What's happening?

Ja jag säger då det, vad är det som händer i den här världen? Den kan vara så grym ibland! Jag kollade in msn's startsida och såg att man hittat 21 barn och fosterkroppar dumpade i en flod i östra kina. Det är ju helt sjukt, vad är det som händer egentligen? Vem gör något sådant? Det spekuleras i att kropparna dumpats där utav det lokala sjukhuset och några av kropparna var förpackade i påsar märkta "medicinskt avfall". Vad är det lixom?! Jag förstår inte ens hur man kan göra sånt där. Herregud... ;s

Aja, nog om det! Nu ska jag slänga mig ut i det gråa vädret och dra iväg på kör. Sedan ska jag hem och mysa med ettan som kommer hem ikväll. Jag tror att vi ska hyra film och bara ha det skönt. Hoppas det är bra med er! PUSS

Nighty

Hejhej! För tillfället sitter jag med en enorm huvudvärk och har precis kollat på "Sex and the city - The movie" och har samtidigt skrivit klart min engelska så den kan lämnas in imorgon, känns bra! Sedan är jag alldeles röd i ögonen, kattallergi som vanligt.. Åh vad trött jag blir. Och som att det inte räcker till nog så har kattjävlarna dragit ner min fina nattlampa i golvet så den är i miljoner bitar, går ju inte ens att limma, så den är slängd. Det gjorde mig glad. En av katterna lyckades även välta ikull våffelsmetsskålen idag när jag och mamma lagade middag. Så mer än halva smeten gick till spillo och det var smet över typ hela köksgolvet. :( Men trots att dom är i vägen, hårar ner ens kläder och ger en allergier kan man inte göra annat än att älska dem, dom är ju för söta!

Imorgon ska jag upp tidigt trots att jag har sovmorgon till tolv. Jag ska nämligen till tandis på en sån där årlig koll klockan tio. Jag har aldrig haft något hål i tänderna tidigare, så håll era tummar för att jag klarar mig igen! :) Dom kommer säkert nämna mina tänder som är på väg upp längst bak, och höra om jag har några problem med dem. Ni vet att jag nämnde det tidigare va? Hur som helst, så känns allt prima nu, inget jag stör mig på alls längre, så det ska väl gå finfint! :) Jag tycker absolut inte att det är läskigt att gå till tandläkaren. Vissa brukar ju snacka om en sådan tandläkarskräck som ni nog har hört om allihopa, jag tycker som sagt inte att det är läskigt alls. Jag tycker bara att det känns skönt att gå dit. Man får veta hur tänderna mår och man får hjälp om man behöver, alltså bara positivt och dom gör ju inte en illa heller. Visst att det kan vara lite läskigt när dom är där och grejar och skrapar men vafan, det är ju för ens eget- och tändernas bästa! :) Så det är väl bara att ta det lugnt, lita på dem och låta dem göra sitt jobb! :)

Men nu ska jag kila i säng och kurera mig från huvudvärk och allergier. Och jag hoppas på en riktigt god natts sömn, känns som att jag behöver det! Puss & Godnatt Babes

C'est Le Printemps

Halloj! Idag är det tråkigt väder igen, men det kanske hör lite våren till trots allt? Våren handlar väl ändå inte bara om sol och snösmältning? NEJ, c'est le printemps - det är vår! Jag har spelat fransk musik hela morgonen. Jag har upptäckt att det finns rätt schysst musik och dessutom blir man glad av det. Eller ah, jag blir glad av det i alla fall! :)

Nu ska jag precis slänga mig ut på en promenad med Tanjatokhund, hon har fått gnällt på mig ett tag nu, men jag är så seg om morgnarna. Och ja, jag vet att klockan är två nu, men för mig är det fortfarande morgon, hehe.. Jag har i alla fall ätit nyttig frukost så nu är jag laddad för prommis. CIAO!



"Bög Mamma Kines"

Hahahahaa... Alltså vad är det här?? ;>

headline

Hej! Dagen har varit helt okej. Började väl med att förlora matchen mot Mora, men "who cares" typ..
Sen har jag promenerat ett x antal gånger med hunden idag i det slaskiga vädret, med det har varit härligt varje gång trots blöta fossingar och sönderfrusna fingar. Men "who cares", typ.. Sen har jag käkat lunch med Pappa, gött vare! Sen har jag umgåtts med Lisa hela kvällen och vi har varit ute och gjort Hedemoras gator osäkra! ;) Haha, nejrå, men vi har smygit runt i ´i stort sett hela staden ikväll, har haft helt sjukt kul. Jag har nog inte skrattat så ordentligt mycket på länge, fick så många skrattanfall ikväll när vi var ute och vandrade så jag har ont i magen nu. Haha!

Men jaa, nu kommer jag till något mindre kul.. Förra helgen innan jag gick och la mig och sov tyckte jag mig höra ett droppande ljud och sa morgonen därpå det till mamma och Krister, men dom skyllde på att det var snö och vatten från taket jag förmodligen hörde. Så jag la ingen mer tanke på det. Men idag ringde mamma mig och berättade att vi fått en vattenläcka, greeeat! Ännu en jävla utgift och ännu något mer att fixa till. Dessutom är det samma vägg som gränsar till mina garderober så nu måste jag checka så allt står rätt till med mina kläder, annars blir jag surisuri. Men aja, hoppas i alla fall att ni har det underbart där ute i världen, vart ni än befinner er! :)

Earth Hour, drog du ditt stå till stacken?

Go kväll! Det blev som planerat en kväll för mig själv och hunden framför teven och körslaget. Ååh, alltså fyy vad jag älskar det, går inte att slita sig ifrån det! Dock var det ju ett tråkigt slut idag när det blev fel med rösterna, men det finns väl inte så mycket att göra åt antar jag. Men början var å andra sidan huuuur fin som helst, blev faktiskt tårögd av att se den fina öppningen av programmet, hehe...

Jag har i alla fall haft en riktigt mysig kväll med nötter och Earth Hour. Släckte ner hela huset och tände massa ljus istället, mysmys! Jag tycker att man ska ha sånt där oftare, vi borde faktiskt försöka värna mer om vår miljö än vad vi gör. Jag säger nu inte att jag är särskilt duktig på det heller, det bor nog en liten bov i mig också lär jag säga. Men hur som helst, jag hoppas att det var fler än jag som släckte ner ikväll! Såg i alla fall att några grannar gjorde precis samma sak, good work! En klapp på axeln tycker jag att vi förtjänar!

