träningsdags

Weho weho weho. Sitter och laddar för träning. Rätt trött och hängig så det kan nog behövas lite pepp!
Och EMELIE, om du fortfarande är sjuk kanske vi får skippa onsdagspromenaden imorgonbitti? Hur mår du egentligen?:) Krya på dig love!

memories will last forever

Har skickat iväg massa svartvita digitala bilder på framkallning. Antagligen finns de i brevlådan om 3-5 dagar! Ska bli ruulit! Hade tänkt att liva upp rummet med massa fina minnen av alla dem man tycker om :) hihi sweet

ni får ett smakprov!

tusen år och tusen mil

Igår jobbade jag 10-13, hade väldigt roligt med Monika i butiken. Skrattade så enormt mycket, så det blev en bra start på dagen! När jag slutade traskade jag till Blomsterstugan och köpte en finfin bukett till pappa på födelsedagen. Sedan knatade jag hem till pappa och fikade, gav honom presenter osvosv. :)

Vid halv fyra-tiden kom KarolinaKaramell hem till mig så cyklade vi ner till Vasahellen för herr innebandy, trevligttrevligt! 9-9 slutade matchen också, så rätt spännande var det! Därefter var det bara att cykla hem igen och äta grillat med Pappa, Desi och Janne och Maggan (vänner till pappsen och Desi). Mycket trevligt och gott var det och strax därpå korkade jag upp vinflarran med Lisa och Anna på rummet.

Kvällen spenderades på Halvan. Njutande till Hökartorget-musik och skön stämning med mycket trevliga prickar. Det bestämdes att jag ska gifta mig om några år också. Med en blivande mångmiljönär, det ni!;))

Wellwell, kvällen slutade med tre fulla och glada tjejer hemma på Prästgatan. Jag låg lycklig i mitten med en bästis på var sida. Lisa och Anna, tack för igår!;)

myskväll

Har Lisa på besök ikväll/inatt. Vi har ätit pizza, snackat skit, skrattat så magen värker, blivit hesa, myst på balkongen med tända ljus och det bästa av allt: haft Eva och Adam maraton. Eller ja, "pallade" bara med fyra avsnitt. Men det blir mer så småningom när vi känner att vi har tid!:)

Nu tänkte vi krypa ner i sängen och snacka gojja tills vi somnar. Lisa har uppstigning tidigt imorgon och jag ska jobba lite. Så är väl bäst att komma i säng i tid!:)

Nightynighty folks!

running up that hill

Har precis duschat efter innebandyträningen och kört en inpackning för att ta hand om håret lite. Brukar vara rätt dålig på det, men nu ska det bli ändring!:) Annars sitter jag och kikar på true talent just nu, kan inte riktigt bestämma mig vad jag tycker om programmet än. Jag menar, alla ser ju sen ändå hur alla ser ut efter ett tag? Hur ska det utvecklas sen då? Visst att dom inte ser från början, men efter ett framträdanade får man ju se dem som sjunger ändå? Sååå, vad är grejen efteråt? Ska sluta svamla nu, men tell me if you know.

jofama, by kenza

Nämnde väl att jag skulle hämta ut en ny skinnjacka på måndag? Well, det blev av redan idag. Ville inte vänta längre!;) Så nu hänger den här hemma och ser så otroligt fräsch och fin ut! hihii :)


kärlek

En av världens finaste personer. Tack för ikväll darling <3

i'm gonna make you sweat

Har varit ute och hurtat runt nästan hela stan med Emelie i över en timme. Så himla skönt att röra på kroppen och dessutom förenar man nytta med nöje när man umgås med en bästis och babblar samtidigt! Har för övrigt bestämt att vi ska morgonpromenixa varje onsdag eftersom vi har sovmorgon då! :)

Nu tänkte jag bara göra fysövningarna från innebandyn, duscha, äta lite och sen väntar läsning i sängen. Ska bli skönt att komma i sängs snart.. Imorgon väntar nämligen dans igen, så det kan vara skönt att vara utvilad på morgonen. Pussciaoo'

time for school

Igår blev're en lång skoldag och mys på fiket med lisa och anna. Vi traskade även en sväng på stan och lisa köpte en väska och jag ska hämta ut en ny skinnis på måndag, hihi :) Sedan drog vi även ner på Lappens och åt glass (vem vet, kanske var sista soliga dagen vi faktiskt kunde äta lappenglass?!). Därefter blev det träning med brudarna på kvällen, så skönt och kul! Och nu sitter jag här med träningsvärk i rygg och mage och ska snart ta rasselcykeln ner till skolan, gött. Hörs senare!

