saturday baby

Fredag = skola, fika med tjejorna, samt firande av fina Karra! Underbart kul och bra kväll! GRATTIS IGEN GULLET!
Lördag = jobb i skobutiken, och därefter var det tänkt att jag och Lisa skulle kika på hockey. Vi lyckades, dock hann vi bara se sista 10 minuterna av j20 matchen. Men trevligt så länge det varade!

Ikväll blir det bara att ta det lugnt, då jag jobbar imorgon på julskyltningen och eftersom jag är lite småfebrig i nuläget. Så det blir att sova en stund nu och hoppas på att iprenen kan göra sitt! Så eventuellt kan jag mysa med Lisa och Emelie ikväll, hope so!

l y c k a, g l ä d j e och allt sånt där

Kan inte beskriva med ord hur otroligt glad jag är just nu. Jag och Emelie har snackat i veckan om hur grymt det skulle vara att få se Bruce spela live, och nu kan det verkligen hända! Bossen kommer till Göteborg i sommar, och då ska vi fan vara där! :D Hoppas även på att åka dit med fler Hedemorabor, som jag vet vill dit! :)

Ååååååååååååh, kommer antagligen inte kunna somna inatt...
Men vad gör det, Springsteen kommer ju till Sverige :D

Sovdags

Gokväll gokväll! Jag har precis kommit i säng och är sådär ruskigt dödstrött! Gjorde nog slut på en hel del energi under kvällens hockeymatch då det var riktigt spännande! Ååh, älskar att sitta i den kalla luften på läktaren i den rödvita hockeyhallen. Så mysigt, och vilken stämning! :)) underbart med en hsk-vinst också ;)

Imorgon väntar dans och självklart massa andra ämnen också, ser dock enbart fram emot dansen.. Annars känner jag mest för att trippa runt hemma i tofflor och julpynta och lyssna på julmusik ;) men inte alltid man får som man vill ;) see you when i see you! Puss

dreaming

Snälla Bruce, snälla E street band. Stanna till i Sverige under turnén...



puss på världens finaste musik
och puss från världens mest förhoppningsfulla julia

saturday

Hejsan hoppsan! Jullans lördag har varit finfin. Den började med jobb i skobutiken, därefter hockey med tre favvotjejer och om en timme ska jag och handla tillsammans med 6 tjejer och sedan mysa järnet hela kvällen! Tacos står på kvällens meny och antagligen rör vi ihop en efterrätt också! ;) Känner på mig att kvällen kommer bjuda på galet mycket skratt, underbart!

hard work, work.

Med dessa tjejer mår jag som bäst!



HEJA UF

Underbart

Då var den äntligen inskickad! Den där nedrans affärsplanen som vi arbetat så mycket med den senaste tiden. Men nu är den klar och alltså inskickad för tävling! Nu kan vi bara hålla tummarna och hoppas på det bästa! :) Tycker i alla fall att vi i HEJA jobbat på riktigt bra senaste tiden :)) är stolt över både mig själv och mina tjejer!

För övrigt har kvällen bestått a-lags hockey med Lisa och sedan har jag bläddrat igenom skolkatalogen ett antal gånger. Haha, alltid lika kul ;) Men nu väntar sängen och sedan dans imorgonbitti, längtar! :D

g l ä d j e

you've got that somethin'


Underground

Siiiiiiick! Har precis kommit hem och lagt mig i sängen. Kvällen har varit gaalen! Haft så sjukt kul! Nu kan man verkligen, VERKLIGEN snacka om en oförglömlig kväll. Allt har varit underbart, från start till slut. Lovar er att jag kommer sova gott nu ;D pussssss

the feeling you can't put your finger on

you wonder

min älskade lisa lieman



Den den galna tjejen som lyckats hamna under mig på studsmattan är en sån där ruskigt bra person. Och en sån där person som jag älskar så hjärtat gör ont. En sån där person man delar allt med.
Så jag tänkte bara säga att jag är stolt över henne och glad för hennes skull. För idag fick hon körkort! WOHOOO :D

Hem, hemska hem

Okej, hemska kanske är att överdriva, men inte är det då ljuvt inte. Önskar så att jag kunde stanna kvar hos Josefin i Stavanger istället för att åka hem. Jag har haft det så fint!! VILL INTE HEM. :(

I skrivande stund befinner jag mig några tusen meter upp i luften. Runt flygplanet är allt bäcksvart. Och inte ett moln så långt ögat kan nå, dock är det väl tack vare mörkret... ;P

Hur som haver så har jag haft fyra underbara dagar sammen med Jossan. Sitter i princip och räknar på hur många lördagar jag lär jobba för att få ihop pengar till en ny, gärna längre, vistelse. Puuh, ville verkligen inte släppa taget om henne på flygplatsen i Sola :( men nu är det avklarat och jag är snart på Arlanda och blir upphämtad av pappsen.