Men nu ska jag slänga mig i sängen. Det blir tydligen uppgång tidigt för mig imorgon eftersom att Banun ringde och bad mig vara med på 95ornas match. Självklart ställer jag upp, jag kan ju inte säga nej och det är faktiskt kul och man får motion, så det är egentligen bara plus! :)
Hoppas ni haft en bra helg soo far, good night!

Fake it till you make it

Ah Tjaaah! Idag känner jag mig allmänt tråkig och världen känns grå. Det regnar och snön vill aldrig försvinna. Jag fryser så jag skakar och jag saknar systrarna Nordman. Mm, ingen vidare härlig dag alltså... Ikväll blir jag dessutom ensam hemma, Pappa drar till Dessi så jag får huset för mig själv. Inte är jag festsugen heller, vet inte riktigt va det är med mig. Aja, jag får väl umgås med Tanja och godisskålen framför Körslaget, vilket jag faktiskt älskar! Kommer kanske bli en helt okej kväll trots allt.

Då världen känns tråkig.grå.trist.värdelös.dyster.hemsk.färglös.osv.osv. så drar jag på mig favotröjan = pappas. Kryper ner och gömmer mig i täcket och kollar på Summerland och drömmer om sommaren. Tänk om man bodde i Kalifornien....


fast noodles

M M M, här sitter jag mätt i magen och belåten. Har tryckt i mig lite nudlar idag igen och kollat på två avsnitt av Summerland. Antar att det är vad jag kommer ägna resten av dagen åt. Plus - kolla på Let's Dance finalen, måste ju se vem som vinner! Jag tror att jag hejar på Mattias, men jag har inte riktigt bestämt mig än, det spelar faktiskt inte så stor roll. Claudia är ju lika grym och snygg hon med såå. :) 

Idag har vi i alla fall prov på 1:a VK och det kändes väl sådär, man kan väl inte göra annat än sitt bästa och hoppas på att det går bra, så det är vad jag ska göra! :) Så jaa, jag var tillbaka i skolan idag, var alltså bara hemma en dag, men det var väl bara en lätt sort av magsjuka som vi trodde, jag och mamma. Så jag mår prima ballerina nu, och ballerina det är nog något jag ska försöka få med mig hem från ICA nu. Ska dit och handla med Pappa nämligen, får jag inga ballerinor med mig ska jag bannemig ha något annat att smaska på ikväll, det är ju trots allt fredag och jag ska bara vara hemma och mysa! Så jaa, inget fredagsmys utan något smaskens, eller vad säger ni? ;)


"höhö, hottie..."  ;>

at home with headache and pukes.

Godmorgon! Idag är jag hemma från skolan pga huvudvärken samt magsjuka. Det är ingen allvarlig magsjuka, bara någon lättare variant men mamma tyckte att det var bäst för mig att vara hemma ändå. Så nu ska jag käka frukost, kolla på Summerland och samla åt mig lite poäng så jag får hem presentkort, hehe! ;) Superenkelt och det går fort också! Så varför inte lixom, man tjänar ju bara på det! :)
Har ni också lust att samla poäng till presentkort på kläder kan ni göra det
HÄR. :) 

Idag är det våffeldagen också, det skulle ju faktiskt inte sitta helt fel! ;)
Hugs n' Kisses

första världskriget, där hittar ni mig ikväll

Nu har jag precis käkat nudlar och ska kasta mig på sängen och plugga historia till provet på fredag. Har en fet huvudvärk så jag stannade hemma från kören ikväll, mamma får väl komma hem och ta hand om mig när den är slut. Så får hon väl förhöra mig på 1:a VK också, så kul det ska bli att ägna en hel kväll åt att plugga känner jag. Och just det, kom just på att jag har NK-läxa också, eller ah. Jag skulle egentligen läst ett kapitel i skolan men jag, Lisa, Karolina och Emelie blev kvar i matsalen lite för länge, så vi glömde helt av det. Haha, vilka minnen man har att snacka om ibland alltså! Snackade om sommarloven genom åren, filmskapande från våran sida, lekar vi lekte när vi var mindre, sture- och västerby discon osv.Såå kul, ni är så härliga tjejor!

Den här videon hittade jag på Utube nyss också, riktigt grym lär jag säga!


knaper knaper..

Helloo, sitter för tillfället och knaprar i mig hård spagetti. Åh, det är så gott! Fungerar typ lika bra som godis tycker jag, och lasangeplattor och makaroner! Det funkar bra det också! ;) Men jag ska väl ta och stoppa något riktigt i magen nu medan jag kikar lite summerland och sen är det plugg med Linnéa som står på schemat, kanske blir det en promenad också. Annars blir det ett pass på spinningcykeln hos mamma ikväll, med det visar sig! PUSSSS

Tisdag, lalala...

Tisdag, sovmorgon. Jepp, det sitter alltid lika skönt det! Sovmorgon sovmorgon sovmorgon. Haha, jag älskar sovmorgnar! Igår bokade jag och mamma tågbiljetter till Göteborg, så under påsklovet drar vi ner och hälsar på både Karro och Jossan, jag kan knappt bärga mig!!! Ska bli så grymt kul! Men det vore ännu grymmare om Pernilla och kunde komma dit från Öland. Anyhow, det ska bli skönt att få komma bort lite från Hedemoras slaskväder och ner till ett vårigare Göteborg, där dom enligt Jossan bara har lite snö och lite is kvar. Gött!

Nu ska jag strax hugga tänderna i en ost och skink paj och sen traskar jag till skolan i snövädret. Andra lektionen väntar ekologiprovet också, greeeat!!!

NUSÅ

Ursäkta för det tidigare inlägget, var tvungen att få ur mig lite... Haha. Mamma tyckte i alla fall att det var bra att jag sa ifrån, så jag känner inte att jag gjort något fel alls! Så jag tar inte tillbaka någonting av det jag sa innan, bara så den saken är klar.

