beroende

Idag har jag insett hur otroligt beroende jag är av min iphone (och även internet). Helt utan att jag gjort något speciellt med den, och trots att den nästan var fullladdad, så dog den. Rakt av, helt utan anledning. Den gick inte att slå igång och jag fick klara mig utan telefonen i några timmar. Det känns så konstigt att man inte kan ta upp den och smsa/ringa, kolla instagram, facebook eller som när jag och tjejerna satt på fiket och skulle räkna ut hur mycket en grej skulle kosta. Jag tog för vanan upp telefonen och tänkte gå in på kalkylatorn, men icke.. Telefonen var ju död.
 
När jag kom hem testade jag att sätta den i laddaren för att se om den reagerade och skulle vakna, men nejnej. Det fungerade inte heller... Så jag tog datorn och sökte på internet för att få svar på hur jag skulle göra. Och mycket riktigt kunde jag finna en lösning. Genom att hålla in "home" och "power" samtidigt, i ca 30sec så vaknade den! Genom att göra det så "resettar" man den tydligen. ÅÅH vilken lycka, vilken lättnad!!! 

l o v e

Ååh, idag kom första riktiga snön! Det var ett enormt glädjerus som for genom min kropp när jag kikade ut genom fönstret i Långshyttan imorse. Jag fick massor av flashbacks från början av mitt och Robins förhållande. Vi började ju träffas när snön låg på marken, himla mysig tid. Och mysig tid är det ju faktiskt fortfarande, känner mig fortfarande alldeles nykär. Pirr i magen och rodnande kinder. Nu har vi varit tillsammans i tio månader (+några dagar) och jag är lyckligare än någonsin. På fredag åker vi två dessutom på en weekend till Stockholm. Det ska bli så härligt att få vara bara vi två, jag och min älskling :)
 
Jag ser fram emot att strosa runt på Södermalm hand i hand, äta god mat, kanske shoppa lite, gå på spa, mysa, äta hotellfrukost och framför allt att få vara med Robin helt ensam. Bara vi två, det finns ju inget bättre! :)
 
ÅÅÅH, vad jag längtar!!!! :)
 
 

:))

Kom hem från Barcelona igårkväll och det har varit underbart att hälsa på tjejerna och se hur dem har det! Det var inte helt fel att få känna lite värme, kika ut över havet, se surfare på riktigt, känna saltvattenstänk mot ansiktet och dansa loss på clubarna med favorittjejerna, och inte minst att få skratta ikapp med Lisa och Karolina igen! :)

Men det har varit skönt att komma hem nu också. Särskilt skönt att sova i en säng igen (härligt att få slippa sova på luftmadrass och med ett örngott fyllt med handdukar/tröjor istället för kudde). Och otrooligt skönt att få kramas med Robin igen. Som jag har saknat honom!!!

två dagar kvar! :)

Sitter i sängen och planerar min Barcelona-packning. Det känns lite klurigt eftersom vi bara har handbagage och ska få plats med lakan, handduk, luftmadrass, kläder samt allt annat man behöver, som tex hygiensartiklar. Väskan är ju så liten så det svåraste är nog att välja ut rätt kläder för vistelsen. Och vädret verkar ju variera lite fram och tillbaka enligt barcabrudarna :) Får se vad jag kommer fram till!


Annars vandrar mina tankar mycket kring framtida yrken just nu, och kring vad jag vill göra med mitt liv. Tänker tex mycket på platser jag skulle vilja besöka/bosätta mig på, hur jag vill leva mitt liv, vad jag vill vara för människa och ha för livsstil. Aå himla kul att tänka på, men det känns lite klurigt med sånt där :)

Och självklart tänker jag massor på min Robin också, men det antar jag att ni vet redan ;) hihi

Måndag

Vaknade vid nio imorse av att mamma bankade och bullrade utanför rummet. Så jag steg upp och hittade henne högt upp på en stege och såg att hon börjat tapetsera om i trappan. Kul! Men lite väl tidigt kände min kropp... Kröp därför ner i sängen en timme till, härligt :)

Senare under dagen har jag övningskört och bjudit mamma och karro på lunch, eftersom jag är sån mästerkock! ;) Och vid 14-tiden åkte jag med Linnéa till Avesta på en shoppingrunda, riktigt kul! Hittade en hel del, varav några grejer var riktiga kap! :) Tex som halsbandet nedan, ynka 10 kr på vero moda!

