Sol och sommar, tack!

Åååh, hur skönt vore det inte att ligga på en sandstrand någon stans nu? Tänk att få känna solen steka på ryggen och vinden fläkta det fuktiga håret. Uuuhu, jag vill resa utomland nuuu!! Men jag får väl hålla mig tills i sommar, men vet ju aldrig vad som väntar! ;)

Idag står det en hel del på dagens schema. Jag ska "vår"städa mitt rum, ORDENTLIGT! Gå ut med Tanja, redan checked. Laga omelett till frukost, check. Städa i köket, ickecheck. Laga mat, ickecheck. Skriva klart CV och posta, ickecheck. Så jag har en del att göra nu, vi får se om jag överlever i mitt stökiga rum till en början... Gör jag det, och klarar mig tills kvällen, då har jag nog lite historiaplugg på schemat också. Faast, det vet man ju aldrig om jag pallar. Jag kanske är helt mörbultad pga av dammråttor eller köksmaskiner. Hm, den som lever får se! ;)

TOTAL ECLIPSE OF THE HEART

Ranja, idag är det din dag vännen. Jag hoppas att det blir en fin dag som du verkligen kan njuta av, för det är du värd. Jag hoppas att du vet hur mycket du betyder för mig. Allt som blev fel och dumt, det vill jag bara dra ett enda stort, tjockt streck över. Det hoppas jag att du förstår.
Hur som helst, idag är det din dag och den ska bara du få njuta av! <3

Den här bilden tog vi i sommarregnet första gången du följde med mig hem.
En helvrickad skogspromenad med spionage och annat. Gosh så jag saknar det!



Minns du när Du, Jag och Lisa lyssnade på den här? Vi sa att det var våran låt och så började tårarna rulla ner för kinderna. Likadant blir det idag när jag lyssnar på den. Tårarna rullar. Nu ska jag tänka på dig och lyssna på den igen. Hoppas att din dag blir underbar!

Tänkte bara säga god natt till er fina läsare. För nu ska nämligen jag och Tanjis krypa ner i sängen och sova. Gosh så skönt! Hoppas ni haft/har en härlig lördag, det har jag! 
Imorgon fyller Ranjagirl år, grattis tjejen! Jag saknar dig<3

Myskväll

Hej! Det blev som sagt en vända till Borlänge idag, och jag kom självklart inte hem tomhänt. ;) Det blev en väst och ett linne från Gina, och sedan ett armband från Indiska. Kände inte att jag ville ha något annat sådär jättemycket, men ångrar nog liite att jag inte köpte någon av kavajerna jag testade. Hm, får väl bli nästa gång det då! ;)



Nu ska jag ta och laga lite mat till mig själv och sedan ska jag slänga mig i soffan till oth enda fram till melodifestivalen börjar. Vet inte om det är något att kolla på, men jag ska nog ge det ett försök i alla fall. Vad ska ni göra ikväll? Om det finns någon ensam stackare där ute (som jag känner!!!) är du välkommen hem till mig, för jag är ensam hemma hela kvällen! Men ahya, käk nu. P U S S
 

Heldag med syrris

Nu har vi precis gått upp ur sängen, Pernilla och jag. Idag tänkte vi ta en heldag utanför hålan. Börjar med en tripp till Kupolen för lite shopping, ska bli niice! Så nu ska jag sätta fart och fixa hår, sminkning och klä på mig något bekvämt att springa runt i, vart vi än hamnar. Hoppas ni får en bra dag såhär i början på lovet, det kommer i alla fall jag att ha! C U



haha, min söta familj, minus pappa.
trean, mamma, fyran (jag), tvåan och ettan. <3

Too bad i'm sick.

På grund av min jobbiga förkyldning så blir det ingen match för mig i helgen. Var uttagen till dam matchen, men jag har ju inte tränat i veckan så känner att jag inte borde spela då. Och alldeles nyss ringde Banun och ville ha med mig hos 95orna, och jag vill ju sååååå gärna! Men tyvärr fick jag tacka nej den här gången, känns tråkigt. :( Så nu ska jag slänga mig i soffan med syrran och "deppa" för att det inte blir någon match för mig. Det gör jag med en film eller två, samt chips och dip! Haha, väldans vilken nyttig kväll detta blev.... Har ju redan käkat upp min godispåse.. ;s Aja, tur att jag skottade idag i alla fall, det var ju till någon nytta då! ;) Aja, hoppas ni får en fin kväll! CIAOO

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

jag saknar de där. jag saknar all glädje. jag saknar all sång. jag saknar alla pojkarna. jag saknar all dans. jag saknar flickorna. jag saknar nyår. jag saknar era miner. jag saknar promenaden ner till stan. jag saknar att dela dricka med er. jag saknar att prata med er. jag saknar att krossa glas i golvet med er. jag saknar att ringa dumma samtal. jag saknar att göra olämpliga saker. jag saknar att umgås. ja. jag saknar er....













...SÅ NU KÖR VI GÄRNET NÄSTA HELG MINA VÄNNER!

