Balen 2012

Äntligen var det vår tur att göra oss fina, åka snyggbilar, fotas vid vattnet och stå på trappan. Äntligen! Så många gånger som man stått nedanför och kikat på alla andra, men nu var det 93ornas tur att stå i centrum :)

Kvällen blev lyckad, rolig, underbar och grym. Det känns helt otroligt att jag, Emelie, Anna och Lisa har lyckats planera alltsammans, jag är så nöjd jag bara kan bli! :) Hoppas att alla andra hade en lika bra kväll som jag! :)

 

Zzzzz..

Kröp ner i sängen för länge, länge sen men jag kan verkligen inte somna! Ligger bara och tänker på balen, studentveckan och studenten. Blir så glad, nervös, pepp, pirrig och förväntansfull! Ååh vad jag längtar!

Idag(igår efter som klockan är efter tolv) gjorde jag det sista arbetet i skolan någonsin. Det känns så sjuuukt skönt och konstigt på samma gång, att man faktiskt inte har fler prov, inga inlämningar och inga redovisningar. Det är galet, det är underbart!! :D Nu ska det bara njutas!!!

I söndags firade jag och Lisa litegrann. Vi solade på garagetaket hemma hos mig och sedan tog vi Lisas roddbåt ut på Brunnis en vända, såå härlig kväll!:)

:)

Har haft tre underbara dagar i rad med finaste. Bara massa mys, god mat och kärlek. Vi har nämligen firat 5 månader tillsammans så vi har passat på att njuta av skolslutet och värmen tillsammans. Jag klagar iiiinte! :)

Puuuh

Pustar ut efter kvällens träningsrunda. Varvade med promenad, jogg och springning, riktigt kul och utmanande! Känner att jag verkligen vill komma igång nu så det var fint av mamma att haka på under morgonpromenaden vid kl 6 imorse också. Haha, förstår inte ens själv att jag skriver det här.. Jag uppe före tuppen för att traska i regn?! Galet :) Blir ju nästan lite stolt över mig själv som varit en sån slöfock sedan jag slutade med innebandyn ;)

Nu väntar rättskunskapsplugg för nästan sista gången, taggaaaa!

Svävar på moln :)

Update

Igår gällde plugg hela dagen lång! Först med alla tjejerna, vi filmade till slutarbetet i spanskan. Vi dansade salsa, åt glass, gjorde makeovers och skrattade makalöst mycket!

Därefter var det bara att fylla på med energi för att plugga matte i några timmar, uuuusch. Men det är trots allt bara att köra på, efter onsdag är jag klar, finished, end of story! ska bli så otroligt skönt! :)

Efter mattetänket var det dags för mys med Robin, som jag längtat! Han bjöd på lappenglass (säsongsinvigning för min del!) och sen blev det mys resten av kvällen :)

Idag har det varit full rulle igen. Plugg, plugg, plugg och så balplanering på det, jisses.. Och nu blir det matte resten av kvällen för mig, en fredag.. Kul kväll..!

Världens lyckligaste

Trots att jag har massa skolarbeten kvar, trots att jag är jätteallergisk, trots att jag är ensam hemma och massa saker känns jobbigt, trots att stressen stiger och trots att jag inte vet vad jag ska göra i höst... Så är jag VÄRLDENS lyckligaste tjej! :)

Pause ?

Seriously, skrev ett långt inlägg som sedan bara försvann, kul...

Tänkte bara säga att livet rullar på i högfart! Massa massa plugg, helt galet mycket nu de sista veckorna. Kan inte prioritera annat än skolan just nu, men ibland måste man offra lite.. Dock önskar jag verkligen att man kunde frysa tiden en aning för att ta fler pauser och njuta av den svenska sommaren, umgås med familjen, vännerna och pojkvännen.

Till och med pappa(!!!) påpekade idag att jag inte skrivit på bloggen på länge, då märks det att jag har mycket annat att tänka på.. Plugg, bal och student, allt är ett enda virrvarr i skallen. Men trots mycket slit vet jag också att jag kommer sakna det en aning. Deadlines, uppgifter, korridorerna, skolan, vännerna. Det är galet, hur är det ens möjligt?!

Nu gäller det bara att kämpa på, lämna in allt och klara alla prov innan den 25e. Sen är Julia och friheten ETT! :D

<3

Idag fyller min otrooligt fina pojkvän 19 år! Stort grattis till dig mitt hjärta! :)

:)

Befinner mig i Långshyttan hos Robin och har precis krupit ner i sängen. Hade tänkt läsa lite fram tills Robin kommer hem från sin springrunda. Egentligen skulle jag vilja följt med men min förkylning har inte gett sig än så jag avvaktar lite, men sen så! :)

Idag har Robins släkt varit på besök för att fira honom, eftersom han fyller år imorgon. Gott fika och gott umgänge, jag klagar inte! :) Många fina presenter har han fått också, men presenten från mig får han dock vänta med att öppna tills imorgon, spännande! :)


Message in a bottle

Ligger i soffan med feber och gråtsvällda ögon. Såg precis en riktig snyftare, Kärleksbrev. Faan, trodde verkligen att filmen skulle sluta lyckligt men nu ligger jag här och storgråter, åååh! Tänker aldrig se den filmen igen, sååå underbart fin att det borde vara förbjudet att låta den sluta så sorgligt! Wääh, nu vill jag bara att Robin kommer hit och kramar om mig!

julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0