Men NU nu är allt prima och tjaffs och annat ur vägen!! Jag ska precis fixa i ordning lite kaffe och sen ska jag ta tag i ekologin tills imorgon, provet väntar ju. Men om jag läser på lite mer nu ska det nog kunna gå vägen. Man kan ju hoppas på lika bra resultat som i spanskan från förra veckan, wiieho! HappyJullan!!! :D Ska väl ta och rota fram PluggJullan nu också så att provet imorgon går lika fint! Ciaoo! ;*

Haha, måste bara berätta:

Idag hade vi håltimmar som vanligt efter idrotten och jag, Lisa och Emelie gick upp till Wiernan för att käka. När vi ätit klart och suttit och snackat ett tag blev det först ett toabesök för Lisa, sen någon annan kvinna och därefter gick jag.. Och när jag gick in var dörren öppen, lättare att se att toan är ledig då, inte sant? Så tänker väl varenda människa, trodde jag... Hur som helst, när jag var klar gick jag ut och skulle sätta mig hos Emelie och Lisa igen och när jag kommit halvvägs tillbaka hörde jag en väsande röst någonstans i rummet som sa "MEN stäng toalettdörren!!!". Det var två tanter som satt närmast dörren som gnällde och surade på mig och såg riktigt arga ut. Den ena av dem hade kortklippt lila hår och den andra hade hårdnoppade ögonbryn och såg riktigt elak ut även om hon hade lett. Men visst, jag vände och jag gick tillbaka, stängde toalettdörren och sa "Oj, förlåt.. :)" med ett leende på läpparna. Och sen var jag på väg att gå därifrån som vilken vanlig människa som helst skulle gjort. Jag var ju faktiskt artig och vände tillbaka OCH sa förlåt. Men ändå flyger det här ut ur kärringens käft "MEN VI SITTER JU PRECIS FRAMFÖR!!!!!!!! STÄÄÄNG!" Och då kunde jag inte längre vara snäll så jag sa bara "MEN, URSÄKTA!!" och gick iväg. Haha, det såg så jävla roligt ut när hon hörde vad jag sa, jävla kärring. Jag ångrar SÅÅÅÅ mycket att jag inte bara öppnade dörren ännu mer och sa åt henne att stänga själv om det var så besvärligt att ha det öppet. Vafan, sätt dig inte så nära toaletten då om det är ett så stort problem. Herregud... Kan man ha ett tråkigare liv än att vara penisonär och trycka ner alla små ungdomar som råkar göra ett ynka litet fel. Nej jag säger då de... Hon kunde väl lett tillbaka och tackat för att jag stängde istället? Men nej, inte hon inte. Hon skulle minsann visa vem som hade rätt och vem som hade fel. Fyfan, jag skulle hällt vatten eller något över henne istället, så otrevlig som hon var. Jag bad ju till och med om ursäkt, ååh! Berättade för Emelie och Lisa på en gång vi kom ut och tydligen hade tanterna viskat något när vi gick förbi och lämnade brickorna i brickstället också, haha. Jag blev så förbannad så det är inte klokt. Gick väl och muttrade över det hela vägen tillbaka till skolan, men nu är det sagt och gjort. Jag tänker inte lägga mer negativ energi på henne nu. Men jag hoppas dock att hon gör det på mig så hennes dag blir kass som attans och att hon går och ältar det till alla sina gammelpolare hela dagen eller veckan om hon så vill. Jag var i alla fall den som var trevligast under omständigheterna. Asså aah, jag har då bestämt mig för att inte bli nån surkärring i framtiden, nej jag ska vara snäll! Genomgo ska jag vara! Så trots allt, tack för tipset kärring "lilla".. :))



haha, paintskills, jag vet!!!!!!!!

Vem är du, var är du?

God morgon, eller god dag kanske man säger nu? För mig är det i alla fall fortfarande morgon! Jag håller precis på att städa rummet, ser ut som ett bombnedslag så det kan verkligen behövas. Pappa har väl tjatat på mig i evigheter nu så det är väl lika bra att ta tag i det någon gång så man har det gjort. När jag är klar med städningen ska jag åka hem till mamma och slänga mig i soffan för typ resten av dagen och läsa ekologi och svenska. Prov i ekologi på tisdag, så det är väl bäst att sätta fart! Om jag känner att jag kan en del tills ikväll ska jag nog kolla OTH eller Summerland, gosh så det är bra dedär, får inte nog av det!!!

Och annars så fick jag precis reda på detta;


Och nu kan jag ju inte göra annat än undra: VEM ÄR MIN HJÄRTEVÄN OCH VAR GÖMMER HAN SIG? :o

Plain White T's

Gokväll! Börjar med att berätta att vi förlorade dagens match också.. Haha, jag kommer förmodligen sura resten av helgen över det, för jag gjorde verkligen inte bra ifrån mig idag tycker jag. Men sen är det ny säsong och då blir det nya tag! Nu ser jag bara fram emot att få börja ut och springa i vårväder, ska bli så härligt! Är vädret bra imorgon sticker jag nog ut så fort jag vaknar, vill inte vänta mer! Hoppas bara att foten vill lika mycket som jag, annars blir jag riktigt förbannad!

Ikväll har jag ätit middag med Pappa och Dessi, och nu har vi precis kollat på Körslaget. Det är ju alltid lika bra och jag vill vara med lika mycket varje gång! Tur att jag går på kör med mamma en gång i veckan, annars vet jag inte vad jag skulle ta mig till! Sen vill jag fixa mig en vettig gitarr någon gång så jag kan börja spela och så vill jag börja på dans! Mm, det är mycket jag vill göra nu och någonting borde jag väl kunna lyckas med tycker jag! Men nu ska jag lyssna några gånger på den här låten nedan och sen ska jag nog krypa ner i sängen och läsa lite ekologi och efter det lite ur "smultronbett" som boken jag lånade sist heter. Har inte riktigt kommit in i den än, men den verkar bra.

Trots att jag är så sur över matchen är jag ändå så himla glad ikväll. Alla människor i min omgivning är så fina och de kan verkligen göra mig glad. Tacktacktack för att ni finns! <3



Och både videon och låten här är ju så underbara! Man riktigt känner att det finns hopp för alla där ute! :')

Godmorgon!