Härlig helg

Idag har jag och Robin dragit oss i sängen väldigt länge, himla mysigt. Och mysigt var det också att äta lunch på smörgåsboden, gillar verkligen att dem har öppet på söndagar!! Helt underbart ju! :)

Här nedan kommer ännu en bild från gårkvällen i Sveaparken. Kan ni förstå hur mysigt det var att få gå där med sin älskling i kylan, hand i hand? :)) ååh<3

Lördagskväll med kärleken

Kvällen har varit/är verkligen underbar! Jag och Robin åt på akropolis och sen gick vi ner i sveaparken och kollade på alla marshaller som var tända för världens barn. Supermysigt och vackert! :)

Lördag :)

Sitter hemma hos mamma och funderar över vad jag och Robin ska äta ikväll. Ute, hämtmat eller egenlagat? Hmm.. Känner för att äta ute faktiskt! Men vi får se :)

Annars väntar jag på att mamma ska komma hem från jobbet så ska vi åka ner till hallen och kika på Robins match. Eller ja, period 2&3.. Om vi nu hinner :)

Och såhär ser jag förresten ut idag!:)

Förkylningstider

Har haft/har en mysig kväll med mamma och storasyster P. Vi har frossat i räkor och vitlöksaioli på rostmacka, åh så gott! Jag försöker äta mycket vitlök och massa annat nyttigt så jag blir frisk snart. Jag vill ju inte gärna vara sjuk i Barcelona..

Pernilla åkte för en stund sedan och nu ska jag och mamma mysa framför teven och kaminen, härligt :)

Mina Barcabrudar! <3

Nu har jag krupit ner i sängen och ska försöka sova bort lite snuva. Alldeles tung i huvudet.. Men blev lite uppiggad av ett snack med Lisa, som jag saknar så! Och Karra med för den delen! Men om bara 11 dagar ses vi! ... I Barcelona! :D

 

Jag och söta Karolina!:)

 

En bild från just Barcelona! Jag och bästa Lisa :)

Bläää

Sitter i soffan med myskläder och kikar på tv. Är väldigt trött och slut idag, tror att jag är på väg att bli sjuk. Har iaf dragit på mig en förkylning, men febern är nog inte långt borta... Suck.

Funderar på att installera massa the Sims spel på min nya dator, älskar att bygga hus och inreda! Det kanske gör mig lite piggare?? :)

Underbar helg

Har haft en fantastisk helg i Långshyttan med min älskling. Massor av mys, härliga höstpromenader, filmtittande, goda middagar med grillat, besök hos Robins farföräldrar, hockey och långa sovmorgnar :)

Jag överraskades dessutom med en Ben And Jerry favorit i frysen. Robin kan han! :*

Jakten - Du skulle bara veta

Jag tänkte bara tipsa om min duktiga granne Susanna!
Jag lyssnar på denna låt heeela, hela tiden. Den är så fin och videon är helt underbar!
Ta en kik! :)
 

Juliatid

Såhär kan det se ut när jag pysslar om mig själv... :)

helg :)

Nu har jag tagit helg efter en fartfylld vecka på Stureskolan, jisses vad roligt jag har haft! Hela veckan har jag varit i en förskoleklass och därefter på fritids. Det är nästan så att jag längtar tills måndag då jag ska vara på fritids igen! :)

Men nu är det ändå skönt med helg, så nu ska jag äntligen börja läsa i mina böcker, och även försöka läsa lite teori, får se hur mycket jag orkar... Tänkte iaf börja med "Isabellas Hemligheter", ska bli spännande!

Nu ska jag göra varm choklad och bara mysa! Underbart med helg redan! :)

:)

Har precis städat rummet och grejat fint, känns skönt! Så ikväll tänker jag njuta av en god middag med brudarna på Akropolis! Det blir jag och systrarna Arvidsson och Hedlund, så trevligt! :)

Imorgon väntar ännu en dag på Stureskolan, vilket ska bli kul! Det är ju så himla många gulliga ungar! Och till kvällen blir det förhoppningsvis mys med grabben min, hihi! :)

Nostalgi

Trött tjej på lunchrast... Gick hem till syrran och vilade i hennes säng en stund :) Hade morgonfritids och frukost med busfröna imorse, jag är verkligen inte van att gå upp så tidigt.. Sedan har vi kollat på parkloppet (eller parkstafetten som det heter nu..), jisses vad nostalgiskt!!!
Och igår hade vi utedag och knallade i ett långt led, två och två handihand, med varm choklad, plättar, riskex, frukt, smörgåsar mm till Gammelgården! Precis som när man själv gick på Sture! Hihi, Mycket mysigt och kul! :)

wihoo :)

Wiiie!! Är så glad att jag kan spricka! En resa med brudarna till Barcelona är bokad och likaså en stockholmsweekend med min älskling. Som jag längtar!!! :)

Inför Barca-resan tror jag inte att vi behöver planera så mycket, antar att Lisa och Karolina vet precis vilka ställen vi bör besöka och lite om vad vi kan hitta på. Dem har ju ändå bott där några månader nu! ;) Dessutom har vi ju alla varit där en gång tidigare, så ska bli kul att åka tillbaka! Ååh, ser verkligen fram emot denna resa. Ska bli så härligt att få krama om tjejerna!

Stockholmshelgen med Robin kan nog behöva planeras lite mer, så sitter och kikar runt lite nu på vad vi ska hitta på. Men jag ser fram emot en helg för bara oss två, på hotell med massa, massa mys i höst/vinter! :) Ååååh :)))

julia nordman

everything is possible if you just believe...

RSS 2.0