En stjärna i kanten*

Puuuh, nu har jag varit duktig! Jag har tagit en promenad med hunden och det var så skönt väder ute när jag kom hem igen att jag inte kände mig redo för att gå in ännu. Så jag tog tag i snöskyffeln och skottade HELA infarten. Shit vad det var jobbigt!! Jag ångrade mig typ efter att jag lyft undan snö tre gånger, men jag höll minsann ut. Dock var det inte så konstigt att det var så jobbigt eftersom att det är plusgradigt ute, och då blir snön blöt och tung. Hehe, alltid ska det vara något när jag ska vara snäll och hjälpa till! :( Men gjort är gjort och jag är stolt över mig själv. Nu kan jag nämligen hugga in på godispåsen utan dåligt samvete! ;)

Have a nice evening, I will!

Datalektion

Japp, här sitter jag nu igen. Det är fredag och vi har datalektion, som alla andra fredagar. Hm, lite trist är det ju, men man kan ju alltid lära sig något! Vi hade nyss ett prov, som vem som helst dataOkunnig hade klarat av, verkligen vem som helst. Efter den här lektionen har vi bara två lektioner till, naturkunskap och matte. Sen är det LOOOOV! Vad härligt! Jag ska börja med att traska hem till pappa efter skolan, slänga mig i sängen och sova någon timme. Sen har jag tänkt att övertala syrran att åka och handla massa gott med mig tills ikväll, hähä. Jag känner för att inleda sportlovet med en fatzonight. För senare i veckan blir det att träna gärnet hade jag tänkt!!


Söt gubbe i vintervädret. Så här flitig ska jag också vara, fast PÅ LOVET! ;)

Jullans Önskelista.

SNAAART är det min tur att fylla 17 år minsann! Här nedan finns en riktig crapig bild på vad jag kommit på hittills att jag önskar mig, finns säkert något jag glömt! Ja, redan nu kom jag på två! SMINK samt KLIPP- och HÅRFÄRGNING. Haha, jag är väl för klantig! ;p Hur som helst, ni får ju skratta eller gråta om ni så vill åt mina otroligt fina paint-skills! :) CIAOOO!



Mest av allt önskar jag mig väl det nya rummet och P&L biljetten, men det är klart att annat också går fint! :) Jag tror knappast att allt detta kommer finnas i paketet, MEN som sagt, man kan ju alltid önska sig! ;)

sjukling julling

Jag har varit hemma idag också. Men jag känner mig rätt mycket bättre så jag tror att jag ska gå till skolan imorgon, åtminstone så ska jag dit och göra idrottsprovet. Men jag tror nog att jag kan palla en hel dag. Dock är det torsdag = skolveckans jobbigaste dag, så vi får se hur mycket jag orkar. Nu ska jag läsa på lite mer till provet imorgon och sen ska jag lista ut vad jag ska ägna resten av kvällen åt. Jag är nämlien ensam hemma, så jag har lite småtråkigt. Har ju lixom inte varit hemma ensam typ hela dagen redan...... Men mamma skulle åka till Krister och Pernilla är hos pappa och jag orkar inte vara där, eeh typ. Men jag ska nog få en kul kväll med läxorna i alla fall, tur att jag har dom! Och katterna har jag ju också! Jippie, ännu en allergikväll eller? Nejrå, det ska nog gå susen det här! Hoppas att det är bra med er! :*



Rubrik ??

Gooo kväll! Idag har jag varit hemma från skolan för att jag blivit så himla förkyld. Antar att det var något som satte sig i mig igår i alla fall då. Kände redan när jag vaknade att jag inte skulle orka med skolan med den här näsan och halsen, usch säger jag bara.. Har inte ens orkat suttit vid datorn idag, så har mest sovit framför teven och försökt läsa lite om idrott och hälsa. Ska väl lägga ner lite med tid på det nu tänkte jag. För nu mår jag i alla fall lite bättre, men vet inte än om det blir någon skola i morgon, det återstår att se. Men som sagt, nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite om dopning och styrketräning, hoppas jag lär mig något!
Och btw så har jag näästan bestämt mig för att färga och klippa håret nu. Men jag brottas fortfarande med tanken angående färgen. Hur som helst vill jag ha en förändring, men kan inte bestämma hur. Så vad tycker ni? Mörkare eller ljusare, långt eller kort? ;)

Puss ciao!

Vecka 8

Då var det en ny vecka igen, och snart är det lov(e). Vad härligt ska det bli! Jag ska försöka vara ute och röra på mig en hel del och försöka komma ihåg skolarbetet som vi har under lovet. Rätt skönt att vi har fått lov veckan på oss till både svenska boken och reflektions protokollet, då kan man lägga ner tid på det då man känner för det. Så länge det blir av så ska det nog gå bra! Tur att jag har Pernilla hemma ett tag till så hon puschar mig lite! ;)

Idag var Emelie sjuk. :( Och jag känner mig lite krasslig jag också. Även mamma har sig dålig idag. Vi båda har haft en typ av huvudvärk långt "bak/in" i huvudet och mått illa. Sedan när mamma snackade med Jossan, som befinner sig nere i Malmö, hade dom flesta på hennes jobb känt likadant! Så jag antar att det är något i luften eller vad man ska säga. Men det ska väl inte vara någon fara! :) Så länge man dricker äppelcider vinäger och äter vitlök ska vi nog kunna hålla borta förkyldningar och annat skit! ;)