♥♥♥

För en månad sedan hände det ofattbara. Jag har ont i magen och har gråtit så jag är helsvullen i ansiktet. Att en enda människa kan ställa till med så mycket. Jag kan, trots att jag sett hela dokumentären, inte förstå att detta verkligen är på riktigt och har hänt och drabbat så många människor. Det är så hemskt att jag fortfarande hoppas att det är en mardröm. Allt hopp, all kärlek och omtanke till Norge. 

För er som vill se dokumentären: klicka här.

chocolicious

Dagen/kvällen har bestått av: Trevliga lektioner, gnäll från Bo, skratt med classmates, paxande av studentbalen (ja ni läser rätt!:) det blir jag, emelie, anna och lisa som tar hand om den, får säkert fler med oss också, hihi!) en "sovande" Bo, dans, wiernan med emelie, UF snack, sänghäng med emelie (haha), sång, gitarrlirande och nu har jag precis snyggat till mig såhär:



Chokladmask! Lovar att den luktar så gott att jag vill smaka på den! Pussspåeer

Norge, Stavanger. Here I Come!

Flygresan är äntligen bokad. På höstlovet åker jag till min fina syster och lever livet i några dagar!:)

times like these

Sitter i morgonrock och med en varm kopp choklad intill. Lyssnar på Emelies grymma lista och kikar på flygresor till Norge. Hade tänkt att jag skulle boka någon gång under dagen, så att det verkligen blir av någon gång! Tänkte också säga att Emelie, den tjejen har smak! :* Här hittar ni hennes finfina lista: ♪♫♪

Och tack för igår alla tjejer, jag hade verkligen jättekul! Så mysigt och roligt att umgås så många tillsammans tycker jag!
Hoppas att du fick en fin födelsedag Linnéa!:)) pusss

it's a supernatural delight

Har njutit av en ruskigt god middag tillsammans med mamma, Krister och Karro. Är så mätt så magen snart spricker, hah! Efter middagen har jag njutit ännu mer framför teven och "so you think you can dance", loveee it! Finns fan inget bättre i min värld. typ..

Nu tänkte jag krypa ner i sängen och läsa lite och sedan sova och ladda inför morgondagens match och kvällsäventyr!

marry me, will you?

FÖRRESTEN. Nu när jag kommit hem har jag i princip kännt mig död. Är så himla trött så jag vet inte vad. Så slängde på en av favoritfilmerna för en stund sedan. "Letters to Juliet". Dösnygg kille eller vadå!?!?!

ååh, jag smälter....

friday baby

Kort skoldag, sovmorgon och endast två lektioner. Psykologi och spanska, like it a lot. Blev därefter en tripp till Borlänge med Anna, Lisa och Emelie. Hästaffärsbesök för Annisens skull, och jag tror inte att jag skrattat så mycket på länge. Herregud vad kul jag hade med tjejerna där. Kunde aldrig tro att det var så kul att gå i en hästbutik ;)
Därefter blev det såklart en vända till Kupolen, snacka om snabbvisit. Skulle bara hämta en ny jacka åt Lisen och sedan åka vidare hem igen. Dock blev det ju ett stopp på Max innan! Det kan vi ju bara inte missa!;))

Okeej, orkar inte skriva mer nu. Ska ta tag i grillandet med familjen nu. Ciaooo!

♪♫♪♪

Söt reklam, söt låt.

Back on track!