Godmorgon var ordet! Vet dock inte om det stämmer så bra hittills, "god"morgon alltså. Vaknade av att 95ornas tränare ringde och pappa stod i duschen och kunde inte svara. Så vem fick pallra sig upp ur sängen? Jo, jag såklart... Sedan har jag härmed blivit smittad av Linnéa med massa halsont, så jag får hoppas att jag känner mig bättre i den till matchen senare idag, annars vette17. Får väl göra vad jag kan hur som helst. Och sen kommer jag till det jag tycker är jobbigast i allt. Vänsterfoten och vaden. Vet inte vad som har hänt men enda sedan festen i Nås har jag haft jätteont. Är alltid halt på morgonen och nu har jag börjat få ont i foten när jag springer, så jag antar att det kanske borde kollas upp? Men det har jag ingen ork till. Nu ska jag iaf käka frulle och kika tv, MYS!


Bättre vänner än såhär kan man inte ha! Ni är bäst tjejer!!!
Bilden är från skolavslutningen i nian, våran jordgubbsfrukost hos pappa. :)

HAHA

Haha, såå himla gulligt!



Fredagsmys

Hej och förlåt för dålig uppdatering! Jag har inte haft så mycket tid för datorn dom senaste dagarna för det har varit så mycket i skolan, men nu är jag väl igång igen! :)

Ikväll hade vi säsongens sista match, borta mot Storvik. Tyvärr förlorade vi med 3-6, men jag tycker ändå att vi gjorde en bra insats och på något sätt känns det som att vi avslutar säsongen med en vinst. Jag antar att det beror på den sköna stämningen vi hade idag, det var rätt grymt!! På torsdag nästa vecka ska alla tjejer i laget samlas hemma hos Karin för lite snack och myskväll, ska bli riktigt trevligt! Vi ska väl prata om hur det blir till nästa säsong, förändringar och hur många vi blir osv... Om vi inte lyckas få till det bra till nästa säsong tror jag att jag hoppar av helt och hållet eller också ger jag mig ett försök i Långshyttan, de verkar så bra där tycker jag! Förövrigt ska jag spela match med 95tjejerna imorgon, ser fram emot det! Annars blir det väl en massa plugg i helgen, har ju två prov kommande vecka, "JIPPIE!!!". Första världskriget och Ekologi, mycket kul!! Aja, nu ska jag göra varm choklad och krypa ner i soffan och glo på nånting värt tills pappa kommer hem! Ha en fin kväll gott folk!

Onsdaaag

Hej! Dagen har varit heeelt okej. Vi fick ha en extra svenska lektion eftersom vi inte hade någon i måndags och efter det skulle vi spanskaelever på "Cubansk afton". Det började med att vi fick dansa salsa i musikskolan och det var riktigt kul! Jag ska sååå välja dans till individuellt val i tvåan. Superkul! Sen fick vi se nån astråkig film, och jag tänkte nog genom hela filmen "är den inte slut snart? hur lång är den egentligen? ååh, suck... vad tråkigt.. uuuh, den är ju sämst" Haha, men till slut var den väl slut i alla fall, skönt det! Och juste, får ju inte glömma att nämna att vi fick chips, dipp, grönsaker och oliver också. Haha, en mycket viktig detalj! ;) Efter att allt var slut var det bara att knalla hem så fort som möjligt, slänga något i magen och åka iväg på kören. Det var faktiskt rikigt riktigt kul ikväll tycker jag! Längtar massor tills nästa vecka nu..

För övrigt åker mamma till Orsa imorgon med tre tjejkompisar så ska de vara borta till på söndag och åka skidor och bara mysa. BLir så grymt sugen på att åka iväg med brudarna nu just därför! Men antar att jag kanske kan dra hem dom till mig i helgen eller något eftersom att jag bli själv hos mamma om jag nu inte bosätter mig hos pappa ett tag. Vi får väl helt enkelt se hur det blir med den saken. :)

Nu ska jag iaf kolla fejjan och sen kryper jag nog till kojs och läser ett tag. Imorgon tar jag mig sovmorgon också, sköönt!

Onyttigheter is the only thing we're good at...

Haha snygg rubrik, eller hur!? Riktigt så illa tror jag inte att det är! Men skärpning ska det fasen bli!!

Kom hem från skolan för ett tag sedan och dagen har varit braaa. Sista lektionen hade vi spanskaprov och jag tycker att det kändes helt okej. Visst att det var någon svår hörövning och läsförståelse i början men äschdå! Lite fel lär man väl få ha iaf? :) Nu ska jag träffa Linnéa så ska vi plugga lite engelska och typ baka något. Eller åtminstone käka nått smaskigt! Suck, det var ju väldigt ovanligt för att vara oss..... :( Och jag som snackar om skärpning... ;s Haha, det får väl helt enkelt vänta tills efteråt! ;) Eller ah, vi får helt enkelt se hur det blir! Ska försöka att stå emot frästelserna nu, promise!

så fin dag!

Ååh, vilket väder! Man blir glad av att bara kolla ut genom fönstret, solen skiner ju massvis! Får den i ögonen så fort jag rätar på ryggen, härligt! Igårkväll kom mamma hem med en kasse gamla kläder hon fick av sin bror Nisse så jag var direkt och rotade i den och hittade faktiskt en del som jag ville ha kvar. Bla en jeansjacka, åh vad jag längtar tills jag kan ha den utomhus utan att frysa!! :D  Ska bli så niice att dra på sig den när tiden är inne! ;)

Nu ska jag gå hem till Linnéa och vara där tills skolan börjar. Hon bestämde sig för att bjuda mig på lunch också, haha gullet! Så sällskapssjuk som hon är nu när Niclas är i Vemdalen. Jaja, nu lär jag kila innan hon blir sur på mig för jag är så seg! ;> Hoppas ni njuter av den här fina dagen lika mycket sm jag tänker göra!!! :)

PUSSSSS

Mondaaay

Halloj! Idag är en rätt fin dag tycker jag. Vädret är helt okej och jag är på fint humör. Lite trött på studier och prov men annars är det bra förutom att jag känner mig rätt slarvigt fixad idag. Inte övermycket smink och håret har jag inte gjort något alls med. Det sitter i samma hårtoffs som jag gjorde igårmorse, he-he.. Sedan har jag inte orkat lagt någon vidare tanke på dagens klädsel men WHATEVEEER..

