag lite då och då på hockeyn. Så kom igen nu Sverige, ta tillbaka matchen!!!

Och förresten så fick jag en silverring av mammis ikväll, tacktacktack!

myskväll

Igår hade vi inventering på hemköp med laget. Och gissa vilka hyllor jag, Lisa och Linn åkte på då? Kryddor och chokladkakor/godishyllorna!!! Tror nog ärligt talat att de var de jobbigaste hyllorna i hela butiken. Seriöst... Dessutom glömde alla säga till oss när det var paus, så vi fick kortare rast än alla andra, och när vi väl fick rast så var chokladen slut (dock var den väl gammal!? så det gjorde inget), och sen blev vi dessutom klara sist, fast vi fick extrahjälp på slutet. Hade vi mest otur av alla igår eller? haha...

Efter inventeringen åkte jag och handlade lite med Lisa och Robin, sedan till den nya lägenheten och kikade på hur fint dom hade gjort. Och det var såå fint!! :) Jag blir verkligen galet sugen på att fixa en egen lägenhet, skulle vara bra underbart!

Efter att jag hade kikat klart på lägenheten körde Robin hem mig och det blev hemmagjord pizza med pappa, Dessi, Karro och Viktor. Hade verkligen en riktigt trevlig kväll med familjen. Helt otroligt vad jag skrattade! Så taack för igår kära familjis! <3

laaaazy girl

Jag fortsätter att kopiera Emelies blogg. Helt otroligt hur bra hon har berättat om våran gårkväll! ;)

"Vilken kväll! Jäklar va underbara mina vänner är. Jag och tjejerna har ju som sagt varit hemma hos mig ikväll. Tagit itu med 2010 och satt upp mål inför 2011. Vi har skrivt vår-, sommar- och höst/vinterlistor! Saker som vi ser fram emot och saker vi vill göra. T.ex. att grilla för första gången, första doppet, massor med 18årsfester, utomlandsresor och en drös till!
Det känns riktigt skönt att det är nytt år, eller hur? En ny början(inte för att alla säger det, utan för att jag menar det), ett nytt år som jag välkomnar med öppna armar!"
...
"MEN vi hade superdupermysigt! Vi åt kex och ost, vindruvor, räkor och tjattrade på som vanligt! Har även sett Easy A, vilket för övrigt är en film som jag rekomenderar!"

KUNDE INTE SAGT DET BÄTTRE SJÄLV!!!!

here it comes!

GOTT NYTT ÅR eller GOD FORTSÄTTNING! Jag har varken haft tid eller ork för att sitta och skriva av allt som hänt. Men att kopiera Emelies blogg har jag haft ork till. Såhär skrev hon om vårat nyår:

"hej och hå.. Första dagen på 2011, vad ska man säga? Ah, jag kunde mått bättre om man säger så.
Gårdagen var lite av en katastrof men hade riktigt kul tillslut endå! Vi började kvällen i Robins gamla lägenhet(som för övrigt var helt tom pga flytt, haha) där vi satt på golvet, spelade spel och härjade som vanligt!
Sen närmade sig tolvslaget och vi rörde oss mot centrumrondellen, där det var massa folk. Dock inte så många som det brukar vara.. Och det var då det började gå utför och det vart lite fööör känslomässigt men det gick över efter lite prat och så.
Sen så traskade vi heeeela vägen hem till Olof och Filip på efterfest. Bastade och hade det riktigt nice! :) Jag och Julia kom väl hem runt halv 6, trötta, snöiga och helt sprängda, haha.. "

Så som en kort/snabb sammanfattning från mig: Vi drog på oss partytussarna, inväntade både grabbar och tjejer, spelade spel, drack goda drickor, brottades i snön, frös om benen, smsade gott nytt år till massa finingar, drack champagne, gick en väldigt lång väg, bastade, åt glass, myste, gick samma långa väg hem igen, åt knäckebröd och drack mjölk, somnade i min säng med en bästa vän.

Så jag tackar och bockar för ett fint avslut på förra året. 2010 var nog till största delen ett fint år. Men självklart finns det alltid både fina och jobbiga delar. Till exempel fick jag känna höjen av smärta i bröstet när jag miste en bästa vän, lilla voffsingen <3, fick även ett brustet hjärta pga kärlek och jag tror att vi alla gjorde något vi skämdes över och ångrar. Men jag fick också känna på fjärilarna fladdra i magen, jag fick sommarjobba och vara med mina underbara vänner och min fina familj. That's life you know. Everything happans for a reason. Jag är positiv och glad ändå.

Om 2010 var fint, kan vi alltid försöka göra 2011 ännu finare! :)

julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0