Det blev skola och ett kärt återseende av underbara Wienerkonditoriet tillsammans med Emelie när vi slutat. Kändes fint att tänka på alla timmar vi kommer att spendera där när höstmörkret faller.. ååh :)
Efter god mat på fiket hämtades vi upp av Annisen och begav oss ut på utflykt upp på stadsberget. Där fann vi, chokerande nog, en Karolina och en Patrik. De var nog minst lika chockade som oss.. Så vi sällskapade dem ett tag innan vi begav oss mot ICA och sedan hem till mig för lite mys :) Sedan har jag pluggat lite körteori och funderat på födelsedagspresenter och även slagit in några paket inför kommande födelsedagar och firerier. "FIRE RI ER", okej.. Där uppfann jag kanske ett nytt ord också?

Nåja, nu ska jag sova och ladda inför morgondagens efterlängtade danslektion., wiiho :)

any way you want it

Då var det dags. Första skoldagen av mitt sista år på Martin Koch.. Herre min je vad jag är nervös!
Har dock en känsla av att det här året kommer att ha mycket att erbjuda och att det kommer bli riktigt roligt men även mycket jobb. Jag är laddad, jag är redo.
SPE3 nu kör vi! ;)

seriösa tjejer

tänkte bara tacka dessa finingar för två galna med ack så underbara kvällar.
"WHO LET THE DOGS OUT?!"

we're gonna make it you and i

Känner mig utvilad till max. Tog ett poweryoga pass på en timme och därefter ett långt varmbad med hårinpackning och tända ljus omkring. Så känner mig laddad inför sista jobbdagen nu och på onsdag börjar ju skolan. Ska faktiskt bli kul, men känner mig rätt nervös och även stressad redan nu. Allt som rör UF får mig för tillfället att bli rädd. För just nu känns det ganska blankt i huvudet..

För övrigt sitter träningsvärken från gårdagen i ordentligt. Så dagens två cykelturer och yoga har nog inte gjort annat än förvärrat situationen, haha! Jag tänkte att det skulle bli bättre att röra lite på sig så att man inte är så stel, men tji fick jag.. Nu sitter jag här med mer värk än innan.. Dessutom laddar jag för ett till träningspass med innebandytjejerna imorgon. Fast kan säga att jag är riktigt taggad och även förväntansfull. Ser fram emot träningen till hundratio procent! Wiiiho, skönt att vi är igång igen tjejer!:D

livin' the dream, typ

NU har jag flyttat hem till Lingonstigen igen. Känns skönt men samtidigt lite tråkigt. För vi har verkligen haft det huur bra som helst hos Lisa. Massa mys, galna kvällar, trevliga fester, övernattningar här och var osv osv. Jag skulle absolut kunna leva om dessa två veckor igen.. :) har varit så mys, på både det ena och det andra sättet!:}

Nu sitter jag i myskläder hemma hos mamma och ska snart fräscha till mig och ta mig ner till stan. Om jag nu orkar ta mig till stan dvs... Känner mig verkligen stel som en kratta pga all träningsvärk från gårdagens träningspass med innebandytjejerna. Men det var kul och det känns som att kommande säsongen kan bli riktigt bra. :)

flera flugor i en smäll

Ni vet alla kvällar man planerar med massa folk under sommaren, men som aldrig blir av?
Åtminstone händer det mig, eller oss. Såå nu tänkte jag/vi för en gångs skull vara smarta nog att slå ihop massa olika kvällsteman till en och samma kväll! Ikväll vankas det alltså (på Sjöstigen såklart) kräftskiva, grillkväll, myskväll, tältfest, spelkväll, skitsnackskväll, mm mm! Ni kan ju bara tänka er vilken brakkväll jag och de flesta tjejerna från klassen kommer att ha! Ååh, jag längtar så enormt mycket just nu! Ska bara klara av en dags arbete, 10-18 som vanligt, och sedan vid 19 kommer brudarna hem till Lisa! I'm excited! :D

I'm on a rollercoaster, but I'm on my feet.... ♪♫♪

Det blev tacokväll med Lisa och Emelie. Snacka om att vi är mästerkockar när vi slår hjärnorna ihop, asalagött!
Nu myser vi bara framför teven och ser någon film, "Flickan från ovan" tror jag att den heter. Äcklii gubbe. Men den är nog bra! Hoppas det är fint med er där ute också. Pussss

everybody's got a hungry heart

Seriöst. Jag ska nog aldrig mer dela säng med tre vänner en bakisdag. Så varmt och svettigt att jag faktiskt hellre hade föredragit tältstädning... Fast okej, även om det blir obehagligt efter ett tag pga av värmen är det sjuukt roligt. Jag har verkligen skrattat mig hes.