Hur som helst hade vi självförsvar på idrotten idag och jag jobbade tillsammans med Emelie, och jag tror inte att jag har skrattat så mycket på många dagar! Rätt nice att få slänga någon i golvet sådär utan att det gjorde något. Så jag ser absolut fram emot tre lektioner till inom samma ämne! ;) Haha, nästa gång du Emelie!!! ;)

Nu ska jag plugga spanska till provet imorgon, sen blir det nog lite Tiger-skriverier på inlämningsuppgiften till samhällen och sen ska jag, om jag orkar, plugga lite engelskaglosor tills på fredag, känns bra om man ligger lite i förväg så man inte måste fixa allt i slutet på veckan. Och SEN ska jag träffa Nena ett tag också tror jag, eller också gör jag det NU på en gång.. ÄR ju inte direkt långt att gå hem till grannflickan miin ;) Ajja, ha en bra dag sweeties!

Sång, skratt och sol ;)

"Fint väder = en bra dag." Så rätt jag kan ha! :D Min dag har nämligen varit toppen! Det blev en promenad ner mot stan från Svedjan så mötte jag upp Lisa på vägen ner. Vi kollade fotboll nere på Vasaliden, äntligen börjar det spelas utomhus!! Vi slog oss ner på räcket eftersom att det inte fanns andra sittplatser, men det gick hur bra som helst eftersom snödrivorna under blev fotstöd. ;) Så vi satt där på räcket med solen i nacken, sjöng tattiga egna låtar, snackade skit och skrattade, ungefär som vanligt alltså. Det var himla skönt att sitta där ett tag men sen blev det lite väl kallt. Så vi kollade bara på första halvleken och Hedemora vann den med 1-0, och vi fick veta efteråt att dom vann hela matchen med samma poäng, kul! Sedan hängde jag med Lisa när hon skulle käka på Dalälven, trevligt! Vi satt väl där ett bra tag och sackade på som vanligt. Och jag har varit riktigt glad sen dess, typ! Var glad innan också, men då blev jag nog ännu gladare, en anledning finns faktiskt. :) Men det berättar jag inte om här. En del saker måste jag ju få ha för mig själv trots allt! ;)

Nu ska jag äta lite, vad det blir vet jag inte, men någonting hittar jag väl på! Sedan ska jag fortsätta att plugga spanska till provet på tisdag. Vilket känns som att det kommer gå rättså bra, för det mesta sitter redan, så det känns braa!
Sen ska jag kolla på Wipeout som jag tror har premiär iväll? Haha, ska bli kul i så fall!
Men ha en fin kväll puddingar, jag kanske återkommer! ;)

Sunshine<3

Godmorgon! Nu har jag precis snackat med Lisa i telefon ett bra tag, hehe ovnaligt? Nope! ;)
Vi bestämde iaf att vi skulle gå och kika fotboll vid klockan två, så nu är det bäst att jag sätter fart på benen om jag ska hinna käka, dra hem till mamma, fixa mig och sen träffa Lisa innan matchen. Så jaa, frukost står först på dagens schema!! :)

Fint väder idag också! Och fint väder = en bra dag, så ut och njut, det ska jag!!!!!!!

Helt okej!

Tydligen blev det ingen hemmakväll och inte blev jag ensam heller. Jag blev upphämtad av Linnéa och hennes syrra så åkte vi hem till Emelie och kollade på melodifestivalen där. Tycker att det var helt okej att Anna vann, fast egentligen höll jag ju på Salem eller Erik, menmen. Det är väl inte alltid man får som man vill. Vi får helt enkelt hoppas på att Sverige gjorde rätt! Jag tycker i alla fall att hon var duktig!

Men nu ska jag slänga mig i sängen och sova, gad natt! :-)

"Eller nå sånt, vene"

Matchen tog vi hem med 9-6, "eller nå sånt..." Härligt spelat och en härlig vinst!
Eftersom att jag är ensam hemma ikväll blir det väl bara chill. Så nu ska jag krypa i mjukiskläder och mysa framför teven tills jag somnar, "eller nå sånt, vene" ;)

Sol=trappa-bok-brillor. HJÄRTA

Tjabba! Idag känner jag mig verkligen på topp! Igår skickade jag in mitt reflektionsprotokoll till historialäraren, äntligen. Känns skönt att ha det klart men vad hon säger om det kanske inte blir lika bra, he-he. Aja hur som helst - SKÖNT att ha det gjort nu! Idag skiner solen som bara den! Jag ska nog gå ut och sätta mig på trappan och läsa lite innan jag kilar iväg mot smalingen tillsammans med Lisa som jag ska möta upp på vägen. Ska bli skönt att gå ner för långa backen från svedjan i vårsolen :) Så japp, match mot Åmot idag alltså, nu jävlar! ;)

Förövrigt lider jag av visdomständer som är på väg upp på alla mina stackars käkar, eller jag antar attd et är visdomständerna, vad skulle det annars vara lixom? ;) Usch, kankse är det tändernas fel att jag får mardrömmar också. Världens jobbigaste dröm hade jag inatt... Ååh. JÄVLA PISS NILSSON säger jag bara! Han jagade typ alla oss ungdomar i stan och var ute efter att äta upp oss typ, fyfan. Dessutom såg han ännu läskigare ut än vanligt. Han var nämligen svartmålad runt hela ögonen och hade huggtänder. Ni vet hur Bilbo i Sagan Om Ringen ser ut när han försöker ta ringen av Frodo? (om inte, läskigt iaf) Men MMM, så såg han ut, fast han var sig själv då. Haha, kanske inte låter klokt att läsa det här, helt osammanhängande kanske? Men fyyfan vad läskig den där drömmen var! Jag hoppas att den inte kommer tillbaka, uuuuhuhuhu!!!  

Aja,, ut i solen med er nu! Ni kan ju inte sitta inne och läsa bloggar när vädret är strålande! ;)

Kan man må bättre?

Hej! Ska börja med att säga att jag äntligen håller en P&L biljett i händerna! Åh, det känns underbart!!! Jag har en känsla av att det första halvåret kommer bli huuur bra som helst! Vad jag har att se fram emot just nu är då: Göteborgsbesök hos Karro, en 17årig Lisa, skolavslutning, Ölandsbesök hos Pernilla, Grekland med Lisa, Peace and Love, och kanske en semester till sommarstugan i Finland, en 17årig Linnéa och sen börjar skolan igen och då går jag i tåan. Jag känner mig så jävla lycklig när jag tänker på vad jag har framför mig, det är sjukt! 

Och vårvädret fortsätter att se fint ut och snön börjar smälta. Jag har nyss fyllt 17 och min familj + mina vänner är så himla bra. Just nu kan jag nog inte vara lyckligare än så här! :)) 



Men nu ska jag gå ner och käka tårta med min söte far, han är då bra rar!