Nu ska jag i alla fall plugga lite spanskaglosor, engelska redovisning och läsa lite idrott och hälsa, och sedan ska jag kolla vidare på OS. Heja Sverige!!
:))


"soldag"

Då var veckan nästan slut. Det är söndagkväll och jag har ont i huvudet så jag orkar inte ta tag i min engelska. Jag måste men vill inte över huvudtaget. Måste träna in en muntlig redovisning på engelska om en bok. Urk, har verkligen ingen lust. Men det skulle nog ses som ett prov så det är väl bäst att sätta igång så snart som möjligt eftersom att det är på tors-fre. Och ska man kunna det utan stöd, då är det nog bäst att börja typ N U... Sen ska jag även skriva ett jävla reflektionsprotokoll under veckan, om Sveriges 1800-tal. Vad sjukt kul den här veckan kommer bli, det känner jag på mig! Men det är typ näst sista veckan (eller nåt sånt) för mig som sextonåring, så jag ska väl försöka göra det till något bra i alla fall! :)

Idag har jag spelat match med 95orna, det var riktigt kul. Vi spelade mot Borlänge och åkte därifrån med en oavgjord match, 2-2. Fast jag tycker nog ändå att vi åkte därifrån som vinnare. För vi kämpade på hela matchen och åkte därifrån med leenden på läpparna medan Borlänge surade och knappt ville tacka oss för matchen. Då blir jag faktiskt lite stolt över 95tjejerna. För då ser man att dom är såå mycket bättre tjejer. Som spelar så mycket schystare spel och är verkligen sportsliga, dom är ju genomgoa allihopa! Hoppas jag får ställa upp och vara med igen, för de är så snälla och söta. Och tack Evelinn för att jag fick åka med dig och din mamma! :)

Nu ska jag slänga mig på sängen och glo på teve. Skiter i engelskan för ikväll. Jag får väl jobba extra imorgon istället! Puss och God natt

Nattiiiiií

NU ska jag gå och sussa. Jag har haft en riktigt bra kväll med äkta mystema! Älskar att få umgås med familjen framför teven och bara vara som man är. Man behöver inte tänka på något annat än att man älskar att umgås med familjen, såå härligt. Imorgonbitti ringer klockan tidigt för min del, 7:30 faktiskt... Har samling 10:15, så går upp en bra tid innan det så jag hinner packa, äta och peppa ett bra tag innan det är dags att åka. Tror att jag behöver det. En bra mental inställning kan ta en långt, det är något jag lärt mig ganska nyligen faktiskt! Viljan är viktig, kom ihåg det people!  GOD NATT

Och till er fullisar där ute i Vikmanshyttan - Have fun n' take it easy! ;)

Lördagsmys, eller?

Hej på er! Ikväll blir jag bara hemma och har myskväll med Pappa, Dess och Pernilla. Ska bli rätt skönt. Fast är riktigt festsugen och det känns som att man missar värsta festen om man inte drar till v-hyttan. ALLA ska ju fan dit! Ååhååå, beslutsångest!!?!?!?!?!!! Men vädret suger, det är inte säkert att man kommer in, jag vet inte om jag har skjuts hem.. Hm, låter rätt galet att dra iväg då... NEJ, jag blir fan i mig hemma! Sitter hellre framför teven med familjen i mjukisbraxor och tjocktröja, med en stor chipsskål i knät och massa annat onyttig på bordet precis framför sig. Cola, ramlösa, chokladkaka, dipper och ostkrokar låter inte heller helt fel! Känns som att det lockar mer än kyla och tokigheter faktiskt. Dessutom har jag ju faktiskt match imorgon igen, och hur skulle det se ut om jag kom till 95ornas match bakis? Nej precis, inte bra! Så en mysig hemmakväll blir det!!! Hoppas ni får en kul eller mysig kväll ni med! P U S S  

Bästa skollaget i Dalarna

 

"Martin Koch-gymnasiets tjejer spelade mot Leksands gymnasium i finalen och vann klart med tydliga 7-0. Inget snack om vilken skola som är bäst i länet." -Södran


“Mästare blev tjejerna på Martin Koch-gymnasiet. På hemmaplan mötte de Leksand gymnasiums tjejer i en ren final. Och det blev aldrig något snack om vem som för dagen var det bästa laget. Utan Hedemoratjejerna kunde ta hem guldmedaljen efter att ha besegrat Leksand med övertygande sju mål mot noll.“ -DD

Ni <3

Satt och kollade igenom datorn lite och så kom jag fram till bilderna från senaste Halloween. Ååh, vad jag hade kul den kvällen! Helt sjukt vad mycket folk vi var som trängdes i Nås, det var verkligen grymt att så många var där! Massa glada, fulla, unga, galna, roliga, underbara människor. En perfekt kväll med andra ord!! ;)

Här är ett litet collage från våran förfest:



Jullan Linnéa Lisa Emelie.
En rödluva, en ängel och två hippies. De bästa brudarna helt enkelt!


Glömde..

Haha, glömde berätta vad jag råkade ut för lite tidigare idag när jag låg och halvsov i soffan. Pappa bad mig gå ut med Tanja och sa att jag var en latmask medan han gick runt och vattande blommorna i huset. Och plötsligt häller han även vatten på mitt huvud!! ;o HAHA, fy skäms pappa!!!!