Any how, Annisen har åkt hem och jag är kvar på Sjöstigen med Lisa och Emelie. Jag har varit uppe i ungefär en timme efter att vi gick och la oss igen efter käk på thaien. Emelie och Lisa ligger fortfarande uppe och snarkar. Jag är trött på att vara själv på nedre plan, så jag ska gå upp och hoppa på dem nu. Synd att jag inte hittar någon kamera!

För övrigt spelas "Hungry Heart" med bästa Bruce i högtalarna. Ååh, totalälskar!

snakke litt

Just nu är det förferre med brudar och snart anländer även några grabbar. Emelie hoppade just in i duschen och jag och Lisa trängs framför spegeln, as usual haha... Förresten är jag redan på gång.
Hade tänkt att gå all in ikväll. Hoppas att det förblir så och att det inte blir all out också! Annisen, vad tror du?;)
Den som klarar kvällen får se! ;))

jag saknar oss

tralila

Kortare hår, ljusare hår och en meganöjd tjej! Tack Janbjer!

leva livet på sjöstigen

God morgon! Jag befinner mig fortfarande hos Lisa och vi har det verkligen hur bra som helst. Emelie bor också här och för tillfället far vi ju även trevligt besök från Göteborg. Men de åker antagligen hem senare idag. Och eftersom jag jobbar hoppas jag att jag hinner säga hej då ändå. Tråkigt om jag skulel missa det. Får väl skriva en lapp och sätta på kylskåpet annars! ;)

Snart ska jag alltså iväg till jobbet. 10-18 som står på schemat idag och därefter kilar jag raka vägen ner till Hårstället och lägger mitt hår i Linneas händer. Ska bli både kul och spännande! Hur det ska klippas och färgas har jag inte riktigt bestämt, så jag låter nog henne göra lite som hon tycker. Blir nog bäst så!:)

vänder världen upp och ner

Igårkväll blev det pizza och mys med tjejerna här hemma hos Lisa, och en hel del bus också. Haha, förstår inte vad vi tänker med ibland...

Jag steg ur sängen för en timme sedan och ska väl snart kila mot jobbet. Tjejerna har precis gått och lagt sig eftersom de suttit uppe och väntat på vårat Göteborgsbesök. De kom lagomt tills jag skulle gå upp, haha. Jag antar att Lisa och Emelie haft en hel del för sig inatt medan jag sovit. De sa iaf att det fanns frukost till mig i kylen och när jag öppnade för att kika fanns där en kladdis! haha, tjejer... Såg sedan på emelies blogg att den var bakad vid fyra tiden inatt... I brist på saker att göra kanske? ;P

Men kan säga att jag avstod kladdis till frukost, dock lite frestande... Men får nog bli när jag kommer hem istället, om den nu inte är slut då.. Vågar jag verkligen ta den risken!?!?

sockerhög ?

Hemkommen från jobbet, musiken dånar i huset och jag packar väskan samtidigt som jag smaskar på en smörgås med vääärldens godaste laxröra. Ica's egna. Jag nästan dör, så god är den!



Wellwell, varför packar jag väskan då? JO, för jag flyttar hem till Lisa i en vecka eller två. DET NI! Kommer bli görmysigt och görbra på alla sätt och vis. Har längtat länge på att denna vecka ska komma. Och nu är den här, så nu är det dags att njuuta. Om man kan jämföra en sockerkick och ett lyckorus, skulle man kunna säga att jag är hög på socker mest hela tiden. Det är galet så bra jag mår just nu.

Förresten har jag bokat klippning och färgning på hårstället nu också. Exciting!

julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0