Inte ens ett år kvar till 18 nu ;)

Hei på dei/eir! Nu har jag varit 17år i mer än ett dygn, känns bra! Har dock inte vant mig vid att säga 17år... Hur gammal är du? 16, eller nej 17 för fan!! :D Så nu har jag inte ens ett år kvar tills 18, greeat! ;)

Haha... Nu ska jag kila iväg och möta upp Lisa innan träningen. Hoppas på fler folk idag och hoppas på spelsugna tjejer! Hoppas också att ni haft en bra dag och hoppas även att ni får en fin kväll. Själv ska jag slita sönder med plugg efter träningen, så antagligen blir det ingen uppdatering. Men jajaaa, PUSS!!

Make a wish!!!

Jag tackar alla fina vänner och personer där ute som grattat mig idag. Nu är guld värda allihopa!
Jag tackar också för en toppenfin kväll tillsammans med dom bästa vännerna man kan tänka sig och jag tackar för alla fina presenter jag fått! Ni alla där ute gör mitt liv så underbart! JAG ÄLSKAR ER, FRIEDNS AND FAMILY

Fler bilder kommer nog imorgon. Men just nu får ni de bilderna då man har pirret i magen och man hoppas att man lyckas blåsa ut alla ljusen och får önska sig något. Jag klarade faktiskt alla! ;))




"oh happy happy birthday, may your dreams come true. oh happy happy birthday, julia, to you. oh happy happy birthday, may your dreams come true. oh happy happy birthday, julia, to you."

"Ja må hon leva... utav kärlek och kamratskap... lalalaaa"

Åh, kan en födelsedag bli så mycket bättre än såhär? :) Titta bara vilket kalasväder vi har!!
Började dagen med frukost på sängen och födelsedagssång från min söta lilla mamma. Därefter paketöppning i sängen och sedan bar det väl iväg mot skolan efter en stund. Solen i ögonen i bilen också, så härligt och vilken lycka man känner! Lyckorus genom hela kroppen har jag haft sedan dess! Film på draman följt av kladdis blev det också. Så en helt okej skoldag blev det faktiskt och så många glada ansikten man möts av och folk grattar när man går förbi varandra, så härligt och glatt det också! :) Nu ska jag snart åka och handla med mamma och sedan hem och förbereda för fika med brudarna ikväll. Tack till alla er som förgyllt min födelsedag, ni är så söta allihopa!



Får sånna härliga vårkänslor när man hör den här låten med Håkan. Passar så bra i solskenet och gud vad jag är lycklig idag! TACK

Goodmorning Sunshines! Today's my day!!!



17 BAST

Inte många timmar kvar nu...!

Hejva'. Nu ska jag krypa tills sängs och plugga lite engelska glosor och läsa svenskaboken som faktiskt hitills verkar helt okej. SEN ska jag äntligen sova så jag vaknar upp till något ljuvligt.. FÖDELSEDAGSSÅNG!!! Happy birthday Jullan, imorgon är det din dag! ;)

Och juste; ville bara säga såhär rakt ut och det är inte riktat till någon alls... Hähä neeej, inte alls. ;)
Tjejer som spelar innebandy är snälla och vi bitts inte, ta det lugnt. Vi vill bara spela och inte skada er eller något.. :) Och förresten, vi bryr oss inte i hur håret sitter på planen när vi eller andra spelar heller!!! Take Care People,
nattiiii :)

Kladdis och grädde for you sweethearts! ;)

Har precis varit och handlat med Lisa på hemköp, blev en skön promenad både dit och hem! Hur som helst var jag snäll och köpte kladdis till draman imorgon, är ju födelsedag och jag kan ju inte vara sämre än Sara som bjöd på sin dag! ;) Så jag kör på sammalika, hoppas det ska smaka sp'are! ;) It's all for U guys!  

Nu ska jag först ta en prommis med Tanja och sen blir det ombyte för träning så drar jag, Lisan och Linnéan ut till V-hyttan och rullar boll med 95orna plus de i vårat lag som dyker upp. Vet inte vart vi har tagit vägen allihopa.? En match på 7 utespelare + en målvakt i helgen var ju inte det roligaste precis. Plus att jag då inte tränat på två veckor och att en av spelarna var inlånad från 95orna och i stort sett alla var förkylda och Ida hade sin magkatarr/magsjuka den stackaren. Men vi kämpade väl på bra iaf, dock förlust. Aja, jag hoppas att vi blir några stycken på träningen ikväll. Jag ska iaf kalla till ett möte!! Det måste bli en ändring nu. Vart är vi påväg damlaget? Utan spelare är vi ju lag utan en liten grupp typ... Skärpning nu..... !!

Lite av dagens;


Nu ska jag laga mat och sen tar jag sällis med Linnéa till skolan. Ha en bra dag people!

Sovmorgon

Jajamen. Det är ju tisdag idag och det betyder sovmorgon för halva kära SPettan. De andra har ju extraspråk så ingen sovmorgon till tolv för dem inte.. ;) Nu ska jag väl göra mig iordning och sedan blir det lunch här hemma innan jag kilar till skolan. Imorgon är det min dag och jag börjar få kli i fingrarna på att öppna mina paket som jag smugit runt i huset och sett nu, hihi. Igår kom dessutom något via posten som syrran gjort. Det var ju många paket i paketet. Ååh, spännande! Jag blir alltid som ett litet barn när jag fyller år. Men det hör väl ändå lite till att man ska bli så pirrig att man knappt kan somna? ;)

Inatt hade jag världens knäppaste dröm! Det kändes faktiskt pinsamt när jag vaknade och tänkte efter vad jag hade gjort! Men sen kom jag ju på mig själv med att det iaf bara var en dröm. Tur var då det säger jag bara!! Och faktiskt tänker jag inte dela med mig av drömmen här i bloggen, ska nog åtminstone berätta för brudarna i skolan först så får vi se om jag säger något till er sen! ;) Haha jaja, nu blir det hår, smink och klädsel för mig sen ska jag nog läsa den nya boken jag lånade igår, om jag hinner det vill säga. Jag tycker att den började rätt bra i alla fall, så är sugen på att läsa mer nu.. :)
Any how, see ya!

7 cm!!!