Så tacksam för denna resa, och det blir baskemig av snart igen!! Tack Jossan! <33

Livet leker

Har varit uppe sedan 3 inatt, alltså i 18 timmar nu..? Helt otroligt att syster min fortfarande lyckas hålla mig vaken..

Så ja, jag är vid liv och jag är framme! Har dock varit här sedan 10.20 imorse. Och dagen har varit kanonfin! Ätit massor med god mat och typiskt norska grejer, typ så som chocoladeboller (bröd med choklad i) och druckit chocomelk, vilket var dögott! Har även nu till kvällen hällt i mig en flaska julebrus, som är Norges version på julmust, och guuuud så gott de är!

Ju mer tiden går och ju mer jag ser av Stavanger, desto mer vill jag stanna/flytta hit. Så otroligt fina miljöer! Ni kan inte ana vilken glädje Jossan lär känna när hon läser det här sen, haha.. ;)

Men nu ska jag nog faktiskt natta, tröttmössan på! Pusssssss

Plan 1

Woho, i made it. Sitter på första flyget som ska ta mig till Oslo nu. Där ska jag sedan byta flyg och dra vidare till stavanger, sola flygplats :)) är för nuvarande inte så jättenervös, men jag lovar er, det kommer.. Men i nuläget ska jag försöka njuta av molntäcket under mig och kolla på Pluto som går på teven ovanför huvudet på mig. haha.

I'll be in touch ;)

Gate 64

Dåså. Har precis blivit avvinkad av mamma och har nu checkat in och väntar på flyget som går 07:05. Känns skönt att vara på plats!

Haha kan ju berätta att jag började gråta när vi kramades hejdå. Varför är jag alltid så känslig vid farväl?! Jag kommer hem på söndag igen liksom, haha :) skyller det på morgonhumöret och resfebern ;) Hoppas iaf att alla ni där hemma får en fortsatt fin vecka/lov.

Puss!

Norge

Då var det snart dags! Väskan är färdigpackad och jag är nu på plats i sängen. Tre timmars sömn sen kör mamma mig till Arlanda :) kan lova att resnerverna är på plats nu! Flyga själv för första gången, dessutom med en mellanlandning. Men ska nog klara det galant! :))

Jag älskar förresten hela min underbara familj och mina fantastiska vänner! Av hela mitt hjärta!!!! (om något skulle hända, så vet ni det)

Pussssssss!

fjärliar i magen!



"Vårt nervsystem består av två delar, nämligen en del som vi har kontroll över och en annan som styr sig själv, det så kallade autonoma nervsystemet. När vi via sinnena tar emot signaler från omvärlden, till exempel i form av ljud- eller synintryck, överförs dessa till hjärnan som elektrokemiska signaler. Här bearbetas de och blir medvetandegjorda. När vi emellanåt, utöver de vanliga sinnesintrycken, kan känna ”fjärilar” i magen, svaghet i knäna eller hjärtklappning är det för att en del av signalerna transmitteras vidare till det autonoma nervsystemet. Man vet inte med säkerhet varför detta sker, men kanske syftar det till att göra oss extra uppmärksamma på en känsla. Ser vi den vi älskar, får vi fjärilar i magen, och när vi blir rädda, slår hjärtat extra snabbt och tydligt och så vidare."

Nerverna som spökar alltså. Nervös för flygning, pirrig för att få träffa min saknade syster igen! ÅÅH! :D

Morningglory

God morgon! Denna morgon har varit allt annat än dålig. Började med en megagod frukost: kokt ägg, keso, hårdmacka och juice. Sedan har jag städat rummet en aning och påbörjat packningen till Norge. Känns underbart att det snart är dags! Ska bli så härligt att få hälsa på syrran! :D

Härnäst ska jag slänga i en tvätt och sen fortsätta med rummet, ska bl.a. dammsuga och moppa golvet. Vanligtvis brukar jag inte tycka om att städa mitt rum, men idag är jag pepp som fan och glad åt att allt i mitt liv känns så underbart bra just nu! :D Så nu kööör vi (jag)..!

julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0