Update.

Nu har jag slappat och myst till lite oth-avsnitt och The City, så nu ska jag ta mig en promenad med Tanja innan mamma kommer och hämtar mig. Ikväll blir det middag med henne + K, sen antar jag att det blir let's dance och solsidan, great!

Hoppas att ni får en fin och mysig kväll sweetiepies! :)

Vi vill ha guld!

Woho! Vi vann skollagsmatchen över Leksand med hela 7-0!! I final också ju! Man kan ju undra hur bra vårat skollag är egentligen!? :D Men ingen medalj eller något fick vi, det var dock triskt.. Vi borde få guld!!! Men hur kul som helst var det att vinna och spela i alla fall! Och inom någon dag lär vi ju vara med i tidningen också eftersom att de kom och tog bilder på oss.. Haha! Nu är jag i alla fall hemma sen ett bra tag och jag ska nog kika lite OTH. Orkar inte ta tag i något skolarbete än på ett tag..

Jag mår faktiskt prima idag, kankse beror på vinst nu och att ettan kommer hem senare ikväll från Öland. Som jag saknar dig Pernillis!! <3

Update.

Hej igen! Nu mår jag lite bättre. Jag har ätit och sovit, och som jag sa så blev det bättre! Märkligt att jag känner mig själv så bra! ;) Haha. Snart kommer Mamma och hämtar mig hos Pappa, så ska jag åka hem till henne och plugga naturkunskap, vi har ju prov imorgon. Så det är väl bara att göra sitt bästa och hoppas på att det går bra!

Senare ikväll blir det träning, vilket jag ser fram emot! Visst att jag fortfarande är hängig och trött men jag kanske behöver röra lite på mig för att bli bättre också. Så jaa, det blir träning trots allt!

Och imorgon är det ju alltså skollagsmatch final som står på schemat. Och jag är riktigt taggad. Jag tänker då inte sitta hemma med sjuka då inte, åhnej! Får hoppas att vi spelar oss till vinst. Men iiih, jag är såå nervös!

Sen kommer Pernilla hem imorgon också och hon stannar väl en vecka eller något sånt, ska bli skönt att träffa henne. Det var så länge sen nu! Men jaja, nu lär jag göra mig iordning tills Mamsen kommer, SEE YA!

...

Hej! Jag kom hem från skolan för ett tag sedan. Går egentligen till tio över fyra idag, men har sådan huvudvärk så jag orkade inte stanna. Det blir tre lektioner jag missar, men känner att jag får ta igen det jag missar i helgen isåfall. Har ju redan så mycket så "whatever" om det blir lite till att jobba med. Linnéa tog sällskap med mig hem för hon mådde inte heller bra. Och pappa var nyss sjuk, så antar att han kaanske kan ha gett mig något litet virus. Vi får se hur jag mår senare. Vill verkligen träna ikväll och vill verkligen vara med på skollagsmatchen imorgon!! Så nu ska jag äta något och sen ska jag sova ett tag, hoppas att det kurerar mig från huvudvärken. Jag vet ju att jag brukar känna mig bättre då. Så jaa, vi får helt enkelt se hur jag mår om några timmar. Hoppas i alla fall att ni är friska och krya! Later.

Ja het, Ja fet!

Haha, var bara tvungen att bjuda på den här grymma låten! Den var med på Lilla Melodifestivalen för några år sedan, och den spelades typ på repeat hem från träningen igårkväll i Mickis bil! ;) Haha, det var så sjukt kul! Och låten har suttit i mitt huvud i stort sett hela dagen. Men har väl även gått och trallat på SuperduperKille som vi också lyssnade på! <3
Men nu ska jag väl ta och lyssna på vad grabbarna sjunger om, haha! Bäst att lämna datorn alltså! ;)

Lägger upp två videor så ni får höra musiken tydligt på den övre och se deras snygga dans på den nedre!
Enjoy!!! ;)





"en kompis skickade ett virus till mig" "jag skrek bara: NEJ NEJ NEJ NEJ!"

A little bit 2 much

Hej sweeties! Idag slutade jag halv två, riktigt skönt! När jag kom hem käkade jag lite mellanmål, sen har jag suttit här och sölat medan jag egentligen har massa plugg att ta tag i. Tycker att det är så mycket just nu, så man orkar typ inte ens ta tag i det. Eller så är i alla fall jag när det blir lite föör mycket.. Men jag ska väl lägga mig och kolla igenom naturkunskapen lite nu, sen blir det väl att läsa svenska boken. Ser inte fram emot. Men är väl bara att rycka upp sig!! Vid sex- halvsjutiden kommer mamma och hämtar mig så åker vi iväg på kören. Ska bli kul, missade ju förra veckan för att jag var på Haiti-rocken! Menmen, ser fram emot att komma dit idag! Nu lär jag köra igång innan klockan blir för mycket..





P U S S
  P Å  E R ! !

16 februari!