Haha, ja då var skolan igång igen och vi hade ett hål på typ 3timmar idag. Så det blev käk på wienarn(?) och sen vidare till älskade "STPG" för kaffe och lire fika. Fick sällskap av en inte så mysig gubbe också. Älskade piss Nilsson.... Han snackade på om sina 7cm och en hel del annat. Haha, jo visst trevligt. Och att han inte tycker om jordgubbar var vi ju mycket intresserade av. Även att han hade nagellack och en lång halsduk hemma, var mycket viktigt att vi fick veta. Mmh. Så dagen har väl sett ut ungeför som vanligt här i HDA, fullt av skumma typer och en massa skratt som vanligt. Det går nog inte en enda dag i mitt liv utan att jag skrattar åt tjejerna. Haha, deras + min humor måste vara världselit ibland! ;)

Men seriöst. Nu är den nån brud som gått utanför på gatan förbi vårat hur minst sex gånger på typ en kvart, what's up with her? ;s Haha. Aja nu ska jag krypa i sängs och sova bort en jävla massa huvudvärk och rysningar i kroppen. Sitter och kallsvettas samtidigt som jag fryser rejält. Antar att jag är på väg att bli sjuk. Aja, natti gullon!!! :)

charmtroll

Hii everybody. Nu har jag precis käkat pirre med mamma och Krister, det var sååå gott. Jag hör alltså till den bakismatsugna gruppen av folk. Hehe, det är så gott att äta när man mår som sämst. Så idag har jag alltså legat i sängen och läst, sovit, mått illa, sovit lite till, läst osv osv.. Vilket charmtroll va? Haha. Jag antar att jag mår som jag förtjänar, men det var det såå värt! För fyfan vad jag hade kul igår! Helt sick!!! Träffade så mycket härligt folk och trots att det blev lite för mycket för mig så blev det en förgrömmat bra kväll! Massa dans och stoj, jaa underbart var det faktiskt. Dessutom var vi enligt "födelsedagsflickorna" dom mest uppskattade gästerna eftersom att vi var _dom enda_ som hade present! Tummen upp för oss girls! ;)

Tack så mycket Ida, Mirre och Mathilda för ferren, jag hoppas att ni också hade en störtskön kväll! :))


iiiiih!

Hihii, nu är det bokat och klart! Jag hänger med Lisa och hennes family till Grekland veckan innan peace and love! Hur great är inte det!? Vi missar midsommar i Sverige, men det gör väl inget om man ligger på en sandstrand i Grekland, eller? ;) 

Agia Marina, here we come!!!!!! :D

VÅR?!?!?

Hej! Nu har jag varit på stan med Linnéa. Vi köpte bla godis, gurka och en kruka. Haha, en del av er vet säkert vad man kan göra med dessa saker och en del inte. Dock har jag inte nämnt alla saker man lär använda, det saknas en del i det hela. Hehe. Det kommer nog upp bilder imorgon eller också på söndag i alla fall. Jag kan ju inte avslöja för mycket än! ;)) 

By the way så är jag sugen på att åka utomlands snart igen. Och kanske har jag turen att det blir av också! ;) Bilden är i alla fall från första dagen på Rhodos. Ååh, vill man tillbaka eller!?


Förresten! Har ni varit ute i det härliga vädret idag? ÅÅH, man blir så lycklig när man får solen i ögonen och man kan se snön droppa från hustaken! Uuunderbart!!! Det är ju inte ens kallt ute! :D Skinnjackan fungerar ju überbra en dag som denna!
Jag ska nog gå ut och sätta mig och läsa lite om ett tag, och sola face'et lite.. ;) Fast innan det blir det nog en vända till, till "homebuy" med grannflickan. Jepp, jag och Linnéa blev tydligen vääldigt sugna på att baka chokladbollskaka, och då behöver man tydligen blockchoklad. Så det ska vi kila iväg och köpa i det härlia vädret nu! CIAOOO :*

Trött på 1800-tal...



Ja, nu är jag allt bra trött på den där skiten. Jag har kämpat med det där som en idiot idag, och äntligen ska jag gå och lägga mig. Tog ju en rejäl paus under dagen för att laga mat, träna på mattan, kolla tv osv. Glömde helt av tiden och plötsligt så var klockan sent. Hehe, konstigt att jag råkade glömma bort plugget lite? ;) Njaae, inte direkt va. Men jag ångrar mig nog lite nu i efterhand när jag suttit med det såhär på kvällen, det är så tråkigt så man ska alltid försöka få det klart fort så man slipper sitta med det i slutet av veckorna eller precis innan det är dags för skolan att börja igen. Så jag tänkte på det nu och gav mig in i det en sista gång, och nu. NU är jag klar!!!! I stort sett i alla fall. Jag ska bara skriva någon mer reflektion imorgon. Men det komemr nog gå fort.! Så NU ska jag slänga mig i sängen bland tonvis av kuddar som ska kurera min rygg och nacke som jag känner att de värker i efter att jag spännt mig på någe vis. Ååh, vad drygt. Aja, Tanjis har redan krupit till kojs i den mysiga högen av täcken, kuddar, filtar och plädar som jag gjorde åt henne på golvet i mitt rum. Dock kommer hon väl smyga upp i sängen så fort jag somnat. Det är ju inte ovanligt precis.. Men det gör mig såklart inget, det är ju bara mysigt att krama om en lurvig liten voffe. :)

Imorgon väntar nog en vända på stan.
Jag ska bla köpa gurka och godis.
Hm, och vad kan man göra med det, tro?
Ja det visar sig vill jag lova! ;)
But till then... sleep tight!

Mot ett hälsosammare liv!!

NU orkar jag inte plugga mer 1800-tal, så istället ska jag ta mig ett pass på yogamattan och sen ska jag laga "kycklingpanna". Det är asgott och det är Linnéa jag har att tacka för det! :) Det är som en wook med kyckling, pasta och typ sås i. Det enda man behöver göra är att smälta margarin och sedan steka. Hur lätt som helst och hur gott som helst också! 

Tänkte bara att ni ville veta! ;)

Pluggpaus!