God morgon! Idag har jag sovmorgon till klockan tolv igen, så som varje tisdag. Uuunderbart! Men idag är det något speciellt med den här tisdagen. Det är nämligen så att det är fettisdagen OCH min namnsdag! ;D Så det tror jag nog att jag ska fira lite grann med någon semla tillsammans med Linnéa efter skolan, då vi ska plugga gärnet för att det är sååååååååå förbaskat mycket justnu!!! Jag tror jag blir galen! Jag orkar ärligt talat inte ens skriva upp allt vi håller på med just nu, det skulle ta så lång tid! Haha...

Nu ska jag göra lite käk och fixa det sista med dagens "look" innan jag knallar iväg till skolan. Hoppas ni får en fin dag! Jag bjuder på en av mina nya favoslåtar också, bara för att det är min namnsdag och allt! ;) Hehe, P U S S !!



Film i ensamhet.... : (

NU ska jag se på filmen som börjar på 3:an. Har ingen aning om vad det är för någon, men det är kärlek iaf. Den här dagen sög ordentligt mycket. Så då kan jag ju lika gärna se en smörig kärleksfilm och deppa ännu mer över att jag är ensam och singel på alla hjärtans dag. Över att folk inte hör av sig och över att man blir besviken på dem man tycker om.. Haha, patetiskt kanske? Men det struntar jag i, det kan behövas ibland! Nu har jag till och med missat 4 minuter!!!! GOD NATT! <3

Valentine's day

Alla hjärtans dag! Jamen visst, en jävla massa kärlek för min del!? Haha, skulle inte tro det. Det här är nog ärligt talat den sämsta alla hjärtans dag i mitt liv. Började ju med att förlora matchen med typ massor. Vet inte ens vad det blev, vem höll koll på det lixom? Vi sög ju, jag sög ju.. Har nog aldrig gjort en så dålig match i hela mitt liv.... Efter matchen har jag fått jätte ont i huvudet och jag orkar typ inte göra något alls, får se om jag blir bättre till kvällen. Hoppas på det. Blir väl antagligen att se någon tattig kärleksfilm i ensamheten. För snart ska Mamma och Krister iväg och dansa. Lovely, i'm alone on valentine's day.. Haha, kan det bli bättre?

 


Hoppas i alla fall att ni har haft en fin dag och att den fortsätter så!
Och grattis Linnéa och Niklas till ETT ÅR idag! :))

En lista som tidsfördriv innan jag lägger mig och läser!


DITT LIV !

Vad heter du? - Julia

mellannamn då? - Sofia Christina
Vart bor du? - Hedemora..
Trivs du där? - Oftast, men vill hellre bo på en större plats
Brukar du läsa horoskop? - aa, rätt ofta!
Har du körkort? - nej
Äger du några converseskor? - nej, det köps snart!
Favoritdjur? - hund, katt
Vad spenderar du dina pengar på? - kläder, smink, onyttigheter, icasallad? ;)
Senaste konserten? - Lars Winnerbäck!
Festar du? - jajamen.
Sprit, cider, vin eller öl? - inte öl i alla fall.
Brukar du bli för full? - det kan nog hända någongång, ja.
Antal kuddar i sängen? - 7.. <3
Kan du baka bullar? - om jag har recept så! ;)
Har du varit med i scouterna? - haha, nej.
Bläck eller blyerts? - båda
McDonald's eller Burger King? - donkiis antar jag
Är du allergisk mot något? - pälsdjur & pollen :(
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - blåå!
Vad åt du till frukost? - baguette, hårdbrömacka med skinka och ett glas mjölk!
Hur ser du ut idag? - svart linne + leggins och en typ rosa kofta.
Har du haft sex idag? - nixx
Nästa mål i ditt liv? - hitta kärleken typ? ...
Vad såg du senast på TV? - melodifestivalen
Hur svarar du i mobilen? - beror alltid på vem som ringer
Vem ringde du senast? - mammis
Vad sa den du ringde? - att hon kunde hämta mig och Lisa i Vasahallen
Antal timmar sömn inatt? - det har jag ingen lust att räkna ut
Sov du ensam? - nej, hade ju kuddarna?
Hur ser din favoritnattmacka ut? - jordnötssmör på en rostis kanske? ;) 


SENASTE PERSON SOM
Sov i din säng? - var nog Pernilla om man inte räknar med Tanjis
Såg dig gråta? - det vet jag inte
Fick dig att gråta? - .....
Du delade en drink med? - vet inte riktigt
Du gick på bio med? - Syrrorna + Mamma och Krister
Du gick på stan med? - Cammis? Vi gick iaf _över_ stan ikväll :)
Skällde på dig? - hm, pappi säkert
Skickade ett sms till dig? - Lisa


HAR DU NÅGONSIN
Sagt "jag älskar dig" och menat det? - jaa
Bråkat med ditt husdjur? - haha, gör man sånt?
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - nja, det vet jag inte


SAKER
Tar du droger? - nej
Dricker du? - mm
Vem är din bästa vän? - Linnéa, Lisa, Emelie
Vad är du mest rädd för? - att mitt knä går ur igen! att leva ensam hela livet, och typ höst/vintermörker..
Vilka kläder sover du i? - linnen och typ pyjamasshorts.
Vart vill du gifta dig? - vid en sjö tror jag!
Vad hatar du verkligen? - vinterhalka och ensamhet!!!
Har du varit kär? - jaarå
Kör du bil? - nej
Har du ett jobb? - nej. :(
Gillar du att ha folk omkring dig? - ja absolut!
Är du ett hälsofreak? - nja, det kan jag inte påstå. men skulle gärna vara!

STUFF
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? - förmodligen.
Är du ensam nu? - singel? ja..
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? - många, bla: "intill dig" med bo kaspers orkester och pauline
Vill du gifta dig? - aa!
Vill du ha barn? - ja, många dessutom!


FAVORIT
Rum i huset? - vardagsrummet hos mamma, och mitt rum hos pappa.
Typ av musik? - olika beroende på humör
Månad? - de som innehåller sommar, sol, bad, volleyboll, fest, lappensglass och gött umgänge!


HAR DU DE SENASTE 48 TIMMARNA
Gråtit? - ja
Köpt någonting? - icasallad och kaktus festis
Varit sjuk? - nej, allergisk isåfall
Sjungit? - JAA, det gör jag jämt!
Sagt "jag älskar dig"? - ja, till Tanjisen :)
Velat säga till några att du älskar dem? - nej, det vet jag inte..
Träffat nån ny person? - hm, ja det har jag väl
Saknat någon? - absolut!
Kramat någon? - japp!
Vem då? - Tanja och Jossan
Kysst någon? - höhö, Tanjis!

FÖRSTA
Bästa riktiga kompis? - linnéa och emelie<3
Jobb? - hah, inget!
Inhandlade skiva? - hits for kids, eller markoolio!
Förälskelse? - naw! fredrik :')
Begravning? - jonas tror jag. annars fammos :'/
Fiende? -  det vet jag inte

Promenad i mörkret!

Hej igen! Nu har jag ätit, och det var verkligen huuuur gott som heeeeelst! MUMS säger jag bara! :)
Snart, vilken sekund som helst, så kliver Cammis in genom dörren. Vi ska ta oss en liten promenad i mörkret och snacka skit och ha det trevligt! Var så länge sedan man umgicks med henne, och oj vad jag saknar det ibland! Aja, ska göra mig klar nu! PUSS


Gottgottigottgott!

 
Jossan Mamma och Krister. Haha, vilka snyggingar!!! ;)


Myskväll!

Go kväll! Jag kom hem från Vasahallen för en stund sedan. Hade riktigt trevligt med Lisa hela dagen. Haha, vi har då skrattat en hel del kan jag säga! Det kände jag att jag behövde, så tack Lisa! :)

När jag kom hem ställde jag mig och hjälpte mamma och Jossan lite med maten. Jag fick skölja och skära potatis till klyftor. Ååh, det kommer bli så himla gott! Potatisklyftor, fläskfilé, svampsås och sallad.. M M M.! Ser verkligen fram emot att få sätta mig vid middagsbordet med Mamma, Jossan och Krister. Kommer bli så mysigt! Imorgon åker ju Jossan till Malmö på praktik, så då blir det väl att inte träffa henne på ett tag igen. Så känner att vi får ha det lite mysigt ikväll!

Kanske uppdaterar med bilder från middagen senare, vi får se! :)
Annars får ni ha en riktigt trevlig lördagskväll! P U S S


Ny halsduk

God morgon! Nu har jag fixat mig iordning lite, dock inte håret. Det är rätt äckligt och otvättat, men jag orkar faktiskt inte bry mig om det! Är skänt att bara få vara som man verkligen känner för någon gång ibland sådär. Äcklig och mysklädd, whatever! I do as i want, now, then and forever! Höhö.. ;)
Nu kom kussen in genom dörren också, Fredrik. Så ska väl gå ner och byta några ord med honom och Pappi innan jag drar iväg. För snart ska jag dra och täffa Liragrillen och kika på fotboll! Kommer nog bli en fin dag, men lite icasallad inblandat i bilden också, göööött! Hoppas ni får en fin dag också! :)





h e h e.. syns det att jag älskar min nya halsduk jag fick av mammis? ;d 

 

Det blev fredagsmys!

Ja, jag orkade inte dra ut i kylan. Det är för kallt för mig där ute, så det fick bli att stanna inne ikväll. Har roat mig med OTH, baguette-käkande och så har jag lekt lite i paint. Kolla bara vilka skills jag har! ;) Haha...

Här har ni mig och min lover Alexander Pettyfer! ;)



Fredagsmys eller fredagsfest? Vart kommer jag trivas b:est?

Ja, jag vet faktiskt inte vad som lockar mest. På ett sätt känner jag för att dränka mig i massa flott och gå in i mig själv och typ sura. Bara slå på någon bra film, sitta i pyjamasen och fetta. Men å andra sidan känner jag mig "deprimerad" då, så då vill jag istället ut med massa godingar i den lilla galna staden. Har blivit medbjuden på fest av Ida, får se om hon verkar ha kul. Isåfall tror jag nog att jag drar ut, för jag är faktiskt festsugen..! Så jaa, vi får se hur det blir.

Förövrigt så hade jag hoppats på en kanonhelg, men den önskningen gick ju i tusen bitar. Om man nu inte skulle få en glad överraskning imorgon, men det ska man då inte hoppas för mycket på... Annars har jag en reservplan för morgondagen. Då ska den spenderas tillsammans med Lisa i Vasahallen, där vi ska glo på fotbollscup. Härligt!