Just nu sitter jag och lyssnar på Hello Saferide och jag insåg precis hur sjukt mycket jag saknar syrrorna! Särskillt Karro som jag inte träffat sedan hon var hem vid jul/nyår. Åh, det är alldeles för lång tid! Så nu längtar jag bara såå mycket tills April då jag och mamma (förmodligen) tar tåget ner till Götet och hälsar på henne. Det ska bli så skönt att få krama om henne då. Dock är det ett tag kvar, men det får jag väl stå ut med.. Det är då tur att man kan kommunicera via telefoner och datorer säger jag bara! Här nedan har ni två bilder från igår, då jag MMS'ade henne för att visa mina brillor. Och självklart fick jag ett svar tillbaka med en gång. Haha ;) 

MMS - till Karro. (grymt snygg, jag vet...)


MMS - från Karro (och här har ni en lika IQbefriad varelse som jag är ;) lika snygg hon med!)


Mm, så tokiga och så härliga. Så puckade och så smarta. Så fula och så gulliga.
Det finns inte ord som kan beskriva hur mycket en syster kan betyda. LOVE YOU "tummen" ;P

Uppe med tuppen!

Ja minsann, idag var jag uppe vid klockan sju. Det är ändå rätt skönt att komma igång tidigt om dagarna så man får något gjort någon gång. Jag började med att kolla ögat imorse och tro det eller ej, men mitt öga måste fått någon slags mirakelkur av nattens skönhetssömn. Jag är såklart förtfarande svullen och röd i ögat men nu har det jobbiga fallit bort. Så himla skönt!!! :D Och tack Emelie för tipset, men "tyvärr" hann jag inte testa. ;b

För tillfället sitter jag och skriver på reflektions protokollet som ska in när skolan börjar igen. Vet inte om det blir så bra, men huvudsaken är väl i alla fall att jag får det gjort.? Jag vill bara ha det klart nu så jag kan fokusera på att läsa igenom den där förbaskat dåliga svenskaboken istället. Den som vi ska ha läst ut tills skolan börjar. Och dessutom ska vi ha förberett en muntlig redovisning om den också. Själv tycker jag dock att det skulle varit mycket bättre med en inlämningsuppgift om den eftersom att alla läser samma bok. Ska vi då sitta och lyssna på varandra när vi snackar om samma jävla bok? Oh, jag känner verkligen hur fantastik lektionen kommer bli..... 
MEN NEJ, nog pratat, nog skrivet. Nu ska jag fortsätta med Sveriges 1800-tal, Tjíng! ;)

Hallelujah

ÅÅAH jag blir så trött. Här har jag nu suttit och skrivit ett inlägg om min dag. Och sen när man ska till och publicera så blir det något fel så allting försvinner. Så nu blir det väääldigt kortfattat!

Jag började med att vakna av två jävla mardrömmar, varav en som jag haft flera gånger förut! Usch, jag hatar den verkligen. Och vad ska man tro om mardrömmar som kommer tillbaka egentligen? Är det en varning eller ingenting. Jag vill ha ett svar, what is it!? Är det något man inte ens ska bry sig i, eller har det någon betydelse? Om det här skulle vara en varning måste jag fan fly landet!!!!! Aja vidare nu. Jag gick upp käkade frukost och tog ett pass på yogamattan. Sedan en dusch och så lagade jag mat och fixade mig i ordning tills mamma kom hem. Vi käkade och drog ner på stan i Grodan. Gick in på erikshjälpen och hittade massa fynd. Och jag som inte ens gillar loppisshopping fick mig nog en tankeställare idag. Jag hittade bla ett par asläckra nerd-brills. Endast 20kr också. Så jag blev nöjd! Sedan handlade vi på ica och åkte hem. Och nu till kvällen har vi varit på kören och börjat sjunga en ny låt där. Jag blev asglad eftersom att jag älskar den. HALLELUJAH. 



Sedan något jag gått och irriterat mig på heeela dagen är också att mitt högra öga fått in något skräp som jag verkligen inte får bort. Kände av det redan igår när jag skulle sova och jag har fortfarande inte fått bort det. Som om mina vanliga ögonbesvär inte är tillräckligt!? Ååh, vad jobbigt! Jag hoppas verkligen att jag får bort det på något vis. För i helgen har jag ingen lust att springa runt i Nåslokalen på fest med ett gråtande öga. Nej, har ni några bra tips på hur man får bort dumheter ur ögonen? Jag borde ju vara proffs på sådant eftersom att jag alltid får sån allergi av katterna, men tydligen så är jag inte det. Jag fattar faktiskt inte varför. Men jaja, nu ska jag gå upp i vardagsrummet och mysa med tända ljus och tv. Hoppas ni har haft en bra dag!


En vecka kvar!

Japp, idag är det bara en vecka kvar tills jag är fyllda 17 år! ;D Iiih, ska bli så härligt att få fylla år äntligen. Haha, jag älskar att vakna till sång och få öppna godisburken och paket, ååh. Det ska bli så mysigt!

Idag är mamma ledig och det betyder att vi har en heldag tillsammans att göra något kul med! Så nu har jag precis gjort mig i ordning och vi ska snart knalla ner på stan. Eller vi tar nog Grodan, som vi kallar våran bil, hehe. Den är grön, liten och ibland hoppar den fram. Så vad passar då bättre än namnet Grodan? ;) Vi ska ta en fika och kolla in på någon loppis. Så ska vi leta present till "systerdotter" som nu är 1år gammal! :D Grattis lilla Wilmis! <3

Hoppas ni får en fin dag lovers! ;)

Tiiisdag!

Hej! Idag har jag bara varit hemma och jag har ärligt talat inte ens gått utanför dörren. Jag har till största delen av dagen legat framför teven och glott. Men sedan har jag också tagit mig två träningspass. Ett yogapass och ett "gör vad du känner för"-pass. Haha, sånt gillar jag. Det är bara lägga sig på en träningsmatta och göra det man känner för, så enkelt och så bra för hälsan! :) Och nu till kvällen har jag skrivit ett CV, igen. Tydligen lyckas alla andra komma bort, så nu har jag skrivit ett nytt för sjuttioelfte gången. Men den här gången känns det som att det blev rätt bra, så nu ska jag bara be mamma kolla igenom kladden och sen ska jag skriva rent, samt posta det imorgon! Då är mamma ledig också, så det kaaanske blir ett besök på banken för oss,  det skulle jag gilla i alla fall! Få lite koll på cashen. ;)

Men nu ska jag gå upp till mammie i vardagsrummet och käka ost, kex och vindruvor. Looovely!


Plaaay

GAMMALT & NYTT, love it. ;)



julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0