Och juste! Tack Lisa, Karolina och Emelie för en mysig eftermiddag med god mat och trevliga och galna samtal! Käket bestod av pasta och typ musselgryta eller vad man ska kalla det. Såg verkligen inte gott ut, men det samkade mycket bra!!! Tänk att jag som är så feg vågade smaka musslor, otroligt! ;) Det var verkligen urgott!

Men nu drar jag igång lite OTH, så får vi se vad som händer senare! PUSS

Såhär ser jag ut justnu..;



Jossan är hemma!

Äntligen är Jossan hemma! Och själv kom jag ganska precis hem från Borlänge med Linnéa och hennes pappa. Åkte dit för lite helgshopping åt henne typ, och själv kom jag hem med endast ett par trosor, toksnygga och tokbilliga var dom! Endast 20 kr, gaalet! ;D

För tillfället sitter jag och lyssnar på Europe och kollar på när Jossan visar upp sina nya kläder från dom senaste veckorna då vi inte träffats, trevligt! ;) Stannar hemma från träningen ikväll också, känner att jag behöver umgås med syrran innan hon åker iväg igen. Måste prata och mysa så jag har lite att leva på när hon försvinner iväg igen. För efter igårkväll har jag haft lite depptime á la Jullan. Hade som sagt svårt att somna igår, tror att det blev någon gång vid två, suck... Men nu ska jag ta tag i lite historia och matte-plugg. Läxa och prov imorgon, ysch!

Puss och godnatt på er!

besviken or what....

Åhhåhåhåhå, att man kan tro så himla fel om personer. Och hoppas så mycket och sen spricker allt! Jag hade verkligen förväntat mig något helt annat från dig. Men nu blev det såhär, och du säger ingenting. Nu kommer jag inte kunna somna inatt, great.! </3

Äääägg och salt!!

Go kväll! Jag kom hem från Haiti-Rocken för en stund sedan och jag tycker faktiskt att det var riktigt bra, till största delen iaf! Var väl vissa saker som kunde varit bättre, men det får iaf ett betyg på fem av fem "rock-tecken" av mig! ;) haha, rocktecken.... Ja, ett bra betyg får de iaf! Tycker att det var bra musik, modiga ungdomar och en fin tillställning för att samla pengar till de behövande i Haiti, vilken omtänksam skola vi har! Känner mig faktiskt lite stolt över att ha varit där och bidragit med en slant nu! :) Dessutom blir man glad av musik och jag känner mer och mer att jag vill börja spela och sjunga själv! Tur att jag börjat på kör med Mamma! :)

Förövrigt så sitter jag här och äter äggröra, kräftstjärtar, gurka och dricker juice. Ska försöka börja äta mycket ägg. För det är nyttigt! Och jag har inte varit så bra på det tidigare, så nu är det äggtime för mig som gäller! Där fick ni ett tips också, asså att ägg är nyttigt! ;)
Ni kan få ett till på samma gång, som jag lovat Emelie!

För vitare tänder:
Borsta tänderna med tandkrämen "Aquafresh - Ice Whitening" och liiite salt. Jag tycker att det fungerar urbra! Men använd dig bara av saltet _i början_ för att få en liten "rivstart" till dina tänder som så smoning om böir vitare. Använder man för mycket salt kan man "skrapa" bort för mycket av emaljen eller vad det är. Så var försiktiga vad gäller den biten. Och borsta inte för hårt så att tandköttet tar skada eller blir irriterat av saltet. Jag råkade nämligen göra dessa tabbar själv första gången bara för att jag ville ha vita tänder på en gång, så ta det försiktigt! ;)

Hoppas ni tycker det är kul med lite tips här i bloggen. Jag ska försöka komma med fler och oftare! :) Men nu ska jag äta klart och se lite mer Andra Avenyn innan jag går och sussar. PUSS

Rock on!

Idag är jag på glatt humör, härligt måste jag säga! Men jag är trött som attans. Så jag ska nog ta och vila lite till ett Andra Avenyn avsnitt eller två nu. Senare ikväll drar jag tillbaka till skolan för att kolla på Haiti-Rocken. Ska bli både kul och spännande att se vad de har att bjuda på. Dessutom är det ju en välgörande tillställning, så då ska man väl verkligen gå dit!? JA, absolut!!

Vad mer jag har att berätta är väl att Internet hemma hos mamma fått sig en knäpp så det inte fungerar för tillfället. Vi får se om jag får någon ordning på det senare ikväll, annars vet jag inte vad jag ska ta mig til!?!? Tycker inte om att vara utan, nej usch! Så om det inte blir så mycket bloggande är det väl därför. Annars är det nog för att syrran (Tvåan = Jossan) kommer hem imorgon, har inte träffat henne på evigheter! Så det ska bli skönt att få krama om henne lite! :) Vi ska nog ha det riktigt trevligt, och vi ser fram emot helgen båda två tror jag allt! ;)
Men nu säger jag inget mer, förutom:

P U S S  P Å  E R

Det är mörkt ute nu

Ja, nu har det blivit mörkt ute, vilket betyder att klockan börjar slå sena timmar. För nu för tiden då det börjar bli mörkt ute är det rätt sent. Förut, alltså i vintras (även om det är vinter nu, haha) så kunde det vara mörkt vid tretiden. Men nu går vi mot ljusare tider, och det gillas av mig!!
Har precis kollat klart på en film också, den jag nämnde tidigare idag. Brokeback Mountain, såå gullig och såå sorglig! Fast jag slapp iaf tårar! Obegripigt och skönt!

Nu ska vi lägga i en tvätt, Emelie och jag. Så hänger vi nog den imorgon innan vi går till skolan. Sovmorgon till tolv, häärligt! Efter att vi tvättat ska jag slänga mig i duschen och sen kommer John. :)

John Blund alltså. Haha, där fick jag er allt va? ;) Eller också inte. Men hur som helst så säger vi Godnatt nu, Jag och Emelie! PUSSSS


Music'

LOVE LOVE LOVE

Sitter i skolan...

och chillar lite i en datasal. Har ungefär en halvtimme kvar till nästa lektion så vet inte riktigt vad jag annars ska göra. Efter skolan går jag och Emelie hem till henne och käkar och pluggar. Har matteprov på fredag så är väl bäst att börja plugga i tid, vilket jag inte brukar vara så bra på... Men nu så! Efter att vi pluggat lite ska vi se på Brokeback Mountain som jag aldrig har sett. Och enligt Emelie är det ett måste. Men jag har en känsla av att jag komme börja gråta, vet ju att det är en gråtfilm så.. Jaja, den verkar bra iaf! Sen kaanske det blir lite OTH också, vi har precis börjat kolla på andra säsongen! ;) Haha, är typ det endå vi göra om dagarna känns det som, men det har jag inget emot! ;) Nu ska jag kolla lite bloggar och facebook. Hoppas ni har en bra dag sötnosar!


aldrig har en helg varit så efterlängtad som nu

So damn great!

WOHO, börjar med att säga som såhär: EUROPE TILL PEACE AND LOVE!!!!! Det kommer bli en grym festival, det känner jag på mig! ;) Men det suger att Linnéa kanske inte blir med, we'll miss you girl!<3

Nu har jag och Emelie precis ätit. Spagetti och köttfärsbiff, riktigt gött blev det faktiskt! :) Snart ska vi kila iväg till Vasahallen och kolla på herrarnas match innan jag har samilng. Yes, det blir match för damerna idag också, ska bli kul! Och jag är pepp som fan!! Nu ska vi ta dom tjejer! ;)

Senare ikväll blir det förmodligen Melodifestivalen med några vänner här hos Emelie, ska också bli förbaskat trevligt. Men nu ska jag göra mig redo att kila iväg med Emelie så Cammis (som ska kolla med oss) inte får vänta på oss som har gjort oss en liten vana att komma försent. Hehe. ;)

C U !

In thaa School

Tjena! Nu sitter jag i skolan på datakunsakp, lika onödigt som vanligt...
Har bara en lektion kvar efter den här, matte. Riktigt kul. :(
Efter skolan ska jag och Emmi gå och handla och sen ska vi hem och mysa resten av dagen. Vi kör på EXTRA fredagsmys idag! Icasallad efter skolan, sen blir det massa onyttigheter ikväll, gött! ;)

Nu ska jag jobba lite, vi hörs! <3

Hallu...

Hallu på er!
Just nu står E i duschen, så jag passar väl på att lämna några rader åt er trogna läsare där ute! :)
När Emelie duschat är det tee och kvällsmacka, samt One Tree Hill som står på schemat. Sedan är det läggdags!
Jag bor alltså fortfarande hos Emelie, det blir väl fram tills nästa tisdag tror jag. Det är så himla skönt! Och vi har så sjukt kul hela tiden! Haha. ;)

Idag blev det kör igen, as always on wednesday's. Alltid lika trevligt och man blir alltid så himla glad. Jag och Mamma skrattade nog extra mycket ikväll. Hon är så söt min mamma, särskilt när hon sjunger fel! ;) Men nu tror jag att Emelie börjar bli klar, så jag ska väl förbereda kvällskäket.
Nighty!

Hos Emmiiie<3

Hej alla soeta!
Jag har som sagt flyttat hem till Emelie nu, och det är riktigt nice! Igårkväll lagade vi tacos, blev asalagött! ;) Snart ska jag åka iväg till V-hyttan på träning med Lisa och sen åker jag hem till Emmi igen! :D Kanske inte blir så mycket bloggande nu dom här dagarna, men det får ni stå ut med! Ha det så bra! PUSS!


I skolan

Hej! Just nu har jag håltimme och sitter i en liten datasal tillsammans med Annis. Vi hade tänkt att plugga lite samhäll, men efter en stund så lockas man att göra annat när man faktiskt har tillgång till dator, hehe! ;) Idag slutar jag kvart över fyra och då ska jag gå hem med Linnéa och fixa lite saker, tex som skolstuff och annat. Sedan ska jag packa ner hela garderoben och bege mig hem till Emsibabe! :) Flyttar som sagt hem till henne ikväll, och det kommer bli helgrymt! Ska bli riktigt skönt att få bo lite själv! :)

Men nu kallar frågepappret från samhällen på mig. See ya!


julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0